Σε τι να ελπιζω καλη μου??? Το μονο προβλημα που εχω ειναι με το πλυντηριο μου, αυτη τη στιγμη, μα αυτο ειναι μεγαλη ιστορια, αστο τωρα....Ισχυει lepando.....μονο που δεν ησουν εσυ που ειχες το προβλημα οποτε μην ελπιζεις....λοοοοοοοολ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αμα εισαι μια και μονη .
θα εισαι και ειδος προς εξαφανηση τοτε.
αρα χαρα μας που εισε μαζι μας χαχαχαχαχαχα
με συγκινεις
οχι ενταξει θα μου περασει μην ταραζεσαι
Αχα, εδω τσιμπησα. Μα στο msn, ΔΕΝ ερχομαι.....Για το πλυντηριο παντως κατι μπορουμε να κανουμε.....λοοοοοολ
φυσικα .δεν παω πουθενα απροσκλητος...για το πλυντηριο, τωρα: ξερεις που στα %@@#*^&@@ ειναι το φιλτρο σε ενα πλυντηριο??? Γιατι μου βγαζει ενα μηνυμα (οχι pm, κανονικο!!) & μου λεει να αλλαξω φιλτρο & κατι αλλο που δεν καταλαβαινω,(το εγκεφαλικο ξανθο που λεγαμε, θυμασαι,ε??), μα ας αρχισω απο το φιλτρο & θα το βρω & το αλλο.Μα δε σε καλεσε κανεις....λολολ
για το πλυντηριο θα μας πεις τελικα? ειναι πιο ενδιαφερον θεμα νομιζω....
E, & συ αργησες & εχασες επεισοδια... μα ατονισε το θεμα τωρα σκασε ο speter στο site, ( ) βλεπεις &.....Και αναρωτιόμουν....ποιοι θα τσακωθούνε σήμερα;
Τι έχει παιχτεί τελευταία; Σας ρίχνουν κάτι στο νερό;
Γιωργο τραβας ζορι? ειπαμε....οποιος τραβαει ζορι ας ερθει στο μσν να τα πουμε αντι να το παιζει μαγκας της φακης.......και ναι εννοειται οτι οταν αναφερεται το ονομα μου θα ερθω.....απο το να αφηνω μερικα στουκας να το πιανουν στο χερι τους και να γραφουν ο,τι τους κατεβει.....
Kαι τι θα του κάνεις στο msn, θα τον δείρεις;
OLOI!! & o stunt!!!! ok???τελικά δεν κατάλαβα.....
ποια/ος έχει την αισθησιακή φωνή που έλεγε ο stunt?
η mounitsa?
η pshycho?
η biteme?
η rouli?
ή ο lep?
μπερδεύτηκα guys..............
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Γυναίκα μεσολάβησε στον άντρα και τη γνώση,
σαν προβολή του όφη
Δύστυχως ο πλούσιος τω πνεύματι
έβαλε στόχο ιδανικό θεό
Γυναίκα γίνε η ανασταλτική αιτία
γιατί τελειώσανε τα αστεία
ο στόχος άλλαξε και μετατράπηκε
σε απο μηχανής θεό
ʼσχετο αλλα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια του Παύλου...
σαν προβολή του όφη
Δύστυχως ο πλούσιος τω πνεύματι
έβαλε στόχο ιδανικό θεό
Γυναίκα γίνε η ανασταλτική αιτία
γιατί τελειώσανε τα αστεία
ο στόχος άλλαξε και μετατράπηκε
σε απο μηχανής θεό
ʼσχετο αλλα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια του Παύλου...
PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Έφυγα, γύρισα κι ο χορός καλά κρατεί!!! Μπράβο αγάπες μου!!!
Once and for all (και stunt άμα θες ? και ΜΠΟΡΕΙ ο εγκέφαλος σου) δώσε λίγη προσοχή στα ακόλουθα, για να τελειώνουμε:
1. Το site το πρωτο-είδα στο cosmo, οπότε κι έτσι μπήκα.
2. Δεν αντέγραψα το nick καμίας, με καμία σκοπιμότητα, αφενός γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να βουρλίσω τον εγκέφαλό μου, κι αφετέρου η δική μου πραγματικότητα δεν απαρτίζεται από διαδικτυακές κοινωνίες, ούτως ώστε να θεωρώ ότι υπάρχει και διαδικτυακή υπόληψη (η οποία θίγεται κιόλας!!! Συνέλθετε!! Ένα nick name είμαστε πίσω από μια οθόνη).
3. Τα παραπάνω τα έχω διατυπώσει από την πρώτη στιγμή, με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά η φαντασία του.. καθενός ως γουστάρει, σενάρια πλάθει!
4. Δεν είμαι gay, bi ή οτιδήποτε άλλο υπαγορεύουν τα κολλήματα του καθενός. Γυναίκα! Και straight! Τέλος!
5. Το ότι έχω υπάρξει επιθετική στο παρελθόν στις απαντήσεις μου είναι καθαρά αντίδραση στην? επιθετική δράση των γνωστών κυρίων ? κυρίων. Καμία από τις απαντήσεις μου δεν διακρινόταν από σοβαρότητα, καθότι ασόβαρες ήταν και οι ερωτήσεις (οπότε οποιεσδήποτε? αναφορές σε εκείνο το φαιδρό διάλογο, είναι και οι ίδιες φαιδρές). Εν ολίγοις, ότι παίρνω, δίνω!
6. Υπάρχει ένας κύριος ανάμεσα σας, που με γνωρίζει προσωπικά (πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά) και που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι χαίρω άκρας (πνευματικής) υγείας κι ότι όντως είμαι τόσο κουκουρούκου ώστε να μπαίνω σε ένα μπουρδελο-site για τον χαβαλέ μου, όμως δεν επιθυμώ να το κάνει (γιατί στην τελική δεν έχω καμία αγωνία να σας αποδείξω κάτι, κι αν ο άλλος είναι κολλημένος, δεν ξεκολλάει ούτε με λοστό).
7. Δεν ψάχνομαι ούτε για γκόμενο, ούτε για πήδημα, ούτε για θύμα, ούτε για ότι θέλει ο καθείς να λέει (είτε γιατί έτσι γουστάρει είτε γιατί έτσι τον βολεύει). Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από εσάς τους ίδιους που κατά καιρούς έχετε δοκιμάσει προσέγγιση και με ΠΟΛΥ ευγενικό τρόπο σας έχω δηλώσει ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
8. Δεν έχω φάει κανένα κόλλημα, με κανέναν stunt (οπότε μην λοιδωρίζεσαι αδίκως αγάπη μου! Ούτε εσύ, ούτε οι? συναγωνιστές συμπαράστασης). Εφόσον όμως η Φανταστική του κοσμάρα του υπαγορεύει κάτι τέτοιο (όπως και ότι καιροφυλακτώ της διαδικτυακής υπόληψης της διαδικτυακής του φιλενάδος, ή ότι είμαι ο gayboy ή ότι είμαι ροζ ελέφαντας με ρίγες ή ότι άλλο τέλος πάντων) κι εγώ στο ίδιο ύφος θα του απαντώ. Όταν ξεκολλήσει ο εγκέφαλος του και δεν ξανασχοληθεί με την πάρτη μου, θα πάψω κι εγώ να ασχολούμαι με τη δική του (εκτός αν βαρεθώ, οπότε θα πέσει γείωση).
9. Παρ? όλους τους τίτλους που με έχει βαπτίσει ο manager μου (και διευθυντής της εταιρείας που εργάζομαι) εγώ ξέρω ότι ξεκωλώνομαι στη δουλειά καθημερινά (μερικές φορές και Σαββατοκύριακα, καθότι ανίκανος να πράξει μόνος του το παραμικρό) οπότε αφενός δεν αυταπατώμαι (όπως ανέφερε κάποιος κύριος παραπάνω περί θέσεων και τίτλων) κι αφετέρου επειδή γνωρίζω την «αναγκαιότητα» της ύπαρξης μου στην εταιρεία αυτή, δεν διακατέχομαι από ανησυχίες τύπου αν ανακαλύψουν σε τι site μπαίνω μπορεί να κινδυνεύσει η θέση μου (αν φύγω εγώ, «πεθαίνει» ο manager οπότε και δονητές να παραγγέλνω στο όνομα του, αυτός θα με καλύψει, that simple).
10. lepando στην αρχή γελούσα με αυτά που έγραφες, μετά όμως το ομολογώ με άγχωσες! Αν είσαι Ο ex-αφεντικός με την BMW μηχανή που καβαλήσαμε βουνά και λαγκάδια, αποκαλύψου! Αν όχι, μην το κάνεις γιατί θα απογοητευτώ πολύ? :-
Αυτά ως απαντήσεις στα διάφορα σχόλια που διατυπώθηκαν από τους φίλτατους.
Σας φιλώ στα μούτρα και διατελώ μετά τιμής (και δόξης!!).
Α? τα προσωνύμια σε ?ίτσα είναι παντελώς άκυρα και άτοπα, καθότι ο merciful God υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί μου. ;)
Once and for all (και stunt άμα θες ? και ΜΠΟΡΕΙ ο εγκέφαλος σου) δώσε λίγη προσοχή στα ακόλουθα, για να τελειώνουμε:
2. Δεν αντέγραψα το nick καμίας, με καμία σκοπιμότητα, αφενός γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να βουρλίσω τον εγκέφαλό μου, κι αφετέρου η δική μου πραγματικότητα δεν απαρτίζεται από διαδικτυακές κοινωνίες, ούτως ώστε να θεωρώ ότι υπάρχει και διαδικτυακή υπόληψη (η οποία θίγεται κιόλας!!! Συνέλθετε!! Ένα nick name είμαστε πίσω από μια οθόνη).
3. Τα παραπάνω τα έχω διατυπώσει από την πρώτη στιγμή, με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά η φαντασία του.. καθενός ως γουστάρει, σενάρια πλάθει!
4. Δεν είμαι gay, bi ή οτιδήποτε άλλο υπαγορεύουν τα κολλήματα του καθενός. Γυναίκα! Και straight! Τέλος!
5. Το ότι έχω υπάρξει επιθετική στο παρελθόν στις απαντήσεις μου είναι καθαρά αντίδραση στην? επιθετική δράση των γνωστών κυρίων ? κυρίων. Καμία από τις απαντήσεις μου δεν διακρινόταν από σοβαρότητα, καθότι ασόβαρες ήταν και οι ερωτήσεις (οπότε οποιεσδήποτε? αναφορές σε εκείνο το φαιδρό διάλογο, είναι και οι ίδιες φαιδρές). Εν ολίγοις, ότι παίρνω, δίνω!
6. Υπάρχει ένας κύριος ανάμεσα σας, που με γνωρίζει προσωπικά (πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά) και που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι χαίρω άκρας (πνευματικής) υγείας κι ότι όντως είμαι τόσο κουκουρούκου ώστε να μπαίνω σε ένα μπουρδελο-site για τον χαβαλέ μου, όμως δεν επιθυμώ να το κάνει (γιατί στην τελική δεν έχω καμία αγωνία να σας αποδείξω κάτι, κι αν ο άλλος είναι κολλημένος, δεν ξεκολλάει ούτε με λοστό).
7. Δεν ψάχνομαι ούτε για γκόμενο, ούτε για πήδημα, ούτε για θύμα, ούτε για ότι θέλει ο καθείς να λέει (είτε γιατί έτσι γουστάρει είτε γιατί έτσι τον βολεύει). Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από εσάς τους ίδιους που κατά καιρούς έχετε δοκιμάσει προσέγγιση και με ΠΟΛΥ ευγενικό τρόπο σας έχω δηλώσει ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
8. Δεν έχω φάει κανένα κόλλημα, με κανέναν stunt (οπότε μην λοιδωρίζεσαι αδίκως αγάπη μου! Ούτε εσύ, ούτε οι? συναγωνιστές συμπαράστασης). Εφόσον όμως η Φανταστική του κοσμάρα του υπαγορεύει κάτι τέτοιο (όπως και ότι καιροφυλακτώ της διαδικτυακής υπόληψης της διαδικτυακής του φιλενάδος, ή ότι είμαι ο gayboy ή ότι είμαι ροζ ελέφαντας με ρίγες ή ότι άλλο τέλος πάντων) κι εγώ στο ίδιο ύφος θα του απαντώ. Όταν ξεκολλήσει ο εγκέφαλος του και δεν ξανασχοληθεί με την πάρτη μου, θα πάψω κι εγώ να ασχολούμαι με τη δική του (εκτός αν βαρεθώ, οπότε θα πέσει γείωση).
9. Παρ? όλους τους τίτλους που με έχει βαπτίσει ο manager μου (και διευθυντής της εταιρείας που εργάζομαι) εγώ ξέρω ότι ξεκωλώνομαι στη δουλειά καθημερινά (μερικές φορές και Σαββατοκύριακα, καθότι ανίκανος να πράξει μόνος του το παραμικρό) οπότε αφενός δεν αυταπατώμαι (όπως ανέφερε κάποιος κύριος παραπάνω περί θέσεων και τίτλων) κι αφετέρου επειδή γνωρίζω την «αναγκαιότητα» της ύπαρξης μου στην εταιρεία αυτή, δεν διακατέχομαι από ανησυχίες τύπου αν ανακαλύψουν σε τι site μπαίνω μπορεί να κινδυνεύσει η θέση μου (αν φύγω εγώ, «πεθαίνει» ο manager οπότε και δονητές να παραγγέλνω στο όνομα του, αυτός θα με καλύψει, that simple).
10. lepando στην αρχή γελούσα με αυτά που έγραφες, μετά όμως το ομολογώ με άγχωσες! Αν είσαι Ο ex-αφεντικός με την BMW μηχανή που καβαλήσαμε βουνά και λαγκάδια, αποκαλύψου! Αν όχι, μην το κάνεις γιατί θα απογοητευτώ πολύ? :-
Α? τα προσωνύμια σε ?ίτσα είναι παντελώς άκυρα και άτοπα, καθότι ο merciful God υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί μου. ;)
Κραταω μονο τα καιρια σημεια απο το post σου. εχουμε λοιπον:1- cosmoforum. No comments, επι του θεματος!!! 10-απλα σαν manager, μιλουσα. μη λες πολλα καρφωνεσαι!! Συνεχισε να γελας... απο τα -2 ως -9 δικα σου stund !!!!Έφυγα, γύρισα κι ο χορός καλά κρατεί!!! Μπράβο αγάπες μου!!!
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
και σε τι πληκτρολογιο γραφουν??????????Υπάρχουν ροζ ελέφαντες με ρίγες???
Επισκέπτης
Βλέπω ότι πάνω από τα τελευταία 10-15 posts, ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα του thread "Γυναίκες και chat". ʼραγε το έχουν καταλάβει αυτό κάποιοι και κάποιες? Αν όχι, να σας βηθήσουμε εμείς οι υπόλοιποι λέγοντάς σας ότι σε αυτό το thread λέμε γνώμες/εμπειρίες σχετικά με γυναίκες που μπαίνουν στα chat και στα forums και όχι προσωπικές διενέξεις πάσης φύσεως.
Επίσης, για να βοηθήσω πάλι, μπορείτε να πάτε στο κεντρικό forum, να επιλέξετε το "Γενική συζήτηση" και να πατήσετε το κουμπάκι πάνω που λέει "Νέο θέμα" και να ανοίξετε ό,τι θέμα θέλετε. Δεν είναι δύσκολο, trust me!!! Είναι πολύυυυυυ εύκολο!
Αν ο εγκέφαλος κάποιων δεν μπορεί να επεξεργαστεί σωστά την πληροφορία... ε, τότε κρίμα!!!!
Επίσης, για να βοηθήσω πάλι, μπορείτε να πάτε στο κεντρικό forum, να επιλέξετε το "Γενική συζήτηση" και να πατήσετε το κουμπάκι πάνω που λέει "Νέο θέμα" και να ανοίξετε ό,τι θέμα θέλετε. Δεν είναι δύσκολο, trust me!!! Είναι πολύυυυυυ εύκολο!
Αν ο εγκέφαλος κάποιων δεν μπορεί να επεξεργαστεί σωστά την πληροφορία... ε, τότε κρίμα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K