Δεν μπαίνουν καθόλου ή έχουν τα δικά τους? Ειναι μονάχα ανδρική συνήθεια το τσάτινγκ? Και αν ναι, γιατί λέτε?
Δεν είναι θέμα συνήθειας αλλά παράμετροι πολλών παραγόντων μεταξύ άλλων κοινών ενδιαφερόντων (κλίκα των chat) αλλά και μοναξιάς ή μοναχικότητας ως μη επιθυμητή μορφή. Οι γυναίκες μπαίνουν λιγότερο διότι δεν έχουν την ανάγκη για virtual παρέα μιας και πάντα μια γυναίκα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να περιτριγυρίζεται από αντρικό κόσμο (1 γυναίκα 5 άντρες έχω δει πολύ περισσότερες φορές από το να συνοδεύει 1 άντρας 5 γυναίκες). Σαφώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά σου είπα έναν σημαντικό!
οι μισες ειναι μπαζα και αγαμητες και οι αλλες μισες....τελειως παλαβωμενες.....και μιλαω για εντελως ομως παλαβες...ουτε πως ειναι να χυνουν δεν ξερουν....ουτε καν αυτο.... ....το καλυτερο για μενα ειναι να βγεις εξω και να γνωρισεις κοπελες απο περεες η απο μονος σου...ειναι το ποιο υγιες...τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου....και προπαντων.....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.....αυτα...οτι θελεις ρωτας παντως..... ;)
Πολύ πιθανό!
Επειδή μπαίνω σε meeting σε 5’ και θα ξαναβγώ το μεσημέρι, έχεις κάνα πεντάωρο free μπροστά σου λουλούδι μου! Χώσε να γουστάρεις!
Σε φιλώ!!!! :
Μπαίνεις σε meeting ε?Σας τρέχει ο μεγάλος ε με τις μαλακίες του; Και καλά οργανώνει την δουλειά και παπαριές ε; Και ονομάζει τους υπαλλήλους του υπευθύνους something...και γίνονται κάτι ψώνια σαν και εσένα
Υπεύθυνος αποθήκης (Αποθηκάριος, χαμάλης)
IT manager (Τεχνικός δικτύου, χαμάλης)
Βοηθός διευθυντής (το παιδί για όλες τις δουλειές σαν τον Καίλα ένα πράγμα)
Υπεύθυνη καθαριότητας (καθαρίστρια)
Υπέυθυνη μαγει&#
961;ίου (μαγείρισα, λάντζα)
Επειδή λοιπόν ξέρω τι σκάτα είναι να είσαι υπέυθυνος κάτι...μην ακούω μαλακίες...και meeting
Δεν ξέρω αν την βρίσκεις και μεγαλοπιάνεσαι με κάτι τέτοιες παπαριές, νομίζοντας ότι έπιασες τον παπά και εγω δεν ξέρω από που αλλά χάνεις την ουσία...
εμένα πάντως εξακολουθεί να με εξιτάρει η psycho.......
Εγώ θα την πηδούσα με μίσος στα βρώμικα πλακάκια στην γωνία της τουαλέτας πάνω μπας και έβλεπε το φως! >
την αλλη φορα συστηθηκε ως δοκτορας της ψυχολογιας...ασε να παμε με τα νερα της μη μας σφαξει σαν εκεινο στο avatar της....
Κοίτα όσες είναι προβληματικές κάνουν πολλές συνεδρίες παθαίνουν σύγχυση ταυτότητας παίρνοντας τον ρόλο του γιατρού.
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Stunt γιατί έφαγε τόσο κόλλημα μαζί σου! Πρόσεχε! Την ταινία Μίζερι (Stephen King) την έχεις δει ποτέ; Μην σου τύχει!