Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Δεν μπαίνουν καθόλου ή έχουν τα δικά τους? Ειναι μονάχα ανδρική συνήθεια το τσάτινγκ? Και αν ναι, γιατί λέτε?

Δεν είναι θέμα συνήθειας αλλά παράμετροι πολλών παραγόντων μεταξύ άλλων κοινών ενδιαφερόντων (κλίκα των chat) αλλά και μοναξιάς ή μοναχικότητας ως μη επιθυμητή μορφή. Οι γυναίκες μπαίνουν λιγότερο διότι δεν έχουν την ανάγκη για virtual παρέα μιας και πάντα μια γυναίκα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να περιτριγυρίζεται από αντρικό κόσμο (1 γυναίκα 5 άντρες έχω δει πολύ περισσότερες φορές από το να συνοδεύει 1 άντρας 5 γυναίκες). Σαφώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά σου είπα έναν σημαντικό!

οι μισες ειναι μπαζα και αγαμητες και οι αλλες μισες....τελειως παλαβωμενες.....και μιλαω για εντελως ομως παλαβες...ουτε πως ειναι να χυνουν δεν ξερουν....ουτε καν αυτο.... :uglystupid:....το καλυτερο για μενα ειναι να βγεις εξω και να γνωρισεις κοπελες απο περεες η απο μονος σου...ειναι το ποιο υγιες...τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου....και προπαντων.....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.....αυτα...οτι θελεις ρωτας παντως..... ;)

Πολύ πιθανό!

Επειδή μπαίνω σε meeting σε 5’ και θα ξαναβγώ το μεσημέρι, έχεις κάνα πεντάωρο free μπροστά σου λουλούδι μου! Χώσε :badair: να γουστάρεις!
Σε φιλώ!!!!  :

Μπαίνεις σε meeting ε?Σας τρέχει ο μεγάλος ε με τις μαλακίες του; Και καλά οργανώνει την δουλειά και παπαριές ε; Και ονομάζει τους υπαλλήλους του υπευθύνους something...και γίνονται κάτι ψώνια σαν και εσένα

Υπεύθυνος αποθήκης (Αποθηκάριος, χαμάλης)
IT manager (Τεχνικός δικτύου, χαμάλης)
Βοηθός διευθυντής (το παιδί για όλες τις δουλειές σαν τον Καίλα ένα πράγμα)
Υπεύθυνη καθαριότητας (καθαρίστρια)
Υπέυθυνη μαγει&#
961;ίου (μαγείρισα, λάντζα)
Επειδή λοιπόν ξέρω τι σκάτα είναι να είσαι υπέυθυνος κάτι...μην ακούω μαλακίες...και meeting
Δεν ξέρω αν την βρίσκεις και μεγαλοπιάνεσαι με κάτι τέτοιες παπαριές, νομίζοντας ότι έπιασες τον παπά και εγω δεν ξέρω από που αλλά χάνεις την ουσία...

εμένα πάντως εξακολουθεί να με εξιτάρει η psycho.......

Εγώ θα την πηδούσα με μίσος στα βρώμικα πλακάκια στην γωνία της τουαλέτας πάνω μπας και έβλεπε το φως!  >:cheesy:

την αλλη φορα συστηθηκε ως δοκτορας της ψυχολογιας...ασε να παμε με τα νερα της μη μας σφαξει σαν εκεινο στο avatar της....

Κοίτα όσες είναι προβληματικές κάνουν πολλές συνεδρίες παθαίνουν σύγχυση ταυτότητας παίρνοντας τον ρόλο του γιατρού.

Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Stunt γιατί έφαγε τόσο κόλλημα μαζί σου! Πρόσεχε! Την ταινία Μίζερι (Stephen King) την έχεις δει ποτέ; :) Μην σου τύχει!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ετσι μου ειπαν σημερα κατι φιλοι... οτι εκλεισε

παναξιε εχουμε καποιο προμπλεμο με τις ξανθιες???? >:(

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βλέπω καλά?

Εμφανίστηκε και τρίτη εντελώς τυχαία σήμερα?

LOTTO ρε παιδιά να παίξουμε!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
σημερα ή αυριο εχει και το  ο λ ε θ ρ ι α   σ χ ε σ η .

με τον μαικλ νταγκλας

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Εκλεισε ο θεος?????????σοβαρα μιλας????????δε θα δω το χορορ σοου δηλαδη????????τη γκαντεμια μου μεσα........γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

δεν ειμαι ξανθια φιλτατε..........καραμελαχροινη ειμαι........ενοχλω?
οχι καλη μου, απλα ρωτησα μη τυχον, καθ' οτι ξανθος (εγκεφαλικα) & ειπα, μηπως..... Μα οχι!! τεσπα..

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
μονο  με τις φυσικες ξανθιες .. οχι τις βαμενες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιωργο τραβας ζορι? ειπαμε....οποιος τραβαει ζορι ας ερθει στο μσν να τα πουμε αντι να το παιζει μαγκας της φακης.......και ναι εννοειται οτι οταν αναφερεται το ονομα μου θα ερθω.....απο το να αφηνω μερικα στουκας να το πιανουν στο χερι τους και να γραφουν ο,τι τους κατεβει.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φυσικοτατη ειμαι

για πες τιιιι προμπλεμο?? >:(

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
τι ενοεις να το πιανουν στο χερι τους ...(σεξουαλικο υπονοουμενο ειναι γιατι δεν εγινε αντιληπτο....)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κιαυτος με το αικιου σου θα τα χει....μη δινεις σημασια....μη μασας.....κοτζαμ επιστημονισσα.....χαχαχαχαχα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αγαπητή, ευχαριστώ για την πρόσκληση. αλλά δεν θα πάρω.

Ενημερωτικά δεν τραβάω κανένα ζόρι, απλά τυχαίνει να έπεσε κάτι στην υπόληψή μου και το ανέφερα. Ενόχλησα?

Συγγνώμη!

[Το μόνο που τραβάω είναι τα μαλλιά μου.]

Καλό βράδυ.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
επιστημονησα σε τι ;   στο meeting  με τους managers.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παναξιε αναφερομουν στον γραπτο λογο.....μηπως θα σου πηγαινε εσενα καλυτερα το ξανθο? :)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Γιωργο τραβας ζορι? ειπαμε....οποιος τραβαει ζορι ας ερθει στο μσν να τα πουμε αντι να το παιζει μαγκας της φακης.......και ναι εννοειται οτι οταν αναφερεται το ονομα μου θα ερθω.....απο το να αφηνω μερικα στουκας να το πιανουν στο χερι τους και να γραφουν ο,τι τους κατεβει.....
mounitsa???  (test κανω,να δω αν ισχυει!!)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η αντιληψη σου διαθετει μπολικα κιλα ειρωνιας.....οταν συνελθει (η αντιληψη σου παντα) τα ξαναλεμε.....καλο βολι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ισχυει lepando.....μονο που δεν ησουν εσυ που ειχες το προβλημα οποτε μην ελπιζεις....λοοοοοοοολ

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
α   βλεπω  οτι προβλεπεις και τους αντρες τωρα.

μαλλον κατι αλλο πρεπει να αρχισετε να κανετε και οι δυο σας με τους ανδρες............

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
αμα εισαι μια και μονη .
θα εισαι και ειδος προς εξαφανηση τοτε.