Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παναξιε..
τυχαιο ειναι.-

επισης.. τυχαια εμφανιζομαστε ειτε σε μονες ειτε σε διπλες δοσεις.-

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Υπερασπιζομαι μια  :badair:δεσποινιδα, απο κατι τυπους, λοιδωρους &  :badair:αρηδες. & αναμφιβολα σαν executive (το τονιζω αυτο) manager της αιμοσταγους (avatar) bichας δεσποινιδος. & ακομα περιμενω να μου απαντησεις, ποιον σελιδοδεκτη εχεις πρωτο στον browser σου??? Μηπως  :badair: αρη stunt εχεις το: ??? Eκτος αυτου βλεπεις οτι & αλλοι γνωριζουν την  :badair:ενη υποχθονια δραση σου!!! :  Λοιπον??  :badair:ροstunt????  :2funny:  :2funny:

φιλαρακι γινεσαι και παλι προκλητικος- ο σελιδοδεικτης μου μπαινει στην οπισθια οπη καποιων που υπερασπιζονται σκυλιτσες σαν την κυρια

και εγω σε ρωταω ευθεως, ειναι η δεν ειναι η σκυλιτσα ο gayboy???

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακι γινεσαι και παλι προκλητικος- ο σελιδοδεικτης μου μπαινει στην οπισθια οπη καποιων που υπερασπιζονται σκυλιτσες σαν την κυρια

και εγω σε ρωταω ευθεως, ειναι η δεν ειναι η σκυλιτσα ο gayboy???
1- ο arion ΤΙ στην ευχη κανει ΕΔΩ??? 2- Ναι ειναι, το ομολογω,  αλλα τρυφερη σκυλιτσα!!!3-εσυ stunt παλι τι της εισαι της mounitsas??
χμ...τιποτα δεν ειναι τυχαιο, αλλα η εν γενει συμπεριφορα της μουνιτσας εδω ειναι αψογη...καμμια σεχεση με την σκυλιτσα!
E????? :badair:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ποια τσιρακια  :badair: αρη??? Γιατι μικρε δικτατορισκε θες να φιμωσεις τους γνωριζοντες?? μηπως γιατι εισαι  :badair: ??? & που εισαι ΑΝ απαντησεις γραφε με κεφαλαια για να σε βλεπω γιατι παω τουαλετα...

σκυλάκι της ψυχο-τετοιας ειμαι εναν χρονο εδω και κανεις δεν με εφερε στα ορια μου! κι επειδη σεβομαι τους φιλους εδω, ενα θα σου πω...στειλε με πμ τηλεφωνο να μου τα πεις απο κοντα! εχεις @@ ?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
σκυλάκι της ψυχο-τετοιας ειμαι εναν χρονο εδω και κανεις δεν με εφερε στα ορια μου! κι επειδη σεβομαι τους φιλους εδω, ενα θα σου πω...στειλε με πμ τηλεφωνο να μου τα πεις απο κοντα! εχεις @@ ?
Stunt με προκαλεις, υβριστη δεσποινιδων &  :badair:στη ελπιζω να πηρες το pm μου, με οτι ζητησες & να σου δειξω αυτο που επιθυμεις τα @@ μου. & ειδικα για εσενα θα προσθεσω μερικες:  :badair:

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Stunt...
Στους δρόμους πάλι πιστός στο καθήκον.
Αφοσιωμένος στο ανελέητο κυνήγι του πιο αδίστακτου και άσπονδου εχθρού του...

Του Gayboy...

Μέχρι να τον πιάσει κανείς δεν θα κοιματε ήσυχος...

Απο 15/01 στο Bourdela.com....

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ισα ρε μαγκα!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
1- ο arion ΤΙ στην ευχη κανει ΕΔΩ??? 2- Ναι ειναι, το ομολογω,  αλλα τρυφερη σκυλιτσα!!!3-εσυ stunt παλι τι της εισαι της mounitsas??

θα σου πω απο κοντα τι της ειμαι μικρε και ποταπε executive...και που σαι, οταν γυρισεις απο την τουαλετα μην τραβηξεις καζανακι και σε χασουμε μαζι με τα ...αρτοποιηματα σου!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Stunt...

Του Gayboy...

μηπως εισαι απο αυτους που απαντησαν στα πμ του λιγο πριν εξαφανιστει;;
λεω τωρα...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Stunt...

Του Gayboy...

Τι εννοει ο ποιητης stunt???  Eξηγησου, επιτελους!!! Εδω δημοσια!! η ... :badair: ??? Δε σε φοβαμαι ποταπε. προσεχε μη μιλησω &το μονο που σε σωνει μετα αν εχεις @@ ειναι η αυτοδιαγραφη σου!!!  :badair: :badair:  Και δεμου απαντησες στο :1-: ο arion τι κανει εδω???  :badair:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι εγινε ρε παιδια? χρονια και ζαμανια.....καλη χρονια χρονια πολλα :-) διαβασα το ονοματακι μου και ειπα να παρεμβω για λιγο....δεν ειμαι ουτε η bite me im fresh ουτε η psycho bitch ουτε η ρουλι ουτε καμια αλλη........οκ? γκεγκε? μερσι....απο κει και περα οποιος παναξιος τραβαει ζορι μπορω να του δωσω το μσν μου να τα πουμε....και με την Bite me επισης.....υποθετω δεν εχει προβλημα......

απο κει και περα στο προβλημα του θρεντ.....δεν ξερω τι να απαντησω......γκομενες υπαρχουν σε ολα τα τσατ ρουμς......τωρα αν ψαχνονται ή οχι δεν το ξερω.....το μιρκ δεν το επισκεπτομαι παρα μονο για να παιξω τριβιαλ οποτε δεν μπορω να μιλισω για αυτο στο γιαχου ομως που ημουν ειχε και πολλες και δεν ψαχνοντουσαν......αυτα επι του θεματος :cheesy:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Stunt με προκαλεις, υβριστη δεσποινιδων &  :badair:στη ελπιζω να πηρες το pm μου, με οτι ζητησες & να σου δειξω αυτο που επιθυμεις τα @@ μου. & ειδικα για εσενα θα προσθεσω μερικες:  :badair:

Ρε φίλε, μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου και το επίπεδο του σάιτ.
Αν η κυρία έχει κάτι με τον stunt, εσύ τι ανακατεύεσαι;
Ας τους να τα φάνε μόνοι τους.
Στο λέω γιατί μου κάνει εντύπωση, εσύ συνήθως είσαι πιο cool, πιο ήρεμος, γιατί ξέφυγες τώρα για τον καβγά του stunt με μια γκόμενα;
Το κάνετε πάλι προσωπικό, και πάλι τα ίδια θα χουμε....
ΔΩΣΤΕ ΑΚΥΡΟ ΟΛΟΙ.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χαλάρωσε Stunt. Πλάκα σου κάνω αλλά Μέτα διάβασα τις μαλακίες του Internetοτραμπουκου και μου έφυγε η διάθεση...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Τι εγινε ρε παιδια? χρονια και ζαμανια.....καλη χρονια χρονια πολλα :-) διαβασα το ονοματακι μου και ειπα να παρεμβω για λιγο....δεν ειμαι ουτε η bite me im fresh ουτε η psycho bitch ουτε η ρουλι ουτε καμια αλλη........οκ? γκεγκε? μερσι....απο κει και περα οποιος παναξιος τραβαει ζορι μπορω να του δωσω το μσν μου να τα πουμε....και με την Bite me επισης.....υποθετω δεν εχει προβλημα......

απο κει και περα στο προβλημα του θρεντ.....δεν ξερω τι να απαντησω......γκομενες υπαρχουν σε ολα τα τσατ ρουμς......τωρα αν ψαχνονται ή οχι δεν το ξερω.....το μιρκ δεν το επισκεπτομαι παρα μονο για να παιξω τριβιαλ οποτε δεν μπορω να μιλισω για αυτο στο γιαχου ομως που ημουν ειχε και πολλες και δεν ψαχνοντουσαν......αυτα επι του θεματος :cheesy:
Τι εγινε stunt??? Δε μπορεις μονος σου & βαζεις τις γυναικες μπροστα να αλλαξουν το εις βαρος σου κλιμα???  :badair: αρη!!!  :2funny: :2funny:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τι εννοει ο ποιητης stunt???  Eξηγησου, επιτελους!!! Εδω δημοσια!! η ... :badair: ??? Δε σε φοβαμαι ποταπε. προσεχε μη μιλησω &το μονο που σε σωνει μετα αν εχεις @@ ειναι η αυτοδιαγραφη σου!!!  :badair: :badair:  Και δεμου απαντησες στο :1-: ο arion τι κανει εδω???  :badair:

λαμβανω δεκαδες ποστ συμπαραστασης στην αηθη επιθεση σου!
κανεις το αντρα με ξενα @@ ? παρατα το πληκτρολογιο και κατεβα να τα πουμε αντρικια και σταρατα face to face ! και που 'σαι φερε και 2-3 φιλαρακια σου, γιατι σε βλεπω να ξαναπηγαινεις τουαλετα!

Δεν αυτοδιαγραφομαι αν αυτος ειναι ο στοχος σου μικρε κατεργαρακο...περιμενω πμ με το τηλεφωνο σου! τελος!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
κανεις λαθος... βεβαια χαιρομαι που με θυμασαι   :P
μα απο που κ ως που μοιαζει το δικο μου γραψιμο με αυτης...?
μην παρασυρεσαι... οτι μαλακιες ισως πω, τις λεω ανετα με το δικο μου νικ δεν χρειαζομαι αλλο  :P

Σόρρυ αν έκανα λάθος, απλά θυμήθηκα λίγο αυτό το κάπως προκλητικό υφάκι....
Κάτι στον τρόπο γραφής...
Πάντως σε επανεμφάνισα ε;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φίλε, μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου και το επίπεδο του σάιτ.
Αν η κυρία έχει κάτι με τον stunt, εσύ τι ανακατεύεσαι;
Ας τους να τα φάνε μόνοι τους.
Στο λέω γιατί μου κάνει εντύπωση, εσύ συνήθως είσαι πιο cool, πιο ήρεμος, γιατί ξέφυγες τώρα για τον καβγά του stunt με μια γκόμενα;
Το κάνετε πάλι προσωπικό, και πάλι τα ίδια θα χουμε....
ΔΩΣΤΕ ΑΚΥΡΟ ΟΛΟΙ.
Απλα ξεσκεπαζω τον υποκριτη stunt -cosmostunt, για την ακριβεια- & 2ο: εχω υπαρξει manager της εν λογω δεσοινιδας!! (αληθεια!!)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
mounitsa  μυριστηκες ψητο και εμφανιστηκες..

(απο οτι βλεπω θα περισεψει κανενα κοκαλο και για σενα)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16

mounitsa we missed you !!!
Ειλικρινά , δεν σε πειράζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom