Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τώρα που έφυγαν οι γυναίκες από το θρεντ να εκφράσω κι εγώ μια σκέψη.

Γιατί όλες αυτές που γράφουν εδώ είναι τόσο ανούσιες και βαρετές; Γιατί θέλουν συνεχώς να το παίξουν κάτι;

Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε ένα σάιτ που επικεντρώνεται στο σεξ θεωρούν ότι πρέπει να γίνεται ένα παιχνίδι και καλά ερωτικό και καλά σεξουαλικό; Ακόμα και έτσι όμως να είναι, γιατί πιστεύουν ότι αυτό το ανόητο στυλ του συνεχούς βομβαρδισμού ευφυολογημάτων έχει κάποια ίχνη ερωτισμού ή σεξουαλικότητας;

Ειλικρινείς απορίες εκφράζω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ακομα να φυγουμε... περιμενε λιγο
να ακουσεις την πορτα να κλεινει :P

δεν θα σου απαντησω στις ειλικρινεις αποριες σου γιατι το θεωρω ανουσιο κ βαρετο να λεω τα ιδια κ τα ιδια σ αυτο το φορουμ, ασε που απο ανδρες ζητας απαντησεις για γυναικες :)  :rolleyes:

Ζντουπ... εκλεισε η πορτα..

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
τωρα αν πω τι σκεπτομαι γιαυτο που λες studian μαλλον θα φαω πολυ ξυλο γιαυτο καλυτερα να μην μιλησω.  (ψαξτε ολοι λιγο πιο βαθια ............. ψαξτε το λιγο..........)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.508
Πόντοι
10.413
PSyCho_BiTCh: δεν μου αρκεί το  ;)

τι λες για το  *P μετά από πολύ  :knockinb: όπου πολλά  :sperm: θα έρθουν για να μουλιάσουν τα  :boobies: σου και το σφιχτό σου  :booty:?

εεεε?

be around bitch :knuppel:

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1

Ναι έχεις δίκιο! Από κεντρικό server στην Σουηδία που είμαι πολύ περίεργη (να μη σου πω ανυπομονώ) πως θα αντιδράσει ο? αυτιστικός manager μου  :idiot: όταν τον ρωτήσουν από το IT Control ?What bourdela means??. ΖΩ γιαυτή την στιγμή!!!!  :2funny: (πως είναι το μπουρδέλα στα Σουηδικά για να τον βγάλω από τη δύσκολη θέση?)

PS. lepando!!!! Αφεντικό εσύ??????? ;)

Sorry για το ετεροχρονισμένο post, αλλά επειδή αναφέρθηκε παραπάνω, τυγχάνει να βλέπω τις αναφορές από τέτοιου είδους περιηγήσεις στο διαδίκτυο της εταιρείας μου. Εγώ είμαι σαν και αυτούς και την γλιτώνουν με ένα απλό email ώστε να συμμαζευτούν. ʼλλοι όμως δεν είναι της ίδιας άποψης.  Έχει απολυθεί κόσμος.....

Να σημειώσω ότι οι αναφορές μου έρχονται από το εξωτερικό. Δεν χρειάζεται να αναγνωριστεί η διεύθυνση. Υπάρχουν categories

Κάποια στιγμή ένας από τους mods (sorry αλλά δεν θυμάμαι ποιος) είχε δώσει το παρακάτω link

use it!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Σε ρωτησα κατι πριν  :badair:αρη stund. Μονο με την  :badair:cosmo απειλη  σου ειχες να μου απαντησεις??? Ελπιζω στην αυτοδιαγραφη σου, οταν τα μελη του site ανακαλυψουν οτι παιζεις τον ρολο του αγγελου της εξαγνισης & της καθαρσης εδω μεσα ωστε τελiκα το site να περασει στα  :badair:cosmo girles, φιλες σου. οκ  :badair: stunt???

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.508
Πόντοι
10.413
άσχετο αλλά από κάπου το ξετρύπωσα....
για την σκύλα (μου).........

Συνημμένα

• poutsos.jpg
    poutsos.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 50

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τώρα που έφυγαν οι γυναίκες από το θρεντ να εκφράσω κι εγώ μια σκέψη.

Γιατί όλες αυτές που γράφουν εδώ είναι τόσο ανούσιες και βαρετές; Γιατί θέλουν συνεχώς να το παίξουν κάτι;

Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε ένα σάιτ που επικεντρώνεται στο σεξ θεωρούν ότι πρέπει να γίνεται ένα παιχνίδι και καλά ερωτικό και καλά σεξουαλικό; Ακόμα και έτσι όμως να είναι, γιατί πιστεύουν ότι αυτό το ανόητο στυλ του συνεχούς βομβαρδισμού ευφυολογημάτων έχει κάποια ίχνη ερωτισμού ή σεξουαλικότητας;

Ειλικρινείς απορίες εκφράζω.

Έλα  ντε!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
tkinaliss  ;)

BiteMeIaMfresH δεν «γκρινιάζουν» εκ σκοπίμου συντονισμένα εννοεί αφενός το ποιητή! Και αφετέρου η παρατήρησις ήταν περί των.. «βλαβερών» επιπτώσεων στα? αντρικά πλήθη!  :2funny:

Σας φιλώ for today!!! Stunt μου κι εσένα!!! Στα πατομπούκαλα directly!!!! :birdman:

προσεξε τα αιματα στο avatar σου μη γλυστρησεις!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
stunt θεωρεις τυχαιο το οτι το ψευδωνυμο BiteMeIaMfresH
εχει σαν πρωτο συνθετικο το σχολιο κατω απο το εικονιδιο της -  mounitsas-  :;;;;;;;

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
  :badair: αρη stund, εδω εισαι???. Το αιμα φιλαρακο ειναι το αιμα του σωματοψυχικου πονου της δεσποινιδος στο εργο της (με τους managers)  :badair:

δηλαδη τωρα το παιζεις και manager και υπερασπιστης της  :badair: σμενης???

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Stunt εδω εισαι ακομα?Θα πρεπει να ντρεπεσε για τις πραξεις σου!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

ξερω οτι τα τσιρακια της σκυλιτσας θελουν να απαλλαγουν απο την παρουσια μου, αλλα οσο και να μου κουνιουνται δεν τα γ@μ@ω...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
stunt θεωρεις τυχαιο το οτι το ψευδωνυμο BiteMeIaMfresH
εχει σαν πρωτο συνθετικο το σχολιο κατω απο το εικονιδιο της -  mounitsas-  :;;;;;;;

χμ...τιποτα δεν ειναι τυχαιο, αλλα η εν γενει συμπεριφορα της μουνιτσας εδω ειναι αψογη...καμμια σεχεση με την σκυλιτσα!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
δηλαδη τωρα το παιζεις και manager και υπερασπιστης της  :badair: σμενης???
Υπερασπιζομαι μια  :badair:δεσποινιδα, απο κατι τυπους, λοιδωρους &  :badair:αρηδες. & αναμφιβολα σαν executive (το τονιζω αυτο) manager της αιμοσταγους (avatar) bichας δεσποινιδος. & ακομα περιμενω να μου απαντησεις, ποιον σελιδοδεκτη εχεις πρωτο στον browser σου??? Μηπως  :badair: αρη stunt εχεις το: ??? Eκτος αυτου βλεπεις οτι & αλλοι γνωριζουν την  :badair:ενη υποχθονια δραση σου!!! :
  Λοιπον??  :badair:ροstunt????  :2funny:  :2funny:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
stunt τα ναρκωτικα τα δινουν σε δοδεις.

ετσι και οι φιλες μας εμφανιζονται με δοσεις.

στην αρχη μια, μετα δυο, μετα τρεις κτλ, κτλ ,κτλ

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ξερω οτι τα τσιρακια της σκυλιτσας θελουν να απαλλαγουν απο την παρουσια μου, αλλα οσο και να μου κουνιουνται δεν τα γ@μ@ω...
Ποια τσιρακια  :badair: αρη??? Γιατι μικρε δικτατορισκε θες να φιμωσεις τους γνωριζοντες?? μηπως γιατι εισαι  :badair: ??? & που εισαι ΑΝ απαντησεις γραφε με κεφαλαια για να σε βλεπω γιατι παω τουαλετα...

Επισκέπτης
μερικα εν ελαδι βουλγαρικης καταγωγης απο το

Συνημμένα

• 165566-1-rm.jpg
    165566-1-rm.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 190314-1-rm.jpg
    190314-1-rm.jpg
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 193790-1-rm.jpg
    193790-1-rm.jpg
    2,1 KB · Εμφανίσεις: 36