Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
σκυλιτσα την αλλη φορα μπηκες εδω, αντεγραψες το nick μιας αλλης κυριας απο το κοσμοφορουμ (και εβριζες τους παντες στο ονομα της) επειδη την φθονεις και οταν σε αποκαλυψε, το παραδεχτηκες, τα μαζεψες κι εφυγες για μηνες...οποτε τα περι χαβαλε στο bourela.com πες τα σε καποιους αφελεις...μπηκες για συγκεκριμενο λογο εδω και μαλιστα πολυ ταπεινο! οποτε τσιμπα κι αλλη μια!  :badair: :badair: :badair:

Κι εδώ κολλάει κάτι που είπε ένας φίλος σου πιο πάνω:
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι γουσταρίζει στην κοσμάρα του!!!! Βέβαια όταν μπλέκεσαι και με την κοσμάρα κάποιου άλλου (της? θιγμένης :idiot:) εκεί να δεις γούστα!!!! Τέτοιο κάψιμο ούτε σε κεντρική χασαποταβέρνα στη Βάρης ? Κορωπίου!!!!
Αγααααααααααααααααααααααααααααααπη μου εσύ!!!!!!!!!! :2funny:

PS (σε ξαναρωτώ) Μ? έχεις κάνει add στα favorites σου????? ;)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
κι εγω σου απαντω αναλογα με την φιλοσοφια σου:  :badair:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
φιλε stund .
γυναικα που παει σε meeting με manager θα πρεπει να δουλευει σε σοβαρη εταιρια.
αυτο σημαινει οτι οι εισοδοι τους στα διαφορα sites ειναι υπο ελεγχο.
συμπερασμα: το δουλεμα παει συννεφο.....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
φιλε stund .
γυναικα που παει σε meeting με manager θα πρεπει να δουλευει σε σοβαρη εταιρια.
αυτο σημαινει οτι οι εισοδοι τους στα διαφορα sites ειναι υπο ελεγχο.
συμπερασμα: το δουλεμα παει συννεφο.....

την αλλη φορα συστηθηκε ως δοκτορας της ψυχολογιας...ασε να παμε με τα νερα της μη μας σφαξει σαν εκεινο στο avatar της....

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
καινουρια  - mounitsa- μας προεκυψε (αν θυμαστε καποιοι....)

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
κανεις λαθος... βεβαια χαιρομαι που με θυμασαι   :P
μα απο που κ ως που μοιαζει το δικο μου γραψιμο με αυτης...?
μην παρασυρεσαι... οτι μαλακιες ισως πω, τις λεω ανετα με το δικο μου νικ δεν χρειαζομαι αλλο  :P

για το θεμα τωρα... δικαιο εχετε οτι οι πιο πολλες κοπελες που γραφουν στα τσατ ρουμς κ ψαχνονται για γκομενο... δεν λενε κ πολλα απο εμφανιση
αλλα υπαρχουν κ εξαιρεσεις.
οπως επισης υπαρχουν κ αυτες που μπαινουν για την πλακα τους οπουδηποτε στο ιντερνετ κ δεν σημαινει κατ αναγκην οτι ειναι κ μπαζα με καλο στον εγκεφαλο. λες κ το τσαττινγ κ φορουμινγκ εγινε μονο για να το χρησιμοποιουν οι ανδρες  :rolleyes:
τωρα ρε παιδι που εκανες το ποστ.. ειναι δυνατον 1 χρονο να μην πετυχες μια γυναικα? μου φαινεται.. ουτοπικο  :P

Δεν ξερω πως σου φαινεται αλλα ετσι ειναι. Βεβαια στο μονο τσατ που εχω μπει ειναι το MIRC. Εκει εγραψα μηνυματα σε γυναικεια νικ αλλα καποια δεν απαντουσαν και 1-2 που απαντησαν στη συνεχεια καταλαβα πως ΜΟΝΟ το νικ ηταν γυναικειο. Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα τσατ που μπαινουν. Αυτο ρωταω. Δεν με ενδιαφερει να γνωρισω απο κοντα, ουτε να πηδηξω. Αν ηθελα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το πω. Απλα οπως εχω μιλησει με πολλα παιδια σε τσατ και φορουμς και εχουμε αναλυσει θεματα , απο ποδοσφαιρο ως γυναικες και απο γυναικες ως cpu , θα ηθελα να μιλησω και με γυναικες αλλα δεν τις εβλεπα πουθενα , ουτε ομορφες , ουτες ασχημες, ουτε αδυνατες , ουτε χονδρες. Για αυτο ειχα αυτη την απορια και την εγραψα εδω.
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να βαζουμε ταμπελες σε οσους επιλέγουν το ιντερνετ για να επικοινωνήσουν. Το τι ειναι ο καθένας και η καθεμια δεν μπορουμε να το ξερουμε απο ενα νικ ή πεντε κουβεντες. Αν όντως οσοι έχουν πειρα καταληγουν πως στα φορουμς και τα τσατ μπαινουν ανδρες ανεξαρτητου εμφανισης , νοημοσυνης , βαρους και ηλικιας , γιατι δεν συμβαινει το ιδιο και με τις γυναικες?

psycho εσυ κανεις τσατ?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπουμε ένα ακόμα παράδειγμα σύγχρονης γυναίκας: καμένη από τις λανθασμένες επιλογές της, της την έχει δώσει που οι άντρες δε της δίνουν σημασία και προσπαθεί να ξεδώσει με την εργασιοθεραπεία και το τσατ. Κι ενώ ψοφάει για γαμήσι, θέλει να το παίξει υπεράνω που δεν έχει ανάγκη.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
αυτό είναι αδικία όμως...
όταν υπάρχει ο stunt τριγύρω, η bitch δεν έχει μάτια για κανέναν....
τεσπα....
αν και αυτό το "κάτι που έχει" τελικά την ωθεί στον να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο....
(θα το δείτε...σε λίγο)

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Βλέπουμε ένα ακόμα παράδειγμα σύγχρονης γυναίκας: καμένη από τις λανθασμένες επιλογές της, της την έχει δώσει που οι άντρες δε της δίνουν σημασία και προσπαθεί να ξεδώσει με την εργασιοθεραπεία και το τσατ. Κι ενώ ψοφάει για γαμήσι, θέλει να το παίξει υπεράνω που δεν έχει ανάγκη.

Εγώ θα προτιμούσα να αλλάζουμε απόψεις και όχι να λέμε τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας που γράφει εδώ. Λεω τωρα.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι να σου πω ρε φιλε ιπαπ...
εγω οταν εμπαινα στο μιρκ (παλια πολυ παλια που ημουν παιδι) ηξερα οτι εμπαιναν κ αλλες πολλες κοπελες
κ γενικα μια σεβαστη ποσοτητα κοριτσακιων υπαρχει στο τσατ..
αναλογα κ σε ποια ρουμ μπαινεις βεβαια..

απ την αλλη τα φορουμς ειναι γεματα γκομενες...
μαλλον εισαι η εξαιρεση εσυ που δεν πετυχες ουτε μια.

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
τι να σου πω ρε φιλε ιπαπ...
εγω οταν εμπαινα στο μιρκ (παλια πολυ παλια που ημουν παιδι) ηξερα οτι εμπαιναν κ αλλες πολλες κοπελες
κ γενικα μια σεβαστη ποσοτητα κοριτσακιων υπαρχει στο τσατ..
αναλογα κ σε ποια ρουμ μπαινεις βεβαια..

απ την αλλη τα φορουμς ειναι γεματα γκομενες...
μαλλον εισαι η εξαιρεση εσυ που δεν πετυχες ουτε μια.

Μπορει , τι να πω ..... Στο Mirc εμπαινα στο Hellas

Επισκέπτης
για τους συναγωνιστες απο θεσσαλονικη εχει παρει κανενας μια που μπαινει με νικ  sofoula  η  mpoulouka  που εχει βιτσιο να στελνει φωτογραφιες της με τα στηθη της γυμνα η την μουνοκολαρα της αυτη μπαινει στο

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
κι εγω σου απαντω αναλογα με την φιλοσοφια σου:  :badair:
"φιλε" stunt η  :badair:αρη θελω να σε ρωτησω τα εξης; 1- ποια η σχεση σου με τα  :jerking: cosmogirls, που τοσο συχνα επικαλεισαι?? 2- Που ξερεις εσυ  :badair:stunt, οτι η κοπελια δεσποινις που  :badair:λογεις, δεν ειναι μια αξιοτατη υπαλληλος που δεν μπορει να προσφερει αψογα τις συγκεκριμενες αρμοδιοτητες, που τις εχουν ανατεθει?? Σε πληροφορω,σν πρωην executive manager της εν λογω bich (psyho)javascript:void(0);
Bad Air, εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες της! Τελος φιλτατε javascript:void(0);
Bad Air αρη stund ασχολησου καλυτερα με τις cosmomounitses σου!! α, & που εισαι???void(0);
Bad Air

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ιπαπ... γυναικοθαλασσα ειναι εκει μεσα

εκτος κ αν μετα απο τοσο καιρο που εχω να κανω τσατ στο μιρκ αλλαξαν τα πραγματα

ενιγουει παρε παραδειγμα... στο μπουρδελα ηδη στο τοπικ σου γραφουν 2 γυναικες (αν ειναι κ καμια αλλη δεν προσεξα)
κ ειναι κ ανδρικο σαιτ
φαντασου να μπεις στα γυναικεια φορουμ τι θ αντικρυσεις :cheesy:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
βρε stunt λες να φτιαχτεται με τη φωτογραφια που εχεις βαλει σαν χαρακτηριστικο σου (αριστερα ;)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
"φιλε" stunt η  :badair:αρη θελω να σε ρωτησω τα εξης; 1- ποια η σχεση σου με τα  :jerking: cosmogirls, που τοσο συχνα επικαλεισαι?? 2- Που ξερεις εσυ  :badair:stunt, οτι η κοπελια δεσποινις που  :badair:λογεις, δεν ειναι μια αξιοτατη υπαλληλος που δεν μπορει να προσφερει αψογα τις συγκεκριμενες αρμοδιοτητες, που τις εχουν ανατεθει?? Σε πληροφορω,σν πρωην executive manager της εν λογω bich (psyho)javascript:void(0);
Bad Air, εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες της! Τελος φιλτατε javascript:void(0);
Bad Air αρη stund ασχολησου καλυτερα με τις cosmomounitses σου!! α, & που εισαι???void(0);
Bad Air

ωπ! κουλαρησε μεγαλε!...συγγνωμη μιλας σοβαρα η εχεις διαθεση για καυγα; για μιλα πιο προσεκτικα executive της  :badair:

Επισκέπτης
πολυ καλη περιπτωση ειναι το skype  εχει καλες επιλογες και συνηθως την πεφτουν απο εκει μεσα βουλγαρες και τουρκαλες

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
φιλε stunt χαλαρωσε λιγο γιατι μαλλον ο σκοπος της κυριας ειναι πολυ κοντα στο να γινει πραξη  (καυγαδες ανευ λογου και αιτιας και τα γελια της κυριας θα πανε συνεφο....)

ipap

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
ιπαπ... γυναικοθαλασσα ειναι εκει μεσα

εκτος κ αν μετα απο τοσο καιρο που εχω να κανω τσατ στο μιρκ αλλαξαν τα πραγματα

ενιγουει παρε παραδειγμα... στο μπουρδελα ηδη στο τοπικ σου γραφουν 2 γυναικες (αν ειναι κ καμια αλλη δεν προσεξα)
κ ειναι κ ανδρικο σαιτ
φαντασου να μπεις στα γυναικεια φορουμ τι θ αντικρυσεις :cheesy:

Καλά εσείς είστε εξαίρεση στο κανόνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom