PSyCho_BiTCh
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Επειδή μπαίνω σε meeting σε 5? και θα ξαναβγώ το μεσημέρι, έχεις κάνα πεντάωρο free μπροστά σου λουλούδι μου! Χώσε να γουστάρεις!
Σε φιλώ!!!!
Επειδή μπαίνω σε meeting σε 5? και θα ξαναβγώ το μεσημέρι, έχεις κάνα πεντάωρο free μπροστά σου λουλούδι μου! Χώσε να γουστάρεις!
Σε φιλώ!!!!
Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους..Στο νετ θα βρεις περιπτωσαρες και μπαζα ειτε στην εμφανιση ειτε στο μυαλο..
Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα αντε βρες την αναμεσα απο τοσες και τοσες που κυκλοφορουν..
Παντως ειναι πολυ καταστρεπτικο να εχεις βαλει ολη την τεχνη σου στην συζητηση , να την εχεις πεισει για την αξιοπρεπεια σου και την αξια σου γενικοτερα ,να εχεις δειξει τις ευαισθησιες σου (υπαρκτες η οχι) και μετα να βλεπεις στην φωτο την δολοφονο-φαλαινα..(πανε ευαισθησιες μετα ,πανε ολα!!)
Γι αυτο καλυτερα καμακι σε κανα μαγαζι που βλεπεις απο κοντα με τι εχεις να κανεις και οση προσπαθεια καταβαλεις θα αξιζει..
το chat επίσης τις "μαλακώνει" (κάτι σαν την πάλη δίχως όρους που βαράς-βαράς-βαράς στο κεφάλι και τελικά ο "αντίπαλος" ανοίγει και τον αποτελειώνεις...)..
άσε που έχεις ανταλλάξει τολμηρές σκέψεις και μετά μία ατάκα του τύπου "θυμάμαι πως μου είχες γράψει πως σου αρέσει να σε ..... ...... ....... τι λες πάμε να το κάνουμε?"....
φιλε stunt μισες δουλειες κανεις.
τη φαλαινα στη συναντηση θα τη δουμε ολοκληρη ενω εδω δεν φαινονται τα ποδια (ουρα)
στον αερα ετσι ειναι καλη .
οταν θα πεσει στο νερο (κρεβατι) να δουμε τι θορυβο θα κανει.......
βεβαια το chat βοηθαει λιγο στο να αξιολογεις τις αντιδρασεις των γυναικων σε διαφορα λεγομενα σου και να τα χρησιμοποιεις ή οχι στο live καμακι ....
ελα μωρε, συμπαθεστατη ειναι!!!!
Stunt, Καλημέρα !
Διάβασα το θρεντ που έβαλες λίνκ !
Καλά μιλάμε έφαγε σκάλωμα μαζί σου....!
Θα πω κάτι , (εύχομαι να χω λάθος).
Θυμάσαι την BiteMeIamFresh;;
Το στύλ γραφής κάτι μου θυμίζει.....μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.
Ρίχτης να καταλάβει που έμπλεξε φίλε !