Επισκέπτης
μερικα πασον των ρωσιων
και τελικά αντρέα πιστεύεις οτι αξίζει τον κόπο?
Δεν ψάχνω να γνωρίσω κοπέλα, έχω ευχαριστώ. Απλά μου κάνει εντύπωση. Μπαίνω σε τσατ και φορουμς από τη δουλειά κυρίως και όταν είμαι μόνος σπίτι. Μου κάνει εντύπωση πως ενω γνωρίζω γυναίκες να ασχολούνται με ιντερνετ, δεν έχει τύχει να μιλήσω ποτέ με καμία σε τσατ ή φορουμ. Και δεν λέω να πετύχω την Έλενα Ράπτη!!! αλλά μια οποιαδήποτε γυναίκα ανεξαρτήτως εμφάνισης, όχι για την πιάσω γκόμενα αλλά για να μιλήσω μαζί της όπως μιλάω με εσάς. Έχω ακούσει πως ακόμα και γυναικείο nickname να δεις σε τσατ ρουμ μάλλον είναι άντρας. Γιατί όμως άπέχουν οι γυναίκες?...κολλητε..επειδη σε βλεπω λιγακι προβληματισμενο ακου να δεις πως παει το πραγμα με τα τσατ.... ....λοιπον...τα τελευται 7 χρονια που ασχολουμαι με τσατ και καθε ειδους τετοια μαλακεια σου λεω αυτο...γκομενες παιζουν αρκετες....ΑΛΛΑ....οι μισες ειναι μπαζα και αγαμητες και οι αλλες μισες....τελειως παλαβωμενες.....και μιλαω για εντελως ομως παλαβες...ουτε πως ειναι να χυνουν δεν ξερουν....ουτε καν αυτο.... ....το καλυτερο για μενα ειναι να βγεις εξω και να γνωρισεις κοπελες απο περεες η απο μονος σου...ειναι το ποιο υγιες...τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου....και προπαντων.....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.....αυτα...οτι θελεις ρωτας παντως..... ;)
...κολλητε..επειδη σε βλεπω λιγακι προβληματισμενο ακου να δεις πως παει το πραγμα με τα τσατ.... ....λοιπον...τα τελευται 7 χρονια που ασχολουμαι με τσατ και καθε ειδους τετοια μαλακεια σου λεω αυτο...γκομενες παιζουν αρκετες....ΑΛΛΑ....οι μισες ειναι μπαζα και αγαμητες και οι αλλες μισες....τελειως παλαβωμενες.....και μιλαω για εντελως ομως παλαβες...ουτε πως ειναι να χυνουν δεν ξερουν....ουτε καν αυτο.... ....το καλυτερο για μενα ειναι να βγεις εξω και να γνωρισεις κοπελες απο περεες η απο μονος σου...ειναι το ποιο υγιες...τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου....και προπαντων.....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.....αυτα...οτι θελεις ρωτας παντως..... ;)
Δεν υπαρχουν λεει!!! δες εδω: ολο cosmogirls!!! Τι αλλο θες, πια????Κύριοι. Το ιντερνετ με απασχολεί 1 χρόνο τώρα.
Από το χειμώνα άρχισα να συμμετέχω σε τσατ ρουμς και σε φόρουμς. Διάφορα φόρουμς , τεχνολογικά και μη. Αλλά και τσατ , όπως mIRC. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έτυχε να πετύχω γυναίκα σε τσατ ή σε φόρουμ ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του. Και ρωτώ τους πιο έμπερους. Υπάρχουν γυναίκες σε τσατ ρουμς ή σε φορουμς? Δεν μπαίνουν καθόλου ή έχουν τα δικά τους? Ειναι μονάχα ανδρική συνήθεια το τσάτινγκ? Και αν ναι, γιατί λέτε?
ελα ελα εσυ αμεσως....δεν κρατιεσαι...κοιτα εκει να δεις τι θα κενεις με τα γεραματα.......κατι θα ξερει αυτος ο kinky ο πορνογερος....
ελα ελα εσυ αμεσως....δεν κρατιεσαι...κοιτα εκει να δεις τι θα κενεις με τα γεραματα.....
...ωπα ωπα...να και οι σεριφηδες...προσοχη ε?
σας βλεπω τι λετε...
(το σχολιο αφορα τον φλυ και τον κινκυ) :-*
προσοχη ε?
σας βλεπω τι λετε...
(το σχολιο αφορα τον φλυ και τον κινκυ) :-*