Αν μετράνε και οι πίπες, βάλτε στα δικά μου στατιστικά (+ 2) στο DatingClub και (+1) Zoo
Συνάδελφε RavenM μου θύμισες την ΦΟΒΕΡΗ κατάθεση του μουνάκια Bill Clinton... "δεν θεωρώ τις πίπες σεξ" ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!!
Αν μετράνε και οι πίπες, βάλτε στα δικά μου στατιστικά (+ 2) στο DatingClub και (+1) Zoo
Συνάδελφε RavenM μου θύμισες την ΦΟΒΕΡΗ κατάθεση του μουνάκια Bill Clinton... "δεν θεωρώ τις πίπες σεξ" ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !!!
Φίλε Duracell, για εμένα μια γκομενα για να μπει στη στατιστικη πρέπει να γινει όχι μόνο penetration αλλά και χύσιμο. Είναι κάτι σαν την ΠΩΛΗΣΗ, δηλαδή. Ολοκληρώνεται ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ τα χρήματα του πελάτη μπούνε στο λογαριασμό...
Φίλε Duracell, για εμένα μια γκομενα για να μπει στη στατιστικη πρέπει να γινει όχι μόνο penetration αλλά και χύσιμο. Είναι κάτι σαν την ΠΩΛΗΣΗ, δηλαδή. Ολοκληρώνεται ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ τα χρήματα του πελάτη μπούνε στο λογαριασμό...
Είναι σοβαρό ζήτημα τελικά αν πιάνονται και οι πίπες στις γκόμενες με τις οποίες έχεις πάει.
Οι δικές μου στατιστικές, αν προσθέσω και τις πίπες, δίνουν εντελώς διαφορετικά μεγέθη.
Από όλες αυτες που γάμησα απο τα σάιτ, κατά την δική τους εκδοχή, ήμουν ή ο δεύτερος ή ο πρώτος! Τόσο καλά! Μήν τις κακοχαρακτηρίσουμε κόλας! Για τετοιες καριόλες μιλάμε...δέν είχαν καν την ειλικρίνια (εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων) να πούν την αληθεια...
Εμένα πάλι μου λένε συνήθως "είσαι ο... τρίτος" !!!
Ναι. Ο τρίτος. Από το τέλος.
Ο καθένας πίσω από μια οθόνη μπορεί να γράφει ότι θέλει...
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ειναι η live cam... μιληστε στο MSN λοιπόν και θα είστε κ οι δύο σίγουροι...
Ή ο τρίτος και ο μακρύτερος?.ή... ο τρίτος που θυμάται !!!
χαχαχα
Μια ερώτηση για να βελτιώσω τη τεχνική μου...Τους λές ότι είσαι παντρεμένος ή το κρύβεις;Τα δικα μου στατιστικά είναι:
DatingClub: Από το 2000 μεχρι πού απαξιώθηκε πανω από 30 (μιλάω για σεξ, έστω και μία φορά). Με 2-3 μάλιστα υπηρχε και ''μακροχρόνια'' σχεση. Ποσοστα: 20% εξαιρετικές. 40% μέτριες. 20% κάτω του μετρίου αλλα γαμήσιμες υπό προυποθέσεις. 20% απαραδεκτες.
Zoo: Σε μιά 2ετιά περίπου, 12. Με πολυ φιλτραρισμα και αρκετη εμπειρία, μονο αρκετα έως πολύ καλές.
Others: Δεν έχει τυχει τιποτα.
ΥΓ. Τα παραπάνω νούμερα επιτεύχθηκαν:
1. όντας παντρεμένος (αν ημουν ελεύθερος, με την πληθόρα της προσφοράς τα παραπανω νούμερα θα ήταν επί 10) 2. αφιερώνοντας όχι πανω απο 1.30 ώρες κατα μεσο όρο (σ/κ δεν μπαινω, πχ) 3. Με ''εξυπνο ψάξιμο'', μηχανες αναζητησης, κπλ 4. Διαθετοντας μονο πρωινές-απογευματινές ώρες. Και αυτες περιορισμένες. Βραδυ, βγηκα μονο με 2-3, και αυτο 1 φορά το χρονο. 5. Χωρίς έξοδα. Κανά ποτο, βεβαια και τα χοτέλς. Σε 2-3 πού ηράσθην, έστειλα ενίοτε και κανα ανθος (με εταιρικο τιμολόγιο, σαφως ).
Και το τελευταίο. Για μας τους παντρεμενους, hobby fuckers, το ιντερνετ ειναι ο ποίο γρήγορος τροπος να γαμησεις. Επαναλαβμάνω ότι αν ημουν ελέυθερος, 90% των προς γαμησι θηλικών θα το έβρισκα από παρέες, επαγγελματικές γνωριμίες ή ακόμα και καμάκι σε μπάρ, εκδηλώσεις, κπλ όπως και ο υπόλοιπος (ελέυθερος) κόσμος.
Μια ερώτηση για να βελτιώσω τη τεχνική μου...Τους λές ότι είσαι παντρεμένος ή το κρύβεις;
Εγώ, και την εποχή που δεν ήμουν παντρεμένος, και πάλι τους έλεγα πώς ήμουν, μόνο και μόνο για να ξέρουν ότι για ένα γαμήσι τις είχα και όχι για έρωτες και σχέσεις. Αυτό να κάνεις και 'σύ.
OK Ευχαριστώ...Εγώ, και την εποχή που δεν ήμουν παντρεμένος, και πάλι τους έλεγα πώς ήμουν, μόνο και μόνο για να ξέρουν ότι για ένα γαμήσι τις είχα και όχι για έρωτες και σχέσεις. Αυτό να κάνεις και 'σύ.
Μια ερώτηση για να βελτιώσω τη τεχνική μου...Τους λές ότι είσαι παντρεμένος ή το κρύβεις;
Φίλε δεν θέλω να αμφισβητήσω τα νούμερα που αναφέρεις. Ωστόσο επειδή είναι υψηλά νούμερα, θα πρέπει να διευκρινήσεις κι άλλα για σένα. Αν είχες αυτά τα αποτελέσματα μέσω των sites , τότε θα πρέπει όταν πας Σάββατο βράδυ σε ένα σκυλάδικο/bar/club/lounge κτλ κτλ. να μαζεύεις τουλάχιστον 2-3 τηλέφωνα και γενικά όπου κυκλοφορούσες όταν ήσουν ελεύθερος να έβγαζες τουλάχιστον 2-3 γκόμενες την εβδομάδα. Κάτι που δεν ισχύει για όλους μας. Γιατί από εμάς τους υπόλοιπους, τους συνηθισμένους, τέτοια αποτελέσματα δεν υπήρχαν από τα ρεζιλό-sites.