Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Μαΐ 2006
Like
167
Πόντοι
1
υπάρχει κι ένα άλλο που είναι βουλγάρικο. στο my space αντε να ψάχνεις βουλγάρα που μένει στην ελλάδα

koukos70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πριν κανα χρονο κυκλοφορουσε πολυ μεσα στο zoo καποια με το ψευδονυμω Μελινα, παντρεμενη απο πειραια που περνοταν ανετα. Την ειχαν παρει αρκετοι, μιασ και ηταν πολυ ευκολη γκομενα. μετα χαθηκε. Ξερει καποιος κατι. η αν αλλαξε νικ ναιιμ. και γαμω τα μαμισια και τις πιπες. 

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
για ριξτε και μια ματια στο parea.gr  το προφιλ νε ψευδονημο

sugarbabe79

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
γεια σας παιδια. ξερει κανεις τι τρεχει με αυτα τα διαφορα site γνωριμιων. εχω φαει τα μουτρα μου. αν κανεις ξερει κανενα που παιζει κατι και ξερει ονοματα ας μου πει μπας και κανω κατι

edit sonyp900: Το ποστ συγχωνεύτηκε εδώ λόγω ίδιας θεματολογίας.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
γεια σας παιδια. ξερει κανεις τι τρεχει με αυτα τα διαφορα site γνωριμιων. εχω φαει τα μουτρα μου. αν κανεις ξερει κανενα που παιζει κατι και ξερει ονοματα ας μου πει μπας και κανω κατι

edit sonyp900: Το ποστ συγχωνεύτηκε εδώ λόγω ίδιας θεματολογίας.
για δοκιμασε το

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σηναγωνηστέs, σέ αυτά τά σίτε μπαινω εδώ καί εναμηση χρόνο,πολλή παραμήθη,στόν εναμηση χρόνο,μονο μία φορά πήδηξα μια παντρεμένη,ολεs τήs αλλεs φορέs,ολο μηνήματα καί μπλά μπλά,μούφαίνεται χάνηs τό χρόνοσου μαλακησμένα.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εχω σκοράρει μια φορά από το Parea.gr αλλά ήμουν τυχερός!
Γενικώς υπάρχουν περιπτώσεις που παίζουν και ψάχνονται (ιδιαιτέρα στο ΖΟΟ) πιο πολύ από επαρχία και συνήθως MILF.
Ο κολλητός μου που το έψαχνε έχει κάνει τρομερές δουλειές ιδιαίτερα Θεσ/νικη αλλά είχε τον χρόνο και την πολυτέλεια της μετακίνησης και την υπομονή στο ψηστήρι μέσω MSN.
Αααααα, χωρίς Cam δεν γίνεται παιχνίδι...

(demis42 βαλέ firefox2...)

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαρηστώ σηναγωνηστή ,θά κοιταξω καί αυτό πού μού προτείνηs,εχω μπή σχεδόν σέ ολα τά site.parea.gr  zoo.gr  date.gr  adult.gr  sxeseis.gr καί σχεδών  σέ ολα η ιδιεs  μούφεs παίζουν.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
κοίταζα τα ποσοστά που έγραφαν οι συναγωνιστές παλιότερα.
Με μια βγήκα για καφέ και στο δεύτερο rendez vous σκόραρα!
Αρα ποσοστό 100%...

Επισκέπτης
συναγωνιστες τωρα παραληλα ειμαι στο βουλγαρικο και τα λεω με δυο βουλγαρες η μια ερχετε στις 17 του μηνα 6 και σημερα που λεγαμε και στον στρατο

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Καλημερα.Υπαρχει και το , για οσους γουσταρουν τις Λιθουανες.Και με επιλογη Αγγλικων.

Επισκέπτης
Καλημερα.Υπαρχει και το , για οσους γουσταρουν τις Λιθουανες.Και με επιλογη Αγγλικων.
φιλε μου κυκλοφοραει και ενα ρωσοουκρανεζικο και μαλιστα ελληνικο εμπαινα παλαιοτερα εκει αλλα το εχω χασει και αν βρω εναν ουκρανοποντιο που δουλευαμε μαζι θα το ανεβασω

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
συναγωνιστες τωρα παραληλα ειμαι στο βουλγαρικο και τα λεω με δυο βουλγαρες η μια ερχετε στις 17 του μηνα 6 και σημερα που λεγαμε και στον στρατο
Αριονα πως μιλας μαζι τους, ξερεις Βουλγαρικα..μπηκα στο site αλλα ειναι στα Βουλγαρικα...

Επισκέπτης
Αριονα πως μιλας μαζι τους, ξερεις Βουλγαρικα..μπηκα στο site αλλα ειναι στα Βουλγαρικα...
γραφω με λατινικα γραματα δηλαδη γκρεκλισ  με εγραψε ενας φιλος μου βουλγαρος εκει πολες ξερουν ελληνικα ακομα και μυνηματα στα εληνικα το ονειρο τους ειναι να πηδιουντε με εληνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom