bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μπες στο hi5.com ή στο myspace έχει πράγμα εκεί και αγγλόφωνο!!!ξέρει κανείς το βουλγάρικο σιτε γνωριμιών
Μπες στο hi5.com ή στο myspace έχει πράγμα εκεί και αγγλόφωνο!!!ξέρει κανείς το βουλγάρικο σιτε γνωριμιών
Ενδεχομένως με μπερδεύεις με άλλο χρήστη. Για τσέκαρε λίγο.
για δοκιμασε τογεια σας παιδια. ξερει κανεις τι τρεχει με αυτα τα διαφορα site γνωριμιων. εχω φαει τα μουτρα μου. αν κανεις ξερει κανενα που παιζει κατι και ξερει ονοματα ας μου πει μπας και κανω κατι
edit sonyp900: Το ποστ συγχωνεύτηκε εδώ λόγω ίδιας θεματολογίας.
????!!ρε φιλε αυτο το σαιτ εχει πολλα classifieds.χαμος γινεται.... :o :o :o :o :o :o :o :oγια ριξτε και μια ματια στο parea.gr το προφιλ νε ψευδονημο
sugarbabe79
φιλε μου κυκλοφοραει και ενα ρωσοουκρανεζικο και μαλιστα ελληνικο εμπαινα παλαιοτερα εκει αλλα το εχω χασει και αν βρω εναν ουκρανοποντιο που δουλευαμε μαζι θα το ανεβασωΚαλημερα.Υπαρχει και το , για οσους γουσταρουν τις Λιθουανες.Και με επιλογη Αγγλικων.
Αριονα πως μιλας μαζι τους, ξερεις Βουλγαρικα..μπηκα στο site αλλα ειναι στα Βουλγαρικα...συναγωνιστες τωρα παραληλα ειμαι στο βουλγαρικο και τα λεω με δυο βουλγαρες η μια ερχετε στις 17 του μηνα 6 και σημερα που λεγαμε και στον στρατο
γραφω με λατινικα γραματα δηλαδη γκρεκλισ με εγραψε ενας φιλος μου βουλγαρος εκει πολες ξερουν ελληνικα ακομα και μυνηματα στα εληνικα το ονειρο τους ειναι να πηδιουντε με εληναΑριονα πως μιλας μαζι τους, ξερεις Βουλγαρικα..μπηκα στο site αλλα ειναι στα Βουλγαρικα...