Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
μεχρι και "σπανιο παντα" με ειπαν...:)

Επισκέπτης
Κύριοι. Το  ιντερνετ με απασχολεί 1 χρόνο τώρα.
Από το χειμώνα άρχισα να συμμετέχω σε τσατ ρουμς και σε φόρουμς. Διάφορα φόρουμς , τεχνολογικά και μη. Αλλά και τσατ , όπως mIRC. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έτυχε να πετύχω γυναίκα σε τσατ ή σε φόρουμ ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του. Και ρωτώ τους πιο έμπερους. Υπάρχουν γυναίκες σε τσατ ρουμς ή σε φορουμς? Δεν μπαίνουν καθόλου ή έχουν τα δικά τους? Ειναι μονάχα ανδρική συνήθεια το τσάτινγκ? Και αν ναι, γιατί λέτε?
ΡΕ συναγωνιστη πλακα μας κανεις ? εδω οχι μονο γνωρισαμε γυναικες μεχρι και την γυναικα που παντρευτικα ( 2ος γαμος) απο το ιντερνετ την γνωρισα.
και συνεχιζω να γνωριζω υπομονη και διπλωματια χρειαζεται.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
...κολλητε..επειδη  σε βλεπω λιγακι προβληματισμενο ακου να δεις πως παει το πραγμα με τα τσατ.... :grin:....λοιπον...τα τελευται 7 χρονια που ασχολουμαι με τσατ και καθε ειδους τετοια μαλακεια σου λεω αυτο...γκομενες παιζουν αρκετες....ΑΛΛΑ....οι μισες ειναι μπαζα και αγαμητες και οι αλλες μισες....τελειως παλαβωμενες.....και μιλαω για εντελως ομως παλαβες...ουτε πως ειναι να χυνουν δεν ξερουν....ουτε καν αυτο.... :uglystupid:....το καλυτερο για μενα ειναι να βγεις εξω και να γνωρισεις κοπελες απο περεες η απο μονος σου...ειναι το ποιο υγιες...τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι χασιμο χρονου....και προπαντων.....ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.....αυτα...οτι θελεις ρωτας παντως..... ;)

Ακριβως ετσι.Σαν χαβαλε κι αμα κατσει κατι εκατσε μονο.Μουνι υπαρχει εξω και μαλιστα αφθονο που λυσσαει για καβλι.Το ιδιο για μενα ισχυει και για τις πουτανες.(Ελπιζω να μην χαρακτηριστω ιεροσυλος για το τελευταιο!)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Μονο πατσαβουρες θα βρεις σε τσατ,αν τωρα πετυχεις καμια καλη θα ειναι η καμια καμενη που απλα πηδιεται για να ξεχαστει (αλλα εξω απο το κυκλο γνωριμιων της για ευνοητους λογους) ή καμια με ψυχολογικα προβληματα (πολυ επικινδυνο το τελευταιο).Οι υπολοιπες αστα,αντε ενα-δυο πηδηματα και αυτα αν εχεις καιρο να αυτωσεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Συμφωνώ ότι συνήθως βρίσκεις μπάζα που δε βλέπονται με τίποτα!

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφονο με τουs  συναγωνηστεs. μπαζα  αγαμητεs και χοντρεs,απλα μπαινουμε να περναη η ωραμαs οταν δεν εχουμε κατη καλητερο να κανουμε.

Επισκέπτης
μπορεί να μπαίνουν μπας και πετύχουν τον άντρα τους να τους κάνει internet-απιστίες, ΄δείτε το κι έτσι......

Επισκέπτης
Φιλάρα γυναίκες υπάρχουν στα chat και στα forums. Δεν ξέρω όμως αν θέλεις να προκαλέσεις την τύχη σου! Καταρχήν το 80-85% είναι μπάζα του κερατά (άρα αγάμητες!), οι οποίες μέσω Internet μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον ενός άντρα, κάτι που in real life είναι αδύνατον να τους συμβεί.
Μία άλλη "φάρα" που παίζει είναι κάποιες που έχουν γκόμενο αλλά παρόλα αυτά "παίζουν" μέσω Internet για την αυτοεπιβεβαίωση. Υπάρχει πιθανότητα να κάνεις κάτι μαζί τους αλλά θέλει πολύυυυυυυυυ μπλα-μπλα (κι εγώ προσωπικά βαριέμαι εύκολα!). Και υπάρχουν και κάποιες μουνάρες (μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης όχι παραπάνω από 4-5%) οι οποίες έχουν.... "εγκεφαλικές διαταραχές"! Κι αυτό γιατί σκέψου πολύ απλά γιατί μια μουνάρα θα μπει στο Internet να βρει γκόμενο...! Psycho-bitch!
Εν ολίγοις, αν τύχεις ποτέ σε καλό μουνί και ταυτόχρονα normal τύπισσα... τρέξε στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ και παίξε κάνα Τζόκερ!

Αυτά λένε τα στατιστικά μου των τελευταίων 15 ετών στα chats και στα forums!

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Και βέβαια (εσκεμμένα?) ξεχνάτε όλοι το ποσοστό, όσων μπαίνουν για τον χαβαλέ και μόνον, όταν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και χρόνο να «σκοτώσουν». Σε αυτή την κατηγορία δεν συγκαταλέγονται ούτε σκατόμπαζα, ούτε λαλημένες, ούτε ανασφαλείς.

P.S. liomas έχεις φάει «σκάλωμα» μαζί μου!? Δεν πειράζει! Έχω κατανόηση! Κι εγώ σ? αγαπώ!!! ;)
P.S. (again) Λυσσάξτε πάλι με την πάρτη μου τώρα! (που είναι ο stunt ο φίλος μου?) :2funny:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και βέβαια (εσκεμμένα?) ξεχνάτε όλοι το ποσοστό, όσων μπαίνουν για τον χαβαλέ και μόνον, όταν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και χρόνο να «σκοτώσουν». Σε αυτή την κατηγορία δεν συγκαταλέγονται ούτε σκατόμπαζα, ούτε λαλημένες, ούτε ανασφαλείς.

P.S. liomas έχεις φάει «σκάλωμα» μαζί μου!? Δεν πειράζει! Έχω κατανόηση! Κι εγώ σ? αγαπώ!!! ;)
P.S. (again) Λυσσάξτε πάλι με την πάρτη μου τώρα! (που είναι ο stunt ο φίλος μου?) :2funny:

παρων!  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
η υπογραφη κατω απο τα ποστακια μου απευθυνεται σε σενα μωρο μου!!!   :smitten: :smitten: :smitten:

«Next time you want to get my attention, wear something fun»
Από αύριο θα κυκλοφορώ με μπούρκα (με δυχτάκι από μπουγαδοκόφινο) για χάρη σου λουλούδι μου, πάνω-κάτω την Κηφισίας, καθημερινές 8.00 με 8.30 (αυστηρά).
ʼμα με δεις, πάτα με!

PS. I love u too!  ;)
PS (again) Έεεεεεεεελα βρε liomas! Δεν πειράζει! Σου ?δωσα και την αγάπη μου τσαμπουΐτα, ενώ άλλοι κι άλλοι (βλ. stunt) έχυσαν... ιδρώτα να την αποκτήσουν!  :cheesy:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
«Next time you want to get my attention, wear something fun»
Από αύριο θα κυκλοφορώ με μπούρκα (με δυχτάκι από μπουγαδοκόφινο) για χάρη σου λουλούδι μου, πάνω-κάτω την Κηφισίας, καθημερινές 8.00 με 8.30 (αυστηρά).
ʼμα με δεις, πάτα με!

PS. I love u too!  ;)
PS (again) Έεεεεεεεελα βρε liomas! Δεν πειράζει! Σου ?δωσα και την αγάπη μου τσαμπουΐτα, ενώ άλλοι κι άλλοι (βλ. stunt) έχυσαν... ιδρώτα να την αποκτήσουν!  :cheesy:

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Sorry, όταν είπα για psycho bitch δεν εννοούσα εσένα (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο μέλος εδώ). Γενικά μιλούσα.

εδω να δεις παραληρημα της κυριας! μεγαλο γελιο! τοτε της απαντουσα, τωρα απλα περδομαι!

H PSyCho_BiTCh ειχε γραψει τοτε: "Το 90% των χρηστών εδώ μέσα έχουν να δουν μο*νι από κοντά ή άνευ ρευστού από την Επανάσταση του 21 και πλασάρονται ως γαμήκουλες"...ελπιζω να αναθεωρησε!

Επισκέπτης

E, όπως και να έχει, όπως βλέπεις, μερικές φορές κάποιοι χαρακτηρισμοί/posts δεν απευθύνονται ανγκαστικά σε σένα. Βλέπεις, ο κόσμος γυρίζει γύρω από τον ήλιο κι όχι γύρω από εσένα :)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
E, όπως και να έχει, όπως βλέπεις, μερικές φορές κάποιοι χαρακτηρισμοί/posts δεν απευθύνονται ανγκαστικά σε σένα. Βλέπεις, ο κόσμος γυρίζει γύρω από τον ήλιο κι όχι γύρω από εσένα :)

αμ ελα που χωρις να το ξερεις πετυχες διανα!!! :2funny:

PSyCho_BiTCh

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Σφίξου λίγο ακόμη βρε αγάπη μου!!! Μπορεί εκτός από... :badair: να με πείσεις κιόλας!!!
PS. Αλήθεια, τα url που με αφορούν τα έχεις καταχωρήσει στα Favorites του Browser σου ή έκανες τόσο κόπο και το έψαξες? Either Way I love u tooooooooooooooooooooo!!!!!!
PS (again) Έεεεεεεετσι!!! Λύσσα με την πάρτη μου πάλι να γελάω  :birdman: (κι είναι και Δευτέρα σήμερα).
PS (once again) liomas έχεις δίκαιο! Απλά σύμπτωσις?  :*

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σφίξου λίγο ακόμη βρε αγάπη μου!!! Μπορεί εκτός από... :badair: να με πείσεις κιόλας!!!
PS. Αλήθεια, τα url που με αφορούν τα έχεις καταχωρήσει στα Favorites του Browser σου ή έκανες τόσο κόπο και το έψαξες? Either Way I love u tooooooooooooooooooooo!!!!!!
PS (again) Έεεεεεεετσι!!! Λύσσα με την πάρτη μου πάλι να γελάω  :birdman: (κι είναι και Δευτέρα σήμερα).
PS (once again) liomas έχεις δίκαιο! Απλά σύμπτωσις?  :*

:badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom