You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δωσε κανενα φραγκο μονο αν την τσιμπουκωσεις και ειναι καλη,βοηθαμε και εμεις την οικονομικη κατασταση της κοπελλας!!!
Το ότι φωτογραφήθηκε από πίσω, μην το βλέπεις έτσι...
μη σκέφτεσαι εγωιστικά.. ότι ντε και καλά τη φωτογράφισε άλλΟΣ!!!
Όπως και να έγινε, διαφήμιση του προϊόντος ήταν. Και καλή μάλιστα!
Μέσα από το μπλουτζήν, όπως διαγραφόταν έπαιρνε από 9,5 ως 10!
Για αυτό θα ξαναμιλήσω αν υπάρξει αποκάλυψή του.
Τώρα για το κοστούμι... ΔΕ ΝΟΜΊΖΩ ΝΑ ΚΌΒΕΤΑΙ ΚΟΣΤΟΎΜΙ ΑΠΌ ΑΠΌΣΤΑΣΗ :-)
μη σκέφτεσαι εγωιστικά.. ότι ντε και καλά τη φωτογράφισε άλλΟΣ!!!
Όπως και να έγινε, διαφήμιση του προϊόντος ήταν. Και καλή μάλιστα!
Μέσα από το μπλουτζήν, όπως διαγραφόταν έπαιρνε από 9,5 ως 10!
Για αυτό θα ξαναμιλήσω αν υπάρξει αποκάλυψή του.
Κι ακόμα, η φωτογραφία τραβήχτηκε με w 800 ericson, στις 29/6/06
Κοντά κοντά δηλαδή. Αλλά το w800 , τύπου palmop ή symbian δεν είναι; Δηλαδή με ατζέντες κι άλλα σπουδαία... και με φωτογραφική μηχανή 2 μβ... ακριβή συσκευή δηλαδή.
Δίνεται αυτή η συσκευή με φτηνό (φοιτητικό) πρόγραμμα;
Πολλά λοιπόν δεδομένα... με λίγα ακόμα στρώνει η πλάκα!
Ανάλογα με το προϊόν και τη δουλειά που κάνει, ανάλογα πληρώνεται!
Κοντά κοντά δηλαδή. Αλλά το w800 , τύπου palmop ή symbian δεν είναι; Δηλαδή με ατζέντες κι άλλα σπουδαία... και με φωτογραφική μηχανή 2 μβ... ακριβή συσκευή δηλαδή.
Δίνεται αυτή η συσκευή με φτηνό (φοιτητικό) πρόγραμμα;
Πολλά λοιπόν δεδομένα... με λίγα ακόμα στρώνει η πλάκα!
Ανάλογα με το προϊόν και τη δουλειά που κάνει, ανάλογα πληρώνεται!
Κοιτα δεν εχεις παντως τιποτα να χασεις αν το τραβηξεις λιγο το παραμυθι.Εξ'αλλου κανεις δεν μπορει να σου παρει φραγκα με το ζορι.Τι σε χαλαει λοιπον? Συνεχισε λοιπον μεχρι να αποκαλυφθει η αληθεια και βλεποντας και κανοντας.Αν βεβαια πιστευεις οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι αλλο,κανεις δεν προκειται να σε κατηγορησει, αλλα καν'το μωρε for the love of the game.
Σου ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι μουφα η υποθεση και να το τσιμπησεις το φιλετακι.
Σου ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι μουφα η υποθεση και να το τσιμπησεις το φιλετακι.
johnkayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε προσεχε,γιατι μπορει να ειναι κανενα μπαζο με ψεφτηκες φωτο.
Μπορεί να είναι μπάζο ένα 19,5χρονο;
Ότι και να είναι με 19,5 χρόνια σβήνει όλα τα μείον!
Ότι και να πιάσεις τρυφερό μαρούλι θα είναι :-)
ούτε στα καλλιστεία θα τη στείλεις, ούτε τον κύκλο θα τετραγωνίσεις.
μάλλον έχεις καιρό να χαϊδέψεις 19χρονο.
Ότι και να είναι με 19,5 χρόνια σβήνει όλα τα μείον!
Ότι και να πιάσεις τρυφερό μαρούλι θα είναι :-)
ούτε στα καλλιστεία θα τη στείλεις, ούτε τον κύκλο θα τετραγωνίσεις.
μάλλον έχεις καιρό να χαϊδέψεις 19χρονο.
Επισκέπτης
Μπορεί να είναι μπάζο ένα 19,5χρονο;
Αν μπορεί;Σαν φάλαινα στις Κουρίλες μπορεί να είναι...Δε λέει τίποτα η ηλικία.
Επισκέπτης
Κάτι μου λέει ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ και θα εξαφανιστεί όπως ακριβώς εμφανίστηκε... ξαφνικά!!!
Πες μου αν έπεσα μέσα ή έξω. Πάντως από αυτά που γράφεις, μυστήρια την κόβω την όλη κατάσταση...
Πες μου αν έπεσα μέσα ή έξω. Πάντως από αυτά που γράφεις, μυστήρια την κόβω την όλη κατάσταση...
με λίγα λόγια, σε κανέναν σας δεν έτυχε παρόμοια φάση μέσα από αυτά τα sites γνωριμιών ή αποφεύγουν όσοι τους έτυχε...
πάντα υπάρχουν κάποιες - ελάχιστες- πιτσιρίκες που για ψυχολογικούς λόγους γουστάρουν μεγάλους
και πάντα υπάρχουν πολλές πιτσιρίκες που για οικονομικούς λόγους ψάχνουν και κανένα μεγάλο :-)
αχ τι κάνει το fresh meat!!!
πάντα υπάρχουν κάποιες - ελάχιστες- πιτσιρίκες που για ψυχολογικούς λόγους γουστάρουν μεγάλους
και πάντα υπάρχουν πολλές πιτσιρίκες που για οικονομικούς λόγους ψάχνουν και κανένα μεγάλο :-)
αχ τι κάνει το fresh meat!!!
φιλε kiout εμπειρος εισαι, πανεξυπνος επισης, σιγουρα καλλιεργημενος και σιγουρα ουδολως στερημενος. Μιας και η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι απο τετοιες θολες ιντερνετοκαταστασεις δεν βγαινεις ποτε κερδισμενος, συν το γεγονος οτι απ' ολα τα μερη του σωματος του το τρυφερουδι επελεξε να σου στειλει το επισης τρυφερο κωλαρακι του, το συμπερασμα μου ειναι: ΜΑΚΡΙΑ! στην καλυτερη περιπτωση ειναι επαγγελματιας, στη χειροτερη κανενα αγορακι που σε δουλευει...(Να μαντεψω οτι το επομενο βημα της θα ειναι να σου ζητησει μια τηλεκαρτα;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....οχι βεβαια, μη μασας..... ;) ;)
....το πολυ πολυ να ραβεται.......
Αν παρ' ολα αυτα θελεις να συνεχισεις μεχρι τελους την πορεια προς το αγνωστο (με οτι αυτο συνεπαγεται), γνωρισε την πρωτα προσωπικα και μετα οι οικονομικες παροχες...γιατι οπως ελεγε και μια παλια πουτανα..."πρωτα στην παλαμιδα (παλαμη), και μετα στην κωλοτρυπιδα"!!!
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Σου συνιστώ να το κόψεις μαχαίρι και να μην ασχοληθείς περαιτέρω.
Στο κάτω-κάτω, τόσο εντός, όσο και εκτός Ίντερνετ, υπάρχουν πολλά 19χρονια βλαστάρια, που θεωρούν εμπειρία και προνόμιο να τις γαμάει ένας έμπειρος, γοητευτικός άντρας και μάλιστα χωρίς να τους παρέχει κανενός είδους sponsorship. ʼντε, κανένα γεύμα σε κάποιο μισοκυριλέ εστιατοριάκι, ή, κάνα ρουχαλάκι στη γιορτή, ή στα γενέθλιά της το πολύ.
Στο κάτω-κάτω, τόσο εντός, όσο και εκτός Ίντερνετ, υπάρχουν πολλά 19χρονια βλαστάρια, που θεωρούν εμπειρία και προνόμιο να τις γαμάει ένας έμπειρος, γοητευτικός άντρας και μάλιστα χωρίς να τους παρέχει κανενός είδους sponsorship. ʼντε, κανένα γεύμα σε κάποιο μισοκυριλέ εστιατοριάκι, ή, κάνα ρουχαλάκι στη γιορτή, ή στα γενέθλιά της το πολύ.
Επισκέπτης
επειδη δν εχεις δει το προσωπο της...ενα θα προτεινω...τραβα εξω απο κανενα λυκειο κ πεσε την σε κανενα γκομενακι απο κει...ξερεις ποσα 18-19 χρονα ψαχνονται....και ασε το ιντερνετ κ τις μαλακιες που κρυβει...
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Ελπίζω να έχει άδικο ο φίλος stunt, αλλά κάτι μου μυρίζει ύποπτα και μένα....πάντως, αν προσέχεις να μην σου φάει λεφτά, δεν έχεις τίποτα να χάσεις, πρόσεχε μόνο μην εκτεθείς, το λέω αυτο βέβαια χωρίς να γνωρίζω την οικογενειακή σου κατάσταση, αν είσαι free τοτε no problem, αλλοιώς πρόσεχε μην μάθει τα προσωπικά σου, γιατί τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να πάιξει από θέμα εκβιασμού κτλ.
Τόσα ακούμε κάθε μέρα....
Τόσα ακούμε κάθε μέρα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K