Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Φίλε μου δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά η κοπέλα είχε κάμερα; Γιατί αν δεν είχε είναι πολύ πιθανόν να "έπαιζες" με κάποιον τριχωτό gay η κάποιον άλλον που καμία σχέση έχει με γυναίκα (φάλαινα κτλ)

Θέλει γενικά λίγη προσοχή λίγο η όλη φάση για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων....

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ίσως υπάρχει μια μικρή ή μεγάλη δώση αλήθειας στα όσα σου είπε η τύπισα. Αλλά το κατά πόσο σοβαρή ή όχι είναι η περίτπωση, εσύ μόνο μπορείς να το κρίνεις από διάφορες παραμέτρους, τα όσα σου λέει, απο τις φώτο της, την ηλικεία της κτλ. Πάντως αν έχεις όρεξη να παίξεις μαζί της, θα σου πρώτεινα να φτιάξεις έναν άλλο λογαριασμό, να την κάνεις αντ, και να την ψαρώσεις..... Να δεις κατά πόσο σου απαντάει ειλικρινά όταν της μιλάς από τον κανονικό σου λογαριασμό...

Επισκέπτης
Ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ να σου πω την αλήθεια...
Απλά έκανα το post για να δω τυχόν και άλλες ιστορίες που έχει όντως κάτσει κανονική γκόμενα σε κάποιον.
Εμένα μου έχει τύχει και κανονική γκόμενα πάντως.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αν υποψιαστω οτι θα τ ακουμε κ για το μσν τωρα....  :2funny: :2funny: :2funny:

ελα μωρε τωρα σιγα... μουσουνου ειναι... γενικα στο τσαττινγκ αλλα κ στο νετ εν γενει.. ο καθενας μπορει να παρουσιαζεται οπως γουσταρει
μπορει που ξερεις... μετα να ειχε προβλημα το τηλεφωνο της, να επαθε μπλακ αουτ ο πισις της... να χρειαστηκε φορματ, να εχασε ολα τ αρχεια της (αρα κ οτι ειπατε), να μην ειχε αποθηκευσει το τηλ σου κ να χαθηκε μαζι τους....  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Η πολυπλοκότητα της γυναικίας μαλακίας δεν έχει προηγούμενο ούτε μπαίνει σε καλούπι ή παραμετροποιείτε για να γινει πρόγνωση.

Μπορεί να είναι από τον τριχωτο γκέι της υπόγας του Κουκακίου (τυχαία η επιλογη περιοχής) μέχρι την Ξανθιά 40+ Δ/ρια Προγράμματος τηλεοπτικού σταθμού που θέλει από ένα σποτ γαμησάκι με αγνωστο μέχρι, πραγματικά, την τεχνική σου συμβουλή.

Δεν θα μάθεις ποτε. Ουτε εμεις.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα πιθανότητες να μην είναι μούφα η όλλη ιστορία υπάρχουν. Βέβαία δεν είναι πολλές. Αυτό πάντως που συμβαίνει με τις μσν γκόμενες είναι οτι παρουσιάζουν τον εαυτό τους όπως θέλανε να είναι και όχι το όπως είναι. Το γιατί συμβαίνει αυτό, έχει ερευνεθεί πάρα πολλές φορές από τους αρμόδιους επιστήμονες, που έχουν ασχοληθεί με τον αιθισμό στο σάιμπερ σεξ. Πιστεύω σίγουρα έχει πάρει το μάτι σου κάποια στατιστικά. Πάντως καλό θα έιναι σε τετοίες περιπτώσεις να θυμάσε την παροιμία "Όπου ακούς πολλά κεράσια...." 

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
83.76% να ειναι πουστρακι.....
12.47% να μην ειχε μοναδες....
3.77% να σπασε τα μουτρα της στο μπανιο και να μην μπορεσε να σε παρει

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι εχω γαμησει 5 φορες απο msn..και χρησιμοποιω την λεξη (γαμησι) γιατι ποτε δεν το πηρα σοβαροτερα το θεμα περα απο ενα πουτσο καθε τοσο..και σχεδον ολες οι κοπελες ηταν απο πολυ καλα μουνια εως μουναρες που τις βλεπεις στο δρομο και λες θα σου σκισω! :dancing: ..και πιστευω οτι οσο ασχολησαι (αν  σε ενδιαφερει) τοσο βρισκεις... απο κει και περα παιζει να πετυχεις και κανενα πουστη..μια φορα μου ετυχε...και ευτυχως το καταλαβα νωρις.... :sunglasses:

Επισκέπτης
εγω αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι εχω γαμησει 5 φορες απο msn..και χρησιμοποιω την λεξη (γαμησι) γιατι ποτε δεν το πηρα σοβαροτερα το θεμα περα απο ενα πουτσο καθε τοσο..και σχεδον ολες οι κοπελες ηταν απο πολυ καλα μουνια εως μουναρες που τις βλεπεις στο δρομο και λες θα σου σκισω! :dancing: ..και πιστευω οτι οσο ασχολησαι (αν  σε ενδιαφερει) τοσο βρισκεις... απο κει και περα παιζει να πετυχεις και κανενα πουστη..μια φορα μου ετυχε...και ευτυχως το καταλαβα νωρις.... :sunglasses:

Εδω ειναι το παραδοξο. Ενταξει εμεις. Είμαστε γαιδουρια. Κενοί. Πουτσο-driven. Οι χειρωτεροι. Μονο να γαμησουμε θελουμε. Απλοικοί. Πρωτογονοι. Ζωα.

Αυτες??? Που γαμιούνται σα σκύλες με το κάθε ινττερνετικο ''μαλάκα''? Αι σιχτιρ, σκύλες....(sic :2funny:)

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
οντως μερικοι ειναι "ιντερνετοι μαλακες"
το θεμα ειναι να ασχολησαι το λιγοτερο δυνατον με το μεγαλυτερο επιθυμητο αποτελεσμα...απο κει και περα βεβαια ο πραγματικος μαλακας ισως ειναι ο χειροτερος..γιατι δεν γαμαει και κατα συνεπεια κλαιγεται :2funny:...οβερ-αιντ-αουτ απο το θεμα ....

....τα παμε

Επισκέπτης
οντως μερικοι ειναι "ιντερνετοι μαλακες"
το θεμα ειναι να ασχολησαι το λιγοτερο δυνατον με το μεγαλυτερο επιθυμητο αποτελεσμα...απο κει και περα βεβαια ο πραγματικος μαλακας ισως ειναι ο χειροτερος..γιατι δεν γαμαει και κατα συνεπεια κλαιγεται :2funny:...οβερ-αιντ-αουτ απο το θεμα ....

....τα παμε

βρε, δεν αντιδικούμε...αλλο έλεγα....χλεβαζα τα μπουμπούκια μας....τις κοπέλες για σχέση...αυτες που θέλουν να επικοινωνούν...να διαλέγονται (εκ του διαλόγου, όχι της επιλογής..)..που απορρίπτουν..τους αυνανίες...τους κενούς..τα ζώα...και καταλήγουν στα 4 να βογκάνε στα χοτέλς των 15?....

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που λες παιζει...και πολυ εντονα..και τα χοτελς των 15 ευτω που λες πολλα ειναι...ξερεις ποσοι γαμανε στο αυτοκινητο? :2funny:

nikos7799

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια τωρα με τα adsl και τα routers δεν νομιζω να εχετε προβλημα με dialers

Επισκέπτης
Και μια και μου θυμήσατε το πάλαι ποτέ DatingClub να καταθέσω και εγώ τις εμπειρίες μου μια και είμαι ένας απο τους 50 πρώτους χρήστες......

Απο το 2000 (Οκτώβρη) μέχρι και τον Μάιο του 2004 είχα σκοράρει γύρω στίς 60 φορές με κοπέλλες πραγματικά άνω του μετρίου και με 2 ή 3 πραγματικά θεές.

Βέβαια το κόλπο τότε ήταν να είσαι στην κλίκα των παλιών, να πηγαίνεις στα meetings και να μην είσαι αντιπαθής στούς λοιπούς χρήστες έτσι ώστε αφου το "υλικό" ανακυκλωνότανε με τρελλούς ρυθμούς να μην σε θαύουνε οι συναγωνιστές.

Βέβαια και τότε υπήρχαν τα "βαριά" ονόματα που πραγματικά δεν τους ξεφευγε τίποτα όπως alfaromeo, Lucifer, Andrews, Eric, Alexandros39 κτλπ. αλλα και εμείς οι υπόλοιποι καλά τα καταφέρναμε.

Οταν απο χαζομάρα των ιδιοκτητών το site καταστράφηκε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ξεκίνησαν το Zoo που όμως δεν είχε να προσφέρει τίποτα στο χώρο πια. Οι ίδιοι χρήστες και χρήστριες που θα μπορούσες να βρείς και στο flirt και στο filaRAKIA και στο parea.

Με πολύ κόπο κατάφερα να "πάρω" τα τελευταία 3 χρόνια 3 απο το zoo (καλής ποιότητας) 1 απο το παρέα (και μάλιστα Bi) και μία απο το filarakia (και αυτή Bi).

To καλύτερο όμως που μου έχει συμβεί απο εποχές dating είναι οι καβάντζες και σε χρήστριες και σε χρήστες που ακόμα έχουμε κρατήσει επαφες και ακόμα αραια και που συναντιόμαστε για "ανακύκλωση".

Ετσι αν και παντρεμένος αν και 42 τώρα πια....υλικό υπάρχει....και φυσικά το ρητό "με σάλιο και υπομονή και ο κόλος γίνεται μουνί" καλά κρατεί,

Με εκτίμηση

κάποιος παλαιός ...χρήστης

Ημουν και εγω ενας απο αυτούς. Οντως, γαμήσαμε απίθανα απο εκει. Και αρκετές. Και ακόμα, γινεται μια μικρή ανακύκλωση, οπως είπες. Ξερεις γιατί? Γιατί ηταν καινουριο κονσεπτ. Ινοβειτιβ. Είχε γυναικες που καναν την πλακα τους και τωρα ειναι αλλου. Περάσαν τη φαση τους. όσοι ηταν εκει, και μπορούσαν, φαγανε. As simple as that. Δεν θα ξαναγινει αυτο....

Επισκέπτης
Και μια και μου θυμήσατε το πάλαι ποτέ DatingClub να καταθέσω και εγώ τις εμπειρίες μου μια και είμαι ένας απο τους 50 πρώτους χρήστες......

Απο το 2000 (Οκτώβρη) μέχρι και τον Μάιο του 2004 είχα σκοράρει γύρω στίς 60 φορές με κοπέλλες πραγματικά άνω του μετρίου και με 2 ή 3 πραγματικά θεές.

Βέβαια το κόλπο τότε ήταν να είσαι στην κλίκα των παλιών, να πηγαίνεις στα meetings και να μην είσαι αντιπαθής στούς λοιπούς χρήστες έτσι ώστε αφου το "υλικό" ανακυκλωνότανε με τρελλούς ρυθμούς να μην σε θαύουνε οι συναγωνιστές.

Βέβαια και τότε υπήρχαν τα "βαριά" ονόματα που πραγματικά δεν τους ξεφευγε τίποτα όπως alfaromeo, Lucifer, Andrews, Eric, Alexandros39 κτλπ. αλλα και εμείς οι υπόλοιποι καλά τα καταφέρναμε.

Οταν απο χαζομάρα των ιδιοκτητών το site καταστράφηκε ΟΙ ΙΔΙΟΙ ξεκίνησαν το Zoo που όμως δεν είχε να προσφέρει τίποτα στο χώρο πια. Οι ίδιοι χρήστες και χρήστριες που θα μπορούσες να βρείς και στο flirt και στο filaRAKIA και στο parea.

Με πολύ κόπο κατάφερα να "πάρω" τα τελευταία 3 χρόνια 3 απο το zoo (καλής ποιότητας) 1 απο το παρέα (και μάλιστα Bi) και μία απο το filarakia (και αυτή Bi).

To καλύτερο όμως που μου έχει συμβεί απο εποχές dating είναι οι καβάντζες και σε χρήστριες και σε χρήστες που ακόμα έχουμε κρατήσει επαφες και ακόμα αραια και που συναντιόμαστε για "ανακύκλωση".

Ετσι αν και παντρεμένος αν και 42 τώρα πια....υλικό υπάρχει....και φυσικά το ρητό "με σάλιο και υπομονή και ο κόλος γίνεται μουνί" καλά κρατεί,

Με εκτίμηση

κάποιος παλαιός ...χρήστης

alvenus, gikama, devious, marialena, woman35, queenofhearts, alexia, rozbikini, Vitana,  AllThatJazz, Catmgr, Comithsverenikis, και ΔΕΚΑΔΕΣ αλλλες...δεν θυμαμαι τωρα...ηταν τοσες πολλες..εχω πιεί και λιγο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
στο mad  πριν 3-4 χρόνακια έμπαινε μια καλαματιανή..Σια...Το έδινε απο παντού με έναν καφέ κερασμα...Καλό μηχάνημα,..

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
στο mad  πριν 3-4 χρόνακια έμπαινε μια καλαματιανή..Σια...Το έδινε απο παντού με έναν καφέ κερασμα...Καλό μηχάνημα,..

Για πες περιπου πως ηταν αυτη? Μεγεθος στηθους, υψος..
Νομιζω οτι την εχω παρει

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
alvenus, gikama, devious, marialena, woman35, queenofhearts, alexia, rozbikini, Vitana,  AllThatJazz, Catmgr, Comithsverenikis, και ΔΕΚΑΔΕΣ αλλλες...δεν θυμαμαι τωρα...ηταν τοσες πολλες..εχω πιεί και λιγο...

Έχεις παραλείψει γνωστά και αξιόλογα τεμάχια:-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom