Επισκέπτης
κριμα....καλο βραδυ σε ολους
γιατί κρίμα ρε φίλε? επειδή δεν γάμησα τσάμπα? το τσάμπα πέθανε φίλε μου!!!
κριμα....καλο βραδυ σε ολους
παιζει και τετοιο εκει εεεεεεεεεεεεΟΚ...παρεξήγηση έγινε...το ότι είναι βιζιτού το διαπίστωσα όταν κάναμε chat στο facebook, όχι όταν τη συνάντησα...γιατί στην ψύχρα μου είπε ότι θέλει δωράκι για να συναντηθούμε! ;)
ειχα αλλα το'σβησα γιατι με ζαλησαν δεν εψαχνα γνωριμιες για γαμισια κι'ολας μου φτανουνέχεις προφίλ κουκλίτσα;;
γι'αυτο ειμα στο vkontakte.ru οπιο ειναι ρωσικο και οι περισσοτεροι παλιοι μου φιλοι και φιλες εκει ειναιγια χαβαλέ είναι και για να βρίσκεις παλιούς φίλους... τίποτε άλλο...
ρε φίλε είπαμε βιζιτού-πουτάνα είναι η γκόμενα!!! λες να με άφησε να την τσάμπα?
Να σου πω μηπως ειναι μία που μένει θεσσαλονικη αλλα δηλώνει ότι ειναι η καταγωγή της απο σερβία?
Πόσοι απο σας γαμήσατε μπάζα μέσω του facebook επειδή σας παραπλάνησε η photo;
εισαι πολυ μπροστα και πρωτος, οσο για το "καμμενος" που λες οτι εισαι μην αγχωνεσαι, ολοι οι αλλοι ειναι καμμενοι...λοιπον λεω να πω και γω την εμπειρια μου απο το facebook,zοο,myspace.Καταρχην εχω βγει συνολο με 11 γκομενες απο τa εν λογω σιτε.Βασικα τις γνωριζα εκει εκανα add στο msn και προχωραγε η κατασταση απο εκει(ναι το ξερω ειμαι καμενος).Απο τις 11 οι 7 ηταν βουρες.Μιλαμε για πολυ βουρες ομως.Δλδ κερασα 7 καφεδες επι 4 ευρω και 30 ωρα επι 7 γκομενες ισον 30 ευρω και 3 ωρες χαμενες απο την ζωη μου.(δεν μπορω να πω σορρυ δεν μου αρεσεις και να φυγω,ειμαι και κυριος γαμω το φελεκι μου).Παμε στο ζουμι τωρα.Απο τις 4 την μια την γουσταρα ωραιο μουνι τολμω να πω ερωτευτηκα και εφαγα χλαπατσα.Μετα απο 3 καφεδες και ενα ποτο που βγηκαμε(εννοειται τα πληρωασα εγω ο εβραιος)Συνεχιζω την αλλη που γνωρησα ηταν απο λαμια.Ωραιο γκομενακι εννοειται οτι πηγα λαμια(εφυγα απο αθηνα στις 7 και γυρισα στις 6 το πρωι φωναζε ο μπαμπασ)γαμησα στο αμαξι τρελη κολαρα τα εκανε ολα.Μια φορα ηρθε και αθηνα ξαναγαμησα και μετα χαθηκαμε.Με την τριτη ειχα σχεση ενα χρονο απο αθηνα δεν λεω πολλα για αυτη καταλαβενετε.Η 4η απο Πατρα βρεθηκαμε 2 φορες μια πατρα μια αθηνα μετριο γαμισι αλλα μετα μου αρχισε τα σε αγαπαω και την εκανα με ελαφρα...το συμπαρασμα δικο σας
συμφωνω κι επαυξανω...ειδικα απο καποια sites τρως και πολυ ευκολα....αλλωστε οι περισσοτερες γι αυτο ειναι εκει....Yπαρχουν πολλες επωνυμες και ανωνυμες φιλε απλα θελει χρονο και τροπο και μπορεις να φας πολυ καλα !!!
λοιπον λεω να πω και γω την εμπειρια μου απο το facebook,zοο,myspace.Καταρχην εχω βγει συνολο με 11 γκομενες απο τa εν λογω σιτε.Βασικα τις γνωριζα εκει εκανα add στο msn και προχωραγε η κατασταση απο εκει(ναι το ξερω ειμαι καμενος).Απο τις 11 οι 7 ηταν βουρες.Μιλαμε για πολυ βουρες ομως.Δλδ κερασα 7 καφεδες επι 4 ευρω και 30 ωρα επι 7 γκομενες ισον 30 ευρω και 3 ωρες χαμενες απο την ζωη μου.(δεν μπορω να πω σορρυ δεν μου αρεσεις και να φυγω,ειμαι και κυριος γαμω το φελεκι μου).Παμε στο ζουμι τωρα.Απο τις 4 την μια την γουσταρα ωραιο μουνι τολμω να πω ερωτευτηκα και εφαγα χλαπατσα.Μετα απο 3 καφεδες και ενα ποτο που βγηκαμε(εννοειται τα πληρωασα εγω ο εβραιος)Συνεχιζω την αλλη που γνωρησα ηταν απο λαμια.Ωραιο γκομενακι εννοειται οτι πηγα λαμια(εφυγα απο αθηνα στις 7 και γυρισα στις 6 το πρωι φωναζε ο μπαμπασ)γαμησα στο αμαξι τρελη κολαρα τα εκανε ολα.Μια φορα ηρθε και αθηνα ξαναγαμησα και μετα χαθηκαμε.Με την τριτη ειχα σχεση ενα χρονο απο αθηνα δεν λεω πολλα για αυτη καταλαβενετε.Η 4η απο Πατρα βρεθηκαμε 2 φορες μια πατρα μια αθηνα μετριο γαμισι αλλα μετα μου αρχισε τα σε αγαπαω και την εκανα με ελαφρα...το συμπαρασμα δικο σας