Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΟΚ...παρεξήγηση έγινε...το ότι είναι βιζιτού το διαπίστωσα όταν κάναμε chat στο facebook, όχι όταν τη συνάντησα...γιατί στην ψύχρα μου είπε ότι θέλει δωράκι για να συναντηθούμε! ;)
παιζει και τετοιο εκει εεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έχεις προφίλ κουκλίτσα;;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
για χαβαλέ είναι και για να βρίσκεις παλιούς φίλους... τίποτε άλλο...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για χαβαλέ είναι και για να βρίσκεις παλιούς φίλους... τίποτε άλλο...
γι'αυτο ειμα στο vkontakte.ru οπιο ειναι ρωσικο και οι περισσοτεροι παλιοι μου φιλοι και φιλες εκει ειναι :)

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε φίλε είπαμε βιζιτού-πουτάνα είναι η γκόμενα!!! λες να με άφησε να την :knockinb: :knockinb: :knockinb: τσάμπα?

Να σου πω μηπως ειναι μία που μένει θεσσαλονικη αλλα δηλώνει ότι ειναι η καταγωγή της απο σερβία?

Afagos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Kαμία επαγγελματίας που απλώνει τα δίχτυα της στο FB υπάρχει;! :think:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Yπαρχουν πολλες επωνυμες και ανωνυμες φιλε απλα θελει χρονο και τροπο και μπορεις να φας πολυ καλα !!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
λοιπον λεω να πω και γω την εμπειρια μου απο το facebook,zοο,myspace.Καταρχην εχω βγει συνολο με 11 γκομενες απο τa εν λογω σιτε.Βασικα τις γνωριζα εκει εκανα add  στο msn και προχωραγε η κατασταση απο εκει(ναι το ξερω ειμαι καμενος).Απο τις 11 οι 7 ηταν βουρες.Μιλαμε για πολυ βουρες ομως.Δλδ κερασα 7 καφεδες επι 4 ευρω και 30 ωρα επι  7 γκομενες ισον 30 ευρω και 3 ωρες χαμενες απο την ζωη μου.(δεν μπορω να πω σορρυ δεν μου αρεσεις και να φυγω,ειμαι και κυριος γαμω το φελεκι μου).Παμε στο ζουμι τωρα.Απο τις 4 την μια την γουσταρα ωραιο μουνι τολμω να πω ερωτευτηκα και εφαγα χλαπατσα.Μετα απο 3 καφεδες και ενα ποτο που βγηκαμε(εννοειται τα πληρωασα εγω ο εβραιος)Συνεχιζω την αλλη που γνωρησα ηταν απο λαμια.Ωραιο γκομενακι εννοειται οτι πηγα λαμια(εφυγα απο αθηνα στις 7 και γυρισα στις 6 το πρωι φωναζε ο μπαμπασ)γαμησα στο αμαξι τρελη κολαρα τα εκανε ολα.Μια φορα ηρθε και αθηνα ξαναγαμησα και μετα χαθηκαμε.Με την τριτη ειχα σχεση ενα χρονο απο αθηνα δεν λεω πολλα για αυτη καταλαβενετε.Η 4η απο Πατρα βρεθηκαμε 2 φορες μια πατρα μια αθηνα μετριο γαμισι αλλα μετα μου αρχισε τα σε αγαπαω και την εκανα με ελαφρα...το συμπαρασμα δικο σας
εισαι πολυ μπροστα και πρωτος, οσο για το "καμμενος" που λες οτι εισαι μην αγχωνεσαι, ολοι οι αλλοι ειναι καμμενοι...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Yπαρχουν πολλες επωνυμες και ανωνυμες φιλε απλα θελει χρονο και τροπο και μπορεις να φας πολυ καλα !!!
συμφωνω κι επαυξανω...ειδικα απο καποια sites τρως και πολυ ευκολα....αλλωστε οι περισσοτερες γι αυτο ειναι εκει.... :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
κανενα καλο προφιλ να δουμε?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
προχτες ελαβα αυτο το μαιλ..δεν το τσεκαρα ακομα ομως...
Chatmania.gr

Εδώ κάνουμε μόνο Chat !

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ και απεριόριστη πρόσβαση για πάντα, χωρίς συνδρομές !

Παρέες, γνωριμίες, έρωτες, σχέσεις, πλάκες, ίντριγκες, κουτσομπολιά, κλπ !

Εύκολα και γρήγορα κάνουμε εγγραφή, κάνουμε γνωριμίες, κάνουμε Chat.

Το νέο site για όλους τους φανατικούς τσατόβιους.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
λοιπον λεω να πω και γω την εμπειρια μου απο το facebook,zοο,myspace.Καταρχην εχω βγει συνολο με 11 γκομενες απο τa εν λογω σιτε.Βασικα τις γνωριζα εκει εκανα add  στο msn και προχωραγε η κατασταση απο εκει(ναι το ξερω ειμαι καμενος).Απο τις 11 οι 7 ηταν βουρες.Μιλαμε για πολυ βουρες ομως.Δλδ κερασα 7 καφεδες επι 4 ευρω και 30 ωρα επι  7 γκομενες ισον 30 ευρω και 3 ωρες χαμενες απο την ζωη μου.(δεν μπορω να πω σορρυ δεν μου αρεσεις και να φυγω,ειμαι και κυριος γαμω το φελεκι μου).Παμε στο ζουμι τωρα.Απο τις 4 την μια την γουσταρα ωραιο μουνι τολμω να πω ερωτευτηκα και εφαγα χλαπατσα.Μετα απο 3 καφεδες και ενα ποτο που βγηκαμε(εννοειται τα πληρωασα εγω ο εβραιος)Συνεχιζω την αλλη που γνωρησα ηταν απο λαμια.Ωραιο γκομενακι εννοειται οτι πηγα λαμια(εφυγα απο αθηνα στις 7 και γυρισα στις 6 το πρωι φωναζε ο μπαμπασ)γαμησα στο αμαξι τρελη κολαρα τα εκανε ολα.Μια φορα ηρθε και αθηνα ξαναγαμησα και μετα χαθηκαμε.Με την τριτη ειχα σχεση ενα χρονο απο αθηνα δεν λεω πολλα για αυτη καταλαβενετε.Η 4η απο Πατρα βρεθηκαμε 2 φορες μια πατρα μια αθηνα μετριο γαμισι αλλα μετα μου αρχισε τα σε αγαπαω και την εκανα με ελαφρα...το συμπαρασμα δικο σας

Σωστος ο χριστιανος

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες αμα δε δείτε απο webcam....μη κινήτε διαδικασίες γνωριμίας απο κοντα..φυσικα οι περισσοτερες ειναι κομπλεξικες και παντα θα λενε οτι "εχει χαλασει" η "επεσε κάτω και εσπασε" και λοιπες αιδίες.
Εγω προσωπικα δεν ασχολουμε με chatrooms κτλ μονο με webcam sites ..ετσι για να βλεπω με ποιόν μιλάω , και να μη σπαταλάω το χρόνο μου τζαμπα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πώς Nα Παρακολουθείς Το Παιδί Σου

Απλά πράγματα: φτιάχνεις ένα «Profile» στο γνωστό social network και γίνεσαι φίλος με το παιδί σου. Αυτό ήταν. Τα notifications και updates καθημερινά θα σου λένε πού ήταν, σε ποιο πάρτι πήγε και αν είναι «in a relationship» ή «its complicated» σχέση. Στις photos που τον έχουν κάνει tag θα ελέγχεις αν μπεκροπίνει στα πάρτι που πηγαίνει, αν γραπώνει τη μία και την άλλη και γενικά θα έχεις πλήρη εικόνα της ζωής του.

[flash=480,430]]

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
^^^μαμα? γτ θες να μαθεις να χρησιμοποιεις υπολογιστη στα γεραματα?" :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Mια απίστευτη ιστορία αγάπης και τρέλας, αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το πρώτο θέμα συζήτησης στην Αρτα και στα γύρω χωριά, έχει χωρίσει τους κατοίκους σε δύο στρατόπεδα: τους ρομαντικούς και τους συντηρητικούς. Οι πρώτοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πράξη της 35χρονης, ενώ οι δεύτεροι την έχουν ήδη «καταδικάσει σε θάνατο διά λιθοβολισμού».
Αυτό που την κάνει διαφορετική, πάντως, από πολλές άλλες ιστορίες που μπορεί να δίνουν τροφή για κουτσομπολιά, από κάποιες που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας επαγγελματιών του είδους ή από ορισμένες που στάθηκαν πηγή έμπνευσης για μεγάλους δημιουργούς είναι ο τρόπος που γεννήθηκε και φούντωσε ο μεγάλος έρωτας: στο Facebook! Σ' αυτό τον τεράστιο διαδικτυακό τόπο συνάντησης φίλων που, όπως φαίνεται, δίνει τη δυνατότητα και για νέες γνωριμίες...
Η 35χρονη γυναίκα από χωριό της Αρτας, εγκατέλειψε τον στρατιωτικό σύζυγό της και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά που είχαν αποκτήσει στη διάρκεια του γάμου τους και εξαφανίστηκε προκειμένου να ζήσει τον απόλυτο έρωτα με τον άντρα που γνώρισε στο Facebook.
Τo σημείωμα που άφησε στους δικούς της ήταν λακωνικό: «Φεύγω να κάνω τη ζωή μου».

[video]http://troktiko.blogspot.com/2009/09/4-facebook.html[/video]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom