Επισκέπτης
Ώρες ώρες μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι δεκάχρονο.
Και μενα........
Ώρες ώρες μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι δεκάχρονο.
ε μετά από ένα χρόνο θα έχουν γνωριστεί, του πούτη...
ναι το γεγονος οτι η αρχη της γνωριμιας του εγινε μεσω ιντερνετ
πιστευεις οτι ως γεγονος θα επηρεασει αρνητικα για κατι σοβαρο?
μου ελεγε οτι ειναι μοντελο,αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο οταν την ειδα.
ναι ειναι πολυ λεπτη και ψηλη αλλα στο προσωπο...
Άμα είναι το παιδί που ψάχνεις για χάρη του τα θέματα των ιερόδουλων(ρε τι καλό παιδί που είσαι; Γούτσου γούτσου) τότε δεν πάει καλά η σχέση...ναι το γεγονος οτι η αρχη της γνωριμιας του εγινε μεσω ιντερνετ
πιστευεις οτι ως γεγονος θα επηρεασει αρνητικα για κατι σοβαρο?
μου ελεγε οτι ειναι μοντελο,αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο οταν την ειδα.
ναι ειναι πολυ λεπτη και ψηλη αλλα στο προσωπο...
Άμα είναι το παιδί που ψάχνεις για χάρη του τα θέματα των ιερόδουλων(ρε τι καλό παιδί που είσαι; Γούτσου γούτσου) τότε δεν πάει καλά η σχέση...
+1Ώρες ώρες μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι δεκάχρονο.
να ρωτησω κατι ,με ολο το σεβασμο και χωρις την προθεση να θιξω του facebookαδες ...
γιατι ρε παιδες να κανετε αυτες τις να ανοιγετε λογαριασμους για να ετε ,δεν μπορειτε να πατε για scouting να βρειτε και μουνακια της αρεσκειας σας ?
ποσοι απο σας εχετε γαμησει γκομενα μεσω του facebook? ποσοι εχετε φτιαξει ψευτικο profil για να γαμησετε?
Παρον!
Τι σημαίνει φτιάχνω ψεύτικο προφίλ;
γαμια μου εσυ!
επειδη περιμενετε να γαμησετε απο το facebook,
οι πουτανες μια ζωη θα εχουν πελατεια.
χαλαρωσε λιγο μεγαλε.Δεν καταλαβα το Ερωτημα σου. Εχω καποιο αραχνιασμενο (ψευτικο) προφιλ στο φακαμπουκ, εχω κανει σκαουτ και συνεπως εχω γαμησει. Αυτα.
Χωρις φωτος και αλλα που προδιδουν το ποιος ειμαι!
γεια σου ρε arcans.λοιπον,ειμαι αντιοπαδος αυτης της μαλακιας....αρκετοι φιλοι μου λενε οτι εχουν βγει με γκομενες αλλα οι περισσοτερες ειναι μπαζα κ τελειωμενες.τα καλα γκομενακια το εχουν το facebook για να μιλα με φιλες κ φιλους κ γιακατι κωλοπαιχνιδα.δεν θα βρεθει λογικη κ καλη γκομενα να ψαχνει γκομενα εκει μεσα οταν μπορει να τον βρει κ να τον τεσταρει τι σοι ατομο ειναι live.κ επισης αλλαξτε τιτλο στο θρεντ μου φαινεται λιγο υπερβολικο
χαλαρωσε λιγο μεγαλε.
εκτος αν γαμησες οτι δεν θα γαμουσε ολο το facebook ποτε στη ζωη του.
Δεν καταλαβα το Ερωτημα σου. Εχω καποιο αραχνιασμενο (ψευτικο) προφιλ στο φακαμπουκ, εχω κανει σκαουτ και συνεπως εχω γαμησει. Αυτα.
Χωρις φωτος και αλλα που προδιδουν το ποιος ειμαι!
γαμω το site Μου γαω,προσπαθω συνεχεια να ποσταρω κ δεν μπορω.καλη ηταν η φαρμα επαιζε κ η δικια μου μεχρι που το εσβηστ το προφιλ της γιατι το βαρεθηκε.απλα ειναι μια μοδα που θα περασει...τιποτα παρα πανω
η φαρμα μια χαρα ηταν αλλα ιδια υπαρχει στο vkontakte.ru οπου και παιζω