You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
κ τι ειπες ρε μεγαλε στη γκομενα;
ειμαι ο σπηντ,απο το μπουρδελα,κ θελω να σε γαμησω;
Ναι!
ε ναι ετσι ειναι αλλα εχει πλακα...)))))γαμω το site Μου γαω,προσπαθω συνεχεια να ποσταρω κ δεν μπορω.καλη ηταν η φαρμα επαιζε κ η δικια μου μεχρι που το εσβηστ το προφιλ της γιατι το βαρεθηκε.απλα ειναι μια μοδα που θα περασει...τιποτα παρα πανω
εμεις οι γυναικες ειμαστε και παραξενεςκαλα κ σε γουσταρε ετσι οπως εισαι;;; :o
μαλλον για τον εσωτερικο σου κοσμο
Επισκέπτης
εγώ πάντως στο facebook έτυχε να γαμήσω γκόμενα η οποία από το chat μου βγήκε πουτάνα!!!
ποτε δεν ξερειςε οχι κ τοοοοοοοοοοοοοοσο
αντε τυχερε......εγώ πάντως στο facebook έτυχε να γαμήσω γκόμενα η οποία από το chat μου βγήκε πουτάνα!!!
Επισκέπτης
αντε τυχερε......
...χωρίς πλάκα...βιζιτού ήταν και είναι η κοπέλα!
τα εσκασες η τζαμπανταν πηδημα?...χωρίς πλάκα...βιζιτού ήταν και είναι η κοπέλα!
Επισκέπτης
τα εσκασες η τζαμπανταν πηδημα?
ρε φίλε είπαμε βιζιτού-πουτάνα είναι η γκόμενα!!! λες να με άφησε να την τσάμπα?
γιατι ρε φιλε αυτες δεν το κανουν τζαμπα?τοτε δεν εισαι τεχερος,μαλλον γκαντεμης εισαι αφου τα εσταξες κιολαςρε φίλε είπαμε βιζιτού-πουτάνα είναι η γκόμενα!!! λες να με άφησε να την τσάμπα?
Επισκέπτης
γιατι ρε φιλε αυτες δεν το κανουν τζαμπα?τοτε δεν εισαι τεχερος,μαλλον γκαντεμης εισαι αφου τα εσταξες κιολας
να σου δώσω τότε το όνομα της σε PM και αν εσύ την γαμήσεις τσάμπα έλα σφύρα μου!!!
Σιγουρα δεν ηταν καμια οπτασια.... αλλα γαμιοταν!
εγγραψε το τυπωνω σε t shirt
πρωτον δεν εχω facebook κ δεν ασχολουμαι.δευτερον αμλλον δεν καταλαβες καλα τι ειπα....δεν στην ειπα βασικα,απλα ειπα οτι εισαι κωλοφαρδος γιατι εδω λεμε για γαμησια στο facebook Κ εσυ ειπες οτι πετυχες βιζιτου,αρα εωρησα οτι την γαμησες τζαμπα...οχι οτι της τα εσταξες.οποτε μετα οταν το ειπες ειπα οτι ησουν ατυχος γιατι αλλο περιμενες κ αλλο σου βγηκε.αυτα φιλτατε κ χαλαρωσε λιγο.μην τα βλεπεις κακοπροαιρετα ολανα σου δώσω τότε το όνομα της σε PM και αν εσύ την γαμήσεις τσάμπα έλα σφύρα μου!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ρε φίλε είπαμε βιζιτού-πουτάνα είναι η γκόμενα!!! λες να με άφησε να την τσάμπα?
Τότε γιατί δεν έπαιρνες βιζιτού από την αρχή;
Επισκέπτης
πρωτον δεν εχω facebook κ δεν ασχολουμαι.δευτερον αμλλον δεν καταλαβες καλα τι ειπα....δεν στην ειπα βασικα,απλα ειπα οτι εισαι κωλοφαρδος γιατι εδω λεμε για γαμησια στο facebook Κ εσυ ειπες οτι πετυχες βιζιτου,αρα εωρησα οτι την γαμησες τζαμπα...οχι οτι της τα εσταξες.οποτε μετα οταν το ειπες ειπα οτι ησουν ατυχος γιατι αλλο περιμενες κ αλλο σου βγηκε.αυτα φιλτατε κ χαλαρωσε λιγο.μην τα βλεπεις κακοπροαιρετα ολα
ΟΚ...παρεξήγηση έγινε...το ότι είναι βιζιτού το διαπίστωσα όταν κάναμε chat στο facebook, όχι όταν τη συνάντησα...γιατί στην ψύχρα μου είπε ότι θέλει δωράκι για να συναντηθούμε! ;)
κριμα....καλο βραδυ σε ολουςΟΚ...παρεξήγηση έγινε...το ότι είναι βιζιτού το διαπίστωσα όταν κάναμε chat στο facebook, όχι όταν τη συνάντησα...γιατί στην ψύχρα μου είπε ότι θέλει δωράκι για να συναντηθούμε! ;)
makis xristianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λοιπον λεω να πω και γω την εμπειρια μου απο το facebook,zοο,myspace.Καταρχην εχω βγει συνολο με 11 γκομενες απο τa εν λογω σιτε.Βασικα τις γνωριζα εκει εκανα add στο msn και προχωραγε η κατασταση απο εκει(ναι το ξερω ειμαι καμενος).Απο τις 11 οι 7 ηταν βουρες.Μιλαμε για πολυ βουρες ομως.Δλδ κερασα 7 καφεδες επι 4 ευρω και 30 ωρα επι 7 γκομενες ισον 30 ευρω και 3 ωρες χαμενες απο την ζωη μου.(δεν μπορω να πω σορρυ δεν μου αρεσεις και να φυγω,ειμαι και κυριος γαμω το φελεκι μου).Παμε στο ζουμι τωρα.Απο τις 4 την μια την γουσταρα ωραιο μουνι τολμω να πω ερωτευτηκα και εφαγα χλαπατσα.Μετα απο 3 καφεδες και ενα ποτο που βγηκαμε(εννοειται τα πληρωασα εγω ο εβραιος)Συνεχιζω την αλλη που γνωρησα ηταν απο λαμια.Ωραιο γκομενακι εννοειται οτι πηγα λαμια(εφυγα απο αθηνα στις 7 και γυρισα στις 6 το πρωι φωναζε ο μπαμπασ)γαμησα στο αμαξι τρελη κολαρα τα εκανε ολα.Μια φορα ηρθε και αθηνα ξαναγαμησα και μετα χαθηκαμε.Με την τριτη ειχα σχεση ενα χρονο απο αθηνα δεν λεω πολλα για αυτη καταλαβενετε.Η 4η απο Πατρα βρεθηκαμε 2 φορες μια πατρα μια αθηνα μετριο γαμισι αλλα μετα μου αρχισε τα σε αγαπαω και την εκανα με ελαφρα...το συμπαρασμα δικο σας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K