Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Οταν οι γυναικες γραφουν τι κολπα μυστηρια θα κανουν στο Ιντερνετ αυτο ειναι υποπτο.

Εδω αλλες υποσχονται συναντηση για καφε και δεν κανονιζεται ποσο μαλλον να βγαζουν αληθινα αυτα που λενε πολλες φορες για να σε καβλωσουν.
Ετσι νομιζω τουλαχιστον.Ξερω οι πουτανιτσες πως ειναι απο το Internet οταν μιλανε αλλα οταν τις βρισκεις Face To Face
μπαινουνε ξανα στο καβουκι τους.

Δυστηχως... :-

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Οταν οι γυναικες γραφουν τι κολπα μυστηρια θα κανουν στο Ιντερνετ αυτο ειναι υποπτο.

Εδω αλλες υποσχονται συναντηση για καφε και δεν κανονιζεται ποσο μαλλον να βγαζουν αληθινα αυτα που λενε πολλες φορες για να σε καβλωσουν.
Ετσι νομιζω τουλαχιστον.Ξερω οι πουτανιτσες πως ειναι απο το Internet οταν μιλανε αλλα οταν τις βρισκεις Face To Face
μπαινουνε ξανα στο καβουκι τους.

Δυστηχως... :-

σωστο κιαυτο.......

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
εσυ εισαι ελλαδα δηλαδη?
και γραφτηκες εκει για να γνωρισεις ολλανδεζα?

ρε φιλε πλακα μου κανεις βραδιατικα?????
ειμαι ολλανδια ΤΩΡΑ.ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΑ.Γραφτηκα στο φεισμπουκ να γνωρισω καμμια ολλανδεζα around ....αλλα μου εκατσε ελληνιδα σαλονικια

καληνυχτα...........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε πλακα μου κανεις βραδιατικα?????
ειμαι ολλανδια ΤΩΡΑ.ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΑ.Γραφτηκα στο φεισμπουκ να γνωρισω καμμια ολλανδεζα around ....αλλα μου εκατσε ελληνιδα σαλονικια

καληνυχτα...........

εσυ δεντα εξηγεις καλα ρε τυπε
αφου κανενας δεν καταλαβε
εγω στα εξηγω ομορφα στα εξηγω ωραια
τα παντα ολα σου λεω,το ενα το αλλο
αλλη μια σημαντικη ερωτηση
οζον πινεις?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
μην κανεις καμια μαλακια και κατεβεις,απλα μαλακιζεται η τυπισσα!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οζον πινεις?
axaxaxaxaxaxaxa!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εδω πριν λιγο ενας φιλος μου μου λεει μπες να δεις μια γκομενα που με εκανε φιλο και κανονιζω εξοδο κ οπως την βλεπω και γυριζω στην αρχικη βλεπω την ιδια φωτογραφια στους φιλους μιας σερβας που την εχω φιλη.και του λεω φαντασου να περιμενες να δεις το θεομουνο και να σκαγε καμμια μπαλοτσα.εντωμεταξυ εκανα φιλη τη σερβα και περιμενω και απαντηση απο την μουφα.θα πεσει πολυ γελιο αν μου κανει αποδοχη γιατι εχω μονο 20 φιλους και θα ναι διπλα διπλα αν και μαλλον τον δουλεουνε τον φιλο μου καποιος γνωστος .το θεμα ειναι οτι με αυτη την μαλακια μπορει ευκολα να σε κοροιδεψουν και να σε κυνηγαει κανας λυσσασμενος ιπποποταμος αντι η γυναικαρα που βλεπεις στη φωτο αν ποτε τυχει κ κανονισεις ραντεβου γιατι και γω συμφωνω οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι κομπλιξικες και κρυβονται πισω απο εναν υπολογιστη

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εμένα αυτόν τον καιρό μου έχουν πρήξει τα άντε μην πω να κάνω λογαριασμό,τί λέτε μεγάλη μαλακία ε;;; :think:
Υ.Γ.Αν κάποιος δεν βαριέται βραδυάτικα ας πει καμία εμπειρία από ραντεβουδάκι στα <<τυφλά>>.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Όπως καταλάβατε με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η <<επικοινωνία>>!!! :2funny: :2funny:

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασε όλο το thread και θα καταλάβεις. Έχουν γραφτεί διάφορες απόψεις για όλες τις πτυχές του θέματος.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
οζον πινεις?

αν κρινω απο το avatar σου ,που πιθανως ειναι  φωτογραφια δικη σου ,μαλλον εσυ πινεις οζον......

για τον κοσμο που καταλαβε......αλλα και αυτους που ρωταν με πμ λεω πως μενω τιλμπουργκ ,διπλα στο αιντχοφεν

εχτρα πληροφορια ψιλοασχετη¨στην πρωτη γνωριμια που εκανα μεσω ιντερνετ ,περασα ποοολλλυ καλα.......παλι σαλονικια ηταν η κοπελα.Προσοχη τοτε δεν ηταν φεισμπουκ αλλα νομιζω singles.gr.αλλα απο κει και περα τζιφος......

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο μεγαλυτερος αυτορουφιανος ειναι το face book!!!
Εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι ενας τροπος να βρεις παλιους σου φιλους,συμμαθητες απο τη σχολη που εχεις χαθει...
Διαφορα τετοια "ρομαντικα"!!Βλεπεις τοτε δεν υπηρχαν τα κινητα τηλεφωνα!!!
Τελικα τι ειναι?!?!Ενα ακομα μεσον για να κανεις γνωριμιες με καταληξη στο  :knockinb:
Η' ετσι νομιζουν τα περισσοτερα ατομα ?!?
Αααααα τελικα καταλαβα γιατι σε ολα τα μερη που πας να πιεις καφε ,ειναι ολες οι χαζοβιολες με μια φωτογραφικη
μηχανη ανα χειρας....βγαζουν φωτο για να τις ποσταρουν μετα.... :headbang:  :jerking:  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν κρινω απο το avatar σου ,που πιθανως ειναι  φωτογραφια δικη σου ,μαλλον εσυ πινεις οζον......

για τον κοσμο που καταλαβε......αλλα και αυτους που ρωταν με πμ λεω πως μενω τιλμπουργκ ,διπλα στο αιντχοφεν

εχτρα πληροφορια ψιλοασχετη¨στην πρωτη γνωριμια που εκανα μεσω ιντερνετ ,περασα ποοολλλυ καλα.......παλι σαλονικια ηταν η κοπελα.Προσοχη τοτε δεν ηταν φεισμπουκ αλλα νομιζω singles.gr.αλλα απο κει και περα τζιφος......

γιατι ρε δικε μου τι εχω δηλαδη?
ειμαι πανκ
ειναι και της μοδας :2funny: :2funny: :2funny:
εννοειτε πως πινω οζον
ειναι γνωστο οτι χωρις οζον ολλανδεζα δεν γαμας
:2funny: :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
και εγω ρε παιδια με τα φασεμπουκια καλα περναω πολυ καλα!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ρε μεγαλε ,για να ειρωνευεσαι εισαι εδω?????
και να σχολιαζεις λεγοντας βλακειες????
αντε σε κανα κατινοθρεντ να πεις τα δικα σου.......
γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....(το πιασες το υπονοουμενο εεεεε?????)
αν ειναι ετσι τα απολυτα αρσενικα καταλαβαινω γιατι πολλες γυναικες προτιμουν να μενουν μονες.........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μεγαλε ,για να ειρωνευεσαι εισαι εδω?????
και να σχολιαζεις λεγοντας βλακειες????
αντε σε κανα κατινοθρεντ να πεις τα δικα σου.......
γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....(το πιασες το υπονοουμενο εεεεε?????)
αν ειναι ετσι τα απολυτα αρσενικα καταλαβαινω γιατι πολλες γυναικες προτιμουν να μενουν μονες.........

μεγαλε μουυυ
δικε μουυυυ
δηλαδη λες οτι δεν ειμαι ωραιος?
περιεργο γιατι ειδικα οι ολλανδεζες τρελενονται με το μαλλι μου
και αποτι ξερω ειναι της μοδας οι πανκ στην ολλανδια
για πες μου τι σε χαλαει στην εμφανιση μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom