Αυτο το Facebook ειναι πολυ μαλακια.Εντομεταξυ το καθε τσοκαρο που εχει Facebook αναθεμα κι'αν εχει ενα ενδιαφερον στην ζωη της.Και καλα νομιζει οτι ειναι το επικεντρο του ενδιαφεροντος.Οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτες.
Οσο γι'αυτους που λενε οτι γνωριζεις και τετοια μουνια.Αρχιδια.Η φαση ξεκιναει απο το απλο Add μετα πεταει κανεις κανα comment και ξερεις αυτη στη μουνα της.Ειναι αλλοι 65749 φιλοι να την χαλβαδιαζουν και να τη μιλανε.Αρα χαμενος χρονος.
Εκει που εχει πολλαπλασιες ελπιδες κανεις ειναι να γνωρισει κοπελες στο Νορμαλ σε κλαμπ,παρεες κτλ.
Πχ.Ειχα παει σε ενα κλαμπ με μια παρεα και ηταν και αρκετα κοριτσια.Εντωμεταξυ ηταν ενα θεομουνο με τον νεοαποκτηθεντα γκομενο της(ψιλογυφτος αλλα και καλα τρεντυ) και με το που καθισαμε εβγαλε μπορει και 100 φωτογραφιες με γκριματσες και δεν συμμαζεβεται.Το φλας πηγαινε συνεφο.Και ολα αυτα για να τα βαλει την επομενη μερα στο Facebook και να πει ''Κοιτα εγω,φιλους,διασκεδαση κακο''.
Τελος παντων ρωταω καποιον φιλο και μου λεει ειναι πολυ δημοφιλης στο Facebook(πολλους φιλους κι'ετσι) κι'ομως μια τετοια γκομεναρα προσπαθουσε να μου μιλησει και εγω την ψιλοεκλανα.Και γενικοτερα μου εδειχνε καταφωρο ενδιαφερον σε αποσταση πολλες φορες και 30 εκατοστων απο τον φιλο της.Παρολα αυτα ηταν ο μαλακας διπλα και σπαστικα αλλιως....Χαχα ;) ;)
Μεσω Facebook θα μου εδινε καθολου σημασια?Μαλλον οχι μωρε :-