You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
vizolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εγω μαζι σου φιλε
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ξερω ψωμιΣιγά μη δεχτώ το ύπουλο φακέλωμα του facebook για λίγες παραπάνω πιθανότητες να κάνω γνωριμίες.Μπουρδέλα και πάλι μπουρδέλα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
και εγω που ιμε εκι ακομα δεν εκανα τιποτισΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ξερω ψωμι
εγώ πάντως στο facebook έχω εντοπίσει επαγγελματία φωτομοντέλο...και την έχω μπριζολιάσει με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως!!!!
Άρα και εσύ πουτάνα βρήκες!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Moυ εχουν πρηξει τ αρχιδια να κανω λογαριασμο στο fatsabook,εγω αμ δε!
Προσωπικα προτιμω να εχω λογαριασμο στο bourdela!
Kαι κατι αλλο,ρε αμοιροι,βλεπετε ενα μαλακισμενακι με φωτο μονο στο προσωπο και πατε και το κανετε add χωρις να το ξερετε,σκεφτειτε τις συνεπειες αυτης της μαλακιας.
Kαι κατι αλλο,ρε αμοιροι,βλεπετε ενα μαλακισμενακι με φωτο μονο στο προσωπο και πατε και το κανετε add χωρις να το ξερετε,σκεφτειτε τις συνεπειες αυτης της μαλακιας.
+1Moυ εχουν πρηξει τ αρχιδια να κανω λογαριασμο στο fatsabook,εγω αμ δε!
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
εγώ πάντως στο facebook έχω εντοπίσει επαγγελματία φωτομοντέλο...και την έχω μπριζολιάσει με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως!!!!
Ξεκινά από Μ το όνομα και Ι το επίθετο?
Επισκέπτης
Πάντως αν βλέπεσαι και έχεις και άνεση και κινείσαι και γενικά μπορείς να έχεις 1-2 μουνάκια την εβδομάδα στην βόλτα τουλάχιστο...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Αυτο ισχυει γενικα,δε χρειαζεται να κανεις facebook.Πάντως αν βλέπεσαι και έχεις και άνεση και κινείσαι και γενικά μπορείς να έχεις 1-2 μουνάκια την εβδομάδα στην βόλτα τουλάχιστο...
Επισκέπτης
Αυτο ισχυει γενικα,δε χρειαζεται να κανεις facebook.
ναι αλλά έτσι σε πάει μία μέσα μία έξω. Mία μέρα ψήνεις και φουρνίζεις από την θαλπωρή του σπιτιού σου μέσω FB και την επόμενη θερίζεις καρπούς.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ναι αλλά έτσι σε πάει μία μέσα μία έξω. Mία μέρα ψήνεις και φουρνίζεις από την θαλπωρή του σπιτιού σου μέσω FB και την επόμενη θερίζεις καρπούς.
Διπλοφουρνιστα δηλαδη...
Επισκέπτης
Διπλοφουρνιστα δηλαδη...
ναι αγγελέ μου
freenowforever
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ποια ειναι τα καλυτερα dating sites?
to zoo.gr εχει πολυ fake και χαλαει ακομα και τα λιγα καλα κομματιια που υπαρχουν.
πειτε κανα αλλο
ευχαριστω
to zoo.gr εχει πολυ fake και χαλαει ακομα και τα λιγα καλα κομματιια που υπαρχουν.
πειτε κανα αλλο
ευχαριστω
ποτε μη ξανακανεις αυτο το λαθος..να μου πεις κι αυτοι το ιδιο μπορει να ηταν και να το παιζαν ελευθεροι και ωραιοι..μαλακιες μακρια απο αυταεχω βρει ενα παραμύθι που κολλάει καλά για το σπίτι. Όσο για τα υπόλοιπα, έχω το πλεονέκτημα πως η δουλειά μου είναι πολύ εκτός Ελλάδος.
Πάντως όποτε δήλωσα παντρεμένος, μόνο που για λύηση δεν με είχανε...άσε τη ναφθαλίνη που έτρωγα....
k αυτο υπαρχει αλλου ομως
Για πες.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K