Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
ρε μεγαλε ,για να ειρωνευεσαι εισαι εδω?????
και να σχολιαζεις λεγοντας βλακειες????
αντε σε κανα κατινοθρεντ να πεις τα δικα σου.......
γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....(το πιασες το υπονοουμενο εεεεε?????)
αν ειναι ετσι τα απολυτα αρσενικα καταλαβαινω γιατι πολλες γυναικες προτιμουν να μενουν μονες.........

διαβασε πιο πανω και θα δεις οτι το σχολιο ηταν απολυτως χιουμοριστικο
μαθετε να ξεχωριζεται την πλακα απο την ειρωνεια..

Παντως για αν μην ειμαι και off topic  σελιδα στο facebook δεν προκειται να ανοιξω ποτε !
Μια μαλακια και μιση ειναι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ολλανδεζα
οζον
ασβεστης
το 3πτυχο της επιτυχιας
:2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΕΕΕΕ! Σαν πολυ φορα δεν πειρατε με τις Ολλανδεζες?  :grin:
Δηλωνω Fan κι εγω!  :tooth:

Αλλωστε μια απο τις καλυτερες εμπειριες την ειχα με Ολλανδεζα!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

Συνημμένα

• vlachaslo5.jpg
    vlachaslo5.jpg
    27,4 KB · Εμφανίσεις: 41

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΕΕΕΕ! Σαν πολυ φορα δεν πειρατε με τις Ολλανδεζες?  :grin:
Δηλωνω Fan κι εγω!  :tooth:

Αλλωστε μια απο τις καλυτερες εμπειριες την ειχα με Ολλανδεζα!

:o :o

αλλος ενας στο κλωβο :rockon:

μεγαλε θελουμε λεπτομεριες

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
διαβασε πιο πανω και θα δεις οτι το σχολιο ηταν απολυτως χιουμοριστικο
μαθετε να ξεχωριζεται την πλακα απο την ειρωνεια..

Παντως για αν μην ειμαι και off topic  σελιδα στο facebook δεν προκειται να ανοιξω ποτε !
Μια μαλακια και μιση ειναι
+1000
συμφωνω απολυτως μαζι σου!!
εκτος οτι το θεωρω μαλακια πεφτει πολυ κατιναριο!!!
σε βρισκουνε ολοι οι παλιοι συμαθητες και οχι μονο!!ο καθενας βαζει ποζες απο το καινουριο του αμαξι με την καινουρια του γκομενα και σφηνακια στα κλαμπακια!
εκτος οτι δεν θελω να χω παρε δωσε με τον καθε μαλακα δεν θελω και να σχολιαζομαι και μεσω facebook κατι το οποιο ειναι αναποφευκτο!
με οσους θελω να κρατησω επαφη κραταω!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
:o :o

αλλος ενας στο κλωβο :rockon:

μεγαλε θελουμε λεπτομεριες

Ηταν καλοκαιρι του 2001! Ο Τοπος εβραζε.... εγω σαν γνυσιο λαγονικο ειχα βγει να βρω φρεσκο και ωμο κρεας (Ελα μωρε.... Φυλης ειχα παει με λιγα λογια  :grin:)!

Με ξεζουμισε μιλαμε!  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ηταν καλοκαιρι του 2001! Ο Τοπος εβραζε.... εγω σαν γνυσιο λαγονικο ειχα βγει να βρω φρεσκο και ωμο κρεας (Ελα μωρε.... Φυλης ειχα παει με λιγα λογια  :grin:)!

Με ξεζουμισε μιλαμε!  :rockon:

ελπιζω να ειχες πιει οζον πριν :2funny:

πες περιγραφη της να φτιαχτουμε :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οι περισσοτεροι εχουνε βαλει 50 φωτος!!!
αν καθε φορα που εκανα χαβαλε ή βολτα με καλα αυτοκινητα και κοματια στα μπουζουκια-κλαμπακια εβγαζα και φωτος και τις ανεβαζα δεν θα μου φταναν 200-300!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ελπιζω να ειχες πιει οζον πριν :2funny:

πες περιγραφη της να φτιαχτουμε :grin:

Ψηλη πανω απο 1,80
Νταρντανομιλφ θα την χαρακτηριζα! Ζουμερη 30αρα!

Αλλα την αμαρτια μου θα την πω!

Αν και δεν εχω ιδιαιτερη συμπαθια στους κωλους.... εκεινη ρε μαγκα θα την εσκιζα στα δυο!  :rockon:

Ακομα την θυμαμαι!  :headbang:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οχι δεν ειχα πιει οζον ρε γαμωτο!  :2funny: :2funny: :2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Εγώ μπήκα τον καιρό της περιπλάνησης ... έκτοτε ποτέ.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
[size=12pt]Αναζητώ μια ΒΟΗΘΕΙΑ [/size] σε ένα θέμα σχετικό με το FaceBook και πιθανότατα οι περισσότερο ψαγμένοι στα PC και το internet μπορούν να βοηθήσουν:]

Ψάχνω να βρω ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, άρθρα, καταχωρήσεις κλπ σε online ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εφημερίδες ή περιοδικό Τύπο - αν είναι δυνατό τις περισσότερο "σοβαρές" εφημερίδες - στα οποία να γίνεται λόγος για το θέμα που συζητάμε και να αναλύει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω θέματα (σχετικά με το FaceBook) να γράφει δηλαδή πχ:

• [li]Oτι αυτοί που δημιουργούν προφίλ και μαζεύουν "φίλους" στην ουσία δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ διότι όλα αυτά είναι εικονικά, ανώνυμα, απρόσωπα και κρυμένα πίσω από την οθόνη ενός PC,[/li]
ή
  • [li][size=10pt]Οτι η πλειοψηφία ανδρών & γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας μπαίνει γιατί "ψάχνεται" να βρει να γαμήσει ή να γαμηθεί χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς ταμπού... fastfood του sex δηλαδή ή ένα νέο μέσο για να αναπληρώσει κανείς ή κάποια την συντροφιά που δεν έχει real life,[/size][/li]
ή
  • [li][size=10pt]Οτι τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στοιχεία και οι φωτογραφίες που βάζει κανείς ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΟΤΕ από την κεντρική μνήμη του FaceBook ακόμη κι αν διαγραφούν (οπτικά) από το προφίλ του χρήστη ή[/size][/li]
ή
  • [li][size=10pt]Οτι ΕΙΝΑΙ δυνατό οι προσωπικού χαρακτήρα αυτές πληροφορίες, να ΥΠΟΚΛΑΠΟΥΝ από επιτήδειους, από χάκερς κλπ, ή να συλλεχθούν από οποιονδήποτε είναι μέλος και να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα[/size][/li]
ή
  • [li][size=10pt]Οτι στην ουσία είναι μια ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ένας εθισμός, μια κακή συνήθεια κατά την οποία ο χρήστης - μέλος FaceBook ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ και δημοσιοποιεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεδομένα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έδινε ποτέ και σε κανένα και δεν θα μοιραζόταν λεπτομέρειες του προσωπικού του βίου (με ποιόν/α έχει σχέση, με ποιον/α ξεσκίζεται, πόσες φορές κάνει sex την ημέρα (απαντήσεις στα quiz κλπ) και ανεβάζει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φωτογραφίες της προσωπικής του ζωής, κάποιοι και κάποιες ακόμη και τα προσωπικά τηλέφωνά τους, τις παρέες τους, τις συνήθειές τους κλπ (κάποιοι & κάποιες ακόμη περισσότερα...)![/size][/li]

Επειδή οι δημοσιεύσεις αυτές θα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ (οτι έχουν γραφτεί στον Τύπο κι έχουν απασχολήσει την κοινωνία) για μια υπόθεση σοβαρή (άρα εννοείται πως η "πηγή" καλό θα ήταν να μην είναι το "Ciao" και το "Λοιπόν"), παρακαλώ ΔΩΣΤΕ μου public ή PM όσα links πιστεύετε πως μπορούν να περιέχουν ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ εφημερίδων (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ανεξάρτητα blogs διότι μπορεί να θεωρηθεί πως δεν έχουν την "εγκυρότητα" μιας επαγγελματικής δημοσιογραφικής ομάδας μιας εφημερίδας).

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε δυνατή βοήθεια και ελπίζω πως θα συγκξενρώσω όσο το δυνατό περισσότερα links με σχετικές δημοσιευσεις,
PATH

Edit από Moderator
PATH,
Τα τεράστια γράμματα και όλη αυτή η προσπάθεια προβολής του post σου δε θα σου φέρει περισσότερες απαντήσεις.
Εκτός αυτού, η ανάρτηση post με συνεχή χρήση κεφαλαίων, bold, μεγάλων σε μέγεθος χαρακτήρων κλπ όπως γνωρίζεις δεν επιτρέπεται από τους κανόνες συμμετοχής στο forum.

Σου διόρθωσα τα κακώς κείμενα σε λογικό μέγεθος.

Επι της ουσίας θα σου απαντήσω χωριστά.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Θυμάμαι, Pathfinder, ότι είχα ακούσει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο (ή Σκάϊ θα ήταν ή City995) που ασχολιόταν με το Facebook.

Έψαξα τώρα στα website τους, αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικό.

Πρέπει να είναι πριν από 10-30 μέρες από σήμερα.  Μίλαγαν διάφοροι "σχετικοί" και έλεγαν πληροφορίες, ευτράπελα κλπ.

Ομολογώ ότι δεν έδωσα και πολλή σημασία, γιατί δε με ενδιαφέρει το θέμα, πάντως ήταν ενδιαφέρουσα από πλευράς πληροφοριών.

Πάντως πρόκειται για λαίλαπα (κοινωνική) που έχει ενσκήψει.
Και βέβαια ο ιδρυτής έχει θησαυρίσει (έκλεισε ήδη 5 χρόνια ζωής το σύστημα).

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Θυμάμαι, Pathfinder, ότι είχα ακούσει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο (ή Σκάϊ θα ήταν ή City995) που ασχολιόταν με το Facebook. Έψαξα τώρα στα website τους, αλλά δε βρήκα τίποτα σχετικό.
Έχω βρει "υλικό" σαν αυτό που ζήτησα και ακόμη ψάχνω στα ακόλουθα λinks τα οποία ναι μεν κάνουν, δεν θα έλεγα όχι όμως σε κάτι πιο προχωρημένο και πιο δυνατό.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
+1000
συμφωνω απολυτως μαζι σου!!
εκτος οτι το θεωρω μαλακια πεφτει πολυ κατιναριο!!!
σε βρισκουνε ολοι οι παλιοι συμαθητες και οχι μονο!!ο καθενας βαζει ποζες απο το καινουριο του αμαξι με την καινουρια του γκομενα και σφηνακια στα κλαμπακια!
εκτος οτι δεν θελω να χω παρε δωσε με τον καθε μαλακα δεν θελω και να σχολιαζομαι και μεσω facebook κατι το οποιο ειναι αναποφευκτο!
με οσους θελω να κρατησω επαφη κραταω!
φιλαρακι εγω προσωπικα κατι <φιλους-φιλες> τους πεταω απορριψη κι ας γρινιαζουν μετα στο τηλεφωνο.Εχω μπει εκει για εναν σκοπο.ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ....Απο κει και περα δεν γουσταρω να γινω ρομπα ξεκουμπωτη και στα παιδια μου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom