καλησπερα μαγκες... θα ηθελα να ρωτισω αυτο που λεει και ο τιτλος αλλα ασ κανω πρωτα μια εισαγωγη...
εχει τυχει καποιες φορες να ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι υπαρχει μια ιδιεταιρη χημεια με την πουτανα, και καποιες φορες εχει τυχει με δυο διαφορετικες απο διαφορετικα μπουρδελακια να εχουμε ανταλαξει τηλεφωνα (δεν εδωσα το κανονικο μου) με την υποσχεση εκ μερους της πουτανας "τελειωνω ταδε ωρα παμε καμια βολτα μετα"
φυσικα εγω δεν εχω κανει κινηση. οχι απο "σιχαμαρα" η απο το οτι "θα με δουλεψουν", αλλα κυριως απο φοβο για νταβαντζηδες κλπ
η αληθεια ομως ειναι οτι με μια δυο κοπελιτσες θα αραζα πολυ ευχαριστα για παρεα, ακομα και αν δεν επαιζε σεξ απαραιτητα...
εχει κανει κανεις σας κατι τετοιο???? ειναι ασφαλες??
φιλε και εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες να μου δωσουν τηλεφωνο.
και ειχα το ιδιο προβλημα.
λοιπον εκτος απο μια που ειχαμε παει για καφε οταν ημουν 17 και μου ειχε πει μαλιστα οτι με συμπαθει σαν ανθρωπο και οχι σαν γκομενο, δεν εχει γινει τιποτα...
μετα απο καποια χρονια ξαναπροσπαθησα με πουτανα που δεν μου το σηκωνε ενω μου το ειχε δωσει μονη της.
και το πιο εξτριμ ειναι μια που μπηκα στο μπουρδελο 4 το μεσημερι αρχισε χαμουρεμα κτλ (την ειχα παρει 2-3 φορες) και πανω στην φαση μου λεει σχολαω 5-5:30 ελα να με παρεις να παμε βολτα κτλ, χωρις να εχω περασει!!!! τελικα, ενω ειχα πει οτι δεν ξανασχολουμε με τετοια φαση, την πηρα τηλεφωνο 5παρα μου ειπε οτι δεν με θυμαται και αν θελω να περασω να τα πουμε λιγο εξω απο το μπουρδελο!!!
με λιγα λιγια ειληκρινα δεν αξιζει να ασχολησε λενε ψεματα απλα θελουν να σε καψουρεψουν για να περνας μαζι τους...
tip της ημερας: μια κοπελα (ρουμανα πιτσιρικα) ηθελα να την παρτουζωσω με ενα φιλαρακι. εντωμεταξι ειχα περασει μαζι της μπορει και 10 φορες και γνωριζομασταν καλα.. αυτη ελεγε οτι δεν ειναι κουρβα (πουτανα) να παρτουζωνετε και οτι δεν το κανει με τιποτα, λοιπον μετα απο παρακαλια για μερες σκαω μετα απο μια βδομαδα και της λεω οτι την κυριακη φευγω για γερμανια μονιμα!! και οτι δεν θα την ξαναδω ποτε και το επαιζα αγαπουλοκαψουρης και ημουν βουρκωμενος!! οποτε της λεω θα ερθω το σαββατο ξημερωματα και σε παρακαλω καντο μου σαν τελευταια χαρη!! και ειπε οκ!! αποτελεσμα τρελη παρτουζα με διπλο χυσιμο στο στομα-προσωπο, στο τελος με φιλαει στο μαγουλο και μου λεει θα μου λειψεις και μου εδωσε το facebook να την κανω αντ να μαθαινουμε νεα ο ενας του αλλου!!!!
το πηρα και μετα απο μια βδομαδα ξανασκαω και της ειπα οτι δεν πηγα τελικα και οτι μου επαιξαν μαλακια!! αυτη αμεσως καταλαβε οτι την δουλευα και μου ειπε να μην ξαναπερασω
και οτι ειμαι ψευτης κτλ.
περναει κανα 2-3μηνο και την πετυχαινω στην γειτονια σταματαει μου λεει τι κανεις κτλ και μου ειπε αμα θες ξαναειλα απο το μπου.. ξαναπηγα 2,3 φορες!!
συμπαιρασμα ο ανωμαλος και ο πρεζακιας αν θελει βρισκει τροπους..
υ.γ. απλα ηθελα να σας δωσω μαι ιδεα για να κανετε τυχων πραγματα που θελεται ή με τανα ή με κανονικη γκομενα!!!