Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
Σιγα ρε . πως κανετε ετσι. Κοριτσακια ειναι και αυτες δεν ειναι τερατα. Θελουν οπως ολος ο κοσμος να πανε για ενα καφε, να μιλησουν με εναν ανθρωπο.
όχι όλες αλλά..........συμφωνώ  ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
απο τους ειδημονες των 7 σελιδων και των σεντονιων το 99,99% δεν εχει βγει ποτε με πουτανα εξω  :2funny:

δεν ειπα 100% για να μη με λενε απολυτο  :grin:
καλά έκανες και άφησες ένα μικρό ποσοστό...............

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο τους ειδημονες των 7 σελιδων και των σεντονιων το 99,99% δεν εχει βγει ποτε με πουτανα εξω  :2funny:

δεν ειπα 100% για να μη με λενε απολυτο  :grin:
το να εχεις βγει με πουτανα απο το τσατ μετραει;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έχω συνευρεθεί κοινωνικώς, με κάποιες. Κοινωνική συνεύρεση και παρέα. Δεν επέτρεψα να προχωρήσει το θέμα, γνωρίζοντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν στην ψυχοσύνθεσή μου.

Οι παρέες ήταν πολύ ευχάριστες και έξω καρδιά. Πουτάνες επαγγελματικά, αλλά απλές γυναίκες στα υπόλοιπα.

Μία εμπειρία είναι κι' αυτό, αρκεί να μη σκέπτεσαι συνέχεια ότι η κοπέλα απέναντί σου είναι εκδιδόμενη, αλλά γυναίκα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
Έχω συνευρεθεί κοινωνικώς, με κάποιες. Κοινωνική συνεύρεση και παρέα. Δεν επέτρεψα να προχωρήσει το θέμα, γνωρίζοντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν στην ψυχοσύνθεσή μου.

Οι παρέες ήταν πολύ ευχάριστες και έξω καρδιά. Πουτάνες επαγγελματικά, αλλά απλές γυναίκες στα υπόλοιπα.

Μία εμπειρία είναι κι' αυτό, αρκεί να μη σκέπτεσαι συνέχεια ότι η κοπέλα απέναντί σου είναι εκδιδόμενη, αλλά γυναίκα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Ήσουν πελάτης σε κάποιο ίδρυμα σχετικό και έτσι γνωριστήκατε ή μέσω φίλων-πελατών βρισκόσασταν σε κοινή παρέα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ήσουν πελάτης σε κάποιο ίδρυμα σχετικό και έτσι γνωριστήκατε ή μέσω φίλων-πελατών βρισκόσασταν σε κοινή παρέα;

Έχουν παίξει και οι δύο περιπτώσεις που αναφέρεις.

Έγκριτος συναγωνιστής από εδώ μέσα, έπεσε στη λούμπα, και κάποια στιγμή άρχισαν οι αγαπούλες. Κάποια στιγμή είδε τι συνέβαινε και ξέμπλεξε.

Δεν το αναφέρω αυτό, για να αποδείξω ότι είμαι εξυπνότερος ή πιό μάγκας, αλλά μερικές φορές το πάνω κεφάλι υπερισχύει του κάτω, χωρίς να μπορείς να ωθήσεις καταστάσεις προς άλλη φορά.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Έχουν παίξει και οι δύο περιπτώσεις που αναφέρεις...

Στην περίπτωση που ήσουν εσύ πελάτης συνέχιζες τις σεξουαλικές περιπτύξεις επ' αμοιβή με την κορασίδα ή το είχατε γυρίσει στο ζευγαρίστικο;
Να αναφέρω κι εγώ τη δική μου εμπειρία: "Τσίμπησα" κορασίδα από ελαιοτριβείο για κατ' οίκον. Για καιρό είχαμε τις άριστες ακουμπισουάρ περιπτύξεις μας και πηγαίναμε και για κάνα ποτό κυρίως. Αυτό τράβηξε για κάμποσο καιρό, δεν μπήκε ποτά θέμα συναισθήματος ή "χορηγίας" ούτε καν υπονοήθηκε. Την ίδια αμοιβή έδινα πάντα και τα έξω μετά από 2-3 δικά μου κεράσματα (ψιλάδια,σε μπαρ και δεν έπινε πολύ) τα πληρώναμε μερκελικά.
Γράψε αν θες την εμπειρία σου για να είναι πιό "ζουμερά" τα ποστ...Εκτός και αν κινηθείς βάσει του "τα εν οίκω μη εν δήμω"...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στην περίπτωση που ήσουν εσύ πελάτης συνέχιζες τις σεξουαλικές περιπτύξεις επ' αμοιβή με την κορασίδα ή το είχατε γυρίσει στο ζευγαρίστικο;

Κάποια στιγμή κατά τη γνώμη μου, όταν καλλιεργείται φιλία/ανθρώπινη επαφή, η σχέση εκδιδομένης-πελάτη, πρέπει να παύει να υφίσταται.

Και πρέπει για να λήξει τέτοιου είδους σχέση, να γίνει το πρώτο βήμα από τον μέχρι πρότινος πελάτη. Το επεδίωξα, και στο τέλος (κατά την άποψή μου) βγήκα κερδισμένος, γιατί η σχέση ήταν αμφίδρομη, ειλικρινής και άδολη. Δύο φιλαράκια που ήταν μέσα σε όλα και τα μοιράζονταν όλα, εντελώς ανθρώπινα.

Μπορεί να κατηγορηθώ πως έκανα μαλακία και έχασα πηδήματα (που θα έκανα χωρίς οικονομικό κόστος), με κάποια που πιθανόν θα φτιαχνόταν εγκεφαλικά μόνο για εμένα, παρ'ότι θα συνευρίσκετο με 20 άνδρες ημερησίως. Σκέψου τι θα μπορούσε να συμβεί, αν κάτι στράβωνε σε περίπτωση που η σχέση έμπαινε στο μονοπάτι των συναισθημάτων.....

Και τονίζω, ότι δεν είμαι ολομόναχος, αλλά έχω αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια μου επάνω σ' αυτόν τον πλανήτη μέσα από την πορεία μου στη ζωή.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
...πρίν ένα μήνα περίπου τσίμπησα κοπελίτσα από σπίτι της αχαρνών,άγγελος σκέτος και Ρωσσίδα!
Γλυκιά,περιποιητική,ευγενική,με τρόπους και το κυριότερο,την πουτανιά της την άφηνε στο μπουρδελάκι που δούλευε.Το ανέβαζα στη μηχανή και όπου πήγαινα,βαράγαν και τα πλακάκια του δρόμου χειροκρότημα!Την είχα γνωρίσει πρίν το Πάσχα και μετά από μερικές επισκέψεις και με αφορμή τα γενέθλια της εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.Πρώτα  το ".....πές μου ένα ωραίο μαγαζί για απόψε!Έχω τα γενέθλια μου!" και πρίν τελειώσω αυτό που της έγραφα για να πάει το βράδυ, μου λέει "...γράψε και ότι άλλο θέλεις!"
Έτσι ξεκίνησαν όλα!Μετά από δύο μέρες πήγαμε Ναύπλιο και έπειτα σχεδόν κάθε βράδυ κοιμόμουν σπίτι της!Φύγαμε διήμερο τα δυό μας!!!Όλα καλά μέχρι που άρχισε να υπάρχει αίσθημα εκ μέρους της και να αρχίζει να γίνεται κάπως πιεστηκά προβληματική!Ακόμα και στη δουλειά της.Έσπασα με την μία.Ούτε τηλέφωνο σήκωσα ξανά,και έχω να κυκλοφορήσω και με την μηχανή από Αχαρνών μεριά μερικές μέρες!
Προσοχή στο δέσιμο!!!Πολλές γουστάρουν για θάνατο!Λιγη ευγένεια θέλουν και σκαλώνουν εύκολα!Διότι και αυτές έχουν ψυχή,καρδιά και αισθήματα και στην τελική ένα καλό παιδί δεν θα τους χαλάσει καθόλου!

Επισκέπτης
καλησπερα μαγκες... θα ηθελα να ρωτισω αυτο που λεει και ο τιτλος αλλα ασ κανω πρωτα μια εισαγωγη...

εχει τυχει καποιες φορες να ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι υπαρχει μια ιδιεταιρη χημεια με την πουτανα, και καποιες φορες εχει τυχει με δυο διαφορετικες απο διαφορετικα μπουρδελακια να εχουμε ανταλαξει τηλεφωνα (δεν εδωσα το κανονικο μου) με την υποσχεση εκ μερους της πουτανας "τελειωνω ταδε ωρα παμε καμια βολτα μετα"

φυσικα εγω δεν εχω κανει κινηση. οχι απο "σιχαμαρα" η απο το οτι "θα με δουλεψουν", αλλα κυριως απο φοβο για νταβαντζηδες κλπ

η αληθεια ομως ειναι οτι με μια δυο κοπελιτσες θα αραζα πολυ ευχαριστα για παρεα, ακομα και αν δεν επαιζε σεξ απαραιτητα...

εχει κανει κανεις σας κατι τετοιο???? ειναι ασφαλες??
φιλε και εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες να μου δωσουν τηλεφωνο.
και ειχα το ιδιο προβλημα.
λοιπον εκτος απο μια που ειχαμε παει για καφε οταν ημουν 17 και μου ειχε πει μαλιστα οτι με συμπαθει σαν ανθρωπο και οχι σαν γκομενο, δεν εχει γινει τιποτα...

μετα απο καποια χρονια ξαναπροσπαθησα με πουτανα που δεν μου το σηκωνε ενω μου το ειχε δωσει μονη της.
και το πιο εξτριμ ειναι μια που μπηκα στο μπουρδελο 4 το μεσημερι αρχισε χαμουρεμα κτλ (την ειχα παρει 2-3 φορες) και πανω στην φαση μου λεει σχολαω 5-5:30 ελα να με παρεις να παμε βολτα κτλ, χωρις να εχω περασει!!!! τελικα, ενω ειχα πει οτι δεν ξανασχολουμε με τετοια φαση, την πηρα τηλεφωνο 5παρα μου ειπε οτι δεν με θυμαται και αν θελω να περασω να τα πουμε λιγο εξω απο το μπουρδελο!!!

με λιγα λιγια ειληκρινα δεν αξιζει να ασχολησε λενε ψεματα απλα θελουν να σε καψουρεψουν για να περνας μαζι τους...

tip της ημερας: μια κοπελα (ρουμανα πιτσιρικα) ηθελα να την παρτουζωσω με ενα φιλαρακι. εντωμεταξι ειχα περασει μαζι της μπορει και 10 φορες και γνωριζομασταν καλα.. αυτη ελεγε οτι δεν ειναι κουρβα (πουτανα) να παρτουζωνετε και οτι δεν το κανει με τιποτα, λοιπον μετα απο παρακαλια για μερες σκαω μετα απο μια βδομαδα και της λεω οτι την κυριακη φευγω για γερμανια μονιμα!! και οτι δεν θα την ξαναδω ποτε και το επαιζα αγαπουλοκαψουρης και ημουν βουρκωμενος!! οποτε της λεω θα ερθω το σαββατο ξημερωματα και σε παρακαλω καντο μου σαν τελευταια χαρη!! και ειπε οκ!! αποτελεσμα τρελη παρτουζα με διπλο χυσιμο στο στομα-προσωπο, στο τελος με φιλαει στο μαγουλο και μου λεει θα μου λειψεις και μου εδωσε το facebook να την κανω αντ να μαθαινουμε νεα ο ενας του αλλου!!!!

το πηρα και μετα απο μια βδομαδα ξανασκαω και της ειπα οτι δεν πηγα τελικα και οτι μου επαιξαν μαλακια!! αυτη αμεσως καταλαβε οτι την δουλευα και μου ειπε να μην ξαναπερασω  :( και οτι ειμαι ψευτης κτλ.

περναει κανα 2-3μηνο και την πετυχαινω στην γειτονια σταματαει μου λεει τι κανεις κτλ και μου ειπε αμα θες ξαναειλα απο το μπου.. ξαναπηγα 2,3 φορες!!

συμπαιρασμα ο ανωμαλος και ο πρεζακιας αν θελει βρισκει τροπους..

υ.γ. απλα ηθελα να σας δωσω μαι ιδεα για να κανετε τυχων πραγματα που θελεται ή με τανα ή με κανονικη γκομενα!!!

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Έχω την άποψη ότι η περίπτωση, αν δεν παίξει συναίσθημα, περιγράφεται ως εξής:

Ένας άνδρας και μια γυναίκα (πελάτης και εκδιδόμενη) βγαίνουν για καφέ και συζητούν, έχοντας στο μυαλό τους να φυλάγονται,

1. αυτός να μην πει κάτι που την προσβάλει ή καρφωθεί και η κυρία μάθει κάτι που μπορεί να τον εκθέσει

και

2. αυτή να μη φανεί ότι είναι σκληρή πουτάνα από νοοτροπία και όχι από ανάγκη.

Αν επιπλέον υποθέσουμε ότι δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα πχ στη μουσική, στο θέατρο, στον αθλητισμό, στην πολιτική κλπ, το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι :

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ,

αφού δεν ανοίγονται ειλικρινά και δεν έχουν τι να πουν;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κάποια στιγμή κατά τη γνώμη μου, όταν καλλιεργείται φιλία/ανθρώπινη επαφή, η σχέση εκδιδομένης-πελάτη, πρέπει να παύει να υφίσταται...
Σκέψου τι θα μπορούσε να συμβεί, αν κάτι στράβωνε σε περίπτωση που η σχέση έμπαινε στο μονοπάτι των συναισθημάτων.....Και τονίζω, ότι δεν είμαι ολομόναχος, αλλά έχω αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια μου επάνω σ' αυτόν τον πλανήτη μέσα από την πορεία μου στη ζωή.

Ειδικά αν μπαίνουν και τα ανεξίτηλα σημάδια...πολύ επικίνδυνη ατραπός. Συμφωνώ φίλτατε, τα σύκα-σύκα κτλ...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αν επιπλέον υποθέσουμε ότι δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα πχ στη μουσική, στο θέατρο, στον αθλητισμό, στην πολιτική κλπ, το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι :
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ,
αφού δεν ανοίγονται ειλικρινά και δεν έχουν τι να πουν;

Εάν συνέτρεχαν όλοι αυτοί οι παράγοντες που αναφέρεις, φαντάζομαι αγαπητέ ότι δεν θα κανονιζόταν ούτε εσπρεσάκι στρέτο να πιούν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom