Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgossideras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
φιλε μου pdorison διαβαζοντας ολες τις απαντησεις και κρινοντας απο προσωπικες εμπειριες εκ των εσω (2 απο μαζαζ και 1 callgirl) απο ολους οσους απαντησαν μονο 2-3 εχουν εμπειρια, ενω ολοι οι αλλοι ειναι οι γνωστοι ξερολες μαγκες-δαγκες.

1) ειναι πραγματι γυναικες σαν ολες τις αλλες με ολα τα θετικα και αρνητικα που μπορεις να συναντησεις σε καθε γυναικα.
2) σιγουρα ειναι πολυ πιο εμπειρες και εαν δεν ξερεις να χειριστεις μια απλη κοπελα σιγουρα δεν μπορεις και αυτες.Φυσικα δεν ενοω να το παιζεις μαγκια κλανια και πρασινα αλογα γιατι το σημαντικοτερο ειναι να νιωσουν οτι σου εχουν εμπιστοσυνη και δεν τις εχεις σαν κατι υποδεεστερο λογω δουλειας.
3) Εαν σε καταχωρησουν ως "ΘΥΜΑ" και εσυ δεν εχεις μυαλο και ματια ανοιχτα να το αντιληφθεις και να ξεκοψεις την εχεις ασχημα γιατι σε εχουν δει για πελατη και περα απο το χρημα δεν βλεπουν τιποτε αλλο και λογικο αυτο μιας και ειναι επεγγελματιες σε αυτο και το κανουν πολυ καλυτερα απο οποια γυναικα εχεις συναντησει και το σημαντικοτερο ειναι οτι ξερουν πως πρεπει να στα φανε γρηγορα πανω στην καψουρα σου.
4) Εχει μεγαλο ενδιαφερον μια τετοια εμπειρια-γνωριμια για την ζωη σου για να δεις ο ιδιος τις δυο οψεις του νομισματος και να εχεις δικες σου εμπειριες και αντιληψη των πραγματων ,να κανεις και καποιες γνωριμιες που μπορει να σου φαινοντουσαν αβατο και σκοτεινες και να διευρηνεις το πνευμα σου.
5) Εχω να σου πω οτι προσωπικα δεν εχω βγει χαμενος εχω περασει μια χαρα μεσα απο αυτες τις σχεσεις μιας και μπορω να ζυγιζω τα πραγματα και συναισθηματικα αν μπορεις να εισαι ενταξει και με τον εαυτο σου οταν σου λεει¨μωρο μου παω σε δυο δουλειες και ερχομαι να κοιμηθουμε αγκαλιτσα"
6) εισαι ακομα πιο σιγουρος οτι σε θελει οταν μετα απο τοσες πουτσες και τοσες σιγουρα καλυτερες επιλογες οικονομικες ή εμφανισιακες (παντα επι χρημασι) ερχεται σε σενα να περασει ομορφα να διασκεδασετε να πιειτε καφε να φατε να πηδηχτητε διχως χρηματα διχως ανταλαγματα.

το κακο της υποθεσεις;;;
Μετα δυσκολα πας ξανα με "πουτανα" γιατι ξερεις ακριβως τι σκεφτεται οταν σε κοιταει, οταν την γαμας, οταν σου μιλαει γιατι δεν τα εχεις ακουσει μονο απο την πρωην δικια σου αλλα και απο ολες τις φιλες-συναδελφους που εχεις γνωρισει εκτος δουλειας!!!!

το πιο κακο ακομα;;;;
να ακους και να βλεπεις πραγματα και καταστασεις που συμβαινουν σε αλλους αντρες καψουριδες-αγαπουλιδες-εξυπνους -χαζους-μικρους-μεγαλους και να λες μα καλα ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να ειναι καποιος;;; και να μην βλεπει τι παιχνιδι γινεται;;;

Εαν νομιζεις οτι εχεις το μυαλο σου στο κεφαλι και ελενχεις τα ορια και τον εαυτο σου λοιπον προχωρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο τους ειδημονες των 7 σελιδων και των σεντονιων το 99,99% δεν εχει βγει ποτε με πουτανα εξω  :2funny:

δεν ειπα 100% για να μη με λενε απολυτο  :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
φιλε μου pdorison διαβαζοντας ολες τις απαντησεις και κρινοντας απο προσωπικες εμπειριες εκ των εσω (2 απο μαζαζ και 1 callgirl) απο ολους οσους απαντησαν μονο 2-3 εχουν εμπειρια, ενω ολοι οι αλλοι ειναι οι γνωστοι ξερολες μαγκες-δαγκες.
Τοτε γιατι δεν μπαινεις με το πραγματικο σου νικ? Εμεις φυσικα και δεν θα αποκαλυψουμε τι κανουμε στην προσωπικη μας ζωη γιατι σεβομαστε τις κοπελλες.

απο τους ειδημονες των 7 σελιδων και των σεντονιων το 99,99% δεν εχει βγει ποτε με πουτανα εξω  :2funny:

δεν ειπα 100% για να μη με λενε απολυτο  :grin:
Ευτυχως που επεσες μεσα στο ποσοστο σου...

Επισκέπτης

ως προς οτι μια γυναικα δεν μπορει να ναι και πολυ φυσιολογικη χωρις τις παραξενιες της και τα κομπλεξ της  οταν τρωει αλυπητα πουτσες ολη μερα και δινει το μουνι της στον καθενα για ενα 20αρικο. Για να μην πω τον τυχοδιωκτισμο που της δερνει. Εκ της φυσεως του επαγγελματος.

Επισκέπτης
οκ για να συνοψισουμε λοιπον αποτι βλεπω εχετε βγει ορισμενοι με εργαζομενα κοριτσια, και το συμπερασμα ειναι οτι το προβλημα ειναι μηπως και φας κανενα κολημα μαζι της. δηλαδη το προβλημα ειναι δικο σου (κατανοητο σε οσους συνεβει) και οχι του νταβα ασ πουμε...

για να διευκρινησω βασικα, δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση να κανεις "σχεση" με πουτανα και φυσικα οπως ειπε καποιο παιδι δε νομιζω οτι τετοιου ειδους γνωριμιες εχουν κ καμια διαρκεια.. αντε να βγεις μια δυο φορες.. στην τελικη μπορει να σε βοηθησει να γνωρισεις κ κανενα γκομενακι :dancing:

Πολυ το κουραζεις και εσυ φιλε το θεμα. Ασε τις ερωτησεις λες και εισαι κανα σχολιαροπαιδο και βγες μαζι της αφου ψηνεσαι για τον χαβαλε. Μια γνωριμια ειναι και αυτο. Οσο σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι και οχι σαν κανεις μαλακοπιτουρας Ελληναρας με το κατω τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Γιατι μονο εσυ ο ιδιος μπορεις να κανεις κακο στον εαυτο σου αν εισαι μουνονενιες... Δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις για νταβαδες και μαλακιες.Μονο τον εαυτο σου να χεις μετρημενο.

giorgossideras

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
15
Πόντοι
0
Τοτε γιατι δεν μπαινεις με το πραγματικο σου νικ? Εμεις φυσικα και δεν θα αποκαλυψουμε τι κανουμε στην προσωπικη μας ζωη γιατι σεβομαστε τις κοπελλες.
Ευτυχως που επεσες μεσα στο ποσοστο σου...

vaglis αυτο ειναι το ενα και κανονικο νικ μου.Εαν δεις το προφιλ μου ειναι απο το 2010 χωρις κανενα ποστ(παρακολουθω απο οταν ηταν.gr) για αυτον ακριβως τον λογο οτι οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα forum ασχετα με το θεμα μας ολοι γραφουν για να γραφουν χωρις να εχουν ιδια αποψη και γνωση αλλα ετσι για να το παιξουν οτι εχουν αποψη.

Δεν νομιζω να εκθεσα καποια κοπελα ουτε να ειπα κατι κακο για καποια.

Απο ολο το post μου μονο εκει ειχες ενσταση;;; 
Εντελως φιλικα και χωρις προθεση να συνεχισουμε με αντιπαραθεσεις "οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται"  αλλα δεν καταλαβαινω γιατι διαφωνεις μαζι μου ενω συμφωνεις με τον επομενο συναγωνιστη  που λει για το 99,9% δεν ταιριαζουν τα ποσοστα μας;;;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
με αυτο το σκεπτικο και εγω λοιπον το εχω αποφυγει μεχρι σημερα...

αλλα περα απο το οτι μερικες ειναι καλη παρεα και βλεπω και απο τη μερια τους "ενδιαφερον", περα απο αυτο λοιπον σιγουρα εχει να μαθει κανεις παρα πολλα πραγματα αραζοντας με μια πουτανα.. .σε πολλα θεματα και οχι μονο στο σεξ
Οπως ?
Τι μπορει να σε ενδιαφερει εκτος απο το σεξ, η τις τεχνικες του, να μαθεις απο μια εκδιδομενη ?

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
ισως τις αποψεις της για την κοινωνικο-οικονομικη κριση

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ανθρωποι ειναι και αυτες ρε και θελουν να εχου προσωπικη ζωη...ασχετα αν τα καταφερνουν...
Σιγουρα ...
Αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχουν προσωπικη ζωη ?
Το αν τα καταφερνουν η οχι .... αυτο ειναι επιλογη καθαρα δικη τους.
Επειτα αντε και βγηκες και 2-3 φορες, θα μπορεις να κουμανταρεις τον εαυτο σου σε τυχον συναισθημα ?
Επειτα τον κυκλο τους που τον πας ?
Θες νταραβερια με υποκοσμο ?
Τι καλο πιστευεις οτι μπορει να βγει απο ΟΛΟ αυτο ?

Υγ. Προσεξε ....
Αλλο να την γνωρισεις στον δρομο, η οπουδηποτε αλλου τυχαια, χωρις να γνωριζεις την ιδιοτητα της και αλλο να πηγαινεις γυρευοντας...  ;)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
vaglis αυτο ειναι το ενα και κανονικο νικ μου.Εαν δεις το προφιλ μου ειναι απο το 2010 χωρις κανενα ποστ(παρακολουθω απο οταν ηταν.gr) για αυτον ακριβως τον λογο οτι οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα forum ασχετα με το θεμα μας ολοι γραφουν για να γραφουν χωρις να εχουν ιδια αποψη και γνωση αλλα ετσι για να το παιξουν οτι εχουν αποψη.

Δεν νομιζω να εκθεσα καποια κοπελα ουτε να ειπα κατι κακο για καποια.

Απο ολο το post μου μονο εκει ειχες ενσταση;;; 
Εντελως φιλικα και χωρις προθεση να συνεχισουμε με αντιπαραθεσεις "οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται"  αλλα δεν καταλαβαινω γιατι διαφωνεις μαζι μου ενω συμφωνεις με τον επομενο συναγωνιστη  που λει για το 99,9% δεν ταιριαζουν τα ποσοστα μας;;;
Δεν εχω κανενα λογο να μπω σε αντιπαραθεση γιαυτο και δεν εκρινα τους υπολοιπους αν ειναι ειδημονες πανω στο θεμα. Εσυ εκρινες τους αλλους ξερολες κτλ. Δεν συμφωνησα με τον επομενο συναγωνιστη. Ηταν ειρωνικο το σχολιο μου επειδη και αυτος βιαστηκε να κρινει. Αν εγω εχω βγει με χ κοπελλες τοτε να βγω να κανω τον εξυπνο? Μπορουσες να παραθεσεις την εμπειρια σου χωρις να πεις οτι οι αλλοι δεν εχουν αποψη. Μπορει απλως να μην θελουν να αποκαλυφθουν. Στην πραγματικοτητα πιστευω πως ενα σημαντικο ποσοστο απο μελη εχουν βγει με κοπελλες. Απλα δεν το λεμε. Εντελως φιλικα και τελειωνει εδω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φίλε μην αποπροσανατολίζεσαι..

Προφανώς και μπορείς να βγείς και για καφέ και για ποτό και για φαι. Δεν θα σε δείρει κανένας νταβατζής. Κάποιοι μπερδεύουν το trafficking με τις ιερόδουλες γενικά...

Αν μείνει στον καφέ όλα είναι ΟΚ, αλλά δεν φαντάζομαι να μείνει εκεί γιατί δεν φαντάζομαι να σου λείπουν οι φίλες για καφέ. Αν λοιπόν υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο (που θα υπάρξει) το ερώτημα είναι ένα: Μπορείς να το διαχειριστείς; Αυτό εσύ το ξέρεις.

Τι να διαχειριστείς; Το ότι η δουλειά της είναι να κάνει κάθε μέρα έρωτα με πολλούς άντρες, το ότι πολλές φορές  σχολάει στις έξι το πρωί, το ότι πιθανόν να μην σε γουστάρει αλλά να σε εκμεταλλεύεται, το ότι κάποια στιγμή μοιραία θα συναντήσεις εκτός απο τον νταβατζή και άλλους ανθρώπους του σιναφιού, το ότι η δύσκολη αυτή δουλειά σίγουρα τις κάνει κυκλοθυμικές αλλά και πολλά άλλα πράγματα που δεν ξέρουμε και απλά φανταζόμαστε. Αντέχεις; Γουστάρεις; Προχώρα.
:thumbsup:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κατ'εμέ τα πιο σωστά ποστ είναι τα κάτωθι :

προσεχε μονο γιατι ολες οι γυναικες ονειρευονται εναν πουστη που θ αλλαξει για παρτη τους και ολοι οι αντρες μια πουτανα που θα μπει στον ισιο δρομο με τη γοητεια τους

φίλε μην αποπροσανατολίζεσαι..

Προφανώς και μπορείς να βγείς και για καφέ και για ποτό και για φαι. Δεν θα σε δείρει κανένας νταβατζής. Κάποιοι μπερδεύουν το trafficking με τις ιερόδουλες γενικά...

Αν μείνει στον καφέ όλα είναι ΟΚ, αλλά δεν φαντάζομαι να μείνει εκεί γιατί δεν φαντάζομαι να σου λείπουν οι φίλες για καφέ. Αν λοιπόν υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο (που θα υπάρξει) το ερώτημα είναι ένα: Μπορείς να το διαχειριστείς; Αυτό εσύ το ξέρεις.

Τι να διαχειριστείς; Το ότι η δουλειά της είναι να κάνει κάθε μέρα έρωτα με πολλούς άντρες, το ότι πολλές φορές  σχολάει στις έξι το πρωί, το ότι πιθανόν να μην σε γουστάρει αλλά να σε εκμεταλλεύεται, το ότι κάποια στιγμή μοιραία θα συναντήσεις εκτός απο τον νταβατζή και άλλους ανθρώπους του σιναφιού, το ότι η δύσκολη αυτή δουλειά σίγουρα τις κάνει κυκλοθυμικές αλλά και πολλά άλλα πράγματα που δεν ξέρουμε και απλά φανταζόμαστε. Αντέχεις; Γουστάρεις; Προχώρα.

4) Εχει μεγαλο ενδιαφερον μια τετοια εμπειρια-γνωριμια για την ζωη σου για να δεις ο ιδιος τις δυο οψεις του νομισματος και να εχεις δικες σου εμπειριες και αντιληψη των πραγματων ,να κανεις και καποιες γνωριμιες που μπορει να σου φαινοντουσαν αβατο και σκοτεινες και να διευρηνεις το πνευμα σου.
5) Εχω να σου πω οτι προσωπικα δεν εχω βγει χαμενος εχω περασει μια χαρα μεσα απο αυτες τις σχεσεις μιας και μπορω να ζυγιζω τα πραγματα και συναισθηματικα αν μπορεις να εισαι ενταξει και με τον εαυτο σου οταν σου λεει¨μωρο μου παω σε δυο δουλειες και ερχομαι να κοιμηθουμε αγκαλιτσα"

το κακο της υποθεσεις;;;
Μετα δυσκολα πας ξανα με "πουτανα" γιατι ξερεις ακριβως τι σκεφτεται οταν σε κοιταει, οταν την γαμας, οταν σου μιλαει γιατι δεν τα εχεις ακουσει μονο απο την πρωην δικια σου αλλα και απο ολες τις φιλες-συναδελφους που εχεις γνωρισει εκτος δουλειας!!!!

το πιο κακο ακομα;;;;
να ακους και να βλεπεις πραγματα και καταστασεις που συμβαινουν σε αλλους αντρες καψουριδες-αγαπουλιδες-εξυπνους -χαζους-μικρους-μεγαλους και να λες μα καλα ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να ειναι καποιος;;; και να μην βλεπει τι παιχνιδι γινεται;;;

Εαν νομιζεις οτι εχεις το μυαλο σου στο κεφαλι και ελενχεις τα ορια και τον εαυτο σου λοιπον προχωρα.

κατά 99% προσπαθεί να σε κάνει πελάτη αφού την ερωτευτείς
όμως όπως λέει ο giorgosideras είναι καλή εμπειρία γιατί
θα σε κάνει να μάθεις πράγματα για τον χαρακτήρα των πορνών

αντί να πώ για το αδιέξοδο του συναισθηματικού δεσίματος με μια
(αμετανόητη) πόρνη αφιερώνω δύο σχετικά τραγουδάκια με σοφό στίχο :

καλές εμπειρίες εύχομαι στον φίλο που άνοιξε το θρεντ  ;)

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
:rockon: :rockon:Φιλαράκι άν το γκομενάκι αξίζει (νέα,ωραία),είναι καθαρή (με βιβλιάρια κ.λ.π) και όπως είπες υπάρχει και χημεία , δεν καταλαβαίνω το λόγο να μη κεράσεις τη κορασίδα ένα καφέ............??

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
παρορμητικα πηγα μια φορα για καφε νομιζοντας οτι υπαρχει χημεια απ τη συνευρεση...Ηταν ομως ενας καφες που πολυ γρηγορα δεν ειχαμε τι να πουμε και δεν επαναληφθηκε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
απο προσωπικη εμπειρια δεν το κανουν ολες για χρηματα...εχω βγει αρκετες φορες και δεν διαπιστοσα κατι τετοιο και μερικες φορες μαλιστα εκαναν τα εξοδα αυτες!
θα συμφωνήσω σε αυτό..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom