Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εγω τον καταλαβαινω ρε φιλε, αλλα το τοπικ ειναι για εναν ανθρωπο που ρωταει τι κινδυνους εχει η γνωριμια με πουτανα...
ε λοιπον αυτους εχει. Η μπορει να παιξει η οχι. Η αποφαση δικη του

το έγραψα πριν λίγο αν δεν είναι πουτανοκαψούρης αλλά συνειδητοποιημένος δεν θα έχει πρόβλημα :sunglasses:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Υπάρχει λόγος να τα φτιάξει κανείς με πουτάνα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχεις δικιο εν μερει γιατι πιθανον το τηλεφωνο και η παρεα να ειναι για να βρουν αγαπουλη για ολες τις δουλειες. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν γουσταρει να βγει για τη διασκεδαση της. Ομως το πιο πιθανο ειναι να ζηταει δωρα η χρηματικη ενισχυση. Εσυ εν γνωση σου αν δεν σε πειραζει το τραβας οσο παει. Αν βγει κατι θετικο απο αυτο προχωρας. Το ζητημα ειναι οτι σοβαρη σχεση δεν μπορει να προκυψει απο αυτη τη γνωριμια. Οποτε το κανεις για την πλακα σου και μονο. Προσοχη μη συναντηθεις με αλλο "γκομενο" που εχει και γινετε μαλλια κουβαρια. :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικα δεν πιστευω να νομιζει καποιος οτι ειναι ο μοναδικος που βγαινει μαζι του...

Ε μη τα δινεις αμα στα ζηταει. Δηλαδη και μενα αν ερθει και μου πει καποιος δοσε μου 100 000 η πηδα απο τον 5ο θα το κανω? Ειμαστε με τα καλα μας?
Αλλο λεμε αν δεις οτι ταιριαζετε να πειτε 5 κουβεντες, αμα βγεις για κανα καφε μια στο τοσο δε θα παθεις τπτ, απλα κοριτσακια ειναι οχι τερατα, καντε το και δε χρειαζεται αναλυση η πονοκεφαλος.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εσυ καποιον που ρωταει στο νετ για γνωμες πως τον βλεπεις? συνειδητοποιημενο? ;)

δεν μπορώ να ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας πίσω από ένα νικ...... :dunno: μάλλον έχει αμφιβολίες και θέλει να τις ξεπεράσει ζητώντας την βοήθεια μας :grin: :grin:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Η πουτανα πηδιεται με 1000 εναν ομως θα αγαπησει. αυτον που της τα φερνει και τον φοβαται.και σιγουρα αυτος δεν θα εισαι εσυ..μακρυα και αλαργα..με τον παρα μου πηδαω και την κυρα μου..ερωτες και γνωριμιες με πουτανα? δεν λεει...(οχι οτι οι απλες κοπελλες ειναι καλυτερες, και αυτες πουτανες ειναι απλα δεν τις πληρωνεις επι τοπου αλλα μετα και με δοσεις)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ε μη τα δινεις αμα στα ζηταει. Δηλαδη και μενα αν ερθει και μου πει καποιος δοσε μου 100 000 η πηδα απο τον 5ο θα το κανω? Ειμαστε με τα καλα μας?
Αλλο λεμε αν δεις οτι ταιριαζετε να πειτε 5 κουβεντες, αμα βγεις για κανα καφε μια στο τοσο δε θα παθεις τπτ, απλα κοριτσακια ειναι οχι τερατα, καντε το και δε χρειαζεται αναλυση η πονοκεφαλος.
Εγω ισα-ισα δεν εχω προβλημα να βγω με ιεροδουλη. Σαφως και ειναι καλη φαση να πας για καφε. Απλως εστιαζω οτι ειναι για παρεα και χαβαλε και τιποτα περισσοτερο. Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα εχει διαρκεια... Δυστυχως.
Πιστευω παντως οτι δεν θα παθει κατι καποιος αν βγει με μια τετοια κοπελλα. Αν ειχε νταβατζη δεν θα το σκεφτοταν καν αυτο.

Επισκέπτης
Εγω ισα-ισα δεν εχω προβλημα να βγω με ιεροδουλη. Σαφως και ειναι καλη φαση να πας για καφε. Απλως εστιαζω οτι ειναι για παρεα και χαβαλε και τιποτα περισσοτερο. Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα εχει διαρκεια... Δυστυχως.
Πιστευω παντως οτι δεν θα παθει κατι καποιος αν βγει με μια τετοια κοπελλα. Αν ειχε νταβατζη δεν θα το σκεφτοταν καν αυτο.
τυπε ουτε εγω εχω προβλημα να βγω ΚΑΙ με ιεροδουλη αλλα θεωρω πως ειναι προβλημα το να βγω ΜΟΝΟ με ιεροδουλη επειδη μου εκανε τα γλυκα ματια

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
ρε παιδιά , μήπως λέω μήπως έχουμε παρανοήσει μερικά πράγματα ???? :headbang:
εγώ ξέρω  ότι ένας άνδρας πάει και πληρώνει  :knockinb: μια πουτάνα για να μπορεί να φύγει μετά, να μην έχει υποχρεώσεις  . όχι να βγει για καφέ , ποτό  και σαχλαμάρες.

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οκ για να συνοψισουμε λοιπον αποτι βλεπω εχετε βγει ορισμενοι με εργαζομενα κοριτσια, και το συμπερασμα ειναι οτι το προβλημα ειναι μηπως και φας κανενα κολημα μαζι της. δηλαδη το προβλημα ειναι δικο σου (κατανοητο σε οσους συνεβει) και οχι του νταβα ασ πουμε...

για να διευκρινησω βασικα, δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση να κανεις "σχεση" με πουτανα και φυσικα οπως ειπε καποιο παιδι δε νομιζω οτι τετοιου ειδους γνωριμιες εχουν κ καμια διαρκεια.. αντε να βγεις μια δυο φορες.. στην τελικη μπορει να σε βοηθησει να γνωρισεις κ κανενα γκομενακι :dancing:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
τυπε ουτε εγω εχω προβλημα να βγω ΚΑΙ με ιεροδουλη αλλα θεωρω πως ειναι προβλημα το να βγω ΜΟΝΟ με ιεροδουλη επειδη μου εκανε τα γλυκα ματια
Απολυτως σωστος! :thumbsup:

εγώ ξέρω  ότι ένας άνδρας πάει και πληρώνει  :knockinb: μια πουτάνα για να μπορεί να φύγει μετά, να μην έχει υποχρεώσεις  . όχι να βγει για καφέ , ποτό  και σαχλαμάρες.
Δεν ειπε κανεις οτι εισαι υποχρεωμενος να κανεις κατι τετοιο. Μονο αν το γουσταρεις οπως το παιδι που ρωτησε. Το βλεπει απο διαφορετικη οπτικη γωνια απο οτι εσυ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ ξέρω  ότι ένας άνδρας πάει και πληρώνει  :knockinb: μια πουτάνα για να μπορεί να φύγει μετά, να μην έχει υποχρεώσεις  . όχι να βγει για καφέ , ποτό  και σαχλαμάρες.

μπορεις να βγαινεις με πουτανες που δε γαμας. αυτοι που λες ειναι κυριως κοκκινιστοι και γελαμε μαζι τους. η πουτανα φοριεται και σαν αξεσουαρ καμια φορα, οπως το ρουχο.

Επισκέπτης
οκ για να συνοψισουμε λοιπον αποτι βλεπω εχετε βγει ορισμενοι με εργαζομενα κοριτσια, και το συμπερασμα ειναι οτι το προβλημα ειναι μηπως και φας κανενα κολημα μαζι της. δηλαδη το προβλημα ειναι δικο σου (κατανοητο σε οσους συνεβει) και οχι του νταβα ασ πουμε...

για να διευκρινησω βασικα, δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση να κανεις "σχεση" με πουτανα και φυσικα οπως ειπε καποιο παιδι δε νομιζω οτι τετοιου ειδους γνωριμιες εχουν κ καμια διαρκεια.. αντε να βγεις μια δυο φορες.. στην τελικη μπορει να σε βοηθησει να γνωρισεις κ κανενα γκομενακι :dancing:
Αν υπαρχει προβλημα με τον νταβα δεν θα βγει εκεινη μαζι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom