Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
  Ποιον να προσεχω ρε μαν? Αυτον με την παντοφλα στην γωνια που λεει και ο χαρος82?  :2funny: :2funny:

Μεχρι να με πιασει θα του χουν φυγει η παντοφλες και θα χω ξεφυγει,  :zfuck:

Εαν εχει οπλα πανω του ετσι? Γιατι σωματικα τους εχω ολους αυτους, τους εχω τσεκαρει ολους  :birdman:

μπορει να βγαλει την παντοφλα κ να σε πετυχει στο κεφαλι  :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αυτο ειναι αλλο θεμα... εγω ρωταω καθαρα για τον τομεα της ασφαλειας σου, αν αυτη κινδυνευει απο τετοιες συναναστροφες
δεν ειναι καθολου αλλο θεμα,ειναι αμεσα συνηφασμενο με την συναναστροφη... ;)
αλλα για να σου απαντησω κ γω,αφου καιγεσαι,οτι ειπε ο gl οι περισσοτερες μπορουν να εχουν την ΄΄πολυτελεια΄΄της προσωπικης τους ζωης,με οτι αυτο συνεπαγεται. ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα μαγκες... θα ηθελα να ρωτισω αυτο που λεει και ο τιτλος αλλα ασ κανω πρωτα μια εισαγωγη...

εχει τυχει καποιες φορες να ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι υπαρχει μια ιδιεταιρη χημεια με την πουτανα, και καποιες φορες εχει τυχει με δυο διαφορετικες απο διαφορετικα μπουρδελακια να εχουμε ανταλαξει τηλεφωνα (δεν εδωσα το κανονικο μου) με την υποσχεση εκ μερους της πουτανας "τελειωνω ταδε ωρα παμε καμια βολτα μετα"

φυσικα εγω δεν εχω κανει κινηση. οχι απο "σιχαμαρα" η απο το οτι "θα με δουλεψουν", αλλα κυριως απο φοβο για νταβαντζηδες κλπ

η αληθεια ομως ειναι οτι με μια δυο κοπελιτσες θα αραζα πολυ ευχαριστα για παρεα, ακομα και αν δεν επαιζε σεξ απαραιτητα...

εχει κανει κανεις σας κατι τετοιο???? ειναι ασφαλες??
πολυ ασφαλες...πηγαινε της και λουλουδακια με αφιερωση...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλησπερα μαγκες... θα ηθελα να ρωτισω αυτο που λεει και ο τιτλος αλλα ασ κανω πρωτα μια εισαγωγη...

εχει τυχει καποιες φορες να ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι υπαρχει μια ιδιεταιρη χημεια με την πουτανα, και καποιες φορες εχει τυχει με δυο διαφορετικες απο διαφορετικα μπουρδελακια να εχουμε ανταλαξει τηλεφωνα (δεν εδωσα το κανονικο μου) με την υποσχεση εκ μερους της πουτανας "τελειωνω ταδε ωρα παμε καμια βολτα μετα"

φυσικα εγω δεν εχω κανει κινηση. οχι απο "σιχαμαρα" η απο το οτι "θα με δουλεψουν", αλλα κυριως απο φοβο για νταβαντζηδες κλπ

η αληθεια ομως ειναι οτι με μια δυο κοπελιτσες θα αραζα πολυ ευχαριστα για παρεα, ακομα και αν δεν επαιζε σεξ απαραιτητα...

εχει κανει κανεις σας κατι τετοιο???? ειναι ασφαλες??

Αν βρίσκεις οτι εχετε κατι να συζητησετε να βγεις χωρις καμια δευτερη σκεψη. Ιδιαιτερα να δε σε ενδιαφερει αμεσα το σεξουαλικο. Κορίτσια ειναι, που λεει και ο τζου λου.
Βεβαια, αν καποιος έχει διαχωρίσει σαφως τα όρια αναμεσα στα 2 μερη και τι αποζητά, πιστευω οτι δεν θα εβγαινε. Αδυνατω να φανταστω τον (πχ) συνάδελφο ΠΥΡΑΥΛΟ ή Μπακάλη να επιζητούν την παρέα ιερόδουλων μπουρδέλου για ανταλλαγή απόψεων και φιλοσοφοκών αναζητήσεων.  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν βρίσκεις οτι εχετε κατι να συζητησετε να βγεις χωρις καμια δευτερη σκεψη. Ιδιαιτερα να δε σε ενδιαφερει αμεσα το σεξουαλικο. Κορίτσια ειναι, που λεει και ο τζου λου.
Βεβαια, αν καποιος έχει διαχωρίσει σαφως τα όρια αναμεσα στα 2 μερη και τι αποζητά, πιστευω οτι δεν θα εβγαινε. Αδυνατω να φανταστω τον (πχ) συνάδελφο ΠΥΡΑΥΛΟ ή Μπακάλη να επιζητούν την παρέα ιερόδουλων μπουρδέλου για ανταλλαγή απόψεων και φιλοσοφοκών αναζητήσεων.  :2funny:
με τις ηλικιες που πανε και αυτοι τι να συζητησουν;για πως φτιαχνεται ο μουσακας;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο μονος λογος για να βγεις για καφε με πουτανα ειναι για να μη την πληρωνεις στο μπουρδελο και να γαμιεστε σπιτι της...

επειδη οι περισσοτεροι ειναι μπετοβλακες συνηθως τους τα τρωνε μαζι με το νταβα τους παρεα...

αυτη ειναι η αληθεια και τελος...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
τι θες να μαθεις μαναρι μου;;

θες να μαθεις για ερωτα;
ρωτα τον αχαχουχα

θες να μαθεις για πολιτικα;
αχαχουχα

θες να μαθεις για προστασια κατοικιας;
ξανα εκεινον ρωτα

Ποιος είναι, ρε; Η Britannica; :cheesy:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια εγω στα 30 ειμαι, δεν εχω και τιποτα να μου φανε, αντιθετα ειμαι συνηθως κοντα στην ηλικια, οποτε ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο λογικο να υπαρχει καλυτερη χημεια απο τον 50αρη πχ

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
απο προσωπικη εμπειρια δεν το κανουν ολες για χρηματα...εχω βγει αρκετες φορες και δεν διαπιστοσα κατι τετοιο και μερικες φορες μαλιστα εκαναν τα εξοδα αυτες!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μακρια λεμε...να τη γαμησεις χωρις λεφτα δε θες? δοκιμασε αλλα προσεχε μη σε περιμενει κανεις σπιτι οταν γυρνας...

η μηπως θες να μιλησετε για υπαρξισμο?

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
απο προσωπικη εμπειρια δεν το κανουν ολες για χρηματα...εχω βγει αρκετες φορες και δεν διαπιστοσα κατι τετοιο και μερικες φορες μαλιστα εκαναν τα εξοδα αυτες!

τετοιες απαντησεις ηθελα. ευχαριστω.. περιμενω κ αλλες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τετοιες απαντησεις ηθελα. ευχαριστω.. περιμενω κ αλλες
ρε μαν αφου την εχεις παρει την αποφαση σου κ θελεις να βγεις,γιατι μας ρωτας μετα??? :think: :think: :think:
αφου τετοιες απαντησεις ψαχνεις (θετικες δηλ.),μη κουραζεσαι,ορμα κ καλη τυχη... :grin: :grin:

Επισκέπτης
ρε παιδια εγω στα 30 ειμαι, δεν εχω και τιποτα να μου φανε, αντιθετα ειμαι συνηθως κοντα στην ηλικια, οποτε ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο λογικο να υπαρχει καλυτερη χημεια απο τον 50αρη πχ
ρε φιλε εισαι 30 ετων ανθρωπος σου λειπουν οι παρεες και θελεις γνωριμια συγκεκριμενα με πουτανα??
Αν δεν σ ενδιαφερει οπως λες το σεξ τοτε τι θα σου προσφερει αυτη η γνωριμια?
Δεν λεω οτι θα παθεις κατι αλλα ρε φιλε οι παρεες της ειναι αλλες πουτανες και νταβαδες... εσυ που κολλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom