Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μακρια λεμε...να τη γαμησεις χωρις λεφτα δε θες? δοκιμασε αλλα προσεχε μη σε περιμενει κανεις σπιτι οταν γυρνας...

η μηπως θες να μιλησετε για υπαρξισμο?

οχι ρε φιλε δεν ειναι ο σκοπος να τις γαμησω χωρις λεφτα, αλλα να περασω ευχαριστα 1-2 ωρες... και δε μπορω να καταλαβω για πιο λογο να θελεις τοσο απεγνωσμενα να γαμησεις καποια που μπορεις να τη γαμησεις με ενα 20αρικο... η να την ερωτευτεις τοσο παραφορα... συνηθως ερωτευεσαι αυτες που δε σου καθονται και σε δυσκολευουν, οχι αυτην που στο πρωτο 10 λεπτο που την ειδες την ειχες πηδηξει κιολας

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
ανθρωποι ειναι και αυτες ρε και θελουν να εχου προσωπικη ζωη...ασχετα αν τα καταφερνουν...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαν αφου την εχεις παρει την αποφαση σου κ θελεις να βγεις,γιατι μας ρωτας μετα??? :think: :think: :think:
αφου τετοιες απαντησεις ψαχνεις (θετικες δηλ.),μη κουραζεσαι,ορμα κ καλη τυχη... :grin: :grin:

δεν ειπα οτι ψαχνω θετικες απαντησεις, αλλα απαντησεις απο πρωσοπικες εμπειριες... οχι δηλαδη τι φανταζεται ο καθενας απ τις ταινιες που βλεπει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δεν ειπα οτι ψαχνω θετικες απαντησεις, αλλα απαντησεις απο πρωσοπικες εμπειριες... οχι δηλαδη τι φανταζεται ο καθενας απ τις ταινιες που βλεπει
κ ποιος σου ειπε οτι εγω που σου απαντησα δεν εχω προσωπικη εμπειρια?με ρωτησες κ σου ειπα οτι δεν εχω?κανεις λαθος..

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε εισαι 30 ετων ανθρωπος σου λειπουν οι παρεες και θελεις γνωριμια συγκεκριμενα με πουτανα??
Αν δεν σ ενδιαφερει οπως λες το σεξ τοτε τι θα σου προσφερει αυτη η γνωριμια?
Δεν λεω οτι θα παθεις κατι αλλα ρε φιλε οι παρεες της ειναι αλλες πουτανες και νταβαδες... εσυ που κολλας?

καλως η κακως υπαρχουν ορισμενες που απο το 10 λεπτο της συνευρεσης καταλαβαινω οτι θα μπορουσα να συζηταω για πολλη ωρα, και εννοειται οτι ειναι 10000 φορες πιο ευχαριστες απο τις "φιλες" μου

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε δεν ειναι ο σκοπος να τις γαμησω χωρις λεφτα, αλλα να περασω ευχαριστα 1-2 ωρες... και δε μπορω να καταλαβω για πιο λογο να θελεις τοσο απεγνωσμενα να γαμησεις καποια που μπορεις να τη γαμησεις με ενα 20αρικο... η να την ερωτευτεις τοσο παραφορα... συνηθως ερωτευεσαι αυτες που δε σου καθονται και σε δυσκολευουν, οχι αυτην που στο πρωτο 10 λεπτο που την ειδες την ειχες πηδηξει κιολας
προσεχε μονο γιατι ολες οι γυναικες ονειρευονται εναν πουστη που θ αλλαξει για παρτη τους και ολοι οι αντρες μια πουτανα που θα μπει στον ισιο δρομο με τη γοητεια τους

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
ρε παιδια εγω στα 30 ειμαι, δεν εχω και τιποτα να μου φανε, αντιθετα ειμαι συνηθως κοντα στην ηλικια, οποτε ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο λογικο να υπαρχει καλυτερη χημεια απο τον 50αρη πχ

φίλε μην αποπροσανατολίζεσαι..

Προφανώς και μπορείς να βγείς και για καφέ και για ποτό και για φαι. Δεν θα σε δείρει κανένας νταβατζής. Κάποιοι μπερδεύουν το trafficking με τις ιερόδουλες γενικά...

Αν μείνει στον καφέ όλα είναι ΟΚ, αλλά δεν φαντάζομαι να μείνει εκεί γιατί δεν φαντάζομαι να σου λείπουν οι φίλες για καφέ. Αν λοιπόν υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο (που θα υπάρξει) το ερώτημα είναι ένα: Μπορείς να το διαχειριστείς; Αυτό εσύ το ξέρεις.

Τι να διαχειριστείς; Το ότι η δουλειά της είναι να κάνει κάθε μέρα έρωτα με πολλούς άντρες, το ότι πολλές φορές  σχολάει στις έξι το πρωί, το ότι πιθανόν να μην σε γουστάρει αλλά να σε εκμεταλλεύεται, το ότι κάποια στιγμή μοιραία θα συναντήσεις εκτός απο τον νταβατζή και άλλους ανθρώπους του σιναφιού, το ότι η δύσκολη αυτή δουλειά σίγουρα τις κάνει κυκλοθυμικές αλλά και πολλά άλλα πράγματα που δεν ξέρουμε και απλά φανταζόμαστε. Αντέχεις; Γουστάρεις; Προχώρα.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
προσεχε μονο γιατι ολες οι γυναικες ονειρευονται εναν πουστη που θ αλλαξει για παρτη τους και ολοι οι αντρες μια πουτανα που θα μπει στον ισιο δρομο με τη γοητεια τους

+10000

Επισκέπτης
καλως η κακως υπαρχουν ορισμενες που απο το 10 λεπτο της συνευρεσης καταλαβαινω οτι θα μπορουσα να συζηταω για πολλη ωρα, και εννοειται οτι ειναι 10000 φορες πιο ευχαριστες απο τις "φιλες" μου
ειναι η δουλια τους να ειναι ευχαριστες γι αυτο
εδω η αλλη διατυμπανιζει στο νετ για τουσ σκλαβους που εχει και τους ξυπναει χαραματα να την πανε σπιτι απο το κλαμπ και δεν τους καθεται...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
φίλε μην αποπροσανατολίζεσαι..

Προφανώς και μπορείς να βγείς και για καφέ και για ποτό και για φαι. Δεν θα σε δείρει κανένας νταβατζής. Κάποιοι μπερδεύουν το trafficking με τις ιερόδουλες γενικά...

Αν μείνει στον καφέ όλα είναι ΟΚ, αλλά δεν φαντάζομαι να μείνει εκεί γιατί δεν φαντάζομαι να σου λείπουν οι φίλες για καφέ. Αν λοιπόν υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο (που θα υπάρξει) το ερώτημα είναι ένα: Μπορείς να το διαχειριστείς; Αυτό εσύ το ξέρεις.

Τι να διαχειριστείς; Το ότι η δουλειά της είναι να κάνει κάθε μέρα έρωτα με πολλούς άντρες, το ότι πολλές φορές  σχολάει στις έξι το πρωί, το ότι πιθανόν να μην σε γουστάρει αλλά να σε εκμεταλλεύεται, το ότι κάποια στιγμή μοιραία θα συναντήσεις εκτός απο τον νταβατζή και άλλους ανθρώπους του σιναφιού, το ότι η δύσκολη αυτή δουλειά σίγουρα τις κάνει κυκλοθυμικές αλλά και πολλά άλλα πράγματα που δεν ξέρουμε και απλά φανταζόμαστε. Αντέχεις; Γουστάρεις; Προχώρα.
προσυπογραφω κ επαυξανω... :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κατσε ρε μεγαλε εισαι 30 χρονων και δεν εχεις βρει εναν ανθρωπο να πηγαινετε για καφε να περνατε 2 ωρες ωραια και ψαχνεις να πας με την πουτανα δηλαδη?

πηγαινε να δεις ...αλλα προσεχε γιατι αυτες αμα τα παρουν σε κανουν ρεζιλι για την πλακα,για να σαι στο μαγαζι και να αρχισει να σε καντηλιαζει να σε δω...η να σου ρθει απ το πουθενα κανας νταβας και να την τραβαει απ το μαλλι να σε δω μετα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εδω η αλλη διατυμπανιζει στο νετ για τουσ σκλαβους που εχει και τους ξυπναει χαραματα να την πανε σπιτι απο το κλαμπ και δεν τους καθεται...
+10000000000
κ το αναφερει με ΄΄περηφανεια΄΄σαν να ειναι μεγαλο καταρθωμα...τραγικο κατα την γνωμη μου...οταν το διαβασα κ γω εχασα πασα ιδεα...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Ανθρωποι ειναι και αυτες με αναγκες...παρεα συντροφια κτλ.
Απλα προσεχετε μην την "πατησετε" με την εξυπναδα που εχουνε, και χωρις να το κατυαλαβετε γινετε χορηγος της...(Να θελω και αυτο να θελω και εκεινο κτλ κτλ.)
Πχ κεραστε οκ, αλλα οχι σε οτι θελει...
Εναν καφε ενα φαγητο ναι...ενα μπουζουκι ομως σε πρωτο τραπεζι πιστα σε Παριο η Βισση που λεει ο λογος οχι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σιγα ρε . πως κανετε ετσι. Κοριτσακια ειναι και αυτες δεν ειναι τερατα. Θελουν οπως ολος ο κοσμος να πανε για ενα καφε, να μιλησουν με εναν ανθρωπο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι κοριτσακια ειναι κι αυτες δε διαφωνω αλλα αμα τρως 500 πουτσες το μηνα ε διαφερεις λιγο φανταζομαι...

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχα... ποιος ρεζιλης κανει τετοια πραγματα??? ειπαμε ρε φιλε μπορει να ειμαστε περιεργοι, καθυστερημενοι ομως σιγουρα οχι

για την ιστορια οταν βλεπω περιπτωσεις γνωστων μου που κανουν τον ταριφα σε γκομενακια που δε τους καθονται, τους κραζω και τους 2 δημοσιως με την πρωτη ευκαιρια.. ε μετα συνηθως σταματαει να γινεται αυτο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
νεοι ανθρωποι δεν εχουν παρεες

2-3 ανθρωπους να τους πουν σωστα πραγματα

να μαθουν

αυτο ειναι το ρεζουμε του τοπιτ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σιγα ρε . πως κανετε ετσι. Κοριτσακια ειναι και αυτες δεν ειναι τερατα. Θελουν οπως ολος ο κοσμος να πανε για ενα καφε, να μιλησουν με εναν ανθρωπο.
δεν αναφερομαστε κ δεν εστιαζουμε στον καφε...καλως εχει να κατσει κ η φαση με τον καφε...αναφερομαστε κ εστιαζουμε την προσοχη σε παραπλευρες ΄΄απωλειες΄΄που μπορει να τυχουν ή να υπαρξουν εις βαρος του θεματοθετη.Απλα κ ξαστερα. ;)

Επισκέπτης
χαχαχαχα... ποιος ρεζιλης κανει τετοια πραγματα??? ειπαμε ρε φιλε μπορει να ειμαστε περιεργοι, καθυστερημενοι ομως σιγουρα οχι

για την ιστορια οταν βλεπω περιπτωσεις γνωστων μου που κανουν τον ταριφα σε γκομενακια που δε τους καθονται, τους κραζω και τους 2 δημοσιως με την πρωτη ευκαιρια.. ε μετα συνηθως σταματαει να γινεται αυτο
τυπε τα ορια ειναι πολυ λεπτα να ξερεις...
κανενας δεν ειπε πχ εγω ειμαι γεννημενος για να κανω τον ταριφα...
Ασε που στην περιπτωση σου εχεις να κανεις με επαγγελματια του ερωτα που ξερει ολα τα κουμπια για να κανει αυτο που θελει
δεν αναφερομαστε κ δεν εστιαζουμε στον καφε...καλως εχει να κατσει κ η φαση με τον καφε...αναφερομαστε κ εστιαζουμε την προσοχη σε παραπλευρες ΄΄απωλειες΄΄που μπορει να τυχουν ή να υπαρξουν εις βαρος του θεματοθετη.Απλα κ ξαστερα. ;)
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom