Επισκέπτης
γελας αλλα στις τανες κωλοτριβεσαι στο φορουμ
γελας αλλα στις τανες κωλοτριβεσαι στο φορουμ
Ωραιο και ανθρωπινο ολο αυτο και ναι πραγματι τυχαινει .......πρίν ένα μήνα περίπου τσίμπησα κοπελίτσα από σπίτι της αχαρνών,άγγελος σκέτος και Ρωσσίδα!
Γλυκιά,περιποιητική,ευγενική,με τρόπους και το κυριότερο,την πουτανιά της την άφηνε στο μπουρδελάκι που δούλευε.Το ανέβαζα στη μηχανή και όπου πήγαινα,βαράγαν και τα πλακάκια του δρόμου χειροκρότημα!Την είχα γνωρίσει πρίν το Πάσχα και μετά από μερικές επισκέψεις και με αφορμή τα γενέθλια της εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.Πρώτα το ".....πές μου ένα ωραίο μαγαζί για απόψε!Έχω τα γενέθλια μου!" και πρίν τελειώσω αυτό που της έγραφα για να πάει το βράδυ, μου λέει "...γράψε και ότι άλλο θέλεις!"
Έτσι ξεκίνησαν όλα!Μετά από δύο μέρες πήγαμε Ναύπλιο και έπειτα σχεδόν κάθε βράδυ κοιμόμουν σπίτι της!Φύγαμε διήμερο τα δυό μας!!!Όλα καλά μέχρι που άρχισε να υπάρχει αίσθημα εκ μέρους της και να αρχίζει να γίνεται κάπως πιεστηκά προβληματική!Ακόμα και στη δουλειά της.Έσπασα με την μία.Ούτε τηλέφωνο σήκωσα ξανά,και έχω να κυκλοφορήσω και με την μηχανή από Αχαρνών μεριά μερικές μέρες!
Προσοχή στο δέσιμο!!!Πολλές γουστάρουν για θάνατο!Λιγη ευγένεια θέλουν και σκαλώνουν εύκολα!Διότι και αυτές έχουν ψυχή,καρδιά και αισθήματα και στην τελική ένα καλό παιδί δεν θα τους χαλάσει καθόλου!
Απλα μερικα πραγματα δεν μπορουν να ειπωθουν ετσι απλα.Έχω την άποψη ότι η περίπτωση, αν δεν παίξει συναίσθημα, περιγράφεται ως εξής:
Ένας άνδρας και μια γυναίκα (πελάτης και εκδιδόμενη) βγαίνουν για καφέ και συζητούν, έχοντας στο μυαλό τους να φυλάγονται,
1. αυτός να μην πει κάτι που την προσβάλει ή καρφωθεί και η κυρία μάθει κάτι που μπορεί να τον εκθέσει
και
2. αυτή να μη φανεί ότι είναι σκληρή πουτάνα από νοοτροπία και όχι από ανάγκη.
Αν επιπλέον υποθέσουμε ότι δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα πχ στη μουσική, στο θέατρο, στον αθλητισμό, στην πολιτική κλπ, το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι :
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ,
αφού δεν ανοίγονται ειλικρινά και δεν έχουν τι να πουν;
Έχω την άποψη ότι η περίπτωση, αν δεν παίξει συναίσθημα, περιγράφεται ως εξής:
Ένας άνδρας και μια γυναίκα (πελάτης και εκδιδόμενη) βγαίνουν για καφέ και συζητούν, έχοντας στο μυαλό τους να φυλάγονται,
1. αυτός να μην πει κάτι που την προσβάλει ή καρφωθεί και η κυρία μάθει κάτι που μπορεί να τον εκθέσει
και
2. αυτή να μη φανεί ότι είναι σκληρή πουτάνα από νοοτροπία και όχι από ανάγκη.
Αν επιπλέον υποθέσουμε ότι δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα πχ στη μουσική, στο θέατρο, στον αθλητισμό, στην πολιτική κλπ, το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι :
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ,
αφού δεν ανοίγονται ειλικρινά και δεν έχουν τι να πουν;
Απλα μερικα πραγματα δεν μπορουν να ειπωθουν ετσι απλα.
Θες απο θεμα ευγενειας, θες απο τακτ, θες απο κατανοηση....
Στην πορεια φανερωνονται ολα και εκει ειναι το θεμα της αντοχης.
Επειτα αν βγουν εξω μαζι, δεν γινεται να μιλουν για την δουλεια τους και ειδικα οταν προκειται για τετοιες δουλειες .....
(φανταζομαι τωρα εγω.....)
Υπο διαφορετικες συνθηκες και αναλογα στον καθεναν πως βλεπει την ολη φασητα παντα σχετικα.
το διαταυτα ειναι ΓΙΑΤΙ βγαινουνε! θελουν σχεση? θελουν απλα κανουν μια βολτα? θελουν απλα γνωριστουν? και αλλα τετοια!
παρορμητικα πηγα μια φορα για καφε νομιζοντας οτι υπαρχει χημεια απ τη συνευρεση...Ηταν ομως ενας καφες που πολυ γρηγορα δεν ειχαμε τι να πουμε και δεν επαναληφθηκε
παρορμητικα πηγα μια φορα για καφε νομιζοντας οτι υπαρχει χημεια απ τη συνευρεση...Ηταν ομως ενας καφες που πολυ γρηγορα δεν ειχαμε τι να πουμε και δεν επαναληφθηκε
βουρλο δεν ειναι απαραιτητο να ηταν .... ισως δεν ειχαν κοινα ενδιαφερονταΜε γκόμενα δεν σου έχει τύχει;
Γιατί έφταιγε ντε και καλά το πως ήταν πουτάνα; Μπορεί απλά να ήταν "βούρλο"!
Ωραιο και ανθρωπινο ολο αυτο και ναι πραγματι τυχαινει ....
Να ρωτησω γιατι εφυγες με αυτον τον τροπο ?
Αν καταλαβα καλα εγινε κτητικη πανω σου....Αυτή της η ανασφάλεια ορισμένως,άρχισε να γίνεται πιεστική (έπρεπε να λείψω 5 μέρες για επαγγελματικό ταξίδι και έγινε υστερική...),συν το ότι έβγαλε αδικαιολόγιτη ζήλια για το πρόσωπο μου (μην τυχόν και χτυπήσει το κινητό μου ή γράψω κανά μύνημα) αν και επαγγελαματιας.Την περίμενα λιγάκι πιο σκληρή και ρεαλιστική αλλά έπεσα έξω.Εεεεε όταν άρχισε και τα "σ'αγαπώ,εσύ μ'αγαπάς..?" κατά την ώρα της συνουσίας....είπα ώς εδώ ήταν.
Την επομένη ακριβώς της εξήγησα ορισμένα πράγματα και της είπα ότι θέλει κάποιον πιό συμβατό με εκείνη και ξέκοψα μαχαίρι.Πέταξα και το καρτοκινητό που της είχα δώσει και τελείωσε.Και μπουρδελότσαρκα σε άλλα μαγαζιά.
Αν καταλαβα καλα εγινε κτητικη πανω σου....
Ενταξει, ειναι κατι ομορφο ολο αυτο, οταν θετεις καποια ορια φανταζομαι
Απο την αλλη εσυ, δεν την ηθελες για κατι παραπανω απο σεξ..... ετσι δεν ειναι ?
Τελικα ολα ειναι θεμα τυχης και δεν αρκει μονο να επιδιωκεις οτιδηποτε.....
Τι εννοεις με το οτι θελει καποιον πιο συμβατο με εκεινη ?
Άντε γύρνα στο θάλαμο σου ρε ψυχάκια, μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα με τις ασυναρτησίες σου.
τι ειναι αυτο παλι ?axaxouxa
στριβεις κανα καλαματιανο;
τι ειναι αυτο παλι ?
Γενικως ουτε καπνιζω ουτε πινω ουτε ξενυχταω (εξω εννοω)
Γιατι το πας παντα στα ακρα ?θα μ αφησεις να πιω καφε ή θα με πνιξεις;;
λες να ηθελε να κανει οικογενεια μαζι της ο ανθρωπος;;;;;;;;;
Αυτο ξεχασε το δεν παιζει ουτε για αστειο.......πρεπει να σε βγαλω με μανιατακια εξω