foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Παντρέψου την ρε Μήτσο να γαμάμε τσάμπα.
αχαχαχααχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχααα
μ ελιωσες πουστη
Παντρέψου την ρε Μήτσο να γαμάμε τσάμπα.
Αυτο τωρα που κολλαει ?δρ Τζέκιλ
μίστερ Χάιντ
1500 εκδιδομενες υπαρχουν την ''δικια μου'' θελετε ?Παντρέψου την ρε Μήτσο να γαμάμε τσάμπα.
μην θυμώνεις μαν απλώς έτσι μου φάνηκεΑυτο τωρα που κολλαει ?
Εντελλως ακυρο !!!!!!!
Διαβασε τι μου απανταει και μετα την απαντηση μου....
μα δεν κατηγορησα αυτην.Ειπα απλα οτι και οι δυο δεν ειχαμε τι να πουμεΜε γκόμενα δεν σου έχει τύχει;
Γιατί έφταιγε ντε και καλά το πως ήταν πουτάνα; Μπορεί απλά να ήταν "βούρλο"!
Iσα καυλιαρη μην παθεις τιποταΠαντρέψου την ρε Μήτσο να γαμάμε τσάμπα.
ναι αλλα ποσα μηδενικα εχει τωρα στο βιβλιαριο σουμακριαααα..Εγω για ενα γαμησι του 20ρικου πηγα και κατεληξα με σχεση 2 χρονια...
μακρια παιδια..περιεργη η σχεση με ιεροδουλη.θελει γερα νευρα και δυνατο χαρακτηρα..πολλα
τα ψυχολογικα προβληματα..
χαχα..η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσα να το εκμεταλευτω αλλα δεν ειμαι τετοιος τυπος..ναι αλλα ποσα μηδενικα εχει τωρα στο βιβλιαριο σου
μακριαααα..Εγω για ενα γαμησι του 20ρικου πηγα και κατεληξα με σχεση 2 χρονια...
μακρια παιδια..περιεργη η σχεση με ιεροδουλη.θελει γερα νευρα και δυνατο χαρακτηρα..πολλα
τα ψυχολογικα προβ ληματα..
Αυτα ειναι.....χαχα..η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσα να το εκμεταλευτω αλλα δεν ειμαι τετοιος τυπος..
και η κοπελια μου συμπεριφερεται υπεροχα και πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε <<φυσιολογικη>>
σχεση ειχα..το προβλημα ειναι οτι οταν σκεφτεσαι με ποσους εχει παει ακι πηγαινει,απο την αλλη διαβαζεις και
τις κριτικες απο περιεργεια..μετα βγαινεις βολτα και καποιοι σε κοιτανε γιατι απλα ειναι πελατες της..ε
ολα αυτα φιλε ειναι μεγαλο βασανο οσο και σωστη να ειναι απεναντι σου η αλλη..
Μπορεις να εισαι ησυχος γιαυτο......για γραψε λεπτομερειες να διαβασει ο αχαχουχας
τον βλεπω να σπιτωνει καμια
Αν και σε μερικα γενικευεις, στα περισσοτερα εισαι σωστοςΑπ'οτι φαινεται εδω μεσα αρκετοι ειναι αναζητητες φιλοσοφικων προβληματων που εναν σημερινο ανθρωπο
δεν θα τον αγγιξουν ποτε σε χρονο περα απο εναν καφε για να καυλαντισει με εναν φιλο του.
Αυτο ειναι ενα δειγμα οτι το σαιτ απευθυνεται σε εναν κυκλο ανθρωπων οι οποιοι δεν εχουν τα καθημερινα προβληματα
των πολλων και δημιουργουν κατι για να ασχολουνται.
Ειτε εχουν προβληματα και εκτονωνονται με αυτον τον τροπο.
Στην Ελλαδα ολοι θελουν χαλαρωση και εκτονωση,κανεις δεν "βαραει" την ριζα του προβληματος.
Εξ ου και τα αποτελεσματα στην κοινωνια γυρω μας,αλλα τα ριχνουμε μονο στο ΔΝΤ!
Αν και πολλα τα μελη εδω μεσα κατι που ειναι αναμενομενο καθως ποικιλλουν τα θεματα,το συγκεκριμενο θεμα ειναι τελειως οφσαιντ.
Ποσο "καταντιας" πρεπει να ειναι καποιος για να αναρωτιεται αν μπορει η οχι να κανει σχεση η γνωριμια με μια πορνη.
Η πορνη ειναι και αυτη ενα ανθρωπινο πλασμα αλλα κουβαλαει και προικα μαζι διαφορα προβληματα που δεν δεχονται
επιλυση η ειναι σχεδον αξεπεραστα για να γινει κατι νορμαλ σε μια γνωριμια η σχεση.
Συνεπως ταιριαζει η φραση που λεει "δουλεια δεν ειχε ο διαολος"!
Ειναι αρκετοι οι νεοι μας σημερα που επειδη απογοητευτηκαν απο μια γκομενα το εριξαν στις πουτανες για λυση
με την δικαιολογια οτι εκεινες ειναι πουτανες μονο στο σωμα ενω οι αλλες ηταν και στην ψυχη.
Και ξαφνικα απαξιωνονται ολες οι γυναικες στην γη με αυτη την φραση οι οποιες επειδη και αυτες εχουν τα δικα τους
με τους ανδρες πετανε ενα "οι ανδρες ειναι ολοι μαλακες" και ετσι απαξιωνομαστε και εμεις.
"Γαματες" συμπεριφορες που εξηγουν το γιατι εχουμε γινει οπως εχουμε γινει στην κοινωνια.
Ολοι και ολες θελουν να βρουν το ιδανικο αλλα να μην εχουν ευθυνες.
Ολοι και ολες δηλαδη θελουν να πανε με ποδηλατο στο φεγγαρι!
Μπορεις να εισαι ησυχος γιαυτο......
ΔΕΝ προκειται να συμβει γενικα και οχι μονο με εκδιδομενη... (δεν το επιδιωκω κιολας)
Εσυ γνωρισες πουτάνα σημερα?Μπορεις να εισαι ησυχος γιαυτο......
ΔΕΝ προκειται να συμβει γενικα και οχι μονο με εκδιδομενη... (δεν το επιδιωκω κιολας)