Νέα

γνωριμια με πουτανα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λοιπόν προσωπικά από τις διάφορες (πάρα πολλές) πουτάνες που έχω συναντήσει στη ζωή μου με κάποιες, που μου είχαν φανεί πιο ενδιαφέρουσες, έχω πάει και για καφέ και για φαγητό και για ποτό και σε μπουζούκια κλπ.
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε κάποιες που είχα γνωρίσει σε ντέλα (που δεν πολυπάω εξ άλλου), αλλά σε συναντήσεις ώρας+ και συνήθως περισσότερες από μία φορές.

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως η πουτάνα πάντα πουτάνα είναι και ακόμα κι όταν βγαίνει μαζί σου χωρίς να πληρώνεται γι αυτό, ακόμα κι αν κάποτε κάνει την κίνηση να κεράσει τα ποτά η ίδια (μου έχει συμβεί!), το κάνει για απώτερο επαγγελματικό σκοπό. Όπως ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας βγαίνει γεύμα εργασίας με κάποιον πελάτη του.
Όταν πάψετε να έχετε επαγγελματική σχέση θα σταματήσει να "σας ξέρει"!
Και στις τράπεζες που έχω καταθέσεις μου προσφέρουν πολυθρόνα και καφεδάκι και είναι ανοιχτοί για όση κουβέντα έχω διάθεση. Αν τους πάρω τα λεφτά μου προφανώς δεν θα με έχουν καμία όρεξη!

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ενδέχεται κάποια εκδιδόμενη (όπως και κάποιος τραπεζικός) να είναι έξυπνη και ευχάριστη παρέα, ίσα-ίσα αρκετές είναι. Και σε κάθε περίπτωση δεν έπαθα και κανένα κακό από όλες αυτές τις εξόδους.
Αν δε καταφέρει κανείς να μείνει μακριά από συναισθηματικές δεσμεύσεις και να κρατήσει την εκτός δωματίου "σχέση" αποκλειστικά "φιλική", δεν νομίζω να "κινδυνεύει" από τίποτα.
Σε αυτό νομίζω πως η εμπειρία από την μία, αλλά και η διαφορά ηλικίας και γενικότερα το "αταίριστο" από την άλλη, βοηθούν στο να αποφεύγει κανείς "κακοτοπιές". Ας πούμε εγώ στα 50+ (και παντρεμένος που σκοπεύω να κρατήσω τον γάμο μου) και έχοντας πηδήσει τόσες πολές που τελικά έχω "απομυθοποιήσει" το σεξ, "κινδυνεύω" λιγώτερο με μια 25χρονη, από ότι με μια 38χρονη. Η 25χρονη είναι μια χαρά για κρεβάτι και ενίοτε (σπανίως βέβαια) ενδέχεται να είναι ενδιαφέρουσα και εκτός δωματίου. Ιδέα για περεταίρω "επενδύσεις" ανοησία θα είναι τόσον εκ μέρους μου όσον και εκ μέρους της.

Τώρα βέβαια αν κάποιος είναι 30, ανύπαντρος και χωρίς μόνιμη σχέση είναι πολύ εύκολο να βρεθεί "μπερδεμένος".
Σ' αυτόν θα του υπενθυμίσω την δεύτερη παράγραφο πως οι πουτάνες είναι επαγγελματίες και οι σχέσεις τους με τους πελάτες επαγγελματικές. Δεν λέω πως αποκελείεται να συμβεί κάτι πιο σοβαρό και να κρατήσει, όσο κρατήσει (αν βέβαια κάτι τέτοιο το επιθυμεί και το "αντέχει" ο ενδιαφερόμενος), αλλά ας πούμε πως είναι το ίδιο πιθανό όσο το να παντρευτεί ένας πλούσιος δικηγόρος, μηχανικός ή πλαστικός χειρούργος την 35χρονη που πηγαίνει στο γραφείο του "στολισμένη" για να τον εντυπωσιάσει...  

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Πολύ γενικολογία..Βγες, πέρασε καλά και αν καταφέρεις να γαμήσεις και τσάμπα ωραίος...αν όχι στα παπάρια σου. Απλά πράγματα δεν είναι επιστήμη... :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτή της η ανασφάλεια ορισμένως,άρχισε να γίνεται πιεστική (έπρεπε να λείψω 5 μέρες για επαγγελματικό ταξίδι και έγινε υστερική...),συν το ότι έβγαλε αδικαιολόγιτη ζήλια για το πρόσωπο μου (μην τυχόν και χτυπήσει το κινητό μου ή γράψω κανά μύνημα) αν και επαγγελαματιας.Την περίμενα λιγάκι πιο σκληρή και ρεαλιστική αλλά έπεσα έξω.Εεεεε όταν άρχισε και τα "σ'αγαπώ,εσύ μ'αγαπάς..?" κατά την ώρα της συνουσίας....είπα ώς εδώ ήταν.
Την επομένη ακριβώς της εξήγησα ορισμένα πράγματα και της είπα ότι θέλει κάποιον πιό συμβατό με εκείνη και ξέκοψα μαχαίρι.Πέταξα και το καρτοκινητό που της είχα δώσει και τελείωσε.Και μπουρδελότσαρκα σε άλλα μαγαζιά.
φίλε με συγχωρείς αλλά κάτι δεν μου κολλάει εδώ
οπότε βοήθησέ με σε κάτι :

Κοιμόσασταν κάθε βράδυ σπίτι της και συνεπώς κάνατε σέξ.
Συνέχισε να "εργάζεται" ως εκδιδόμενη σε μπουρδέλο.

Επειδή το αποκλείω μια πόρνη να κάτσει έτσι νέτα-σκέτα , σε κάποιον
χωρίς να την πληρώνει , εξάγω το συμπέρασμα ότι υπήρχε συναίσθημα γι'αυτό κάνατε σέξ.

Αλλά πώς διάλο δεχόταν αυτή να γαμιέται με άλλους χίλιους και να σου λέει ειλικρινά "σ'αγαπώ"
και σύ πως δεχόσουν η "δικιά σου" να κανίβαλίζεται καθημερινά ?

ξεφτύλα πια άμα είναι έτσι 

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μια προσωπικη εμπειρια...το μακρινο πια 97...
Δουλευω σε ναυτιλιακη και τοτε ειχε ερθει να μας δει ενας πρακτορας απο τη Κωνσταντινουπολη,επειδη ειμασταν και κοντα ηλικιακα μου το φορτωνουν να το βγαλω εξω το βραδυ.
Παμε στο παλαι ποτε Βαρελαδικο στο Πειραια και καποια στιγμη αρχιζει ενα παιχνιδι με δυο νιμου (η μια κατι μου θυμιζε,καπου την ηξερα δε θυμομουν απο που,καταλαβα κανα 2 μηνες μετα οπως θα δειτε πιο κατω).
Ο Τουρκος ξυπνιος (δεν ειχε ακομα προκυψει η Ελληνοτουρκικη φιλια) μου λεει συστησε με ως Σερβο (τα μιλαγε),αν πεις οτι ειμαι Τουρκος θα λακισουν.
Τα μη τα πολυλογω γινεται παιχνιδι και καταληγουμε στο ξενοδοχειο του Τουρκου.Εκεινος παιρνει στο δωματιο του αυτη που μου θυμιζε κατι κι εγω το αλλο μωρο σε αλλο δωματιο.Πηδημα ολα οκ,αλλαζουμε τηλ και μου λεει θα σε παιρνω εγω να βρισκομαστε επειδη ειμαι αρραβωνιασμενη.Οκ....
Πραγματι για δυο μηνες ξεκιναει μια φαση καθε 5-10 μερες, τηλεφωνο,ξενοδοχειο,πηδημα....ρε καλη μου,ρε χρυση μου ενα καφε,ενα φαι σαν ανθρωποι.
Οχι δε μπορω,ειμαι αρραβωνιασμενη,θα μας δουν,μονο αυτο θελω κλπ......
Αρχιζω και τη δαγκωνω ασχημα και φαχνω για εξηγησεις,προβληματιζομαι.....
Με παιρνει μια μερα παιρνει τηλ και λεει να βρεθουμε σε ξενοδοχειο (συμπεφτει με ματς της ομαδας που υποστηριζω,ημιτελικος ευρωπαικης διοργανωσης.Οποιος ξερει την αρρωστια μου με τη συγκεκριμενη ομαδα,θα στοιχηματιζε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω το ματς...κι ομως ηταν η μοναδικη γυναικα που για χαρη της δεν προτιμησα το ματς.Ουτε για γυναικα,αδερφη,κορη, δεν εχω αλλαξει το προγραμμα)
Βρισκομαστε,πηδημα οπως παντα τρομερο,σε καποια φαση ενω τον εχω μεσα της και φιλιομαστε με τραβαει δυνατα επανω της και κλαιγοντας λεει,ειναι η τελευταια φορα....ερωτευομαστε και δε πρεπει.....
Ξενερωμα εγω κι αρχιζω τις ερωτησεις?Τι και πως και αν τη πηρε χαμπαρι ο αρραβωνιαστικος κλπ....
Ψεμματα σου ελεγα,δεν ειμαι αρραβωνιασμενη,βιζιτες κανω (εκει θυμηθηκα που ηξερα την αλλη απο το βαρελαδικο,μας την ειχαν στειλει μαζι με μια αλλη σε μπατσελορ ενος φιλου) και αυτοι οι δυο μηνες μου εχουν κοστισει σε χρημα και συναισθημα.......
Εκανε κανα μηνα να μου περασει........

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Δουλευω σε ναυτιλιακη και τοτε ειχε ερθει να μας δει ενας πρακτορας απο τη Κωνσταντινουπολη,επειδη ειμασταν και κοντα ηλικιακα μου το φορτωνουν να το βγαλω εξω το βραδυ.
Παμε στο παλαι ποτε Βαρελαδικο στο Πειραια και καποια στιγμη αρχιζει ενα παιχνιδι με δυο νιμου (η μια κατι μου θυμιζε,καπου την ηξερα δε θυμομουν απο που,καταλαβα κανα 2 μηνες μετα οπως θα δειτε πιο κατω).
Ο Τουρκος ξυπνιος (δεν ειχε ακομα προκυψει η Ελληνοτουρκικη φιλια) μου λεει συστησε με ως Σερβο (τα μιλαγε),αν πεις οτι ειμαι Τουρκος θα λακισουν.
Τα μη τα πολυλογω γινεται παιχνιδι και καταληγουμε στο ξενοδοχειο του Τουρκου.Εκεινος παιρνει στο δωματιο του αυτη που μου θυμιζε κατι κι εγω το αλλο μωρο σε αλλο δωματιο.Πηδημα ολα οκ,αλλαζουμε τηλ και μου λεει θα σε παιρνω εγω να βρισκομαστε επειδη ειμαι αρραβωνιασμενη.Οκ....
Πραγματι για δυο μηνες ξεκιναει μια φαση καθε 5-10 μερες, τηλεφωνο,ξενοδοχειο,πηδημα....ρε καλη μου,ρε χρυση μου ενα καφε,ενα φαι σαν ανθρωποι.
Με παιρνει μια μερα παιρνει τηλ και λεει να βρεθουμε σε ξενοδοχειο (συμπεφτει με ματς της ομαδας που υποστηριζω,ημιτελικος ευρωπαικης διοργανωσης.Οποιος ξερει την αρρωστια μου με τη συγκεκριμενη ομαδα,θα στοιχηματιζε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να αφησω το ματς...κι ομως ηταν η μοναδικη γυναικα που για χαρη της δεν προτιμησα το ματς.Ουτε για γυναικα,αδερφη,κορη, δεν εχω αλλαξει το προγραμμα)
Βρισκομαστε,πηδημα οπως παντα τρομερο,σε καποια φαση ενω τον εχω μεσα της και φιλιομαστε με τραβαει δυνατα επανω της και κλαιγοντας λεει,ειναι η τελευταια φορα....ερωτευομαστε και δε πρεπει.....
Ξενερωμα εγω κι αρχιζω τις ερωτησεις?Τι και πως και αν τη πηρε χαμπαρι ο αρραβωνιαστικος κλπ....
Ψεμματα σου ελεγα,δεν ειμαι αρραβωνιασμενη,βιζιτες κανω (εκει θυμηθηκα που ηξερα την αλλη απο το βαρελαδικο,μας την ειχαν στειλει μαζι με μια αλλη σε μπατσελορ ενος φιλου) και αυτοι οι δυο μηνες μου εχουν κοστισει σε χρημα και συναισθημα.......

Τσάμπα δεν γάμαγες? Τι εννοεις σου κοστισε σε χρημα? :think: Πάντως πρέπει να έπαθες μεγαλο σοκ μολις το εμαθες :grin: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Στο ματς τι κάνατε; Κερδίσατε ή χάσατε;

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και στις τράπεζες που έχω καταθέσεις μου
.....
Αν τους πάρω τα λεφτά μου

Νομίζω πως (για λόγους άσχετους με αυτούς που αναπτύσσονται εδώ) ήρθε η ώρα να τους τα πάρεις.

Θα χάσεις τα καφεδάκια, αλλά αλλιώς κινδυνεύεις να χάσεις τα λεφτά...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το χρημα δεν θα επρεπε να το υπολογιζεις ...... περασες ωραια και γουσταρες οτι εκανες.

Το αλλο στο αισθηματικο κομματι ειναι οντος μανικι.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Στην περιπτωση σου, θα μπορουσα να πω οτι εισαι, πολυ τυχερος !!!

Απο χρημα φιλε μου, ΔΕΝ σου στοιχισε τιποτα το ιδιαιτερο και μαλιστα, η γκομενα σε εκανε να την ερωτευτεις με την μυστηριωδη συμπεριφορα της !!!

Αλλα στο τελος, επειδη ΙΣΩΣ και αυτη, πηγαινε να δαγκωσει την λαμαρινα, σου ειπε το ποια πραγματικα ειναι, για να μην την κυνηγας !!!

Σιγουρα, ειναι σκληρο και μαλιστα παρα πολυ οδυνηρο, αλλα ετσι ειναι η ΖΩΗ !!!

Να΄σαι καλα και παμε παρακατω !!!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ποσο "καταντιας" πρεπει να ειναι καποιος για να αναρωτιεται αν μπορει η οχι να κανει σχεση η γνωριμια με μια πορνη.

Με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να πεί: '' Πόσο κατάντιας είναι κάποιος για να μπαίνει στο bourdela.com. Δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει; Μια κοπέλα μια υγιή σχέση;''

Για αυτό πρόσεχε όταν κρίνεις γιατι μπορεί να κριθείς και εσύ. Δεν μπορείς να βάζεις τον πήχη όπου θέλεις.

Κατα την γνωμη μου καλύτερα να μην κρίνεις.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να πεί: '' Πόσο κατάντιας είναι κάποιος για να μπαίνει στο bourdela.com. Δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει; Μια κοπέλα μια υγιή σχέση;''

Για αυτό πρόσεχε όταν κρίνεις γιατι μπορεί να κριθείς και εσύ. Δεν μπορείς να βάζεις τον πήχη όπου θέλεις.

Κατα την γνωμη μου καλύτερα να μην κρίνεις.
:rockon: :rockon: :rockon:
Ποσο καταντιας μπορει να ειναι καποιος που κανει γαμο με μια που δεν γουσταρει επειδη απλως το προσταζει το κοινωνικο "πρεπει"? Με τον ερχομο του πρωτου παιδιου αρχιζουν οι φασαριες, τα οικονομικα προβληματα, η αποξενωση, οι εγωισμοι, οι ξυλοδαρμοι, τα νευρα, η κακοποιηση του παιδιου, η ενδοοικογενιακη βια και ο ψυχολογικος πολεμος. Μετα απο καποιο διαστημα μπορει να επερθει και ο χωρισμος, αφηνοντας ομως πισω μια κατεστραμενη παιδικη ψυχουλα. Αυτο ειναι το καλο σεναριο διοτι μπορει μεσα στα πλαισια του κοινωνικου "πρεπει" και του τι θα πει ο κοσμος αυτη η κατασταση να συνεχιζεται σιωπηλα. Ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των παντρεμενων ζευγαριων υποπεφτουν σε εγωιστικα λαθη που δεν συνειδητοποιουν και που εχουν τραγικο αντικτυπο στα παιδια τους. Υπαρχουν βεβαιως και οικογενειες που τα καταφερνουν καλα με μικρα σχετικα προβληματα. Τωρα για υγιη σχεση με κοπελλα απλως να πω οτι βλεπω ζευγαρια που βγαινουν εξω και καθονται σιωπηλα γιατι δεν εχουν να πουν τιποτα μεταξυ τους. Αυτο ειναι καταντια. Να λειπει λοιπον η υποκρισια...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ουαί Φαρισαίοι υποκριτές! 
priest-payer-0105.gif
  :priest:
priest-payer-0105.gif

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
φίλε με συγχωρείς αλλά κάτι δεν μου κολλάει εδώ
οπότε βοήθησέ με σε κάτι :

Κοιμόσασταν κάθε βράδυ σπίτι της και συνεπώς κάνατε σέξ.
Συνέχισε να "εργάζεται" ως εκδιδόμενη σε μπουρδέλο.

Επειδή το αποκλείω μια πόρνη να κάτσει έτσι νέτα-σκέτα , σε κάποιον
χωρίς να την πληρώνει , εξάγω το συμπέρασμα ότι υπήρχε συναίσθημα γι'αυτό κάνατε σέξ.

Αλλά πώς διάλο δεχόταν αυτή να γαμιέται με άλλους χίλιους και να σου λέει ειλικρινά "σ'αγαπώ"
και σύ πως δεχόσουν η "δικιά σου" να κανίβαλίζεται καθημερινά ?

ξεφτύλα πια άμα είναι έτσι 

Ναι!!!και βέβαια εξακολουθούσε να εργάζεται στο ...δέλο!Στην τελική αυτή έπρεπε να στένει και λεφτά στη Ρωσσία διότι υπήρχε και παιδάκι,μαμά και μαγαζί το οποίο συντηρούσε καθ'ότι μου είπε,και λοιπές άλλες υποχρεώσεις παραστάσεως σύν τα έξοδα της (δεν μου έφαγε ποτέ φράγκο..)!!!!Από τη στιγμή που εμένα δεν μου έκρυψε τίποτε και βέβαια είχα συναινέσει με τον τρόπο μου και πλήρως αποδεχτεί αυτόν το "καννιβαλισμό " που ήθελε να ζεί,τότε δεν υπήρχε και πρόβλημα και εκ μέρους μου.Και όποτε ευκαιρούσα την μάζευα από το ...δέλο περιμένωντας κεντρικά επί της Αχαρνών.Την κατέβαζε ο σεκιούριτι του μαγαζιού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!
Φίλε μου δεν ξέρω πώς θα με κρίνεις (μάλλον με κάποιο όχι και τόσο χαριτωμένο επίθετο...) αλλά πίστεψε με ποτέ μου δεν την ρώτησα τι και πώς για τα πέρι εργασίας της!Από την πλευρά μου ήμουν ανησυχητικά ήρεμος,σχεδόν πάντα διαθέσιμος και πλήρως συναινετικός!Και αν αναρωτιέσαι αν της τα μάσαγα.....ναι το παραδέχομαι!!!!Μια φορά στο μικρολίμανο πλήρωσε τους καφέδες αλλά την είχα πάει 3ήμερο σε resort στην Πύλο.Ας πληρώσει και κάτι η δεσποινίς.....!!!!!
Κατά την άποψη μου αυτό που ήθελε να ζήσει ήταν μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα από αυτήν που ζούσε από το πρωί εώς το βράδυ πολλές φορές!Αν δεν ήταν υστερική και αδικαιολόγητα ζηλιάρα,αν ήταν λιγάκι πιο συνειδητοποιημένη πίστεψε με δεν θα έφευγα!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι!!!και βέβαια εξακολουθούσε να εργάζεται στο ...δέλο!Στην τελική αυτή έπρεπε να στένει και λεφτά στη Ρωσσία διότι υπήρχε και παιδάκι,μαμά και μαγαζί το οποίο συντηρούσε καθ'ότι μου είπε,και λοιπές άλλες υποχρεώσεις παραστάσεως σύν τα έξοδα της (δεν μου έφαγε ποτέ φράγκο..)!!!!Από τη στιγμή που εμένα δεν μου έκρυψε τίποτε και βέβαια είχα συναινέσει με τον τρόπο μου και πλήρως αποδεχτεί αυτόν το "καννιβαλισμό " που ήθελε να ζεί,τότε δεν υπήρχε και πρόβλημα και εκ μέρους μου.Και όποτε ευκαιρούσα την μάζευα από το ...δέλο περιμένωντας κεντρικά επί της Αχαρνών.Την κατέβαζε ο σεκιούριτι του μαγαζιού  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!
Φίλε μου δεν ξέρω πώς θα με κρίνεις (μάλλον με κάποιο όχι και τόσο χαριτωμένο επίθετο...) αλλά πίστεψε με ποτέ μου δεν την ρώτησα τι και πώς για τα πέρι εργασίας της!Από την πλευρά μου ήμουν ανησυχητικά ήρεμος,σχεδόν πάντα διαθέσιμος και πλήρως συναινετικός!Και αν αναρωτιέσαι αν της τα μάσαγα.....ναι το παραδέχομαι!!!!Μια φορά στο μικρολίμανο πλήρωσε τους καφέδες αλλά την είχα πάει 3ήμερο σε resort στην Πύλο.Ας πληρώσει και κάτι η δεσποινίς.....!!!!!
Κατά την άποψη μου αυτό που ήθελε να ζήσει ήταν μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα από αυτήν που ζούσε από το πρωί εώς το βράδυ πολλές φορές!Αν δεν ήταν υστερική και αδικαιολόγητα ζηλιάρα,αν ήταν λιγάκι πιο συνειδητοποιημένη πίστεψε με δεν θα έφευγα!

δηλαδη ηθελες πουτανα χωρις ψυχολογικα προβληματα. μαλιστα. και δεν ηθελες να πιασεις το τζοκερ τρεις φορες στη σειρα καλυτερα?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
φιλος πολιτικος μηχανικος ειχε πελατισα πουτανα που τις εφτιαξε εξοχικο σε παραθαλασιο μερος,ητανε 40 χρονων τοτε και ειχε και μια κορη 20 χρονων.πολυ ωραια γυναικα και αυτη και η κορη τις,ειχε τοτε κολομπαρο στην θεσσαλονικη,μαζι με εναν αλλον συνεταιρικα,η κορη τις ητανε φοιτητρια.ητανε κυρια σε ολα,και στους λογαρισμους και στις πληρωμες τις.ειχαμε παει 2 φορες με τον φιλο μου στο μαγαζι τις,και μας κερασε,και μας πασαρε με τροπο και διακριτικα δυο γκομενακια,και περασαμε καλα.οταν τελειωσε το σπιτι,μας καλεσε και εμας εκανε το τραπεζι.ειμασταν εμεις,η μητερα τις,και η κορη τις με τον γκομενο τις.μαγειρευε η ιδια,και γενικα ητανε αψογη και στην φιλοξενια και σε ολα.δεν την εχω ξαναδει απο τοτε,περιπου 7-8 χρονια εχει. τον φιλο μου τον επισκεφθηκε πριν 3 μηνες στο γραφειο του,γιατι ηθελε κατι πληροφοριες,σκεφτετε να παρει ενα διπλανο οικοπεδο απο το εξοχικο τις.του ειπε οτι εχει σταματησει πλεον απο αυτες τις δουλειες, η κορη τις παντρευτηκε με εκεινον τον τυπο που ειχε απο τοτε,και ιδια ασχολητε με την αγιογραφια.του ειπε να μου δωσει χαιρετισματα,και οποτε θελουμε να παμε σπιτι τις για φαγητο.πιστευω οτι αυτη ηταν απο τις λιγες πουτανες που βλεπουν μπροστα και εχουν μυαλο.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
φιλος πολιτικος μηχανικος ειχε πελατισα πουτανα που τις εφτιαξε εξοχικο σε παραθαλασιο μερος,ητανε 40 χρονων τοτε και ειχε και μια κορη 20 χρονων.πολυ ωραια γυναικα και αυτη και η κορη τις,ειχε τοτε κολομπαρο στην θεσσαλονικη,μαζι με εναν αλλον συνεταιρικα,η κορη τις ητανε φοιτητρια.ητανε κυρια σε ολα,και στους λογαρισμους και στις πληρωμες τις.ειχαμε παει 2 φορες με τον φιλο μου στο μαγαζι τις,και μας κερασε,και μας πασαρε με τροπο και διακριτικα δυο γκομενακια,και περασαμε καλα.οταν τελειωσε το σπιτι,μας καλεσε και εμας εκανε το τραπεζι.ειμασταν εμεις,η μητερα τις,και η κορη τις με τον γκομενο τις.μαγειρευε η ιδια,και γενικα ητανε αψογη και στην φιλοξενια και σε ολα.δεν την εχω ξαναδει απο τοτε,περιπου 7-8 χρονια εχει. τον φιλο μου τον επισκεφθηκε πριν 3 μηνες στο γραφειο του,γιατι ηθελε κατι πληροφοριες,σκεφτετε να παρει ενα διπλανο οικοπεδο απο το εξοχικο τις.του ειπε οτι εχει σταματησει πλεον απο αυτες τις δουλειες, η κορη τις παντρευτηκε με εκεινον τον τυπο που ειχε απο τοτε,και ιδια ασχολητε με την αγιογραφια.του ειπε να μου δωσει χαιρετισματα,και οποτε θελουμε να παμε σπιτι τις για φαγητο.πιστευω οτι αυτη ηταν απο τις λιγες πουτανες που βλεπουν μπροστα και εχουν μυαλο.

Δηλαδή τα βιβλία των Θρησκευτικών είναι γραμμένα από πουτάνες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom