Νέα

Γνωριμία με γκομενάκι μέσω zoo.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sapki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sapki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εδω και καμποσο καιρο εχω γνωριστει με ενα γκομενακι απο το zoo.gr (roulaki_act λεγεται) !Αφου μιλουσαμε για αγαπες και ερωτες και λουλουδια και αφου πιεζα να την δω απο κοντα βρεθηκαμε προχθες,Ενα αγγελακι που 19 δεν το εκανα με τιποτα που μου ελεγε,με απιστευτο χαμογελο και σεξ απιλ! αφου βγηκαμε για τον καφε μας και τα ποτα μας μετα την πηγα βολτα σε ενα δασακι περιμενοντας οπως λεγαμε στα μηνυματα να φασωθουμε,με τα χιλια ζορια να μην μακρυγορο μονο πιπα ρε παιδια,ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεινε μονο στην πιπα ενω στα μηνυματα ειχαμε φτασει να κανουμε σεναρια μεγαλα μεχρι και παρτουζας και εμεινε μονο εκει,ακομη και εχθες που βρεθηκαμε παλι τα ιδια και ηταν ποιο κρυα αυτην την φορα!Σημερα ενω την βλεπω online δεν μου απανταει καθολου,τηλεφωνο δεν εχουμε αλλαξει γιατι δεν δινει λεει!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ¨ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ? ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ? :huh:

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
φιλε οτι και να κανεις...το εχασες το γκομενακι...εαν αληθευει το προσωπο...του την εχουν πεσει καμμια 50αρια απο εδω μεσα...και θα το πηδανε το βραδυ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Της αφησες δωρακι μετα την πιπα φιλε?

Επισκέπτης
Εδω και καμποσο καιρο εχω γνωριστει με ενα γκομενακι απο το zoo.gr (roulaki_act λεγεται) !Αφου μιλουσαμε για αγαπες και ερωτες και λουλουδια και αφου πιεζα να την δω απο κοντα βρεθηκαμε προχθες,Ενα αγγελακι που 19 δεν το εκανα με τιποτα που μου ελεγε,με απιστευτο χαμογελο και σεξ απιλ! αφου βγηκαμε για τον καφε μας και τα ποτα μας μετα την πηγα βολτα σε ενα δασακι περιμενοντας οπως λεγαμε στα μηνυματα να φασωθουμε,με τα χιλια ζορια να μην μακρυγορο μονο πιπα ρε παιδια,ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεινε μονο στην πιπα ενω στα μηνυματα ειχαμε φτασει να κανουμε σεναρια μεγαλα μεχρι και παρτουζας και εμεινε μονο εκει,ακομη και εχθες που βρεθηκαμε παλι τα ιδια και ηταν ποιο κρυα αυτην την φορα!Σημερα ενω την βλεπω online δεν μου απανταει καθολου,τηλεφωνο δεν εχουμε αλλαξει γιατι δεν δινει λεει!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ¨ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ? ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ? :huh:
μαλλον δεν της πολυαρεσε η πουτσα σου...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μαλλον δεν της τα εδωσες στο στομα αλλα στην μαπα και χαλαστηκε.

angelious

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
0
Αλήθεια τσιμπάει κανείς ;

Προφανώς θέλεις να στοχοποιήσεις τη συγκεκριμένη κοπέλα στο zoo.gr με το να την προσεγγίζουν ορδές γαμιάδων από εδώ λέγοντας της πως "ξέρω ότι παίρνεις πίπες στα δασάκια"

Γελοιότητες...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Καποια που θα σου παρει πιπα στο πρωτο ραντεβου δεν φημιζεται ιδιαιτερα για τον ρομαντισμο της,δε νομιζεις?Μαλλον εκρινες λαθος...

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26

φιλαράκο το 2014 ειχες βρει την microula_act
ίδια φάση περιέγραψες. ούτε τηλ δινει κ.α.
τώρα το roulaki_act και τα ίδια.
την παλεύεις ?

OP
OP
S

sapki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καποια που θα σου παρει πιπα στο πρωτο ραντεβου δεν φημιζεται ιδιαιτερα για τον ρομαντισμο της,δε νομιζεις?Μαλλον εκρινες λαθος...
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΚΑΥΛΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΚΑΥΛΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ!
Καψουρευτηκες με τις καυλοκουβεντες???Καλα,μαλλον ο προλαλησας ξερει κατι παραπανω,δεν συνεχιζω...

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
στο zoo όλο παιχνιδια έχει. που μπορεις να συνομιλήσεις?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καποια που θα σου παρει πιπα στο πρωτο ραντεβου δεν φημιζεται ιδιαιτερα για τον ρομαντισμο της,δε νομιζεις?Μαλλον εκρινες λαθος... :vomit:
:vomit:
δε σας καθονται στο πρωτο ραντεβου τις βριζεται...σας καθονται κ τις παιρνετε για ελαφριες! wtf!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

τυπε μη το ψαχνεις η κοπελα δεν ενδιαφερεται. Να εισαι σιγουρος οτι αν ενδιαφεροταν απο μονη της θα σου εδινε το τηλεφωνο της! Και καλυτερα κιολας γτ κ πουρο κ παντρεμενος αμαρτια ειναι να μπλεξει το κοριτσακι μαζι σου!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
:vomit:
δε σας καθονται στο πρωτο ραντεβου τις βριζεται...σας καθονται κ τις παιρνετε για ελαφριες! wtf!!
Δεν θα την ελεγα ελαφρια,μαλλον πουτανα...δεν πηρε το δωρακι της και την εκανε για αλλου,και τον αφησε τον αλλον στην καψουρα του,απλα τα πραγματα!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
τυπε μη το ψαχνεις η κοπελα δεν ενδιαφερεται. Να εισαι σιγουρος οτι αν ενδιαφεροταν απο μονη της θα σου εδινε το τηλεφωνο της! Και καλυτερα κιολας γτ κ πουρο κ παντρεμενος αμαρτια ειναι να μπλεξει το κοριτσακι μαζι σου!!

...για να έχετε τις ευκαιρίες σας και εσείς τα πατσά????

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν θα την ελεγα ελαφρια,μαλλον πουτανα...δεν πηρε το δωρακι της και την εκανε για αλλου,και τον αφησε τον αλλον στην καψουρα του,απλα τα πραγματα!

μαλλον δε ξερεις οτι οι πουτανες δε χαριζονται κ ζητανε τα δεδουλευμενα τους!
Σε λαθος σαιτ εχεις μπει τυπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom