Εδω και καμποσο καιρο εχω γνωριστει με ενα γκομενακι απο το zoo.gr (roulaki_act λεγεται) !Αφου μιλουσαμε για αγαπες και ερωτες και λουλουδια και αφου πιεζα να την δω απο κοντα βρεθηκαμε προχθες,Ενα αγγελακι που 19 δεν το εκανα με τιποτα που μου ελεγε,με απιστευτο χαμογελο και σεξ απιλ! αφου βγηκαμε για τον καφε μας και τα ποτα μας μετα την πηγα βολτα σε ενα δασακι περιμενοντας οπως λεγαμε στα μηνυματα να φασωθουμε,με τα χιλια ζορια να μην μακρυγορο μονο πιπα ρε παιδια,ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεινε μονο στην πιπα ενω στα μηνυματα ειχαμε φτασει να κανουμε σεναρια μεγαλα μεχρι και παρτουζας και εμεινε μονο εκει,ακομη και εχθες που βρεθηκαμε παλι τα ιδια και ηταν ποιο κρυα αυτην την φορα!Σημερα ενω την βλεπω online δεν μου απανταει καθολου,τηλεφωνο δεν εχουμε αλλαξει γιατι δεν δινει λεει!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ¨ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ? ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ?
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ¨ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ? ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ?