Νέα

Γνωριμία με γκομενάκι μέσω zoo.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sapki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
τυπε μη το ψαχνεις η κοπελα δεν ενδιαφερεται. Να εισαι σιγουρος οτι αν ενδιαφεροταν απο μονη της θα σου εδινε το τηλεφωνο της! Και καλυτερα κιολας γτ κ πουρο κ παντρεμενος αμαρτια ειναι να μπλεξει το κοριτσακι μαζι σου!!
και τα παντρεμένα πουρα έχουν ψυχή πενγταγιω! μη γίνεσαι κακιά... άλλωστε ο τυπος μπορεί να μοιάζει στον εισηγητή

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μαλλον δε ξερεις οτι οι πουτανες δε χαριζονται κ ζητανε τα δεδουλευμενα τους!
Σε λαθος σαιτ εχεις μπει τυπε!
Συμφωνουμε,δεν με παρακολουθεις...ειπα,η κοπελλα πηγε για αλλου

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
και τα παντρεμένα πουρα έχουν ψυχή πενγταγιω! μη γίνεσαι κακιά... άλλωστε ο τυπος μπορεί να μοιάζει στον εισηγητή

χαχαχα λολλ ε αν ειναι ετσι τοτε να βγω εγω μαζι του!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εφω θεωρω οτι ο τυπος η ηταν ασχημος και η 19  χρονη δεν ηθελε να παει μαζι του  και ειναι και παντρεμενος  η δεν εδωσε  το  καταληλο δωρακι 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Συμφωνουμε,δεν με παρακολουθεις...ειπα,η κοπελλα πηγε για αλλου

εσυ δε καταλαβες...λες αμα ηθελε λεφτα κ ηταν τετοια θα ντρεποταν να το πει! Η θα ξαναβγαινε μαζι του!  :idiot:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσυ δε καταλαβες...λες αμα ηθελε λεφτα κ ηταν τετοια θα ντρεποταν να το πει! Η θα ξαναβγαινε μαζι του!  :idiot:
Καμια σχεση!Λεω πως ΗΘΕΛΕ λεφτα,δεν τα πηρε και κοιταξε τον επομενο,τι δεν καταλαβαινεις?

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Φιλε μου παει τέλειωσε... Πήγαινε παρακάτω, δεν θέλω να σε χαλάσω αλλα παει πέταξε το πουλάκι. Λογικά όπως και εμείς ( άντρες) και οι γυναίκες θέλουν να ´´ παιξουν´´ να γνωρίσουν. Τώρα εαν δεν κατάφερες να σκοράρεις  είχες την ευκαιρία σου. Σε καβλωσε, σε έπαιξε, έκανες οτι έκανες τελος. Φιλε μου στο ξαναλέω όπως κυνηγάμε εμείς κυνηγάνε και αυ

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Κυνηγάνε και αυτές! Και πίστεψε με ειναι πολυ καλύτεροι κυνηγοί! Άμα ήθελε να πηδηχτει θα σε πηδούσε καθε μερα και οτι ώρα γούσταρε! Δυστυχώς είμαστε ολίγον τι μουνοδουλοι! Πάμε παρακάτω!

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
10
Πόντοι
0
Καμία βυζαρού πλάκα πλάκα ξέρει κανείς εκεί μέσα?? κάνα νικ κοπέλας με τεράστιο στήθος..πάθος με τα ελέη

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Εδω και καμποσο καιρο εχω γνωριστει με ενα γκομενακι απο το zoo.gr (roulaki_act λεγεται) !Αφου μιλουσαμε για αγαπες και ερωτες και λουλουδια και αφου πιεζα να την δω απο κοντα βρεθηκαμε προχθες,Ενα αγγελακι που 19 δεν το εκανα με τιποτα που μου ελεγε,με απιστευτο χαμογελο και σεξ απιλ! αφου βγηκαμε για τον καφε μας και τα ποτα μας μετα την πηγα βολτα σε ενα δασακι περιμενοντας οπως λεγαμε στα μηνυματα να φασωθουμε,με τα χιλια ζορια να μην μακρυγορο μονο πιπα ρε παιδια,ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεινε μονο στην πιπα ενω στα μηνυματα ειχαμε φτασει να κανουμε σεναρια μεγαλα μεχρι και παρτουζας και εμεινε μονο εκει,ακομη και εχθες που βρεθηκαμε παλι τα ιδια και ηταν ποιο κρυα αυτην την φορα!Σημερα ενω την βλεπω online δεν μου απανταει καθολου,τηλεφωνο δεν εχουμε αλλαξει γιατι δεν δινει λεει!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ¨ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ? ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ? :huh:

λαθος το δασακι ρε φιλε, θα σε περασε για φθηνιαρη, χαθηκαν τα χοτελ?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.940
Πόντοι
41.813
λαθος το δασακι ρε φιλε, θα σε περασε για φθηνιαρη, χαθηκαν τα χοτελ?

μπορει να ειναι ρομαντικος ο φιλος. αμεσως εσυ να τον αποπαρεις.  :hi:

μπορει να ηταν προχθες με την πανσεληνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom