Νέα

Γνωριμία με γκομενάκι μέσω zoo.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sapki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Εδω και καμποσο καιρο εχω γνωριστει με ενα γκομενακι απο το zoo.gr (roulaki_act λεγεται) !Αφου μιλουσαμε για αγαπες και ερωτες και λουλουδια και αφου πιεζα να την δω απο κοντα βρεθηκαμε προχθες,Ενα αγγελακι που 19 δεν το εκανα με τιποτα που μου ελεγε,με απιστευτο χαμογελο και σεξ απιλ! αφου βγηκαμε για τον καφε μας και τα ποτα μας μετα την πηγα βολτα σε ενα δασακι περιμενοντας οπως λεγαμε στα μηνυματα να φασωθουμε,με τα χιλια ζορια να μην μακρυγορο μονο πιπα ρε παιδια,ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεινε μονο στην πιπα ενω στα μηνυματα ειχαμε φτασει να κανουμε σεναρια μεγαλα μεχρι και παρτουζας και εμεινε μονο εκει,ακομη και εχθες που βρεθηκαμε παλι τα ιδια και ηταν ποιο κρυα αυτην την φορα!Σημερα ενω την βλεπω online δεν μου απανταει καθολου,τηλεφωνο δεν εχουμε αλλαξει γιατι δεν δινει λεει!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ¨ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ? ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ? :huh:

Εισαι μεγαλος μπαγλαμας.

Την εκαψες την κοπελα..

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.939
Πόντοι
206
Δημοσιευοντας το nick της κοπέλας 1- την εκθέτης 2- σίγουρα της την έχουν πέσει άλλοι 20 τουλάχιστον που διαβάζουν ή γράφουν στο post
Όπως και να χει μάλλον εκτός από τη γυναίκα σου δεν έχεις γαμήσει ούτε καν δηψήφιο αριθμό

Chocolatito

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινος διαλογος με πεφτουλινα του FB  

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 41

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Εδω και καμποσο καιρο εχω γνωριστει με ενα γκομενακι απο το zoo.gr (roulaki_act λεγεται) !Αφου μιλουσαμε για αγαπες και ερωτες και λουλουδια και αφου πιεζα να την δω απο κοντα βρεθηκαμε προχθες,Ενα αγγελακι που 19 δεν το εκανα με τιποτα που μου ελεγε,με απιστευτο χαμογελο και σεξ απιλ! αφου βγηκαμε για τον καφε μας και τα ποτα μας μετα την πηγα βολτα σε ενα δασακι περιμενοντας οπως λεγαμε στα μηνυματα να φασωθουμε,με τα χιλια ζορια να μην μακρυγορο μονο πιπα ρε παιδια,ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεινε μονο στην πιπα ενω στα μηνυματα ειχαμε φτασει να κανουμε σεναρια μεγαλα μεχρι και παρτουζας και εμεινε μονο εκει,ακομη και εχθες που βρεθηκαμε παλι τα ιδια και ηταν ποιο κρυα αυτην την φορα!Σημερα ενω την βλεπω online δεν μου απανταει καθολου,τηλεφωνο δεν εχουμε αλλαξει γιατι δεν δινει λεει!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ¨ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ? ΛΟΓΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ? :huh:
...κάποιος άλλος τη  :zfuck: τύπε μου.. ή
Αλήθεια τσιμπάει κανείς ;

Προφανώς θέλεις να στοχοποιήσεις τη συγκεκριμένη κοπέλα στο zoo.gr με το να την προσεγγίζουν ορδές γαμιάδων από εδώ λέγοντας της πως "ξέρω ότι παίρνεις πίπες στα δασάκια"

Γελοιότητες...
παίζει και αυτό ???  :huh:
φιλαράκο το 2014 ειχες βρει την microula_act
ίδια φάση περιέγραψες. ούτε τηλ δινει κ.α.
τώρα το roulaki_act και τα ίδια.
την παλεύεις ?
ποιος ξέρει...???  :grin:

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
πολύ μεγάλο φάουλ και ο administrator έπρεπε να επιληφθεί πάραυτα. Πέρα από το ηθικό και το πιθανό νομικό του πράγματος, τέτοιες συμπεριφορές χαλάνε εντελώς την πιάτσα των ραντεβουδάδικων και την πληρώνουνε οι άλλοι. Με μέλη dating που δεν είναι αποδεδειγμένα επαγγελματίες, ΔΕΝ αναφερόμαστε "επώνυμα" ούτε καν σε pm. Αν η κοπέλα είναι υπαρκτή (που αμφιβάλλω), έχει ήδη απενεργοποιήσει το προφίλ και έχει ενημερώσει τυχόν φίλες της και συναγωνίστριες για το χουνέρι. Να μην αναφερθώ σε πιθανά αντίποινα επί δικαίων και αδίκων.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
τυπε μαλλον κανας μοντ του ζοο εισαι κι ψαχνεις ν ανεβασεις την σκοτωμενη επισκεψιμοτητα με τρομπες πυρφορους απο το ενδοξο πυρφοροσαιτ μπου .... ;)

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
καλα ρε στο μπου βρηκες να λες τετοιες μαλακιες? λες και σε πιστεψανε εδω παλιομαλακα. αντε σε πηρανε χαμπαρι μπετοβλακα το εχεις ξανακανει..για μενα για παντα βαν αυτες οι IP γιατι θα γραφουν και αλλες τετοιες κοτσανες ,οχι τοσο τρανταχτες ισως , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom