ruskiy standart
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν υπάρχει καμία εθνικιστική πρόθεση στη δημοσίευση μου και γενικά δεν είμαι εθνικιστής.
Είμαι όμως ρεαλιστής και μου αρέσει να τα ψάχνω λιγάκι. Αν δεν μελετήσουμε και συνειδητοποιήσουμε το παρελθόν μας σα σύγχρονοι ΄Ελληνες είμαστε υποχρεωμένοι να το επαναλαμβάνουμε συνέχεια!
Για το ότι π.χ. ο σύγχρονος Έλληνας είναι ακαλλιέργητος, της αρπαχτής, κλειστών οριζόντων κ.λ.π. δεν είναι άσχετο με το γεγονός ότι οι μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες που συνιστούν το λαό μας σήμερα έλκουν μία αρβανίτικη, βλάχικη κ.λ.π. καταγωγή, από φυλές δηλαδή που παραδοσιακά ήταν κλειστές, "βουκολικού χαρακτήρα", που έφτασαν κινούμενες νομαδικά στον Ελληνικό χώρο - επομένως έχοντας την ανασφάλεια του ότι βρίσκονται μετέωρες, στον "αέρα" σε αυτήν εδώ τη γη.
δεν σε κατηγορησα ουτε σε ειπα ε8νικιστη!πιστευω οτι το αν8ρωπινο ειδος περναει διαφορες πολιτισμικες φασεις!στην συγκεκριμενη την τωρινη,δεν ωφελει σε τιποτα να μιλαμε για το ποιοι ειμαστε κι απο που ερχομαστε!αυτο βεβαια μονο αν γινει απο ολους τους λαους!η αναζητηση της ταυτοτητας μας ως επιβεβαιωση και ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο ειναι δυστυχως αναγκαιο κακο!ειναι ομως και παραλληλα ουτοπια μιας και ολοι αυτοι που αποφασισαμε οτι πρεπει να μας κυβερνανε ειναι ανελεητα σαρκοφαγα κι εμεις ποταπα οντα βουλιμικοι του κοπανιστου αερα!