Νέα

Γνώμες για την οκταετία Σημίτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maniatis1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο Κινεζος ακολουθησε μια συνεπεστατη νεοφιλελευθερη πολιτικη στην οκταετια του ανακατανεμοντας το εισοδημα προς οφελος των απο πανω.

Μια λεξη-εφευρημα της εποχης θα αναφερω που τα λεει ολα:"ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΣ"

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ρε μαλάκα, αφού σου έχω πει όταν πας για γλυφομούνι στην Φυλής να μην ρουφάς τα μπαγιάτικα ψωλοχύματα από τις χρησιμοποιημένες καπότες.

Σου δημιουργούν παραισθήσεις.

Και αέρια στο στομάχι τα οποία διοχετεύονται στο περιβάλλον.

...χαχαχα, τσ τσ τσ, μα τί πολιτικό ήθος είναι αυτό καλή μου σαύρα ? ...χαχαχα, ΞΕΠΕΣΕΣ κι εσύ τόοοσο χαμηλά...χαχαχα τα παραπάνω είπε ο 'σοβαρός' βολταιράκος υποστηρικτής του Αβούρη Σημίτη

Υ.Γ. βολταιρίτσα βρωμερή νεοταξίτισσα έχε χάρη που σε πέρνω στα αστεία, γιατί άμα έσπαγε ποτέ
    ο διάολος το ποδάρι του και σε έπιανα στα 'χεράκια μου' και ήθελα να σε 'τιμωρήσω' θα κλαψούριζες
    οτι σε γάμησαν οι 'τραμπούκοι' της ΧΑ ...χαχαχα Κράτα λοιπόν μια πισινή και να είσαι κόσμια
    κοπέλα στις εκφράσεις σου ...μπούχαχαχα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Υ.Γ. βολταιρίτσα βρωμερή νεοταξίτισσα έχε χάρη που σε πέρνω στα αστεία, γιατί άμα έσπαγε ποτέ
    ο διάολος το ποδάρι του και σε έπιανα στα 'χεράκια μου' και ήθελα να σε 'τιμωρήσω' θα κλαψούριζες
    οτι σε γάμησαν οι 'τραμπούκοι' της ΧΑ ...χαχαχα Κράτα λοιπόν μια πισινή και να είσαι κόσμια
    κοπέλα στις εκφράσεις σου ...μπούχαχαχα
πππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....

τέ λέ ρέ παιδί μ' ???????????????????

ολα αυτα εσυ ??????????????????????????????

δεν εχει και κανενα εμοτικον που να προσδιδει τρομάρα..

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
...μπούχαχαχαχαχα , Ευλόγησον ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παπαρουλη μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου και τα κομπλεξ σου.ΓΚΕ ΓΚΕ?

Εάν εγώ σου τα ζαλίζω όπως λες εσύ έκανες κάτι πολύ χειρότερο προσβάλλοντας εμένα και την κουλτούρα μου όπως και του μισού πληθυσμού της Ελλάδας αποκαλώντας μας τουρκόσπορους. Αυτό με ενόχλησε πάρα-πάρα πολύ!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εάν εγώ σου τα ζαλίζω όπως λες εσύ έκανες κάτι πολύ χειρότερο προσβάλλοντας εμένα και την κουλτούρα μου όπως και του μισού πληθυσμού της Ελλάδας αποκαλώντας μας τουρκόσπορους. Αυτό με ενόχλησε πάρα-πάρα πολύ!
Τυπε ετσι ειναι αυτα οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και να μιλας για παρτη σου,για κανεναν αλλο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και να μιλας για παρτη σου,για κανεναν αλλο

Όπως νομίζεις Κόντε μου!!!

Τάδε έγραψε Sinnerman στις 29 Μαρτίου 2009

Ρε ανθρωπε πας καλα?Εσενα τι σε νοιαζει τι κανω και τι γουσταρω.
Και θελεισ και εξηγησεις.
Και στην τελικη ετσι γουσταρω αφου θες να τα ακουσεις,[size=14pt]δεν με ενωνει τιποτα με τουρκοσπορους που ειναι πανω απο το 1/2 του πλυθισμου της Ελλαδος
Οσο σκληρο και να ακουγεται ειναι αληθεια.[/size]
Γουσταρω αλλη φαση αλλη κουλτουρα απο την δικη σου.
ομορφα και ωραια χωρεις hard feelings

Ακόμη επιμένεις ότι μίλησες μόνο για την πάρτη μου και όχι για το μισό πληθυσμό (ή κατ' εσέ πλυθισμό) της Ελλάδος;

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο σημιτης ητανε καλος,αλλα εκανε και μαλακιες.ο χοντρος που κανει εδω και 5 χρονια μονο μαλακιες γιατι δεν σας πειραζει ρε?

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο σημιτης ητανε καλος,αλλα εκανε και μαλακιες.ο χοντρος που κανει εδω και 5 χρονια μονο μαλακιες γιατι δεν σας πειραζει ρε?

αρκαν μου εισαι ιδιαιτερα συμπα8ης...ομως πρεπει να επαναλαβω αυτο που εχω γραψει και σε παλιοτερο 8ρεντ...το προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι υπαρχει κομμουνιστικο κομμα οπου τα μελη και οι ψηφοφοροι του δεν εχουν διαβασει το μανιφεστο του Μαρξ...τα υπολοιπα ειναι απλα λογια...ο σημιτης ο κα8ε σημιτης τα τσεπωνουν κι εμεις χασκουμε σαν μαλακες!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρκαν μου εισαι ιδιαιτερα συμπα8ης...ομως πρεπει να επαναλαβω αυτο που εχω γραψει και σε παλιοτερο 8ρεντ...το προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι υπαρχει κομμουνιστικο κομμα οπου τα μελη και οι ψηφοφοροι του δεν εχουν διαβασει το μανιφεστο του Μαρξ...τα υπολοιπα ειναι απλα λογια...ο σημιτης ο κα8ε σημιτης τα τσεπωνουν κι εμεις χασκουμε σαν μαλακες!
εχεις δικιο ρε φιλε.αλλα εγω λεω απο αυτους τους 2 ο σημιτης αφησε και κατι.αυτο το αρχιδι ο χοντρος δεν εκανε τιποτα.αυτο λεω εγω.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εχεις δικιο ρε φιλε.αλλα εγω λεω απο αυτους τους 2 ο σημιτης αφησε και κατι.αυτο το αρχιδι ο χοντρος δεν εκανε τιποτα.αυτο λεω εγω.

η πολιτικη αντιληψη φιλε μου δεν υφισταται οταν αναγκαζεσαι σαν πολιτης να βαλεις μετρα συγκρισης....η ιδεολογια παραμενει ιδεολογια...ο κωστακης ειναι ενας αν8ρωπος γλυκητατος...ειναι σαπιοι οσοι ειναι γυρω του.το εργο του σημιτη και η 8εωρια του για το κρατος δικαιου ειναι παπαρολογιες...ειτε το 8ελουμε ειτε οχι οι κυβερνησεις ανεβαινουν και κατεβαινουν γιατι αλλοι το αποφασιζουν κι οχι ο λαος...ο καραμανλης απλα εχει τυχει σε μια εποχη που ειναι αδυνατον να αντιμετωπιστει οποιαδηποτε κριση...αυξησεις εστω και μηδαμινες μιας και εχουν πραγματοποιη8ει με αντιστοιχα φορολογικα μετρα,εχουν γινει σε ολους τους κλαδους.ο βαμμενος πασοκος,ν.δημοκρατης και κουκουες οσα καινα βγουν στη φορα απο τον κα8ε χριστοφορακο παλι τα ιδια 8α ψηφισουν...φτασαμε φιλε να ονομαζουμε αναρχικους τα λαμογια που σπανε το κεντρο στην πρωτη αφορμη και την πρωτη εξαγγελια μετρων...ντρεπομαι που ειμαι ελληνας λεμε...οσο για τον τυπο που λεει οτι ειμαστε τουρκοσποροι,δεν 8α διαφωνησω,ομως καλο ειναι να αποφευγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η πολιτικη αντιληψη φιλε μου δεν υφισταται οταν αναγκαζεσαι σαν πολιτης να βαλεις μετρα συγκρισης....η ιδεολογια παραμενει ιδεολογια...ο κωστακης ειναι ενας αν8ρωπος γλυκητατος...ειναι σαπιοι οσοι ειναι γυρω του.το εργο του σημιτη και η 8εωρια του για το κρατος δικαιου ειναι παπαρολογιες...ειτε το 8ελουμε ειτε οχι οι κυβερνησεις ανεβαινουν και κατεβαινουν γιατι αλλοι το αποφασιζουν κι οχι ο λαος...ο καραμανλης απλα εχει τυχει σε μια εποχη που ειναι αδυνατον να αντιμετωπιστει οποιαδηποτε κριση...αυξησεις εστω και μηδαμινες μιας και εχουν πραγματοποιη8ει με αντιστοιχα φορολογικα μετρα,εχουν γινει σε ολους τους κλαδους.ο βαμμενος πασοκος,ν.δημοκρατης και κουκουες οσα καινα βγουν στη φορα απο τον κα8ε χριστοφορακο παλι τα ιδια 8α ψηφισουν...φτασαμε φιλε να ονομαζουμε αναρχικους τα λαμογια που σπανε το κεντρο στην πρωτη αφορμη και την πρωτη εξαγγελια μετρων...ντρεπομαι που ειμαι ελληνας λεμε...οσο για τον τυπο που λεει οτι ειμαστε τουρκοσποροι,δεν 8α διαφωνησω,ομως καλο ειναι να αποφευγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι...
φιλε μην πεφτεις στην παγιδα του χοντρου.ενω ειναι υπευθηνος για τις μαλακιες που εχουν γινει,βρηκε το κολπο να βγαινει λαδι.την να τον κανο εγω που ειναι γλυκητατος και μαλακογκαβλης? βλακας ειναι και να τα παρατησει αν δεν μπορει.σε λιγο τα λαμογια θα του γαμησουν και την γυναικα του,και αυτος θα αναλαβει την πολιτικη ευθυνη τις παρτουζας που θα γινει μεσα στο ιδιο του το σπιτι.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μην πεφτεις στην παγιδα του χοντρου.ενω ειναι υπευθηνος για τις μαλακιες που εχουν γινει,βρηκε το κολπο να βγαινει λαδι.την να τον κανο εγω που ειναι γλυκητατος και μαλακογκαβλης? βλακας ειναι και να τα παρατησει αν δεν μπορει.σε λιγο τα λαμογια θα του γαμησουν και την γυναικα του,και αυτος θα αναλαβει την πολιτικη ευθυνη τις παρτουζας που θα γινει μεσα στο ιδιο του το σπιτι.

υπερβαλεις φιλε αρκαν...γινεσαι ενα με τον οχλο...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
υπερβαλεις φιλε αρκαν...γινεσαι ενα με τον οχλο...
φιλε δεν υπερβαλο καθολου.να σου θυμισω τα οργια των μπινεδων,που ειχε απο διπλα του μηπως?(ζαχο.ρουσσο,και ολο το αδερφατο).

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.518
Πόντοι
216
σε λιγο τα λαμογια θα του γαμησουν και την γυναικα του,και αυτος θα αναλαβει την πολιτικη ευθυνη τις παρτουζας που θα γινει μεσα στο ιδιο του το σπιτι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε καλό σου μεσημεριάτικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom