Νέα

Γνώμες για την οκταετία Σημίτη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα maniatis1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.666
Like
8
Πόντοι
66
για να μιλησουμε ομως λιγο πιο σοβαρα?αυτο που προτεινω ειναι διπλασιασμος στην φορολογια για τους οσους εχουν εισοδημα πανω απο 2000 ευρω μηνιαιως και 50%μειωση σε οσους εχουν εισοδημα κατω απο 1000 ευρω!ειναι ο μονος τροπος να βγουμε απο την λερα και την κριση...αυτα!!!
Εντάξει προτείνεις κάτι που αν διαβάζει κανένας οικονομολόγος θα γελάει με την καρδιά του. Δηλ όποιος βγάζει €2010 είναι στην κλίμακα που παίρνει τον πούλο, ενώ στα €1990 όλα καλά?

Η φορολόγηση ανθρώπων & επιχειρήσεων είναι κάτι σαφώς πιο σύνθετο και πάντως σίγουρα δε γίνεται με αυτό τον τρόπο. Αυτό που μπορείς να πεις είναι ότι υπάρχει ιδιοτέλεια στο πως χειρίζεται ο εκάστοτε ΥΠΟΙΚ συγκεκριμένες επαγγελματικές τάξεις τις οποίες φοβάται ή δε θέλει να αγγίξει. Το ανέκδοτο της διαχείρισης των δημόσιων δαπανών (από χαρτιά υγείας στη Βουλή μέχρι προμήθειες μεγάλων έργων) δεν το αναφέρω καν. Ούτε επίσης ότι μπορεί τώρα στο θερινό τμήμα να ψηφίσουν αύξηση μισθού στον εαυτό τους (όπως έχουν ξανακάνει στο παρελθόν). :birdman:

Το όλο θέμα κατά τη γνώμη μου είναι ότι εμείς σα λαός δεν έχουμε καταλήξει αν θέλουμε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα και να προσελκύσουμε ξένες επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για το δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας ή απλά να μεγαλώσουμε κι άλλο το Δημόσιο συνεχίζοντας να μην παράγουμε τίποτα και να έχουμε υπαλλήλους που διακινούν 1-2 documents ημερησίως. :headbang:
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.264
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ruskiy standart, δεν προτίθεμαι να κάνω οικονομική ανάλυση σχετική με  την υιοθέτηση του ευρώ από την Ελλάδα, κάτι που θα ήταν αρκετά δύσκολο στα πλαίσια ενός forum.

Η είσοδος μας στην ΟΝΕ έγινε κατόπιν εκπλήρωσης των κριτηρίων σύγκλισης για τον Πληθωρισμό, το  Δημοσιονομικό Έλλειμμα, το Δημόσιο Χρέος, τη Συναλλαγματική σταθερότητα και του Μακροπρόθεσμου επιτοκίου του δεκαετούς ομολόγου. Το ότι η χώρα μας υποχρεώθηκε για πρώτη φορά να επιβάλλει κάποια τάξη στα δημόσια οικονομικά της ήταν θετικότατο, έστω και αν εν μέρει πραγματοποιήθηκε με λογιστικά τρικ, κάτι που έκαναν και άλλες χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο.

Αν η χώρα μας βρισκόταν εκτός ΟΝΕ, η δραχμή θα είχε υποτιμηθεί δραστικά κάτι που προκαλούσε σοβαρά προβλήματα ακρίβειας στα εισαγόμενα αγαθά, ενώ ο εξωτερικός δανεισμός με την αδύναμη δραχμή θα ήταν αρκετά απεχθής αν όχι αδύνατος…. (με απλά λόγια, οι ρωσίδες θα μας έφτυναν αν κρατάγαμε δραχμές, θα μοιάζανε με τα ρούβλια της δεκαετίας του 90).   

Δεν είναι τυχαίο ότι στην ΟΝΕ ήδη συμμετέχουν 15 χώρες και αναμένετε ότι θα προσχωρήσουν και άλλες….


Εδω μιλάμε για τη μεγαλύτερη παραμύθα που έχουν πλασάρει στον κόσμο....
Κι εσυ είσαι κι ακροδεξιός, δε θα πρεπε να τα τρως αυτα...

Gushallo επειδή καταλαβαίνεις μόνο από ταμπέλες σαν αριστεριστής που είσαι :uglystupid:, είμαι κεντροδεξιός, φιλελεύθερος, στηρίζω την οικονομία της αγοράς, είμαι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, είμαι υπέρ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, υπέρ της στενής συνεργασίας μας με ΗΠΑ και Ρωσία και φυσικά υπέρ της εκδίωξης των λαθρομεταναστών, υπέρ της λειτουργίας των καμερών ασφαλείας, υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, υπέρ του νόμου για την ποινικοποίηση της κουκούλας, υπέρ της αποστολής στρατευμάτων μας σε αποστολές του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ ….

…ελπίζω να σε κάλυψα, είμαι δηλαδή ο χειρότερος εφιάλτης σου…. :2funny: :2funny: :2funny:   


hotyan, διάβαζε ποιο προσεχτικά προτού απαντάς….αναφέρω επιγραμματικά και αρνητικά σημεία ….

Συμφωνώ απολύτος με τον voltaire45. Ο Σημίτης είχε το όραμα και χάραξε την στρατηγική για να επιτευχθούν τα κριτήρια του Μάαστριχ, καθώς επίσης ότι η δραχμή σήμερα θα ήταν κουρελόχαρτο ... 
 

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Μηνύματα
900
Like
1
Πόντοι
6
.. ωραίο θρεντ....μια γρήγορη αποτίμηση...μάνατζερ έλληνας (μπακάλης)....αλλά προκόψαν τα σαλόνια που είχαν περίεργες προσβάσεις...εκτίμηση πολλή ...λαικό έρισμα μικρό...
 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.434
Like
19
Πόντοι
16
…ελπίζω να σε κάλυψα, είμαι δηλαδή ο χειρότερος εφιάλτης σου…. :2funny: :2funny: :2funny:   

Μην αγχώνεσαι δεν βλέπω εφιάλτες  :grin:

Απλά διάβαζε λιγότερο το Βημα και την Καθημερινη,
και άνοιξε τα μάτια σου να δεις τι γίνεται στον κόσμο, εκτός και είσαι λίγο...  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

sorry κιόλας  :sunglasses:
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.264
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μην αγχώνεσαι δεν βλέπω εφιάλτες  :grin:

Απλά διάβαζε λιγότερο το Βημα και την Καθημερινη,
και άνοιξε τα μάτια σου να δεις τι γίνεται στον κόσμο, εκτός και είσαι λίγο...  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:

sorry κιόλας  :sunglasses:

...ακριβώς τα κυριακάτικα φύλλα του Βήματος και της Καθημερινής διαβάζω, ταξιδεύω συχνά στο εξωτερικό, οπότε γνωρίζω τι γίνεται στο κόσμο.

Οι εφημερίδες που αναφέρεις δεν απέχουν πολύ από τα ιδεολογικά μου πιστεύω και δεν νομίζω ότι σου δίνουν επιχειρήματα για να αντιμετωπίσεις τις απόψεις μου, ωστόσο θεωρώ πολύ καλό το ότι διαβάζεις "αστικές" εφημερίδες.

Όταν καταλάβεις πως όποιος δεν είναι αριστεριστής δεν σημαίνει πως είναι φασίστας, κάτι που θεωρώ σημαντικό βήμα προόδου για αριστεριστή λόγω :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid: το συζητάμε ....
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.034
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πάλι ο κόσμος φταίει;;;;
(Αυτή τη φορά επειδή-κατά τον Σημίτη) δεν αντιλαμβάνεται και δεν καταλαβαίνει!!!


Νέο βιβλίο από τον Κώστα Σημίτη για το χρέος: «Υπάρχει λύση;»

Το περιεχόμενό του αναφέρεται στην αδυναμία του πολίτη να κατανοήσει τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να επικρατεί η αβεβαιότητα
Τους προβληματισμούς του για τις εξελίξεις στο θέμα του χρέους και για τα μέτρα που αποφασίζουν οι δανειστές και η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει μέσα από το νέο του βιβλίο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.


Τίτλος του βιβλίου είναι «Υπάρχει λύση; -Μια συζήτηση με τον Γιάννη Πρετεντέρη». Το περιεχόμενό του αναφέρεται στην αδυναμία του πολίτη να κατανοήσει τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να επικρατεί η αβεβαιότητα.

Στο εισαγωγικό του σημείωμα αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η βροχή πληροφόρησης στα μέσα ενημέρωσης είναι βροχή αινιγμάτων. Ο πολίτης δυσκολεύεται να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει, ποιες θα είναι οι εξελίξεις και, κυρίως, τι σημαίνουν γι’ αυτόν. Η κυβέρνηση τον διαβεβαιώνει ότι προχωρεί τώρα προς τη ρύθμιση του χρέους. Πώς; Οι εταίροι μας επιμένουν ότι συμφώνησαν με την Ελλάδα να ρυθμίσουν το χρέος το 2018.

Ο πολίτης διαβάζει ότι πρόκειται να αποφασισθούν βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αλλά προς το παρόν είναι υπό συζήτηση μόνο τα βραχυπρόθεσμα. Ποια είναι τα υπόλοιπα παραμένει άγνωστο, όπως άγνωστο είναι επίσης το πότε θα προσδιορισθούν και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις τους. Νέοι φόροι; Νέα ρύθμιση συντάξεων; Νέα μείωση του εισοδήματός του;

Οι μεν τον διαβεβαιώνουν ότι όλα θα καλυτερεύσουν στο άμεσο μέλλον, οι δε ότι το μέλλον θα είναι σκοτεινό για απροσδιόριστο χρόνο. Επικρατεί σύγχυση και αβεβαιότητα. Όχι μόνο ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει τους όρους του παιχνιδιού, αλλά και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τα θέματα αυτά διερωτώνται τι μπορούν να θεωρήσουν βέβαιο...».

 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο Σημιτης ειναι ο σοβαροτερος Ελληνας πολιτικος μετα την εποχη του Ελευθεριου Βενιζελου.

Ο φαφλατας Ανδρεας, ο βλαχο-μπαροκ "εθναρχης", ο φιλοτιμος αλλά μη λαοφιλης Μητσοτακης, οι τραγικοι μετα-σημιτικοι πρωθυπουργοι... ΟΛΟΙ ειναι πολυ λιγοι, κι επιζημιοι για τη χωρα.

Οσο για Πλαστηρες, Παπαγους κλπ, δεν ειναι ευκολο να εκφερουμε γνωμη. Ουτως ή αλλως, κανεις απ' αυτους δεν κυβερνησε για τοσο μεγαλο διαστημα (8 χρονια).
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.107
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686


http://[URL unfurl="true"]www.biblionet.gr/images/covers/b95792.jpg[/img[/URL]]

Η μεγαλειώδης απάτη του ευρώ

Το οθνείο νόμισμα

Κωνσταντίνος Κόλμερ

Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη, 2005
172 σελ.

Tο 2002, διά της καθιερώσεως του ευρώ ως νομίσματος της χώρας υπό της τότε κυβερνήσεως, η Eλληνική οικονομία ήταν τελείως απροετοίμαστη δι’ ένα τόσον επικίνδυνο εγχείρημα: την υιοθεσία ενός ξένου (οθνείου) νομίσματος, εις αντικατάστασιν του εθνικού, της δραχμής. Kατά την επακολουθήσασα τριετία οι μεν τιμές καταναλωτού υπερεδιπλασιάσθησαν (όταν τα λαϊκά εισοδήματα αυξήθησαν μόνον 17%), η δε ανεργία ανήλθε στο 15% του ενεργού πληθυσμού (575.000 άνεργοι). Tο δημόσιον χρέος έφθασεν επισήμως τα 210 δισ. ευρώ ή το 124% του Aκαθαρίστου Eθνικού Eισοδήματος και το ετήσιον έλλειμμα το 6% του AEΠ (2004), επισύροντας την επιτήρησι της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής και την άνοδο του κόστους δανεισμού του Eλληνικού δημοσίου. H φθοροποιός επίδρασις του ευρώ εξακολουθεί αμείωτος επί της Eλληνικής οικονομίας. Yποσκάπτει την κοινωνική συνοχή με την περιθωριοποίησιν ολοκλήρων πληθυσμών και περιοχών (π.χ. των καπνοπαραγωγών και της Δυτικής Mακεδονίας) κι απαξιώνει το εγχώριο προϊόν στην διεθνή αγορά (π.χ. τ' αγροτικά, την υφαντουργία, τον τουρισμό κ.λπ.). Πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν, τα ιδιωτικά κεφάλαια διαρρέουν στο εξωτερικό και το κόστος εργασίας, ανά μονάδα προϊόντος, ανέρχεται με ρυθμόν υπερδιπλάσιο της Eυρωζώνης, ως παρεδέχθη ακόμη κι ο διοικητής της Tραπέζης της Eλλάδος στις 11.11.2004...
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.107
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ επί Σημίτη




Να γιατί δεν μπορούμε να απαλλαχτούμε από τους ΨΕΥΤΟ- πρόσφυγες .

Υπογράφτηκε επί Σημίτη , το " σοβαροφανή " πρωθυπουργό.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.107
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Κραχ χρηματιστηρίου 1999


Επί Σημίτη.


Το 1998- 1999- 2000, ενώ η Κυβέρνηση Σημίτη παρότρυνε τον κόσμο
να επενδύσει στο Χρηματιστήριο,
ΔΕΝ είχε νομοθετήσει τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα ,
που νομοθετήθηκαν ΠΟΛΥ  ΜΕΤΑ το Κραχ .

Το 1998-1999 -2000, που έχασαν τις οικονομίες τους 1.500.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
αλλά και τα ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ τους τα ασφαλιστικά ταμεία
ήταν
α) Ανώνυμες οι μετοχές ! ( πλην τραπεζικών)
β)Η εσωτερική πληροφόρηση , ΔΕΝ ήταν αδίκημα
γ) Μπορούσε κανείς να πουλήσει ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ μεγάλο
ποσοστό μετοχών μιας εταιρείας ( τώρα πρέπει να κάνει
προειδοποίηση 4 ημέρες πιο πριν )
δ) Οι ισολογισμοί των εταιρειών ΔΕΝ ελεγχόντουσαν ουσιαστικά
από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς
δ)Μπορούσε κάποιος να έκανε το...100% των συναλλαγών μιας
μετοχής , χωρίς εξηγήσεις ! Να κάνει έτσι η μετοχή λίμιτ απ αύξηση
ενώ ο ίδιος αγόραζε αυτά που πωλούσε , δλδ γιάννης κερνάει και γιάννης πίνει.
Ενώ τώρα, αν κάνει πάνω από το 20%
των ημερησίων συναλλαγών , πρέπει να δώσει εξηγήσεις
.....
κτλ.

ΗΤΑΝ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ για τους απατεώνες .

Υπήρξααν μετοχές που ανέβηκαν.... ΣΑΡΑΝΤΑ (40 )φορές πάνω και
περισσότερο, με χειραγώγηση !
Τιμωρία καμία !
ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ οικογένειες πλούτισαν σε βάρος του κόσμου,
αφού έδωσαν εσωτερική πληροφόρηση και τα κονόμησαν
και ο πολιτικοί του Πασοκ και της ΝΔ ...

Αλλά είναι ΓΝΩΣΤΑ τα πιο πάνω.
Ας τα μάθουν και κάποιοι που τώρα σπουδάζουν...



 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

H ελληνικη οικονομια (συνολικα) δεν ζημιωθηκε απ' το Χρηματιστηριο. Καποιες αεριτζηδες πλουτισαν, αλλά και αρκετες σοβαρες εταιριες μπορεσαν ν' αναπτυχθουν ταχυτερα, κανοντας μεγακλες επενδυσεις.

Οποιος παιζει, εχει την ευθυνη των πραξεων του. Και οι Αρχες εχουν τη δικη τους ευθυνη.

Δεν καταλαβαινω πώς ο πρωθυπουργος ειναι υπόλογος για επενδυσεις ΙΔΙΩΤΩΝ (και για την αβλεψια/απατη της Επιτροπης Κεφαλαιαγορας).

Οποιος εκανε παρατυπιες, ας παει φυλακη.

Δεν ειναι προβλημα του Σημιτη.
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Να στο πω και αλλιως?

Εστω οτι το Κρατος εχει μια υπηρεσια υπευθυνη για τα τροφιμα.
Και η υπηρεσια αυτη λαδωνεται, ή ολιγωρει, με αποτελεσμα ενα Χ αναψυκτικο να βρεθει στα ραφια των σουπερ μαρκετ.

Το κουτακι ειναι μαυρο, χωρις καθολου πληροφοριες ή αναφορα στα συστατικα του.

Θα το πιεις? Ή θα προτιμησεις Coca Cola?

Αν, παλι, η Coca Cola τιμολογειται 5 ευρω/ κουτακι (δλδ παραπανω απ' οσο αξιζει), θα την αγορασεις? Ή θα κρατησεις τα λεφτα σου για κάτι αλλο?
(στο θεμα της επενδυσης, το "κατι αλλο" θα μπορουσε να ειναι μια αλλη μετοχή, ή ενας αλλος τροπος αξιοποιησης, οπως η αγορα Γης.)

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.412
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Σημιτης ειναι ο σοβαροτερος Ελληνας πολιτικος μετα την εποχη του Ελευθεριου Βενιζελου.

Ο φαφλατας Ανδρεας, ο βλαχο-μπαροκ "εθναρχης", ο φιλοτιμος αλλά μη λαοφιλης Μητσοτακης, οι τραγικοι μετα-σημιτικοι πρωθυπουργοι... ΟΛΟΙ ειναι πολυ λιγοι, κι επιζημιοι για τη χωρα.

Οσο για Πλαστηρες, Παπαγους κλπ, δεν ειναι ευκολο να εκφερουμε γνωμη. Ουτως ή αλλως, κανεις απ' αυτους δεν κυβερνησε για τοσο μεγαλο διαστημα (8 χρονια).
Στα θετικα του Σημιτη θα εχω να λεω τη μεταρυθμιση του ΙΚΑ.Δηλαδη.Προ Σημιτη πηγαινες σε ιατρειο του ΙΚΑ 07.00 η ωρα και βγαζανε  χαρτακια ραντεβού στη πορτα του κάθε γιατρου.Περναγε ενας αλλοδαπος,τα μαζευε όλα αφου ως γνωστον στην Ελλαδα ο καθενας κανει ότι θελει,και μετα που προσερχονταν οι ασθενείς τους τα πουλουσε.Στη καλυτερη περιμενες μεσα στο στριμωξιδι μαζι με το μπουλουκι και ο γιατρος απλως λογω φορτου εργασιας ελεγε,σχολασαμε,οι υπολοιποι ελατε αυριο.Ολοι ξερανε τη κατασταση αλλα κανεις δεν εκανε τιποτα.Εκει παρενεβη ο Σημιτης.Τηλεφωνικο ραντεβού.Τριτη 08.00-08.30 άλλος,08.30-09.00 άλλος.Τα ονοματα αναρτημενα στη πορτα του κάθε γιατρου ,ο καθενας στη σειρα του χωρις να δημιουργούνται ουρες και ο κάθε πονηρος να θελει να προσπερασει τον μπροστινο του.Ταξη,προοδος,πολιτισμος,να ζησει ο εκσυγχρονισμος.Και εχεις και μερικους ξερολες,ξυπνητζιδες,αερολογους,μπαρουφολογους,που δεν ειναι με τιποτα ευχαριστημένοι,να λενε Δηλαδη όλα είναι καλα τωρα και φτιαχτηκε το συστημα στο ΙΚΑ;Βρε ηλιθιε,βρε Νεατερνταλ,το πριν και το μετα εχουμε ως μετρο σύγκρισης,οχι το θολωμενο σου μυαλο από το συλλογο μουρλαθεντων που εισαι θαμωνας.Αυτο για κάθε ζοχαδα που παντα βλεπει τα στραβα και ποτε το εργο που γινεται.
 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.810
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ο Σημιτης ειναι ο σοβαροτερος Ελληνας πολιτικος μετα την εποχη του Ελευθεριου Βενιζελου.

Ο φαφλατας Ανδρεας,[glow=red,2,300] ο βλαχο-μπαροκ "εθναρχης"[/glow], ο φιλοτιμος αλλά μη λαοφιλης Μητσοτακης, οι τραγικοι μετα-σημιτικοι πρωθυπουργοι... ΟΛΟΙ ειναι πολυ λιγοι, κι επιζημιοι για τη χωρα.

Οσο για Πλαστηρες, Παπαγους κλπ, δεν ειναι ευκολο να εκφερουμε γνωμη. Ουτως ή αλλως, κανεις απ' αυτους δεν κυβερνησε για τοσο μεγαλο διαστημα (8 χρονια).
ο βλαχομπαροκ εθναρχης ομως με ολα τα στραβα του τοτε που ολη η αριστερα, ο σημιτης και οι ομοιοι του δηλαδη, φωναζε εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο, πηρε την αποφαση και μας εβαλε στην εοκ κοντρα στο κοινο αισθημα

μια δυσκολη αποφαση για εκεινη την εποχη, η οποια αλλαξε  την ελλαδα

αλλα εδω εσυ μας εβγαλες το σημιτη ανωτερο του πλαστηρα και του παπαγου, στον καραμανλη θα κολλαγες

παλι καλα που δεν τον εβγαλες και ανωτερο του καποδιστρια  :2funny:

 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.264
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα θετικά του:

1. Η είσοδός μας στην ζωνη του ευρώ.

2. Η είσοδος της Κύπρου στην Ε.Ε.

Τα αρνητικά του:

1. Το σκάνδαλο του ΧΑΑ

2. Το διεφθαρμένο περιβάλλον του (Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Παπαντωνίου).   
 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
16.024
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Τα θετικά του:

1. Η είσοδός μας στην ζωνη του ευρώ.

2. Η είσοδος της Κύπρου στην Ε.Ε.

Τα αρνητικά του:

1. Το σκάνδαλο του ΧΑΑ

2. Το διεφθαρμένο περιβάλλον του (Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Παπαντωνίου).    
sta αρνητικα μου
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩΜΑΖΙ ,δεν υπαρχει θετικο ΤΙΠΟΤΑ
γαμω τις ελιες του παλιοκινεζου πρακτορα ..
ο ΑΡΧΙΕΡΕΑς ΤΗς ΔΙΑΠΛΟΚΗς  :vomit:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom