Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
απορω μερικοι πως ειναι δυνατον να καθεστε και διαβαζετε ολες αυτες τις μπουρδοπαπαρολογιες τις παπαρηγας,και να τις ποσταρετε.
εκτος τοπου και χρονουν εντελως ειναι πλεον αυτοι.
ενα ξεθωριασμενο κουρελι ειναι πλεον το κκε που σε λιγο καιρο θα πεταχτει στα σκουπιδια.
ηδη και τα τελευταια 70-80-90χρονα κουμουνια εχουν αρχισει και ψοφανε,και οι απωλειες φανηκαν στις εκλογες.
τελειωσε το κκε στην ελλαδα.απο εδω και περα μονο γραφικοι θα ειναι.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
απορω μερικοι πως ειναι δυνατον να καθεστε και διαβαζετε ολες αυτες τις μπουρδοπαπαρολογιες τις παπαρηγας,και να τις ποσταρετε.
εκτος τοπου και χρονουν εντελως ειναι πλεον αυτοι.
ενα ξεθωριασμενο κουρελι ειναι πλεον το κκε που σε λιγο καιρο θα πεταχτει στα σκουπιδια.
ηδη και τα τελευταια 70-80-90χρονα κουμουνια εχουν αρχισει και ψοφανε,και οι απωλειες φανηκαν στις εκλογες.
τελειωσε το κκε στην ελλαδα.απο εδω και περα μονο γραφικοι θα ειναι.

Kαι γω απορώ και εξίσταμαι :think: :think: :think:

Τι σας ενοχλεί το ΚΚΕ

Μήπως κυβέρνησε και μας έφερε σε αυτή την κατάσταση;;

Απορώ και εξίσταμαι

πως με έντεχνο τρόπο και πρακτορικό (οι ξένες πρεσβείες πληρόνουν καλά)

πουλατε έναν τοσο φθηνό αντικομμουνισμο.

σαν τα γαιδουρακια  στην  υδρα  :2funny: :2funny:

Καλά βρε πρασινοσκουλίκι. πως μιλάς μπουκομένος;;;;;;

από χθες που στον εδωσα στο στομα δεν λες να σταματησεις το τσιμπουκομα

Δες τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ που μας οδγησε εδω που ημαστε και μετα μιλάς

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
κομματασκυλα πασης φυσεως και κομματος,ανοιξε τα ματια σας,και ξεκοληστε απο τις μαλακιες που σας βαλανε να πιστευετε,αν και οι περισσοτεροι ηδη εχετε παρει χαμπαρι οτι ειναι μαλακιες.
δεν ειναι κακο να φευγει καποιος απο την πρεζα,κακο ειναι αμα κολαει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
κομματασκυλα πασης φυσεως και κομματος,ανοιξε τα ματια σας,και ξεκοληστε απο τις μαλακιες που σας βαλανε να πιστευετε,αν και οι περισσοτεροι ηδη εχετε παρει χαμπαρι οτι ειναι μαλακιες.
δεν ειναι κακο να φευγει καποιος απο την πρεζα,κακο ειναι αμα κολαει.

Δεν ειμαι γραμμένος σε κανένα κόμμα, απλός ψηφοφόος ειμαι

και νομιζω στην όποια δημοκρατία ζουμε (έστω και με την σημερινή σάπια μορφή της)

εχω το δικαίομα να ψηφιζω οτι γουστάρω.

Βεβαια η πρέζα κανει κακό, ιδιαίτερα η αντικομμουνιστική όταν εισαι δεκσος

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ειμαι γραμμένος σε κανένα κόμμα, απλός ψηφοφόος ειμαι

και νομιζω στην όποια δημοκρατία ζουμε (έστω και με την σημερινή σάπια μορφή της)

εχω το δικαίομα να ψηφιζω οτι γουστάρω.

Βεβαια η πρέζα κανει κακό, ιδιαίτερα η αντικομμουνιστική όταν εισαι δεκσος
πιστευεις σε μαλακιες,και εισαι κολλημενος ψηφοφορος,αυτο καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
πιστευεις σε μαλακιες,και εισαι κολλημενος ψηφοφορος,αυτο καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις.

Απο ποια θέση ισχύος με κρίνεις;;;;

Τι σου δίνει το δικαίαμα να κρίνεις έτσι αλόγιστα, αν ειμαι κολλημένος κλ;;;;;;

και τελικα τι σε κόφτει αν εγω ψηφίζω ΚΚΕ, σε ενόχλησα;;;

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Απο ποια θέση ισχύος με κρίνεις;;;;

Τι σου δίνει το δικαίαμα να κρίνεις έτσι αλόγιστα, αν ειμαι κολλημένος κλ;;;;;;

και τελικα τι σε κόφτει αν εγω ψηφίζω ΚΚΕ, σε ενόχλησα;;;
τελος παντων.
δεν εχω ορεξη να απανταω σε παπαροφιλοσοφιες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
γραφικο μου γαιδουρακι  :2funny: :2funny:

Καλύτερα γραφικο γαιδουράκι (αλλά με έναν γαιδουρινο πούτσο)

παρα ένα ακόμη  πρασινοποντίκη

που ζει παρασιττηκα τρωγοντας την Ελλάδα επι 30+ χρόνια.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Η δική μου άποψη είναι πως πολλοί από τους βουλευτές του ΚΚΕ (και του ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να έχουν κυρώσεις. Και εξηγώ με το πιο πρόσφατο παράδειγμα:

Το ΠΑΜΕ είναι του ΚΚΕ. Η Χαλυβουργία κάνει την παρανομία της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ) και βρέθηκε παράνομη και έπρεπε εδώ και δυο μήνες να μπει η αστυνομία μέσα και να πετάξει τα ρεμάλια έξω για να συνεχίσουν να δουλεύουν οι άνθρωποι.

Όμως ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ τους νόμους του κράτους αποφασίζουν και συνεχίζουν και μάλιστα με πολλά κοινοβουλευτικά μέλη τους παρών και υπέρ της απεργίας.

Έχουμε λοιπόν μέλη του ΚΚΕ που δε δέχονται δικαστικές αποφάσεις. Δηλαδή η δημοκρατία και οι θεσμοί της είναι για αυτούς κωλόχαρτα. Οι κύριοι αυτοί, ψηφίστηκαν μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών και δε δέχονται την ισχύ των υπόλοιπων δημοκρατικών θεσμών του κράτους μας (για να μιλήσει κάποιος για παράνομη κυβέρνηση πρέπει πρώτα να προβάλει κατηγορίες για νοθεία στις εκλογές αλλιώς να σκάσει).

Λέω λοιπόν τώρα εγώ πως αυτοί οι κύριοι, αφού απέδειξαν πως ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να καθαιρεθούν από βουλευτές, να αρθεί το δικαίωμα ψήφου τους και να τους πάνε δικαστικά.

Όποιος θέλει να μιλήσει για φασισταριά, το πιο εύκολο που έχει να κάνει είναι να δείξει στο ΚΚΕ.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 250px-Bouzouki_tetrachordo.jpg
    250px-Bouzouki_tetrachordo.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 45

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η δική μου άποψη είναι πως πολλοί από τους βουλευτές του ΚΚΕ (και του ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να έχουν κυρώσεις. Και εξηγώ με το πιο πρόσφατο παράδειγμα:

Το ΠΑΜΕ είναι του ΚΚΕ. Η Χαλυβουργία κάνει την παρανομία της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ) και βρέθηκε παράνομη και έπρεπε εδώ και δυο μήνες να μπει η αστυνομία μέσα και να πετάξει τα ρεμάλια έξω για να συνεχίσουν να δουλεύουν οι άνθρωποι.

Όμως ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ τους νόμους του κράτους αποφασίζουν και συνεχίζουν και μάλιστα με πολλά κοινοβουλευτικά μέλη τους παρών και υπέρ της απεργίας.

Έχουμε λοιπόν μέλη του ΚΚΕ που δε δέχονται δικαστικές αποφάσεις. Δηλαδή η δημοκρατία και οι θεσμοί της είναι για αυτούς κωλόχαρτα. Οι κύριοι αυτοί, ψηφίστηκαν μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών και δε δέχονται την ισχύ των υπόλοιπων δημοκρατικών θεσμών του κράτους μας (για να μιλήσει κάποιος για παράνομη κυβέρνηση πρέπει πρώτα να προβάλει κατηγορίες για νοθεία στις εκλογές αλλιώς να σκάσει).

Λέω λοιπόν τώρα εγώ πως αυτοί οι κύριοι, αφού απέδειξαν πως ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να καθαιρεθούν από βουλευτές, να αρθεί το δικαίωμα ψήφου τους και να τους πάνε δικαστικά.

Όποιος θέλει να μιλήσει για φασισταριά, το πιο εύκολο που έχει να κάνει είναι να δείξει στο ΚΚΕ.

Δεν εχεις άδικο σε όσα γραφεις.

Αλλά αν οι βουλευτες και οι ΠΑΜΙΤΕΣ του ΚΚΕ, θα πρέπει να δικαστουν για την σταση τους.

Τότε οι βολευτές και τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που κυβέρνησαν τοσα χρονια και στο τέλος υπόγραψαν και το μνημόνια, θα πρέπει να εκτελεστουν με συνοπτικες διαδικαδίες

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μια ερώτηση, στα γραφεία του κόμματος μπαίνεις όπως μπαίνεις και στα υπόλοιπα κόμματα??

γιατί μου είπε ενας βολιώτης οτι είχαν κατεβεί με λεωφορείο να πάνε στο κόμμα εκδρομή, και οταν φτάσαν στον περισσο δεν τους αφήσαν να μπουν μέσα, φάγαν πόρτα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615

Σε σχέση με την παραπάνω άποψη θα πρέπει να σημειώσω τα εξής ολίγα: το να κάνει ό,τι κάνει το ΚΚΕ είναι ''λαϊκός αγώνας'' και ''πάλη ενάντια στο κατεστημένο''. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ''νόμος είναι το δίκιο του εργάτη''. Εάν τα ίδια που κάνει το ΚΚΕ γίνουν από οποιονδήποτε άλλο, είναι απλά ''φασισμός''.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μια ερώτηση, στα γραφεία του κόμματος μπαίνεις όπως μπαίνεις και στα υπόλοιπα κόμματα??

γιατί μου είπε ενας βολιώτης οτι είχαν κατεβεί με λεωφορείο να πάνε στο κόμμα εκδρομή, και οταν φτάσαν στον περισσο δεν τους αφήσαν να μπουν μέσα, φάγαν πόρτα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πολύ ευστοχο

μπραβω σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα εχεις φοβερο χιούμορ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom