Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
683
Πόντοι
81
Η δικιά μου η γνώμη είναι ότι δυστυχώς το 1946-1949 οι Αμερικάνοι μας έδωσαν πολύ μικρό αριθμό ναπάλμ και έτσι επέζησαν αρκετοί κατσαπλιάδες, οι απόγονοί τους κυβερνούν σήμερα έστω παρασκηνιακά....

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Η δική μου η γνώμη είναι ότι ο Στάλιν ζει και σπέρνει εφιάλτες ότι γαμαει το μουνι που πέταγε το φασισμό ...
Τρέμετε....

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Θεωρητικά ο κομμουνισμός είναι η φυσική συνέχεια του καπιταλισμού όταν η εργατική τάξη ξεσηκωθεί… Στην νεώτερη ιστορία αυτό δεν έγινε ποτέ. Όσες χώρες είχανε κομμουνισμό αυτό προήλθε με την βία και υπό μορφή χούντας…. Χιτλερ, Στάλιν, Τσαουσέσκου… ίδια λογική με διαφορετική ονομασία.

Στις μέρες μας, το ΚΚΕ είναι ένα «γραφικό» κόμμα το οποίο απλά αντιδρά στην εκάστοτε κυβέρνηση χωρίς ποτέ να έχει άποψη… Ίσως από τους πιο τζάμπα βουλετές…
Είχαν έρθει κάποιοι καθηγητές απο την Ρωσία και είχαν δει τα σφυροδρέπανα ζωγραφισμένα στους τοίχους του πανεπιστημίου και το σχόλιό τους ήταν «καλά, ακόμη με αυτά ασχολείστε?»

Πρόσφατα ήμουν σε κοινό τραπέζι με την Δαμανάκη αχαχα… Αν μπορούσε να ξεχάσει το παρελθόν της θα το είχε κάνει….. με τα ταγέρ της, τα λούσα της… τι κομμουνισμός και μαλακίες

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση στους φίλτατους κομμουνιστές.

Αν, λέω ΑΝ! υποθετικά γινόταν κυβέρνηση το κομμουνιστικό κόμμα,, βάσει εμπειρίας που υπάρχει έως τώρα… θα ξαναγινόντουσαν ποτέ εκλογές? ? Δεν ξέρω σε ποιά κομμουνιστική χώρα συμβαίνει αυτό… Επίσης ο έλεγχος της επικοινωνίας, η ελευθερία του λόγου, η ιδιωτικότητα, είναι άγνωστες λέξεις…

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Τεμπελοσκυλα...δε γουσταρουν αστικη δημοκρατια, αλλα ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ απ αυτην...70 χρονια τωρα παιζουν την ιδια κασετα. Γι αυτο πληρωνονται

Alex_Born

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
22
Like
1.185
Πόντοι
2.390
Η δικιά μου η γνώμη είναι ότι δυστυχώς το 1946-1949 οι Αμερικάνοι μας έδωσαν πολύ μικρό αριθμό ναπάλμ και έτσι επέζησαν αρκετοί κατσαπλιάδες, οι απόγονοί τους κυβερνούν σήμερα έστω παρασκηνιακά....
Καλα εσεις απο συμμαχοι τον γερμανων [γερμανοτσολιαδες] γινατε συμμαχοι των αμερικανων εν ριπη οφθαλμου , μολις νιωσατε την κρεατοβεργα να πλησιαζει. Και ενω σ ολη την Ευρωπη κρεμουσαν τους συνεργατες τον ναζι σε παρκα και πλατειες εδω σας εδωσαν εξουσια.
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ

Alex_Born

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
22
Like
1.185
Πόντοι
2.390

Αν, λέω ΑΝ! υποθετικά γινόταν κυβέρνηση το κομμουνιστικό κόμμα,, βάσει εμπειρίας που υπάρχει έως τώρα… θα ξαναγινόντουσαν ποτέ εκλογές? ? Δεν ξέρω σε ποιά κομμουνιστική χώρα συμβαίνει αυτό… Επίσης ο έλεγχος της επικοινωνίας, η ελευθερία του λόγου, η ιδιωτικότητα, είναι άγνωστες λέξεις…
Οτι ερχεται με εκλογες φευγει με εκλογες ,στις υπόλοιπες χώρες που αναφερεις η εξουσια κατεληφθη με βια

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96

1. Αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο τότε θα ήταν παράνομες....και οι κομμουνιστές θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο.
2. Σκέψου: στο λίκνο του καπιταλισμού που γίνονται εκλογές ποιοι κυβερνούν; Αυτοί που ψηφίζουν ή οι εταιρείες χορηγοί των προέδρων?
3. Στην Κίνα και την Κούβα γίνονται εκλογές.
4. Στη Σαουδική Αραβία ξέρεις αν γίνονται εκλογές?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
Οτι ερχεται με εκλογες φευγει με εκλογες ,στις υπόλοιπες χώρες που αναφερεις η εξουσια κατεληφθη με βια
απαντησες σε ανθρωπο που αποκαλεσε το χιτλερ κομμουνιστη!!! τι πιστευεις οτι μπορει να καταλαβε δηλαδη απο την απαντηση σου?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
απαντησες σε ανθρωπο που αποκαλεσε το χιτλερ κομμουνιστη!!! τι πιστευεις οτι μπορει να καταλαβε δηλαδη απο την απαντηση σου
Γιατί παραποιείς τα γραφόμενά μου. Αυτό κατάλαβες δλδ?
Ιδια δικτατορία και από τους δυο με τον Χίτλερ να έχει επεκτατικές διαθέσεις
Ο Στάλιν δολοφονούσε εσωτερικά.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
1. Αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο τότε θα ήταν παράνομες....και οι κομμουνιστές θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο.
2. Σκέψου: στο λίκνο του καπιταλισμού που γίνονται εκλογές ποιοι κυβερνούν; Αυτοί που ψηφίζουν ή οι εταιρείες χορηγοί των προέδρων?
Μου έβαλες το άλλο άκρο (Αραβία)
Αλλά και πάλι, αν είχες επιλογή που θα πήγαινες να ζήσεις? Κίνα, Κούβα ή Αραβία.
Όσο για τα υπόλοιπα περί ελευθερίας λόγου έκφρασης κτλ δεν απάντησες..

Εγγρ.
12 Ιουλ 2018
Like
194
Πόντοι
1

Mε απλη αναλογικη το καλο ειναι οτι κανενας δεν θα μπορει να παρει την εξουσια και να επιβαλλει ολοκληρωτικο καθεστως βλ Κινα, κουβα αραβια, αφγανισταν βορεια κορεα κλπ. Κατα την γνωμη μου θα επρεπε παντα στην Ελλαδα να υπαρχει η απλη αναλογικη. Οι κυβερνησεις συνεργασιας μονο καλο θα κανουν στον τοπο καθως θα περιορισουν την επιδραση της κυβερνησης στον τοπο. Επισης βοηθαει και τα μικροτερα κομματα.

Ακομα αν στις εκλογες ειχαμε 1ο,2ο γυρο σαν την Γαλλια θα ηταν ολα πολυ καλυτερα για τα μικροτερα κομματα.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Γιατί παραποιείς τα γραφόμενά μου. Αυτό κατάλαβες δλδ?
Ιδια δικτατορία και από τους δυο με τον Χίτλερ να έχει επεκτατικές διαθέσεις
Ο Στάλιν δολοφονούσε εσωτερικά.

Με λίγα λόγια για κρέμασμα και οι δυο και θάψιμο 5 χλμ κάτω από το χώμα να μην φυτρώσει ούτε χορτάρι από το κουφάρι τους

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Το θέμα είναι πως έγω λέω ξεκάθαρα. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα πήγαινα να ζήσω Ελβετία, Μόντε κάρλο ξερωγώ…. Είμαι καπιτάλας
Εσείς οι κομμουνιστές γιατί δεν πάτε καμιά Κορέα, Κίνα…

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Α και συγγνώμη εκ των προτέρων για τα κεφαλαία

H ΔΕ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ Β. ΚΟΡΕΑ.. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ… ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η δική μου η γνώμη είναι ότι ο Στάλιν ζει και σπέρνει εφιάλτες ότι γαμαει το μουνι που πέταγε το φασισμό ...
Τρέμετε....
Το μουνι του γαμάει δηλαδή? Γιατί επρόκειτο για τον ΥΠΕΡφασίστα:

Στάλιν: Σκότωσε 80.000.000 ανθρώπους συμπεριλαμβανουμένου ΚΑΙ δικους του.
Χίτλερ: Σκότωσε 50.000.000 ανθρώπους, τους εχθρους του, κανέναν δικό του

Διάβαζες καθόλου στο σχολείο ή τον έπαιζες και το απόγευμα πήγαινες και παρακολουθούσες κάτι βρωμιάρηδες, με τσαλακωμενα ρούχα και σανδάλι στην ΚΝΕ? :)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Μου απάντησες……
Στην Κίνα οι πολίτες έχουν πλέον επιρροή μόνο στις 20 βουλευτικές έδρες από τις 90……. Γελάνε και οι πέτρες.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Τρέμετε....
Τι να τρέμουμε ακριβώς…. κομμουνισμό δεν θα δούνε ούτε τα εγγόνια σου ….

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Το μουνι του γαμάει δηλαδή? Γιατί επρόκειτο για τον ΥΠΕΡφασίστα:

Στάλιν: Σκότωσε 80.000.000 ανθρώπους συμπεριλαμβανουμένου ΚΑΙ δικους του.
Χίτλερ: Σκότωσε 50.000.000 ανθρώπους, τους εχθρους του, κανέναν δικό του

Διάβαζες καθόλου στο σχολείο ή τον έπαιζες και το απόγευμα πήγαινες και παρακολουθούσες κάτι βρωμιάρηδες, με τσαλακωμενα ρούχα και σανδάλι στην ΚΝΕ? :)
καλά ο Στάλιν σκότωνε απλά με την υποψία… επίσης «καθάριζε» και όλο το οικοδομικό τετράγωνο που ζούσε ο δολοφονημένος για να είναι σίγουρος ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom