alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τοσο πισω δεν φτανει η (πολιτικη) μνημη μου.ΡΕΟ νομίζω είχαν βγει για πρώτη φορά το 77 ή 78 σε απεργία.
Τοσο πισω δεν φτανει η (πολιτικη) μνημη μου.ΡΕΟ νομίζω είχαν βγει για πρώτη φορά το 77 ή 78 σε απεργία.
ΡΕΟ νομίζω είχαν βγει για πρώτη φορά το 77 ή 78 σε απεργία.
Οι ξεβρακωτές ήταν συνδικαλιστες της ΕΑΣ, που ξεβρακωναν απεργοσπαστες.
Oπως Ναπολι...μεγαλη μπιζνα το σκουπιδι.Τα σκουπίδια να τα μαζεύουν μόνιμα ιδιώτες να τελειώνουμε.
Τελικα οι φιλελευθερατζηδες και λοιποι συγγενεις εχετε ΠΟΛΥ πλακα...Τα παλιά του εγκλήματα γνωστά - ότι είναι φύσει αντιδημοκρατικό και συντηρητικό κόμμα γνωστό κι αυτό. Τελευταία όμως οι θέσεις του ΚΚΕ είναι επικίνδυνες και εξωφρενικές. Ποντάρει στην καταστροφή της χώρας - και δουλεύει γι' αυτήν - γιατί απ' το μπάχαλο πιστεύει ότι θα ξεκινήσει μια νέα επανάσταση που θα κάνει τη χώρα παράδεισο (τύπου Βόρειας Κορέας). Βλ. δηλώσεις της Παπαρήγα για επιστροφή στη δραχμή (ή στη ...μνα) κλπ. Σε κάθε κρίσιμη περίοδο το ΚΚΕ κάνει κι ένα ιστορικό "λάθος" και αργότερα κάποια στελέχη του το μετανιώνουν. Σε λίγα χρόνια θα μετανιώσουν και γι' αυτό. Τελευταία δε πέσαν και τελείως οι μάσκες με κάτι πολιτικές αποκαταστάσεις του Ζαχαριάδη και άλλων "γνήσιων επαναστατών". Δε μένει παρά να αρχίσει νέο εμφύλιο. Μεγάλη ευθύνη των αστικών κομμάτων και πολιτικών που δεν ασκούν την κριτική που πρέπει στο προβληματικό και επικίνδυνο αυτό κόμμα.
Γιατι βαζεις εισαγωγικα νεαρε?Ξέρω-ξέρω.
Απλά ήθελα να δω εάν ξεβράκωναν και στρατό (που "έσπαγε" την απεργία τους)
Ψόφος,θα φροντίσει ο Μπενύ για όλους.Τελικα οι φιλελευθερατζηδες και λοιποι συγγενεις εχετε ΠΟΛΥ πλακα...
Εδω και δυο χρονια,χοντρικα απο τη στιγμη που ανελαβε ο ΓΑΠ,υπαρχει κανενα μετρο που να μην περασε απο τη βουλη,η να μην περασε λογω αντιδρασεων στους δρομους?
Ονομαστε ΕΝΑ και ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ μετρο για την κριση που να μην περασε.
Τωρα φταιει το κωμα του λαου που εκανε την τζαμπα μαγκια του με τον εδω και σαραντα χρονια νεκρο Ζαχαριαδη,και που ψελλισε περι εξοδου απο την ευρωζωνη...που πονταρει λεει στην καταστροφη της χωρας,για την οποια ΔΕΝ ειναι υπευθυνο.
Ο φερετζες του πουστη οπως γραφτηκε...
Γιατι ο επιστρατευμενος απεργος, δεν θα δουλεψει. Θα βρει τροπο να το αποφυγει.Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής. Νομίζω ότι μόνο τώρα είναι δικαιολογημένη η χρήση στρατού. Τώρα δεν μπορεί να τους επιστρατεύσει διότι έχουν κατάληψη. Εκτός και εάν ξεκίνησαν απεργία...
Αλλα ακόμη και τώρα. Εάν ξεκίνησαν απεργία γιατί δεν τους επιστρατεύει και χρησιμοποιεί στρατό;
Γιατί ο Καραμανλής το 1977 ή 1978. Γιατί ο Μητσοτάκης πριν 20 χρόνια;
Τελικα οι φιλελευθερατζηδες και λοιποι συγγενεις εχετε ΠΟΛΥ πλακα...
Εδω και δυο χρονια,χοντρικα απο τη στιγμη που ανελαβε ο ΓΑΠ,υπαρχει κανενα μετρο που να μην περασε απο τη βουλη,η να μην περασε λογω αντιδρασεων στους δρομους?
Ονομαστε ΕΝΑ και ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ μετρο για την κριση που να μην περασε.
Σιγα μην ανεβαιναν και σε αρματα μαχης.Θυμάμαι αμυδρά στις ειδήσεις πλάνα με κόσμο να ανεβαίνει σε στρατιωτικά οχήματα μεταφοράς προσωπικού.
Εγω παντως αν ειχα ιδιωτικη εταιρια αποκομιδης απορριματων, θα τα εχωνα χοντρα στους συνδικαλιστες των Δημων για να κανουν απεργια επι δυο μηνες συνεχεια, να αγανακτήσει ο κοσμος και να παρω τη δουλεια μόνιμα.Oπως Ναπολι...μεγαλη μπιζνα το σκουπιδι.
Που πηγε στη βουλη και δεν περασε.Πιάνεται και μέτρο που προτάθηκε και αντέδρασε η κοινοβουλευτική ομάδα του Πα.Σο.Κ;
Επαναστάτες γνωστοί κ μη εξαιρεταίοι....:Πιάνεται και μέτρο που πήγε να περάσει και αντέδρασε η κοινοβουλευτική ομάδα του Πα.Σο.Κ;
Γιατι βαζεις εισαγωγικα νεαρε?
Ειναι για δεν ειναι απεργοσπασια αυτο που γινεται?
Στα ΡΕΟ ανεβαιναμε τοτε (1992-1993).Σιγα μην ανεβαιναν και σε αρματα μαχης.
"Ι'm gonna make them an offer they can't refuse"κι ετσι.Εγω παντως αν ειχα ιδιωτικη εταιρια αποκομιδης απορριματων, θα τα εχωνα χοντρα στους συνδικαλιστες των Δημων για να κανουν απεργια επι δυο μηνες συνεχεια, να αγανακτήσει ο κοσμος και να παρω τη δουλεια μόνιμα.
Αλλά στην Ελλαδα δεν γινονται αυτα, οι συνδικαλιστες ειναι ιδεολογοι.
Και ετσι γινονται οι απεργοσπασιες ρε κακομοιρογλου...Όχι διότι δεν είναι συνάδελφοι που αγνοούν του συνδικάτο τους και δουλεύουν.
Α γεια σου."Ι'm gonna make them an offer they can't refuse"κι ετσι.
Γιατι ο επιστρατευμενος απεργος, δεν θα δουλεψει. Θα βρει τροπο να το αποφυγει.
Ο φανταρος οχι.