Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
με τα σούπερ μάρκετ κι όχι με τα περίπτερα;

καλά έλεγε ένας περιπτεράς ότι είσαι κεφάλαιο...  :2funny:
"Εδώ υπάρχει ΠΑΜΕ, δεν είναι Ιρλανδία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία"  :rockon: :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Συνημμένα

• oli.jpg
    oli.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 19

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εσύ δεν κλαψουρίζεις που σε μπανάρανε;

αν έχεις (λεμε τώρα) @@ τα παράπονα στη διεύθυνση...  :2funny: :2funny: :2funny:
αν και ΕΙΣΑΙ χαζός-ή, εδώ μου τα χαλάς και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!
Φυσικά και δεν κλαψουρίζω για το μιουτ!

ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΣΤ αναφέρονται στη ρουφιανιά σου, και ας το παίζεις τρελίτσα!
αλλά είπαμε!
το αριστερό-ρουφιάνικο DNA δεν κρύβεται!

Μη με πρήζεις άλλο επί προσωπικού!
δε σε γαμάω λέμε!
για την σκοπιανική σου προπαγάνδα όμως θα σου είμαι για πάντα εμπόδιο!

κλάααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
η τραγωδία των αριστερών  φασισταριών δεν είναι ότι παριστάνουν το μαλάκα.
είναι ότι πρόκειται για μαλάκες απλά η πολλή μαλακία παρεξηγιέται απο τους άλλους ως ηθοποιία.
η πραγματικότητα βεβαίως είναι ότι ούτε οσκαρικός ηθοποιός δε μπορεί να υποδυθεί τόσο μεγάλο μαλάκα όσο ένας πραγματικός αριστερός-φασίστας.
γάντιιιιιιι! :grin: :grin: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πω πω ρε πούστη μου!
επί 50 σχεδόν σελίδες καμιά 10αριά αριστεροφασίστες βρίζουν συνεχώς τον Λάκη, κι αυτός τους έχει κάνει το κωλαράκι τους μανιτάρι! :2funny:
τέτοιο γαμήσι δεν έχω ξαναδεί ούτε σε ταινίες του Πήτερ Νορθ!
Λάκης και Μπακάλης σε μεγάλη μέρα, με τεράστιες γνώσεις και στοιχεία, ξεμπροστιάζουν τα αριστερά ζωάδια που το μόνο που είχαν να αντιπαραθέσουν ήταν "άει γαμήσου ρε"!

Η απόλυτη ξεφτύλα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ευτυχως βεβαια κανενας δεν συζητα σοβαρα την επιστροφη της δραχμης και δεν θα γνωρισουμε την καταστροφη αυτη.
εχει τρελλό γέλιο να σας διαβάζω...
όταν πριν 2 χρόνια έβριζα θεούς και δαίμονες για το μνημόνιο υποτίθεται οτι τα μέτρα ήταν αναγκαία και η ελλάς θα εβγαινε στις αγορές το 2012......

μετά απο 2 χρόνια τα ζωχάδια σαν του λόγου σου διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους να μη βγούμε απ το ευρώ.
δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος νοήμων που να ήθλελε σε νορμάλ κατάσταση να βγει απ το ευρώ.
το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ βλάξ.
το μνημόνιο και την ΥΦΕΣΗ την εισήγαγαν τα φυντάνια απ όξω ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ύφεση, εξαθλίωση, διάλυση κοινωνικού ιστού, μισθοί πείνας, αντιπαραγωγικότητα ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ εκεί ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ δλδ να μην εχουν απο πριν κανονίσει τα του οίκου τους.

Κανένας απο όλους εσάς τους προφέσσορες ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ;
Σε μια χώρα που παραπέει οικονομικά μια εβδομάδα πανεθνική απεργία ειναι ικανή να τη στείλει απο μόνη της στην πλήρη χρεοκοπία.
Εδώ έχει μετρήσει κανείς μαλάκας ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ ΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ έχουν λάβει χώρα σε 2 χρόνια;
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εχει τρελλό γέλιο να σας διαβάζω...
όταν πριν 2 χρόνια έβριζα θεούς και δαίμονες για το μνημόνιο υποτίθεται οτι τα μέτρα ήταν αναγκαία και η ελλάς θα εβγαινε στις αγορές το 2012......

μετά απο 2 χρόνια τα ζωχάδια σαν του λόγου σου διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους να μη βγούμε απ το ευρώ.
δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος νοήμων που να ήθλελε σε νορμάλ κατάσταση να βγει απ το ευρώ.
το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ βλάξ.
το μνημόνιο και την ΥΦΕΣΗ την εισήγαγαν τα φυντάνια απ όξω ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ύφεση, εξαθλίωση, διάλυση κοινωνικού ιστού, μισθοί πείνας, αντιπαραγωγικότητα ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ εκεί ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ δλδ να μην εχουν καναονίσει τα του οίκου τους.

Κανένας απο όλους εσάς τους προφέσσορες ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ;
Σε μια χώρα που παραπέει οικονομικά μια εβδομάδα πανεθνική απεργία ειναι ικανή να τη στείλει απο μόνη της στην πλήρη χρεοκοπία.
Εδώ έχει μετρήσει κανείς μαλάκας ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ ΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ έχουν λάβει χώρα σε 2 χρόνια;
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ;

για πες μας ρε προφεσορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom