pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Θέλω κ γω....Ειμαι χαλκεντερος ρε συ.
Θέλω κ γω....Ειμαι χαλκεντερος ρε συ.
"Εδώ υπάρχει ΠΑΜΕ, δεν είναι Ιρλανδία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία"με τα σούπερ μάρκετ κι όχι με τα περίπτερα;
καλά έλεγε ένας περιπτεράς ότι είσαι κεφάλαιο...
ε σταμάτα τότε μωρή λουλού να με πρήζεις!χαχαχα! δεν ασχολούμαι με σκουπίδια!
για θέματα μπαναρίσματός σου γιατί δεν απευθύνεσαι στη διαχειριση του σάιτ;
πού σαι ρε?"Εδώ υπάρχει ΠΑΜΕ, δεν είναι Ιρλανδία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία"
εσενα δε σου δινουμε γιατι σου τα κλεβουνε οι πακηδεςΘέλω κ γω....
πού σαι ρε?
πάλι με τον παπαζόλη παίζεις?
πάρε...
Μνημούνιο. χεχεμε τα σούπερ μάρκετ κι όχι με τα περίπτερα;
καλά έλεγε ένας περιπτεράς ότι είσαι κεφάλαιο...
αρχηγέ θα ξεμιουτάρεις το άλλο νικ μου?Μνημούνιο. χεχε
ε σταμάτα τότε μωρή λουλού να με πρήζεις!
σε βαρέθηκα!
ok done.αρχηγέ θα ξεμιουτάρεις το άλλο νικ μου?
ακουωεσύ δεν κλαψουρίζεις που σε μπανάρανε;
αν έχεις (λεμε τώρα) @@ τα παράπονα στη διεύθυνση...
αν και ΕΙΣΑΙ χαζός-ή, εδώ μου τα χαλάς και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!εσύ δεν κλαψουρίζεις που σε μπανάρανε;
αν έχεις (λεμε τώρα) @@ τα παράπονα στη διεύθυνση...
αμ μπακ!ok done.
πμ σ αυτό το νικ! ;)
σωστός!Ἀνέδειξεν ἐπίσης τὴν κομμουνιστικὴν βαρβαρότηταν ἡ ὁποία εἶναι ἡ χειρωτέρα ἐν τῇ ἀνθρωπίνῃ ἱστορίᾳ.
γάντιιιιιιι!η τραγωδία των αριστερών φασισταριών δεν είναι ότι παριστάνουν το μαλάκα.
είναι ότι πρόκειται για μαλάκες απλά η πολλή μαλακία παρεξηγιέται απο τους άλλους ως ηθοποιία.
η πραγματικότητα βεβαίως είναι ότι ούτε οσκαρικός ηθοποιός δε μπορεί να υποδυθεί τόσο μεγάλο μαλάκα όσο ένας πραγματικός αριστερός-φασίστας.
εχει τρελλό γέλιο να σας διαβάζω...Ευτυχως βεβαια κανενας δεν συζητα σοβαρα την επιστροφη της δραχμης και δεν θα γνωρισουμε την καταστροφη αυτη.
εχει τρελλό γέλιο να σας διαβάζω...
όταν πριν 2 χρόνια έβριζα θεούς και δαίμονες για το μνημόνιο υποτίθεται οτι τα μέτρα ήταν αναγκαία και η ελλάς θα εβγαινε στις αγορές το 2012......
μετά απο 2 χρόνια τα ζωχάδια σαν του λόγου σου διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους να μη βγούμε απ το ευρώ.
δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος νοήμων που να ήθλελε σε νορμάλ κατάσταση να βγει απ το ευρώ.
το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ βλάξ.
το μνημόνιο και την ΥΦΕΣΗ την εισήγαγαν τα φυντάνια απ όξω ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ύφεση, εξαθλίωση, διάλυση κοινωνικού ιστού, μισθοί πείνας, αντιπαραγωγικότητα ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ εκεί ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ δλδ να μην εχουν καναονίσει τα του οίκου τους.
Κανένας απο όλους εσάς τους προφέσσορες ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ;
Σε μια χώρα που παραπέει οικονομικά μια εβδομάδα πανεθνική απεργία ειναι ικανή να τη στείλει απο μόνη της στην πλήρη χρεοκοπία.
Εδώ έχει μετρήσει κανείς μαλάκας ΑΝΑ ΚΛΑΔΟ ΠΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ έχουν λάβει χώρα σε 2 χρόνια;
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΕΡΓΙΩΝ;