Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
έχουμε πηγούλα γι' αυτό;  :grin:

Όπως λέει κι ο λακης, έχω κάπου τις σημειώσεις και τα βιβλία μου, αλλά δεν τα εχω προχειρα και βαριεμαι να ψάχνω ! :grin:

Τα στοιχεία μπορεις να τα τσεκαρεις χοντρικα απο το λινκ στη βικιπαιδεια, που έβαλα, αλλά η ανάλυση της στρατηγικής του Στάλιν και τα συμπεράσματα για τη στάση του είναι δικά μου.  :dancing:

Επισκέπτης
Άει πηδήξου ρε γύφτο.

χρησιμοποιεί το "γύφτος"
σαν ύβρη
ένας προοδευτικός νέος ;;;;;;;;

υπονοείτε ότι οι γύφτοι είναι υποδεέστεροι ;;;;;;
είστε ρατσιστής ;;;;;;
είστε φυλετιστής ;;;;;;;

μήπως και ναζιστής ;;;;;;;;

Μα καλά Ψαρρά δεν διαβάζετε καθόλου ;;;;;;;;;

Επισκέπτης
δεν κατάλαβα τίποτα γιατί πάλι θα έχω φορμπίντεν ακάουντ.
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

URL]]

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Άει πηδήξου ρε φτωχομπινέ.

κοιτατε ποιος μιλαει :2funny: :2funny: :2funny: ρε τρομπα να σου δωσω 20 ευρω να πας να γαμισεις στη φυλης, να μη μας σκοτειζεις τ΄αρχιδια?
μπουαχαχαχχαχαχαχαχα. τι μαλακας εισαι ρε, το παιζει και αναρχια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
χρησιμοποιεί το "γύφτος"
σαν ύβρη
ένας προοδευτικός νέος ;;;;;;;;

υπονοείτε ότι οι γύφτοι είναι υποδεέστεροι ;;;;;;
είστε ρατσιστής ;;;;;;
είστε φυλετιστής ;;;;;;;

μήπως και ναζιστής ;;;;;;;;

Μα καλά Ψαρρά δεν διαβάζετε καθόλου ;;;;;;;;;

Και το γύφτο, και το πούστη, και το αδερφή και ό,τι άλλο γουστάρεις. Δεν είμαι πολιτικά ορθός ρε ηλίθιε.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
κοιτατε ποιος μιλαει :2funny: :2funny: :2funny: ρε τρομπα να σου δωσω 20 ευρω να πας να γαμισεις στη φυλης, να μη μας σκοτειζεις τ΄αρχιδια?
μπουαχαχαχχαχαχαχαχα. τι μαλακας εισαι ρε, το παιζει και αναρχια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Μόνο κάτι μπινέδες σαν κι εσένα γαμάνε μέσα στη μπίχλα, γύφτο.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Και το γύφτο, και το πούστη, και το αδερφή και ό,τι άλλο γουστάρεις. Δεν είμαι πολιτικά ορθός ρε ηλίθιε.

σιγα μην ξερεις τι εισαι, αχταρμας εισαι. και εσυ και οι ομοιοι σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλεκος σπικινγκ να 'ουμε

Επισκέπτης

Δὲν εἶναι δυνατὸν ἡ αὐτουσία παράθεσις ἐκτεταμένων κειμένων νὰ θεωρῆται ἀνάρτησις ἐπὶ τῆς ὁποίας ὁ συμμετέχων εἰς τὴν δημοσίαν συζήτησιν νὰ ὀφείλῃ νὰ τοποθετηθῇ. Ἐκφράσατε τὴν ἰδικὴν σας ἄποψιν στηρίζουσαν αὐτήν, ἐὰν τὸ ἐπιθυμῆτε, δι' ἀναφορᾶς τοῦ τίτλου τῆς πηγῆς σας.

Εἰς τὸν Ἱσπανικὸν Ἐμφύλιον πόλεμον ἐνεπλάκησαν εὐθέως ἡ Γερμανία καὶ ἡ Ἰταλία ὑπὲρ τῶν ἐθνικιστῶν καὶ ἡ ΕΣΣΔ ὑπὲρ τῶν δημοκρατικῶν. Αἱ Γαλλία, ΗΠΑ, Μεξικὸν καὶ Πολωνία διέκειντο φιλικῶς ὑπὲρ τῶν δημοκρατικῶν. Ἡ Πορτογαλία διέκειτο φιλικῶς ὑπὲρ τῶν ἐθνικιστῶν.

Οἱ δημοκρατικοὶ ἦσαν ἐξ ἀρχῆς πολὺ ἰσχυρότεροι εἰς στρατεύματα καὶ πόρους τῶν ἐθνικιστῶν. Προϊόντος τοῦ χρόνου ἡ ὑπεροχὴ των ἔφθινεν ἀλλὰ διετηρήθη μέχρι τέλους.

Ἡ ΕΣΣΔ ἐφωδίασεν τοὺς δημοκρατικοὺς μὲ μεγάλας ποσότητας πολεμικοῦ ὑλικοῦ, πολὺ μεγαλυτέρας τῶν ὑπὸ Ἰταλίας καὶ Γερμανίας εἰς τοὺς ἐθνικιστὰς παρασχεθεισῶν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom