Θα πω την άποψή μου, αν και εκ των προτέρων θα χλευαστεί, ως συνήθως, από γνωστά εξέχοντα μέλη του site.
Η δουλειά του ΚΚΕ είναι στο βουνό. Στο αντάρτικο. Δεν είναι να προσλαμβάνει επαγγελματίες-ιδεολόγους ο περισσός, για να κατεβάζουν γραμμές. (με "...", αλλά και χωρίς "...").
Το ΚΚ(Ε), ως γνήσιο αντιδημοκρατικό και ανθελληνικό κόμμα, πρέπει να σφάξει κόσμο και κοσμάκη για να επιβληθεί και να ανέβει στην κανονική εξ-ουσία. Στην παραεξουσία έχει ανέβει προ πολλού.(Συνδικάτα κλπ).
Πραγματικά πιστεύω πως στις επόμενες εκλογές, θα ήθελα να δω να παίρνει την εξουσία με ψήφο από το λαό (ο οποίος έχει την δύναμη, αλλά δεν το ξέρει), την επομένη η Παπαρήγα να έβγαινε και να έλεγε "να βάλουν στον κώλο τους το μνημόνιο", να άνοιγε Μακρόνησσο, Γυάρο και τα άλλα ευαγή ιδρύματα για τους δημοκράτες του κώλου οπου θα τους σαπίζει κάθε μέρα στο ξύλο. Σε τρείς μέρες θα μας την έπεφτε όλη η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΥΣΗ (στην οποία ανήκουμε...), θα έρχονταν στρατεύματα του ΝΑΤΟ, θα έκαναν ήρωες τους τωρινούς προδότες και χαφιέδες και θα είχαμε (ευτυχώς Παναγιά μου...) πάλι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
Σχιζοφρένεια??? Δεν νομίζω...