Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν δινουν 1500 ευρω μισθο δινουν το βασικο και φυσικα ειχαν και ανασφαλιστουσ
Το πρώτο εννοείται,πρέπει να βγαίνουν τα έσοδα για κάτι τέτοιο κ αυτό ισχύει προς όλους,το ΚΚΕ κ ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλάνε για βασικό 1500-1200e εννοούν ότι αυτό είναι το εισόδημα για να μπορείς να ζεις καλά σήμερα,υποτίθεται ξέρουν κ το πως.

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
Το πρώτο εννοείται,πρέπει να βγαίνουν τα έσοδα για κάτι τέτοιο κ αυτό ισχύει προς όλους,το ΚΚΕ κ ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλάνε για βασικό 1500-1200e εννοούν ότι αυτό είναι το εισόδημα για να μπορείς να ζεις καλά σήμερα,υποτίθεται ξέρουν κ το πως.
δυστυχως μονο υποτιθεται γιατι οπως ειπα και παραπανω απλα δεν θελουν να κυβερνησουν οποτε ειναι εξω απο το 'χορο'

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δυστυχως μονο υποτιθεται γιατι οπως ειπα και παραπανω απλα δεν θελουν να κυβερνησουν οποτε ειναι εξω απο το 'χορο'
Την ψιλιάζομαι κ γω αυτήν την εκδοχή ομολογώ....

Αν τους αφήσεις εκτός βουλής μια 4ετία ίσως σοβαρευτούν λίγο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το ΚΚΕ θέλει ένα refresh γενικά,η όποια επανάσταση κ αλλαγή όπως την έκανε ο Λένιν δεν γίνεται να έρθει κ αν έρθει Ελλάδα μόνο θα έχεις ένα ζόμπι χειρότερο κ από την Κούβα....

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
Την ψιλιάζομαι κ γω αυτήν την εκδοχή ομολογώ....

Αν τους αφήσεις εκτός βουλής μια 4ετία ίσως σοβαρευτούν λίγο.
το θεμα κολλητε μου δεν ειναι να μεινουν εκτος βουλης το θεμα ειναι να κανουν κατι και αυτοι για να βγει η χωρα απο αυτο το τελμα δεν φταιω εγω που εχουμε γινει ετσι στο κατω κατω εγω ενας απλος εργαζομενος ειμαι και η εφορια φετος μου πηρε 1200 ευρω γιατι τα χρωστουσα τελος παντων ο μονος κουμουνισμος που εχει διαπρεψει ειναι αυτος της κινας μονο οι κινεζοι πανε καλα ολοι οι αλλοι πηγανε κατα διαολου ακομα και αυτος της σουηδιας και της ρωσιας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το πρώτο εννοείται,πρέπει να βγαίνουν τα έσοδα για κάτι τέτοιο κ αυτό ισχύει προς όλους,το ΚΚΕ κ ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλάνε για βασικό 1500-1200e εννοούν ότι αυτό είναι το εισόδημα για να μπορείς να ζεις καλά σήμερα,υποτίθεται ξέρουν κ το πως. πρέπει να πληρώνουν οι άλλοι

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
το θεμα κολλητε μου δεν ειναι να μεινουν εκτος βουλης το θεμα ειναι να κανουν κατι και αυτοι για να βγει η χωρα απο αυτο το τελμα δεν φταιω εγω που εχουμε γινει ετσι στο κατω κατω εγω ενας απλος εργαζομενος ειμαι και η εφορια φετος μου πηρε 1200 ευρω γιατι τα χρωστουσα τελος παντων ο μονος κουμουνισμος που εχει διαπρεψει ειναι αυτος της κινας μονο οι κινεζοι πανε καλα ολοι οι αλλοι πηγανε κατα διαολου ακομα και αυτος της σουηδιας και της ρωσιας
Φυσικά κ δεν φταις εσύ,όπως δεν φταίει κ το ΚΚΕ όμως.

Αυτός που κυβερνάει πταίει.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
τελος παντων ο μονος κουμουνισμος που εχει διαπρεψει ειναι αυτος της κινας μονο οι κινεζοι πανε καλα ολοι οι αλλοι πηγανε κατα διαολου ακομα και αυτος της σουηδιας και της ρωσιας
Ξέρεις γιατί όμως; Διότι το ανώτερο στάδιο του κομμουνισμού είναι... ο καπιταλισμός. :2funny:

Δεν κάνω πλάκα. :cool2:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καπα καπα ε το κομμα σου λαε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Θα πω την άποψή μου, αν και εκ των προτέρων θα χλευαστεί, ως συνήθως, από γνωστά εξέχοντα μέλη του site.

Η δουλειά του ΚΚΕ είναι στο βουνό. Στο αντάρτικο. Δεν είναι να προσλαμβάνει επαγγελματίες-ιδεολόγους ο περισσός, για να κατεβάζουν γραμμές. (με "...", αλλά και χωρίς "...").

Το ΚΚ(Ε), ως γνήσιο αντιδημοκρατικό και ανθελληνικό κόμμα, πρέπει να σφάξει κόσμο και κοσμάκη για να επιβληθεί και να ανέβει στην κανονική εξ-ουσία. Στην παραεξουσία έχει ανέβει προ πολλού.(Συνδικάτα κλπ).

Πραγματικά πιστεύω πως στις επόμενες εκλογές, θα ήθελα να δω να παίρνει την εξουσία με ψήφο από το λαό (ο οποίος έχει την δύναμη, αλλά δεν το ξέρει), την επομένη η Παπαρήγα να έβγαινε και να έλεγε "να βάλουν στον κώλο τους το μνημόνιο", να άνοιγε Μακρόνησσο, Γυάρο και τα άλλα ευαγή ιδρύματα για τους δημοκράτες του κώλου οπου θα τους σαπίζει κάθε μέρα στο ξύλο. Σε τρείς μέρες θα μας την έπεφτε όλη η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΥΣΗ (στην οποία ανήκουμε...), θα έρχονταν στρατεύματα του ΝΑΤΟ, θα έκαναν ήρωες τους τωρινούς προδότες και χαφιέδες και θα είχαμε (ευτυχώς Παναγιά μου...) πάλι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Σχιζοφρένεια??? Δεν νομίζω...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
"I have a dream..."

30% ΚΚΕ
30% Χρυσή Αυγή
10% Μ-Λ ΚΚΕ + ΚΚΕ Μ-Λ (δεν ξέρω την διαφορά και δεν με ενδιαφέρει επι του παρόντος)
15% ΛΕΒΕΝΤΗΣ (Σταθερή Αξία, όπως και να το δείς)
Τα υπόλοιπα...(ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΛΑΟΣ+ΜΥΡΙΖΑ όλα μαζί)

Να δεις μετά τηλεθέαση το κανάλι της ΒΟΥΛΗΣ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πλησιάζετε πάντως το ΚΚΕ,αυτό θα γίνει κ το δικό σας σλόγκαν όπου να'ναι!!!! :2funny: :2funny:

kne.jpg

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν καταφερεις να μου εξηγησεις γιατι το εργοστασιο της SIEMENS στη Θεσ/νικη κλεινει ενω ειναι υπερκερδοφορο ενω η οικογενεια Βουλγαρακη χωρις ποτε ο τυπος να εχει δουλεψει ποτε πλουτιζει εγω δεν θα ειμαι ΚΚΕ αλλα θα προσχωρησω στην αποψη σου.

Βαθειά πολιτική σκέψη.

Επισκέπτης
Πλησιάζετε πάντως το ΚΚΕ

Μην νομίζεις.
Αλλού πλησιάζουν ...
mein-kampf-adolf-hitler-hardcover-cover-art.jpg

Εκεί μιλάμε για αλύπητο χτύπημα των καρτέλ.
Αλλά όχι για δολοφονία μπάκάληδων σαν το αφεντικό του ... Ζίκου,
όπως έκανε το ΚΚΕ την περίοδο 1944-1949 ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom