Ας το κόψουμε πάντως, ελλείψει και του Λάκη, μιας και δυσανασχέτησε η μουνίτσα.Θύματα των αγνών πιστεύω. Σε κανένα δημόσιο.
Αλλά το συζητάμε anytime!
Ας το κόψουμε πάντως, ελλείψει και του Λάκη, μιας και δυσανασχέτησε η μουνίτσα.Θύματα των αγνών πιστεύω. Σε κανένα δημόσιο.
Οχι απλα βαριεμαι να διαβαζω παλι τα ιδια.....εμεις ειμαστε οι καλοι οχι εμεις ειμαστε οι καλοι....οχι εσεις εισαστε κουμουνια οχι εσεις εισαστε φασιστες.....
Tο συμφωνήσαμε ποιοι ήταν τα κομμούνια και ποιοι οι φασίστες, μην ανησυχείς.Οχι απλα βαριεμαι να διαβαζω παλι τα ιδια.....εμεις ειμαστε οι καλοι οχι εμεις ειμαστε οι καλοι....οχι εσεις εισαστε κουμουνια οχι εσεις εισαστε φασιστες.....
Βρε είσαι αμετανόητος.ΟΥΣΤ και από' δω μωρή κάρια.
Εγώ πάλι ήμουνα πιο ...αιμοδιψής απο σένα. Αλλά με τα χρόνια βάρυνα μάλλον.Τι να συζητήσουμε ρε fethry; Πλάκα κάνω τόση ώρα. Κάνα δυο κομμούνια να έχω πλακώσει στη ζωή μου...
Κανένα φυσικά.Πόσα κομμούνια έχεις πλακώσει εσύ?
Εσύ όντως χρειάζεσαι beowolf τελικά!ε οχι και μουνοδουλιαση......σε πα ποσιμπλ.....συνεχιστε την κουβεντα σας
Αρχηγού απόντος......Παλι τσατ εγινε το τοπικ ρε παιδες? Ψαχνω για σελιδες να βρω κατι σχετικο με το τοπικ και διαβαζω μαλακιουλες. Ελεος πατε στο τσατ να τα πειτε.
Γιατί μας ζαλίζετε τα @@ ρε παιδιά; Τι σοβαρότητα του θέματος θέλετε αναλύσουμε; 8 ποστάκια κάναμε στις 16 σελίδες, αν πρέπει να τις βαράμε πρώτα και μετά τους μιλάμε ή να τις μιλάμε πρώτα και τις βαράμε μετά
Γιατί μας ζαλίζετε τα @@ ρε παιδιά; Τι σοβαρότητα του θέματος θέλετε αναλύσουμε; 8 ποστάκια κάναμε στις 16 σελίδες θέματος αν πρέπει να τις βαράμε πρώτα και μετά τις μιλάμε ή να τις μιλάμε πρώτα και τις βαράμε μετά