Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Υπάρχουν αρχές!!!Σας βρησκω πολυ σωστους ολους σας. RESPECT παιδια.
Υπάρχουν αρχές!!!Σας βρησκω πολυ σωστους ολους σας. RESPECT παιδια.
ασε που τα γλωσσοφιλα δεν αγοραζονται ουτε ειναι στο προγραμα
Kαι με cg εχεις πιθανοτητες πολλες να φιλησεις μαζι με τα ct οπως ειπε ο action man comando,αλλα συναμα εχεις πολλες πιθανοτητες να κολλησεις μικροβια.ωραια, εστω ετσι. Στατιστικα με οσες εχει παει καποιος ποσες απο αυτες φιλιοντουσαν μαζι σας? 20%? 30%, 60%, ποσο? Μιλαω αποκλειστικα για Στουντιο. εχω εμπειριες παρα πολλες με τανες, απλα απεχω τα τελευταια 2-3 χρονια κι εχω χασει επεισοδια καθως ημουν εκτος Αθηνας. και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις.
Εδω παει η φραση "περι ορεξεως" φιλαρακι. ;) ;) ;)μαλακια ειναι το γλωσοφιλο με πορνη :-
Δεν ...χωραει εξηγηση εδω...Απλα το κανουνε....γιατι πετανε στα ουρανια...Παντωs γινονται κοινωνικοι....μιαs και μ αυτο τον τροπο αθελα τουs(???) φιλησανε και τουs προηγουμενουs....Εξηγήστε μου ένα πράγμα σας παρακαλώ!!Πώς γινεται να υπάρχουν άτομα που φιλάνε στο στόμα την Αντριάννα στο Διδύμου 20 η οποία κάνει ακάποτο???????
μαλλον ειναι σαν το νικ σου....
Μα και καμένοι να είναι δεν εξηγείται αυτή η συμπεριφορά!!Είμαι κατά του να φιλάς μια τάνα στο στόμα αλλα πόσο μάλλον όταν κάνει και ακάποτα!!!Δηλαδή εκεί που βάζεις εσύ την γλώσσα σου έχει χύσει κάποιος πριν 10 λεπτά!!
η Αντριαννα εκανε καλο και αργο γλωσσοφυλο, εφυγε ομως...
Που πήγε?Νομίζω οτι μεταφέρθηκε ή κάνω λάθος?
Καλα τα σαλακια,αλλα ρε παικτη, τα σπερματακια στα εστιατορια και στα καφε πώς να βρεθηκαν;Μηπως μπερδευτηκες με το φραπε των στριπ;Σάμπως στα εστιατόρια και στα καφέ , τι νομίζετε έχουν την τέλεια καθαριότητα όλοι τους . Ε ρε σαλάκια και σπερματάκια δια μεταφοράς , που έχουμε φάει όλοι. Σαν έχουμε ανταλλάξει γλωσσόφιλα με πολλά άγνωστα άτομα
Σκέψου το εξής σενάριο ( το οποίο είναι βασισμένο σε δική μου πραγματική ιστορία) Παλιότερα είχα μια γκόμενα η οποία ήταν πολύ σκυλί , και δεν κώλωνε σε τίποτα σε σχέση με το σεξ. Ένα πρωί νωρίς πήγαμε για καφέ ,και περιμέναμε κάποια άτομα για να πάμε εκδρομούλα. Τα τσογλάνια αποκοιμήθηκαν και θα αργούσαν και στο καφέ ήμασταν στο πάνω όροφο μόνοι μας . Είχα τις πρωινές γκάβλες μου και με τα πολλά βρέθηκε ο πούτσος μου στο στόμα της κοπέλας μου . Πιτσιρικάς τότε τελείωσα εντός πεντάλεπτου , και η μερακλού φίλη μου τα κατάπιε στο στοματάκι της . Ε η κοπέλα τότε ήπιε και από το ποτηράκι της και λίγο νεράκι ( οπότε φαντάζομαι κάποια σπερματάκια μεταφέρθηκαν στο ποτηράκι) . Η πλάκα είναι ότι ήρθε αργότερα και η φίλη της και ήπιε και αυτή από το ποτηράκι που είχαν ακουμπήσει τα πιπομένα χειλάκια της κοπέλας μου. Οπότε σκέψου πόσες γκόμενες με τα φρεσκοχυμένα χειλάκια τους έχουν πιει νεράκι από ποτηράκι. Σκέψου και πόσο καλά μπορεί να πλένει τα ποτήρια ένας κακοπληρωμένος λαντζιέρης ,και πόση αντοχή έχουν τα σπερματάκια.Έχω άδικο ?