Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ξιώτε το χαλόν' ή μ'φαίνιτι???για ποιο πραγμα ακριβως??
Ξιώτε το χαλόν' ή μ'φαίνιτι???για ποιο πραγμα ακριβως??
Ξιώτε το χαλόν' ή μ'φαίνιτι???
Η πρωην γκομενα μου
εχουμε και τις αδυναμίες μας.Ειμαστε αισθηματιες.
Λαθος ερωτηση φιλαρακι. Και να το κανει καποια κοπελα το κανει εκει που θελει. Σε ολους καμμια.Καλησπερα στο φορουμ.
Αν μπορει καποιος να με πληροφορησει ποιες απο τις κοπελες που ειναι σε στουντιο φιλιουνται στο στομα με τους πελατες. Εχω αυτη την ιδιαιτεροτητα οταν κανω σεξ με καποια. Αν δεν φιλιομαστε, ξενερωνω. Για να μην παει λοιπον χαμενος κοπος και χρημα, για το λογο αυτο σας ρωταω. Αν δεν θελει καποιος να γραψει δημοσια ας στειλει ΠΜ.
ευχαριστω...
σωστοσ ο κομμαντοΛαθος ερωτηση φιλαρακι. Και να το κανει καποια κοπελα το κανει εκει που θελει. Σε ολους καμμια.
Να ακούς τον ΚΟΜΑΝΤΟ. Οι κοπέλες δεν το κάνουν έτσι. Δεν το πληρώνεις αυτό. Αν της κάνεις κλικ, αν σε συμπαθεί, εξαρταται απο πολλά...Λαθος ερωτηση φιλαρακι. Και να το κανει καποια κοπελα το κανει εκει που θελει. Σε ολους καμμια.
Και να μην περιμενει να του το πουν κι ολας. Εγω δεν θα το ελεγα ποτε κατι τετοιο. Εκθετεις την κοπελα οταν σου δινει κατι παραπανω απ' οτι πρεπει. ;) ;) ;)σωστοσ ο κομμαντο
έτσι. αυτά εξάλλου είναι οι "οικειότητες" που αναπτύσσονται και μένουν μυστικά...Και να μην περιμενει να του το πουν κι ολας. Εγω δεν θα το ελεγα ποτε κατι τετοιο. Εκθετεις την κοπελα οταν σου δινει κατι παραπανω απ' οτι πρεπει. ;) ;) ;)
Αν θες φιλακια μονο απο τα ct θα παρεις συγουρα.Καλησπερα στο φορουμ.
Αν μπορει καποιος να με πληροφορησει ποιες απο τις κοπελες που ειναι σε στουντιο φιλιουνται στο στομα με τους πελατες. Εχω αυτη την ιδιαιτεροτητα οταν κανω σεξ με καποια. Αν δεν φιλιομαστε, ξενερωνω. Για να μην παει λοιπον χαμενος κοπος και χρημα, για το λογο αυτο σας ρωταω. Αν δεν θελει καποιος να γραψει δημοσια ας στειλει ΠΜ.
ευχαριστω...
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
ναι ρε φιλε εννοειται!εγω ψαχνομουνα για κατι τετοιο και το βρηκα μονοσ μου.συμφονω και με τον πιτσιρικο ;) ;) ;)Και να μην περιμενει να του το πουν κι ολας. Εγω δεν θα το ελεγα ποτε κατι τετοιο. Εκθετεις την κοπελα οταν σου δινει κατι παραπανω απ' οτι πρεπει. ;) ;) ;)
ο αληθινος αντρας κατι τετοια τα παιρνει στον ταφο του πιτσιρικο. Τα εν οικω μη εν δημω ποτε. ;) ;) ;)έτσι. αυτά εξάλλου είναι οι "οικειότητες" που αναπτύσσονται και μένουν μυστικά...
Παιζουν πολλα για να παρεις κατι τετοιο και το πρωτο ειναι θεμα χημειας ειτε απο την αρχη η γνωριζοντας σε καλυτερα με το καιρο.ναι ρε φιλε εννοειται!εγω ψαχνομουνα για κατι τετοιο και το βρηκα μονοσ μου.συμφονω και με τον πιτσιρικο ;) ;) ;)
τα γλωσσοφιλα ειναι τελειοσ προσωπικο θεμα.αν διαφημισεισ καποια με αυτον τον τροπο θα πηγαινουν ολοι κουτσοι στραβοι να τη φιλανε! ;) ;) ;)ο αληθινος αντρας κατι τετοια τα παιρνει στον ταφο του πιτσιρικο. Τα εν οικω μη εν δημω ποτε. ;) ;) ;)
ο αληθινος αντρας κατι τετοια τα παιρνει στον ταφο του πιτσιρικο. Τα εν οικω μη εν δημω ποτε. ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;)Παιζουν πολλα για να παρεις κατι τετοιο και το πρωτο ειναι θεμα χημειας ειτε απο την αρχη η γνωριζοντας σε καλυτερα με το καιρο.
στην μπουρδελο-ζωη μου μονο μια φορα μου ετυχε πριν 10 + χρονια με μια ρουμανα γλυκουλα και ηρθε πολυ αυθορμητα και απο της 2 πλευρες σε ιεραπολστολικη σταση!!!!!ο αληθινος αντρας κατι τετοια τα παιρνει στον ταφο του πιτσιρικο. Τα εν οικω μη εν δημω ποτε. ;) ;) ;)
θέμα χημείας. έθηξες κάτι σημαντικό. οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν πως και οι κοπέλες είναι γυναίκες, δηλαδή κάποια που δεν αρέσει σε μένα μπορεί για σένα να' ναι θησαυρός.Παιζουν πολλα για να παρεις κατι τετοιο και το πρωτο ειναι θεμα χημειας ειτε απο την αρχη η γνωριζοντας σε καλυτερα με το καιρο.