Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΣτην προκειμένη περίπτωση...πολύ στενή σχέση...!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΣτην προκειμένη περίπτωση...πολύ στενή σχέση...!!!
Aμα δε μπορεις να καταλαβεις μια παρομοιωση αστο δε πειραζει..στο επομενο επεισοδιο παλι κοντα σας..ρε ούτε να συνενοηθούμε σαν άνθρωποι δεν μπορούμε με της μαλακίες που πετάτε . έλα ρε bull_ έχεις δει καπότα σε διάσταση σακούλας άμα είναι έτσι πες το μου και εμένα που να το δω .
Χαλάρωσε και ξαναδιάβασε αυτά που γράφουμε πιο προσεκτικά,θα καταλάβεις τι εννοώ κι εγώ και τα άλλα παιδιά...εσύ κόλησες στη σακούλα και την κουράδα..φιλικά σου το λέω!!!ρε ούτε να συνενοηθούμε σαν άνθρωποι δεν μπορούμε με της μαλακίες που πετάτε . έλα ρε bull_ έχεις δει καπότα σε διάσταση σακούλας άμα είναι έτσι πες το μου και εμένα που να το δω .
αντε ρε λυσε καμμια εξισωση..που θα βρουμε και γκομενες....τι να τις κανουμε οταν εχουμε πουτανες ???ακομα φιλατε πουτανες;;; το ν; βρειτε καμια γκομενα να μην εχετε και τετοιες αποριες δεν παιζει ε;
εγώ μπορώ να καταλάβω τα επιχειρήματα σας . Εσύς μπορείτε ?Aμα δε μπορεις να καταλαβεις μια παρομοιωση αστο δε πειραζει..στο επομενο επεισοδιο παλι κοντα σας..
μέχρι και με σκατά μπλέξατε .Χαλάρωσε και ξαναδιάβασε αυτά που γράφουμε πιο προσεκτικά,θα καταλάβεις τι εννοώ κι εγώ και τα άλλα παιδιά...εσύ κόλησες στη σακούλα και την κουράδα..φιλικά σου το λέω!!!
Α και πού'σαι...καπότα στο μέγεθος σακούλας μπορεί να μην έχω δει...αλλά κουράδες μπόλικες
αντε ρε λυσε καμμια εξισωση..που θα βρουμε και γκομενες....τι να τις κανουμε οταν εχουμε πουτανες ???
μαλλον δεν τα καταλαβες τα παλαιοτερα λεγομενα μου μικρη μου φοραδιτσα...πολλα λες μικρο μου πονυ και ερχεσαι σε αντιθεση με παλιοτερα λεγομενα σου ;)
μαλλον δεν τα καταλαβες τα παλαιοτερα λεγομενα μου μικρη μου φοραδιτσα...
αν σου πω οτι θυμαμαι θα σου πω ψεματαελα ντολυ πολυ καλα καταλαβα γτ μου τα ειχες πει ξεκαθαρα
αν σου πω οτι θυμαμαι θα σου πω ψεματα
γιατι μαναρι μου θα με κανεις μπαν????η μηπως δεν μπορω να αλλαξω γνωμη για κατι??????τοτε μικρο μου πονυ προσεχε τι λες :-* :-* :-* :-* :-*
γιατι μαναρι μου θα με κανεις μπαν????η μηπως δεν μπορω να αλλαξω γνωμη για κατι??????
τις εχω για τις λιγες αυτες...για τις πολλες ακολουθω τη συμβουλη του νονου μουτσου. απλα παλια ειχες πιο ρομαντικες ιδεες και μου αρεσες καλυτερα
τις εχω για τις λιγες αυτες...για τις πολλες ακολουθω τη συμβουλη του νονου μου
για ποιο πραγμα ακριβως??χμμμ τελικα δικιο ειχα ειδες.
σε πμ αυταγια ποιο πραγμα ακριβως??
Ολα σε πμ,οχι μονο αυτα..σε πμ αυτα