Επισκέπτης
εγω δεν ειμαι μανα κανενος αλλα οταν ακουω τετοια πραγματα λεω καλα αυτοι γονεις δεν ειχαν να τους πουν 2 πραγματα?
Εσύ βγάζεις ανακοίνωση στους γονείς σου πριν πάς για τσάρκα???εγω δεν ειμαι μανα κανενος αλλα οταν ακουω τετοια πραγματα λεω καλα αυτοι γονεις δεν ειχαν να τους πουν 2 πραγματα?
μη με τρελαινεις κι εσυ....πιο λογικο ειναι αυτο παρα να πας να γλωσσοφιλησεις την πουταναΕσύ βγάζεις ανακοίνωση στους γονείς σου πριν πάς για τσάρκα???
ΟΟυυυυιιι θα μας τρελάν'ο τζές
καλά εσυ πήγαινε με την μάνα σου στο μπουρδέλο και να πει στην πουτάνα ότι το παιδί μου δεν θέλει να κάνει γλωσόφιλο μαζί σας . να δούμε τι θα σου απαντήσει .εγω δεν ειμαι μανα κανενος αλλα οταν ακουω τετοια πραγματα λεω καλα αυτοι γονεις δεν ειχαν να τους πουν 2 πραγματα?
τοσο κρετινος εισαι που αλλο σου ειπα αλλο καταλαβες βλακα.πηγαινε εσυ και φιλα τες στο στομα,καντους και γλυφομουνι αμα θες...εγω φταιω που παω να συνετισω μερικους αλλα αμα ειναι ηλιθιος ο αλλος....καλά εσυ πήγαινε με την μάνα σου στο μπουρδέλο και να πει στην πουτάνα ότι το παιδί μου δεν θέλει να κλανει γλωσόφιλο μαζί σας . να δούμε τι θα σου απαντήσει .
ασε που γι αυτο ειναι οι γονεις...να δινουν σωστες συμβουλες στα παιδια τους....μητσουουουουου.....μονο το τσουτσουνι σου θα της βαλειειειεςςςςς
Ποσο χρονων εισαι?καλά εσυ πήγαινε με την μάνα σου στο μπουρδέλο και να πει στην πουτάνα ότι το παιδί μου δεν θέλει να κλανει γλωσόφιλο μαζί σας . να δούμε τι θα σου απαντήσει .
θα ηταν ο ορισμος του σουρεαλισμου παντως....
Να το δω κι αυτό και ας πεθάνω...
Θα πας τρελάνεις εσύ βραδιάτικα... :oκαλά εσυ πήγαινε με την μάνα σου στο μπουρδέλο και να πει στην πουτάνα ότι το παιδί μου δεν θέλει να κλανει γλωσόφιλο μαζί σας . να δούμε τι θα σου απαντήσει .
Θα πας τρελάνεις εσύ βραδιάτικα... :o
αμα του ελεγες οτι θα ναι μαγκας αμα τη γλυψει θα το κανε...Και γι αυτο που λες για την καποτα..
Εχεις μια κουραδα σε μια σακουλα,την εγλυφες?Ναι ή ου?
Ειδικά το περικεφαλ(ε)α μου άρεσε πολύ...εχει επιχειρημα ομως...και λογο...
εγω φίλε μου όχι εσύ ? και τι σχέση έχει η σακούλα με το σκατό . μου λές ?Και γι αυτο που λες για την καποτα..
Εχεις μια κουραδα σε μια σακουλα,την εγλυφες?Ναι ή ου?
αμα κατεχεις τη γλωσσα....Ειδικά το περικεφαλ(ε)α μου άρεσε πολύ...
Με τη σακουλα κολλησες?εγω φίλε μου όχι εσύ ? και τι σχέση έχει η σακούλα με το σκατό . μου λές ?
μήπως το κάνεις εσυ και το λες για τους άλλους μαγκάκο ? και σου είπα άμα θέλεις τα κρατάς άμα δεν τα θέλεις πέταξε τα .αμα του ελεγες οτι θα ναι μαγκας αμα τη γλυψει θα το κανε...
Στην προκειμένη περίπτωση...πολύ στενή σχέση...!!!εγω φίλε μου όχι εσύ ? και τι σχέση έχει η σακούλα με το σκατό . μου λές ?