Νέα

Γλωσσόφιλα και πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα;
οι αρρώστιες μεταδίδονται όμως και αν κάτσεις μια μέρα απέξω από ένα στουντιάκι να δεις τι μπαίνει μέσα δεν θα ξαναπάς από τους βρωμίλους που μπάινουνε μέσα. Τώρα αν εσένα σου αρέσει να φιλάς ένα στόμα που το έχει φιλήσει ρακοσυλλέκτης πιο πριν ή γύφτος που δεν ξέρεις τι ηπατίτιδα κουβαλά...πες μου σε ποιο μαρμαρά θες να σου κάνω πλάκα. Και επίσης προσευχήσου
:thumbsup:
Ειναι καθαρα θεμα απειριας με κανονικη κοπελα για ενα αγορι/αντρα να παιζει γλωσσοφιλα με πουτανες.
Οταν ομως η αντιγραφη απο τις τσοντες παει συννεφο πολλοι ασχετοι με το θεμα το κανουν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα;
οι αρρώστιες μεταδίδονται όμως και αν κάτσεις μια μέρα απέξω από ένα στουντιάκι να δεις τι μπαίνει μέσα δεν θα ξαναπάς από τους βρωμίλους που μπάινουνε μέσα. Τώρα αν εσένα σου αρέσει να φιλάς ένα στόμα που το έχει φιλήσει ρακοσυλλέκτης πιο πριν ή γύφτος που δεν ξέρεις τι ηπατίτιδα κουβαλά...πες μου σε ποιο μαρμαρά θες να σου κάνω πλάκα. Και επίσης προσευχήσου
ακριβως!!!
μονο το ποσες πουτσες την ημερα εχει γλυψει αρκει....
εσυ πανε και φιλα τες

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
χρησταρα μην κανεις τον ξερολα ξεκολα απο καποια στανταρ που χεις στο κεφαλι σου!!
εσυ βασισου στα λεγομενα των αλλων
Ποτε το εκανα αυτο...........

Αυτο δεν το κανω ποτε.........
Μη με κανεις σαν τους αλλους

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αρωστιες του στυλ AIDS κλπ υπαρχουνε σε ολλα τα υγρα του σωματος....και στο σαλιο...αλλα μεταδιδονται με σεξουαλικη πραξη αν δωσεις αιμα κ ετσι......
βιολογια τριτης λυκειου χρησταρα......!!
αυτο δεν σημαινει ομως οτι εναν ερπη δεν τον κολας.....αρκει να πιεις απ το ιδιο ποτηρι οχι να την φιλας....!
κανεις δεν το λεει για κακο σου.....!!στην τελικη εσυ θα κολησεις οχι εμεις!
;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ξαναλεω οτι δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθενας με τις πουτανες,δε πα να παιζουν και ταβλι,χεστηκα,απο τη στιγμη που ξερουν τους κινδυνους ειναι επιλογη τους,ομως εδω βλεπουμε το παλικαρι δε ξερει τις συνεπειες κι αυτο ειναι επικινδυνο..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αρωστιες του στυλ AIDS κλπ υπαρχουνε σε ολλα τα υγρα του σωματος....και στο σαλιο...αλλα μεταδιδονται με σεξουαλικη πραξη αν δωσεις αιμα κ ετσι......
βιολογια τριτης λυκειου χρησταρα......!!
αυτο δεν σημαινει ομως οτι εναν ερπη δεν τον κολας.....αρκει να πιεις απ το ιδιο ποτηρι οχι να την φιλας....!
κανεις δεν το λεει για κακο σου.....!!στην τελικη εσυ θα κολησεις οχι εμεις!
;)
Nαι αλλα δε γεννιεται η αρρωστεια ετσι........

στη χωρα αυτη ειμαστε περιπου 10εκ...

ποσοι εχουν aids?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Nαι αλλα δε γεννιεται η αρρωστεια ετσι........

στη χωρα αυτη ειμαστε περιπου 10εκ...

ποσοι εχουν aids?
χρηστο οι απαντησεις σου ειναι πολυ ανωριμες.....γιατι κοιτας παντα τα χειροτερα ασε το aids και δες μια μυκιτιαση φιλε την οποια μπορεις να την κολησεις και απο μια τουαλετα....! εχεις ιδεα τι ταλαιπωρια ειναι?αντιβιωσεις αλοιφες κλπ......το ιδιο και με τον ερπη ο οποιος και ματωνει....!!
μην γινεσαι αφελης!!
δηλ εσυ πιστευεις οτι μια τανα απο τα ανατολικα μπλοκ που εκει οι αρωστιες παιρνουν και δινουν λογω ελειψης παιδεια και να το ξερει οτι εχει μια αρωστια λες να σου το πει και να χασει πελατεια?????
να της χαλασεις την πιατσα?
ελεος σκεψου και λιγο!!ειναι θεματα υγειας.....μην σε δουμε καμια μερα να μας λες οτι τρεχεις για καυτηριασεις....!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
,ομως εδω βλεπουμε το παλικαρι δε ξερει τις συνεπειες κι αυτο ειναι επικινδυνο..

Οντως είναι εντυπωσιακό με τόση πληροφόρηση να υπάρχει κόσμος που αγνοεί κινδύνους. Οπως το πρωί ένας παΤέρας είχε το πιτσιρίκι του στο κάθισμα μπροστά λυτό με το κεφάλι του έξω από το παράθυρο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οντως είναι εντυπωσιακό με τόση πληροφόρηση να υπάρχει κόσμος που αγνοεί κινδύνους. Οπως το πρωί ένας παΤέρας είχε το πιτσιρίκι του στο κάθισμα μπροστά λυτό με το κεφάλι του έξω από το παράθυρο.
μπραβο.....

γιανα μην του χαλασει το χατιρι....δεν πα να φωναξει και να κλαψει.....καποια στιγμη θα σταματησει!!
μαλακες!

hackertom

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά εγώ αν δεν φιλήσω την γκόμενα δεν μου κάνει κούκου.. :huh: πως το λένε και πάνω στο sex θέλω να το κάνω αυτό!Τι γνώμη έχετε για το γλώσσοφίλο  :-* σε ιερόδουλο…?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

hackertom

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά θέλω να φιλήσω την ιερόδουλο!και πάνω στο sex θέλω να το κάνω αυτό!Τι γνώμη έχετε για το γλώσσοφίλο σε ιερόδουλο …?

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν ξέρω ρε μάγκες αλλά εγώ αν δεν φιλήσω την γκόμενα δεν μου κάνει κούκου.. :huh: πως το λένε και πάνω στο sex θέλω να το κάνω αυτό!Τι γνώμη έχετε για το γλώσσοφίλο  :-* σε ιερόδουλο…?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Aν δε σου κανει κουκου χωρις γλωσσοφιλο καλυτερα να μη πηγαινεις με πουτανες..

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
δεν ξερω τι λετε ρε παιδια αλλα το γλωσοφιλο ειναι πολυ καλο, δινει και λιγο αισθημα. Ξερετε τι ωραια που ειναι εκει που της τα χωνεις αγρια και της δινεις και καμια σφαλιαρα να της πεις κι ενα "μωρο μου" με γλωσοφιλο?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ειδικα αν εχει καναν ερπη η αν εχει τσιμπουκωσει κανεναν χωρις καποτα πριν ειναι αλλο πραμα!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
δεν ξερω τι λετε ρε παιδια αλλα το γλωσοφιλο ειναι πολυ καλο, δινει και λιγο αισθημα. Ξερετε τι ωραια που ειναι εκει που της τα χωνεις αγρια και της δινεις και καμια σφαλιαρα να της πεις κι ενα "μωρο μου" με γλωσοφιλο?

... ενώ την έχεις ανάσκελα με τα πόδια επάνω και την σφυροκοπάς ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δε μιλαμε για φυλης.....
Παλια παντως εχεις αναφερει οτι εχεις γλωσσοφιλιασει πουτανα σε μπουρδελο ή στουντιο νομιζω,κι εχεις γλυφοκωλιασει κιολας αν θυμαμαι καλα..απλα το αναφερω,διορθωσε με αν κανω λαθος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom