Νέα

Γλωσσόφιλα και πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η αδελφή μου και η μάνα μου είναι ιερές,έχουν αρχές και δυστυχώς για εσένα δεν είναι όμοιές σου ούτε μπουρδολογούν σε μπουρδελοsite όπως κάνεις εσύ ακατάπαυστα και μας ζαλίζεις τα αρχίδια!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Το τελευταίο σχόλιο σου ειδικά δεν το κατάλαβα.Άλλη έγνοια δεν είχα από το να σε γνωρίσω δηλαδή? :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:
λολ οτι μας συμφερει δλδ πρωτα βαζεις ολες τις ελληνιδες στο ιδιο τσουβαλι και μετα βγαζεις αυτες που σε συμφερουν

οσο το σχολιο αυτο σου ειπα οτι δεν θες να με γνωρισεις

Επισκέπτης
λολ οτι μας συμφερει δλδ πρωτα βαζεις ολες τις ελληνιδες στο ιδιο τσουβαλι και μετα βγαζεις αυτες που σε συμφερουν

οσο το σχολιο αυτο σου ειπα οτι δεν θες να με γνωρισεις

Όταν αναφέρομαι στις ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ εννοώ τις σύγχρονες,ηλικίας 14(που συνήθως τρώνε τον πρώτο πούτσο) εώς 30. Η μητέρα μου και η αδελφή μου ανήκουν σε άλλη γενιά!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι ολες

κι εγω μικρε μου ομως γυναικα ειμαι και ξερω πως σκεφτονται οι γυναικες καλυτερα απο σενα και τι κρητιρια εχουν. και πιστεψε εχει τυχει σε πολλες φιλες μου και γνωστες μου να συζηταμε τι ατακες μας εχουν πει αντρες κατα καιρους για να μας ριξουν και μονο που δεν τραβαμε τα μαλλια, και την κορυφαια την ακουσα χθες την νυχτα που θα σου πω μονο μεσω πμ αν σκιζεσαι να μαθεις

Μακάρι να μπορούσα να συμφων΄΄ησω μαζί σου... αλλά οι περισότερες κοιτούν πλέον πως θα εξασφαλιστούν και όχι το πως αισθάνονται για τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Δεν τις κατακρίνω καθόλου γιατί με την ανασφάλεια που υπάρχει (οικονομική, εργασιακή κτλ) μπορεί στην θέση τους και εγώ το ίδιο να έκανα. Πάντως βάλτε και λίγο το συνα΄σθημα στην σχέση κορίτσια!!!!!!! :helpplea:

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
ΗΣΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην αρχή νόμισα πως αυτό το τόπικ είναι για να μάθουμε ποιές κοπέλες που δουλεύουν σε "σπίτια" γουστάρουν να δίνουν και να τους δίνουν φυσικά γλωσσόφιλα.... και μετα..... ήρθαν κάποιοι πο(ρ)νηροί να μας κρίνουν που δίνουμε γλωσσόφιλα σε "Πουτάνες" λες και τους ρωτήσαμε!!!!???? αν δεν σ'αφορά το θέμα του τόπικ.... δεν μπαίνεις να γράφεις ότι "ΠΑΠΑΡΙΑ" σου κατεύει στο κεφάλι!!!! και τώρα ξαφνικά αρχίσανε κάποιοι να ξεφωνίζουν τις ελλήνίδες λεσ και έχει σχέση αυτό με το τοπικ!!!! Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!!!!!!
και επι τέλους ας μας πει κάποιος αν ξέρει ποιές γουστάρουν τα γλωσσόφιλα κι ας κρατήσουμε αυτό το thred μόνο για αυτό το σκοπό.
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Δημήτρης

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.934
Πόντοι
6.925
Ετσι μπράβο να μπει μία τάξη και να πάψει κάθε τόπικ να αποτελεί έδρα κατήχησης.

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.070
Πόντοι
5.956
αν και εγω πιστευω οτι το γλυφομουνι ειναι λιγοτερο επικυνδτνο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι τα κριτηρια μπορει να ναι η προσωπικοτητα το χιουμορ το μυαλο κλπ... μονο που προσωπικοτητα απο προσωπικοτητα διαφερουν

ενα απλουστευμενο παραδειγμα... μπορει να γνωρισω τον "τελειο" κ αν ανοιξει το στομα του κ αρχισει να μου λεει για θρησκειες κ χριστιανισμους κ εχει κ τοχιουμορ του σεφερλη ... θα ψαχνω μαχαιρι να κοπω χαχαχα κ εσυ ομως θα τον θεωρεις τον ιδανικο κ εμενα παραλογη

ειναι λιγο παθετικ να θεωρεις οτι οι ιεορδουλες ενδιαφερονται για σενα κ οχι οτι απλα κανουν την δουλεια τους. μπορεις να τις καψουρευτεις δεν το απαγορευσε κανεις

Γιατί δηλαδή ποιο το πρόβλημα με το χιούμορ του σεφερλή??? :grin:

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
ειναι τελειως γελιος και καθολου αστειος. he's trying too hard και δεν του βγαινει.
ρε παιδια ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! εχει καμια σχεση ο "Σεφερλης" και το Χιούμορ του με ποιες κοπελες στα σπιτια γουσταρουν και δινουν γλωσσοφιλα????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Πάντως τοση συγκεντρωση μαλακιας ανα τετραγωνικό μετρο ειχα καιρο να δω...
Καλα ρε βαρεμένοι πάτε σε οικους ανοχής και δίνεται γλωσσόφιλα και ζητατε και 69... ουστ σιχαματα της κοινωνίας...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αλίνα από Δροσοπούλου 95 δίνει γλωσσόφιλα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.934
Πόντοι
6.925
Μα είστε αθεραπευτοι. Ναι και δίνουμε φιλία και γλύφουμε και λαμβάνουμε τα ρίσκα μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ξέρεις τώρα κάνα μαγαζί ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μα είστε αθεραπευτοι. Ναι και δίνουμε φιλία και γλύφουμε και λαμβάνουμε τα ρίσκα μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ξέρεις τώρα κάνα μαγαζί ?
Mη δινεις σημασια..

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Εισαστε αξιοι της τυχης σας... τι να πω?
Ρε φιλαρακο δεν ζητησε κανεις την γνωμη σου..... αν ξερεις κατι που μπορει να βοηθησει σε αυτο που ψαχνουμε ΟΚ πες το .... απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ!!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι κρινουν.............

Γουσταρουμε τα γλωσσοφιλα [σε στουντιο εννοειται]
Και γλυφομουνακι......... [σε στουντιο εννοειται]
Εγω προσωπικα εχω γλυψει και κωλαρακι τανας...[σε στουντιο εννοειται]

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Άσε ρε φιλέ δεν καταλαβαίνουν ότι η μέγιστη κάβλα για έναν σωστό άντρα είναι να νοιώθεις πως και η γυναίκα σημεττέχει και ευχαριστιέται και όχι ότι κάνει διεκπερέωση...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.934
Πόντοι
6.925
Καλά dimis δεν το κάνουμε για να φτιάξουμε την τάνα για την δική μας καυλα το κανουμε (μαλλον)

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Μωρέ για την δικιά μας καυλα το κάνουμε!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom