ναι τα κριτηρια μπορει να ναι η προσωπικοτητα το χιουμορ το μυαλο κλπ... μονο που προσωπικοτητα απο προσωπικοτητα διαφερουν
ενα απλουστευμενο παραδειγμα... μπορει να γνωρισω τον "τελειο" κ αν ανοιξει το στομα του κ αρχισει να μου λεει για θρησκειες κ χριστιανισμους κ εχει κ το χιουμορ του σεφερλη... θα ψαχνω μαχαιρι να κοπω χαχαχα κ εσυ ομως θα τον θεωρεις τον ιδανικο κ εμενα παραλογη
ειναι λιγο παθετικ να θεωρεις οτι οι ιεορδουλες ενδιαφερονται για σενα κ οχι οτι απλα κανουν την δουλεια τους. μπορεις να τις καψουρευτεις δεν το απαγορευσε κανεις
δεν με προσεξες καλα σε αυτο που ειπα,ειπα
ΕΜΦΑΝΙΣΗ--->εννοω να προσεχει τον εαυτο του,να γυμναζεται απλα πραγματα
ΜΥΑΛΟ-->παλι ειναι απλο εννοω να στροφαρει ο εκγεφαλος κ να ειναι προσεκτικος στο τι λεει,πως μιλαει,πως συμπεριφερεται
ΧΟΜΠΥ-->οτιδηποτε,διαβασμα αθλητισμος,ορειβασιες,αναριχησεις καταριχησεις
ΜΟΡΦΩΣΗ-->το να σου μιλησει για τον χριστιανισμο στο πρωτο ραντεβου,δεν προυποθετει μυαλο ;)αλλα ακυρωνει τα υπολοιπα,,,εγω παντως θα ηθελα μια κοπελα να εχει να μου πει κ δυο πραμγατα εκτος απο οτι πως βαφει τα νυχια της,τι κυλοτα αγορασε σημερα,κ εαν ταιραζει το μπουστακι με το μινι
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-->προυποθετει μυαλο ;)
εαν θεωρεις οτι απαντησες σε αυτο που εγραψα,σου λεω οτι απαντησες σε οτι ηθελες να απαντησεις εσυ κ δεν ηταν το ποστ μου αυτο...
υσ-->οι ιεροδουλες κανουν την δουλεια τους,αλλα μην ξεχνας οτι καμια γυναικα δεν θελει να ειναι μονη της στη ζωη,κ αυτες ψαχνονται οσο ψαχνεται η καθε γυναικα ο καθε ανθρωπος,δεν ειμαι υπερ αλλα με τα επειχηρηματα που μου λες,σου απανταω ;)
εαν ειστε εσεις σαικο θα σκεφτομαστε κ εμεις αναλογως..