Πολυ σιχαμενη η φιλη σου,το νερο τι το ηθελε μετα,για να χωνεψει το σπερμα σου;
Αφού δεν ζήτησε κόκα-κόλα!!!
Πολυ σιχαμενη η φιλη σου,το νερο τι το ηθελε μετα,για να χωνεψει το σπερμα σου;
υπαρχουν πολλοι μαλακες μην ανυσηχεις πανω στη καβλα τους οι σαβουρογαμηδες δεν υπολογιζουν ουτε το κολο τουςΣτα 2 γλωσσόφιλα ο έρπη ή λοιμώδης μονοπυρήνωση,δώρο
Μάγκες,οι πουτάνες γλύφουν αρχίδια,κώλους (ορισμένες) θέλετε να τις γλωσσοφιλίσετε;
Εχεις μεγαλο δικιο, οι πουτανες σε μεγαλο ποσοστο εχουνε μυκητες, χλαμυδια και αλλα μικροβια που δεν φαινονται, μπορει το μουνακι να δειχνει λαχταριστο και να τα εχει αυτα .. Κι ομως πολλοι που σκεφτονται με το κατω κεφαλι τις κανουνε γλυφομουνι, το γλωσσοφιλο σας χαλασε?Μας κανει μεγαλη απορια (και φυσικο ειναι) το γλωσσοφιλο.
Το 69, αραγε ειναι λιγοτερο "παραξενο" ???
Φιλε αυτη ειναι η λογικη "Ειμαι μαγκας και περναω ολα τα φαναρια με πορτοκαλι και δε τρακαρω ποτε", ε, μια φορα θα σου ρθει η νταλικα στη μουρη...Οποιος κολλησει ποτε κατι ας παιξει λοττο!
Εχεις μεγαλο δικιο, οι πουτανες σε μεγαλο ποσοστο εχουνε μυκητες, χλαμυδια και αλλα μικροβια που δεν φαινονται, μπορει το μουνακι να δειχνει λαχταριστο και να τα εχει αυτα .. Κι ομως πολλοι που σκεφτονται με το κατω κεφαλι τις κανουνε γλυφομουνι, το γλωσσοφιλο σας χαλασε?
Κλασικη παγιδα τα χλαμυδια με τα οποια το μουνι βγαζει ενα λευκο υγρο και ο αλλος τη γλυφει και νομιζει οτι την εχει καυλωσει κιολας
Και το γλιφομούνι επικίνδυνο είναι. Ποτέ δεν κάνω με τάνα, στο 69 απλά κοιτάω ή παίζω με τα δάχτυλα, κατά προτίμηση με προφυλακτικό.
Ακόμα και με γκόμενα το αποφεύγω.
...πλην Ντενίζας βέβαια
ΧαχααχΣα να γλύφεις λεκάνη σε δημόσια τουαλέτα!...
Δλδ να καταλάβω μόλις γυρίσει 69 η τάνα βγάζεις προφυλακτικούλι και το περνάς στο δάχτυλο και σκαλίζεις ... ???
Αααα εδώ θα τα χαλάσουμε ...
Πάντως εμένα μου αρέσουν οι ιερόδουλες που κάνουν γλωσσόφιλα. Όχι για να κάνω και εγώ (ποτέ δεν έχω κάνει), αλλά γιατί μια τέτοια κοπέλα φανερώνει ότι έχει sex attitude και δεν κάνει αγγαρεία. Πάντως , δεν νομίζω σήμερα κάποια να κάνει, πλην Ντενίζας βέβαια
Πάντως εμένα μου αρέσουν οι ιερόδουλες που κάνουν γλωσσόφιλα. Όχι για να κάνω και εγώ (ποτέ δεν έχω κάνει), αλλά γιατί μια τέτοια κοπέλα φανερώνει ότι έχει sex attitude και δεν κάνει αγγαρεία. Πάντως , δεν νομίζω σήμερα κάποια να κάνει, πλην Ντενίζας βέβαια
Και η Αντριαννα κανει....