Νέα

Γλωσσόφιλα και πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τι τα θέλετε τα φιλιά? Γκόμενες παμε να βγάλουμε? παραδέχομαι είναι καυλωτικό αλλά εκτός του ότι εγκυμωνεί κινδύνους κάτι τέτοιο...δεν βρίσκω το λόγο!!!  :idiot: :idiot:
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...!!!!!! ;) ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
1 / 100 ? δε νομιζω! περισσοτερες ειναι! για ψαχτειτε λιγο...

Στα 30 χρονια ....πορειας, εχω παει και 1000 φορες τουλαχιστον με ...τανες (1 την εβδομαδα μεσο ορο, να ειναι παμε στις 1.500), και εχω κανει γλωσοφιλο με 4 κοπελες.

Αραγε πολυ μικροτερο απο  1%.....

Για μενα τουλαχιστον.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Στα 30 χρονια ....πορειας, εχω παει και 1000 φορες τουλαχιστον με ...τανες (1 την εβδομαδα μεσο ορο, να ειναι παμε στις 1.500), και εχω κανει γλωσοφιλο με 4 κοπελες.

Αραγε πολυ μικροτερο απο  1%.....

Για μενα τουλαχιστον.
respect τοτε! εγω παλι που η λογικη λεει οτι ζητημα ειναι να εχω τα μισα σας χρονια εχω παει(για Ελλαδα μιλαμε μονο) με περιπου 10 διαφορετικες κοπελες...οι 3 ηταν πολυ ανοιχτες στο θεμα αυτο κ δεν ζητησα τπτ! απλα συνεβη... τα ποσοστα δεν συγκρινονται αλλα οκ αυτα συμβαινουν!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εκτός απ΄τηη Ντενίσα και την Αντριάνα δεν άκουσα κανένα άλλο όνομα που να κάνει...
Για πείτε...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
respect τοτε! εγω παλι που η λογικη λεει οτι ζητημα ειναι να εχω τα μισα σας χρονια εχω παει(για Ελλαδα μιλαμε μονο) με περιπου 10 διαφορετικες κοπελες...οι 3 ηταν πολυ ανοιχτες στο θεμα αυτο κ δεν ζητησα τπτ! απλα συνεβη... τα ποσοστα δεν συγκρινονται αλλα οκ αυτα συμβαινουν!

Ας μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες, ανθρωποι ειναι και καπιοες φορες (ελαχιστες σιγουρα) μπορει να "πανε" τον πελατη και να κανουν την...υπερβαση.

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ας μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες, ανθρωποι ειναι και καπιοες φορες (ελαχιστες σιγουρα) μπορει να "πανε" τον πελατη και να κανουν την...υπερβαση.
εσυ σιγουρα ξερεις καλυτερα. αλλα λογικα συμβαινει και αυτο!

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Στα 30 χρονια ....πορειας, εχω παει και 1000 φορες τουλαχιστον με ...τανες (1 την εβδομαδα μεσο ορο, να ειναι παμε στις 1.500),

Jesus Christ !!!! Πρέπει να σε ανακηρύξουν Άγιο Πουτανιάρη !!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Φίλε ειδικά για τον επιχείλιο δε μπορείς να ξέρεις ποτέ από πού τον κόλλησες.Παίζει να τον είχες και για χρόνια και να σου εκδηλώθηκε τότε.

Ετσι είναι όντως, μπορεί ακόμα και να καιροφυλακτούσε από τότε που πέρασες ανεμοβλογιά (παρόμιοι ιοί είναι νομίζω).
Εγώ πάντως το Μαράκι το'κοψα από τότε που το ανέφερε ο Λειτζ ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.068
Πόντοι
22.785
τρελενομαι οταν τις φιλαω.........
παντου τα μορα μου....

Συνημμένα

• lily_milfnextdoor_08.jpg
    lily_milfnextdoor_08.jpg
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 27

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.068
Πόντοι
22.785
εχουμε μαζι κ το ιγρο πιρ
για καθε ενδεχομενο

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γλωσσόφιλα με πουτάνες? Χμ... Είναι σαν να παίρνεις το πρώτο λεωφορείο στις 5.30, γεμάτο κόσμο (από κάθε φυλή) που πάνε στη δουλειά τους και να φτερνιστούν όλοι στο πρόσωπό σου! Όσες πουτάνες κακώς (για τις ίδιες πρωτίστως) δέχονται γλωσσόφιλα, όσο για τους πελάτες... τι να πω, τα είπαν οι προηγούμενοι!

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Φίλε ειδικά για τον επιχείλιο δε μπορείς να ξέρεις ποτέ από πού τον κόλλησες.Παίζει να τον είχες και για χρόνια και να σου εκδηλώθηκε τότε.
Φίλε,να είσαι σίγουρος για ότι έχω γράψει σχετικά με τη Μαρία είναι 1000% αποδεδειγμένο. Σε παλαιότερα post κάποιος συνάδελφος,νομίζω ο maxitis, ανέφερε ότι τη ρώτησε για κάποιο "σπυράκι" στα χείλη της ....και η Μαρία του απάντησε ότι ήταν έρπης ο οποίος εκδηλώθηκε από στεναχώρια που πήρε από τον συντροφό της.Νομίζω ότι από τον συντροφό της η τους συντρόφους της το μόνο που πήρε ήταν ο ΕΡΠΗΣ.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είμαι στο άθλημα επίσημα απο το 1994 και έχω ασχοληθεί με όλες τις μορφές πληρωμένου έρωτα.Για μένα είναι ένα χόμπυ ή πάθος.Λόγω κυρίως οικονομικών δεν μπορώ να ισχυριστώ οτι έχω και μεγάλη εμπειρία.Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές που έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη και λόγω ηλικίας και λόγω μεγαλύτερης οικονομικής ευχέρειας.Αλλά έχω ένα μεγάλο παράπονο τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχω βρει πουτάνα είτε σε μπουρδέλο είτε σε μασατζίδικο,είτε call-girl είτε απο citytour που να δίνει καλά γλωσσόφιλα ή που να έχει την διάθεση να δώσει.Προσωπικά δεν υπάρχει τίποτα που να με καβλώνει περισσότερο απο μια όμορφη γυναίκα που να ξέρει να φιλάει βαθειά με πάθος και μπόλικη χρήση γλώσσας.Ίσως να ζητάω πολλά καθώς το φίλι είναι και μια πράξη συναισθηματική που εκφράζει παραπάνω οικειότητα.Δυστυχώς δίνω μεγάλη βάση στο γλωσσόφιλο και λέω δυστυχώς γιατί οι περισσότεροι συναγωνιστές βάζουν όλα τα υπόλοιπα σε προτεραιότητα ενώ και οι πουτάνες το αποφεύγουν κι έτσι σπανίως φεύγω απόλυτα ευχαριστημένος απο μια συνεύρεση.Υπάρχουν άλλοι συναγωνιστές εκεί έξω που να έχουν το ίδιο "βιτσιο" με μένα κι αν ναι έχετε να μου αναφέρετε κάποια κοπέλα που να είναι εξπέρ στον τομέα αυτόν και να είναι εν ενεργεία σε οποιονδήποτε τομέα του πληρωμένου έρωτα ή απλά ν'ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας,έτσι σαν φόρο τιμής ακόμα και σε κοπέλες που χάθηκαν ή έφυγαν;

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Τελευταιο γλωσσόφιλο λεωνιδου 28 ισογειο ενα ξανθο ψηλο με ωραίο κορμι και βυζί και πολυ καλο γαμησι με στενο μουνακι

Κανα μηνα πριν. Ονομα δεν θυμαμαι, δε ρωταω δε συγκρατω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom